Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Bună tuturor, cine este " Duhul Sfânt "?
Bună tuturor, în Coran scrie că Duhul Sfânt este Jibril - Arhanghelul Gabriel. Cum să fie Duhul Sfânt Arhanghelul Gabriel? Dacă Duhul Sfânt ar fi Arhanghelul Gabriel, citatul : " Isus le- ...? (mai mult)
Bună tuturor, ce vrea să spună Iisus C/Hristos prin : " Luați Duh Sfânt! ", din citatul : " Isus le- a zis din nou: „Pace vouă! Cum M- a trimis pe Mine Tatăl, așa vă trimit și Eu pe voi."...? (mai mult)
Ce sa fac dacă am desenat pe panza o icona si când sa o pictez sa mânjit tot nu am sa mai putu fi salvată e păcat dacă o arunc? Dacă da ce sa fac atunci?
Bună tuturor, sfinții / sfintele sunt aceiași și pentru ortodoxi și pentru catolici, adică ortodoxii și catolicii se roagă la aceeași sfinți / sfinte?
Buna ziua, Va rog sa imi recomandati un preot in Oradea pe care l- as putea alege ca duhovnic. Acel preot bland care sa rezoneze cu credinciosul, sa aiba rabdare sa asculte necazul, sa ma sfatuiasca...? (mai mult)
Buna grup are cineva numarul de contact al Parintelui Irimescu de la falticeni si cand il pot gasi va rog frumos Multumesc????????????
Bună tuturor, de când se ia Lumina Sfântă din Sfântul Mormânt a lui Iisus C/Hristos?
Bună tuturor, cui Sfânt trebuie să mă rog ca să găsesc răspunsul la o întrebare pe care o am? Am o întrebare la care nu găsesc răspuns.
Catolicii luau sfânta lumină de la Ierusalim la fel ca ortodocșii? Dacă da, de ce nu o mai iau, când o luau și de când nu o mai iau? Când catolicii luau sfânta lumină de la Ierusalim, o...? (mai mult)
Bună tuturor, în ce limbă vorbeau Apostolii și Iisus C/Hristos?
Bună tuturor, în 1238, Papa Grigore al nouălea a interzis clerului Romano - Catolic sau Franciscanilor să mai participe la ceremonia coborârii Sfintei Lumini?
Bună tuturor, dacă franciscanii sunt laici, Papa are autoritate asupra lor așa cum are asupra clerului Romano - Catolic?
Bună tuturor, ce înseamnă " NIRVANA " din Buddhism ( Budism )?
Bună tuturor, există budiști care : au făcut minuni așa cum au făcut sfinții; care, după moarte, nu putrezesc așa cum nu putrezesc sfinții și care fac minuni post mortem, fac minuni după...? (mai mult)
Bună tuturor, am găsit, pe internet, tot felul de minuni pe care Buddha le - a făcut, cum ar fi acestea : " Minunea puterii supranormale de a apărea cât mai multe persoane, de a trece prin ziduri,...? (mai mult)
Bună tuturor, în Buddhism există minuni ca în Creștinism? Dacă da, dați - mi exemple de câteva minuni explicate.
Bună tuturor, în Buddhism există minuni ca în Creștinism? Dacă sunt, dați - mi, vă rog frumos, câteva exemple.
Bună tuturor, în 1238, Papa Grigore al nouălea a interzis doar clerului Romano - Catolic să mai participe la ceremonia coborârii Sfintei Lumini sau le - a interzis și franciscanilor să mai ...? (mai mult)
Daca o persoana nu mai fost o perioada la liturghie fara vreun motiv intemeiat, se mai poate intoarce, sau va fi oprit, i se va da Canon?
Bună tuturor, dacă Fecioara Maria - mama lui Iisus C/Hristos era mult mai tânără decât Iosif - bărbatul cu care ea s - a căsătorit, de ce s - au mai căsătorit cei doi?
Bună tuturor, franciscanii - un ordin religios Romano- catolic, dacă sunt laici, sunt sub autoritatea Papei?
Vreau să nu mai mă gândesc la fete și să mă dedic lui Dumnezeu mai mult. Ce trebuie să fac?
Oare ce s-ar întâmpla dacă pentru o zi nimeni n-ar mai crede în Dumnezeu?
Bună! Astăzi a fost înmormântarea strabunicului meu. As vrea sa știu ce as putea face pentru a-l ajuta cumva(rugăciuni/doliu) în aceste 40 de zile, pana la judecata
De cate ori ați citit Biblia până în prezent?
În 1238, Papa Grigore al nouălea a interzis clerului bisericii Romano - Catolice - tuturor celor care lucrează în biserica Romano - Catolică - să mai participe la ceremonia coborârii Luminii...? (mai mult)
Pentru ce sunteți recunoscători?
Bună tuturor, în " Ioan 11:25- 27 Isus i- a zis: „Eu sunt Învierea și Viața. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri niciodată....? (mai mult)
Bună tuturor, profetul Mahomed a murit și a fost îngropat ca toți oamenii care mor?
Bună tuturor, musulmanii cred în Duhul Sfânt? Ce scrie în Coran despre Duhul Sfânt? Ce a spus Mahomed despre Duhul Sfânt?
Bună tuturor, în ce perioadă a fost Patriarh al Ierusalimului Sofronie al doilea / Sophrony II?
Bună TPU, Sfânta Lumină de la Ierusalim ajunge la fiecare biserică ortodoxă în parte?
Bună tuturor, credincioșii creștini anglicani sunt, de fapt, credincioși creștini Romano- catolici, doar că ei nu îl recunosc pe Papă ca fiind liderul Bisericii, ci pe regele / regina Marii...? (mai mult)
Bună tuturor, de ce Bisericii Ortodoxe i se mai spune și " Greacă "? De ce creștinilor - ortodoxi li se mai spune și " greci "?
Bună tuturor, Patriarhul latin Daimbert era Romano- catolic sau ortodox?
De ce cred creștinii că Iisus trebuie să vină din nou? "Permiteți- mi să mă refer pentru o clipă la interpretarea prin care unii se străduiesc să scape de sensul real al cuvintelor Domnului...? (mai mult)
Bună tuturor, Iisus C/Hristos a spus ceva despre unde a fost și ce a făcut în cele trei zile cât timp a fost mort - cele trei zile dintre moartea și învierea sa? Dacă a spus, vă rog să îmi...? (mai mult)
Bună tuturor, unde este scris în Noul Testament tot ce a făcut și a spus Iisus C / Hristos după ce a înviat din morți?
Bună tuturor, după ce a înviat din morți, Iisus C/Hristos a spus el însuși / cu gura lui unde a fost și ce a făcut în cele trei zile cât timp a stat în mormânt? Mă refer la cele trei zile...? (mai mult)
Bună tuturor, cine este Iuda din Noul Testament din Biblie? Există o carte din Noul Testament din Biblie intitulată " Iuda ".
Bună tuturor, Avram a fost primul profet din Biblie și evident din Vechiul Testement?
Bună tuturor, Sfânta Lumină de la Ierusalim coboară, dintotdeauna - de când a fost descoperită Sfântă Lumină, doar când un reprezentat ortodox spune rugăciunea singur în interiorul Sfântului...? (mai mult)
De ce Biserica Romano- catolică nu participă la ceremonialul coborârii Sfintei Lumini din Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim?
Bună TPU, Ioan Botezătorul a murit înaintea lui Iisus C/Hristos, nu?
Bună tuturor, în timpul celor patruzeci de zile ( 40 de zile ) dintre învierea și înălțarea lui Iisus C/Hristos, Iisus C/Hristos a fost doar pe Pământ și nu a fost în altă parte / în alte...? (mai mult)
După cât timp pot asculta muzica dacă bunicul meu a murit acum 40 de zile?
Daca preotii sunt cei ce au judecat si au hotarat ca Iisus sa fie rastignit, de ce astazi se sarbatoreste tot de catre preoti "Invierea Domnului"? Nu ar fi o rusine pentru ei precum rusinea germanilor...? (mai mult)
Bună tuturor, musulmanii cred că Iisus C / Hristos s - a înălțat către cer așa cum cred creștinii? În Coran scrie că Iisus C/Hristos s - a înălțat către cer?
Bună TPU, Coranul a fost dictat, în întregime, de către Mahomed?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Maria1899 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!