Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Ce părere ai despre religie și Dumnezeu?
Cum pot sa fiu eu un om mai bun?
Pana la urma e adevarat ce spune Biblia: "Cine cauta sa isi scape viata o va pierde dar cine isi sacrifica viata pentru evanghelia mea, o va salva"? Vreau sa ascult mai multe pareri.
E adevarat ca lumea se duce de rapa din cauza pacatelor sale? In viata totul se plateste nimic nu ramane nepedepsit. Absolut tot ce se intampla in lume e exact cum scrie la carte Biblia.
De ce persoanele care au ajuns sa cunosca sentimentul de iubire si care stiu ce inseamna iubirea ajung rau dupa ce o pierd pe persoana la care tin? Practic iubirea din sufletul lor se transforma intr- ...? (mai mult)
Salutare TPU, de ce se spune ca numai femeia are puterea de a- l blestema pe om si barbatul nu? E adevarat ca blestemele sunt adevarate, adica chiar se intampla? Sa zicem ca un barbat are o relatie...? (mai mult)
Cum să scap de îndragostirea de fete! Vreau să fiu și eu un creștin adevărat! Trebuie să mă închin numai lui Dumnezeu și uite că de fapt mă închin la fete pentru că le plac! E păcat ce fac,...? (mai mult)
Ce inseamna mai exact "sa mori in chinuri mari"? E atunci cand esti paralizat si bolnav asteptand ziua in care sa te stingi din cauza bolii care te chinuie sau e atunci cand mori singur?
Stie cineva cine a hotarat ca Biblia sa contina cartile a, b, c, d, nu si apocrifele 1, 2, 3, 4? Este o intrebare destul de grea, si nu as vrea sa primesc simplul: 'Dumnezeu'. Dumnezeu...? (mai mult)
Gravitația - spus mai simplu : Cunoaștem gravitația doar ca urmare a acțiunii acesteia, pe care o știm de la Isaac Newton. Ironic este faptul ca cea mai mare descoperire pe care a produs- o demersul...? (mai mult)
De ce a creat dumnezeu o lume in care toate speciile trebuie sa se mănânce intre ele pentru supraviețuire? Astept răspunsuri, pertinente.Sunt doar un simplu mirean parlit, muritor de rand, fără ...? (mai mult)
Daca nu exista o realitate obiectiva nu exista Dumnezeu? Daca nu ar exista realitate obiectiva nu ar mai exista adevar? https://www.descopera.ro/stiinta/18594663- fizica- cuantica- loveste- din- nou-...? (mai mult)
Ce carte trebuie sa dețina preotu ca-sa faca randuiala mai multor slujbe cum ar fi:vecernia, uternia si miezo-noaptea
Ce mai faceti? Ati mai descoperit vreo ceva? Vreo revelatie?
Daca esti preot poti sa lucrezi si ca altceva de exemplu ca si medic sau medic veterinar?
Atei pot ajunge in rai?
Zeu iubitor de oameni si iertator? Cum pot fi unii atat de orbi incat nu- si dau seama ca se inchina la un criminal? Fetitele erau numai bune pentru soldati? "Numeri 31: 17- 18 Acum, dar, omorâţi...? (mai mult)
AstalusAna mi- a spus ca nu conteaza religia, secta, cultul nu conteaza nici daca crezi in Dumnezeu in ceea ce priveste judecata de apoi ca se judeca dupa fapte nu dupa credinta, atunci de ce sa crezi...? (mai mult)
La seminarul teologic din bucurești pot sa fac naveta? Sau trebui obligatoriu sa stau la camin?
Cum ar fi lumea daca fiecare dintre noi l-ar avea pe Iisus Hristos drept model suprem?
Ce părere aveți? Avem voie sa purtăm așa ceva? https://www.orgoni.ro/ Am și eu 3 orgoni, cu Iisus, cu o cruce ortodoxa și cu zodia mea, leu. As purta crucea ortodoxa sau pandantivul cu Iisus,...? (mai mult)
Intrebare pentru non-crestini, considerati ca din invataturile lui Iisus este ceva de invatat? Ce anume?
Intre un ateu vs un crestin cu numele care este mai moral? Chiar si aici pe TPU se vede clar ca se promoveaza a fi crestin cu numele, vedem intr- o intrebare ca cica ce fac atei cand dau de greu,...? (mai mult)
De ce tinem Postul Craciunului? Daca nu ne-a dat Dumnezeu o asemenea porunca, de ce o facem? Voi cei care postiti, ce explicatie aveti?
De ce nu mai cred adultii in Mos Craciun? Cand sunt mici li se baga in cap ca exista Mos Craciun.
Credinciosii au invocarea. Ce folosesc ateii intr- o situatie limita, cand au nevoie de o reusita, o sansa, o doza de noroc? Sunt curioasa cum functioneaza mintea celor fara religie in altfel de situatii,...? (mai mult)
In religia Budista este mentionat existenta a doua entitati divine Asura si Indra. Ce reprezinta Asura? Ce reprezinta Indra? Face cumva referire la un zeu care sa impartit in doua?
In cultura chineza sau asiatica este reprezentat simbolul Yin Yang care mentine un echilibru in aceasta lume. Intrebarea mea este, acest simbol Yin Yang cum a fost descoperit la inceput si care e acel...? (mai mult)
Sunt singurul caruia i se pare ciudat ca la tineri de 20` - sa vezi ca au la ei iconite : gen in portofel etc?
Sunt ortodox! Cum pot să îl conving pe tatăl meu să renunțe la înjurăturile de cele sfinte? Există rugăciuni speciale pentru cei ce înjură de cele sfinte? Vă rog e urgență! Deja...? (mai mult)
De ce se roagă creștinii? Ei nu știu că fiecare rugăciune a lor îl îndeamnă pe Dumnezeu să încalce Liberul Arbitru, atât al lor, cât și al altora? Cel puțin asta observ. Și Raiul nu...? (mai mult)
De ce tinerii nu mai umblă în Ajunul Nasterii Domnului cu colinda, precum era tradiția la noi? Tinerilor, va rog frumos raspundeti voi, dar fiti sinceri. Raspunsurile voastre conteaza foarte mult....? (mai mult)
Daca nu conteaza religia, secta, cultul de care aparti in ceea ce priveste judecata de apoi de ce naiba mai exista?
La emisiunea "printre stele" de la Radio Romania Actualități, din 25 nov 2019, Mironov a avut ca invitat un fizician de la Laserul de la Măgurele. Nu am reținut numele lui. Discutau despre un creștin...? (mai mult)
Voi credeți în suflet? E nemuritor?
Care e versetul tău preferat din Biblie? (Dacă ai unul)
Le va fi mai bine credinciosilor in cer la dumnezeu decat pe pamant stiind ca in cer nu vor mai putea pacatui?
Ortodocsii nu sunt crestini, doar sectanctii?
Ce părere aveți despre Meditație și mindfulness?
Deci, am o nelamurire si anume : In Noul Testament din Biblie spune in evanghelia dupa Matei, capitolul 26, versetul 52 : Atunci Iisus i- a zis: Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot...? (mai mult)
Daca oricum stia ca o sa-l invieze pe Iisus de ce i-a parut rau lui Dumnezeu ca Iisus a fost rastignit?
Ma considerați o fanatica, va mulțumesc! Dar, ce părere aveți de următorii: 1. In 2001, președintele Curții Supreme din Alabama, SUA, a înălțat un monument de granit de 2, 5 tone cu...? (mai mult)
Hei, as vrea sa stiu cati ani dureaza sa te faci preot. Si daca e obligatoriu sa dau la liceul de teologie?
Cine i-a ucis pe sotii Anania si Safira pentru ca nu au dat toti banii apostolilor? Dumnezeu sau Sf Petru?
De ce in multe tari foste comuniste religia are inca o prezenta puternica?
Heiii TPU, pot boteza un copil daca eu am 17 ani?
Satanistii pot vorbi cu mortii?
Daca merg la biserica mai imbatranesc?
Unde se pot adresa crestinii sa faca reclamatie cand ajung in lumea de dincolo si isi dau seama ca au luat o mare teapa cu crestinismul?
Biblic vorbind omul este o fiinta rea inca de cand se naste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!