Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Care sunt șansele să existe viața de dincolo? Viața de apoi sau viața după moarte adică?
Vreau să intreb, eu ca ortodoxă pot să mă inchin intr-o biserică catolică? Aici nu am biserică ortodoxă.
Oare câte predicții ale sfârșitului lumii se vor mai face până când toate religiile vor deveni secularizate complet?
Cei care sarbatoresc Hanukkah, se aduna undeva? Adica, ma refer daca aceasta sarbatoare este celebrata, e vreo slujba sau ceva? Cum avem noi slujbele pentru diferite sarbatori: Craciun, Paste, anumiti...? (mai mult)
De ce ingerii buni nu fac nimic ca sa impiedice nenorocirile?
Care este adevărul cu privire la cei care se declara atei pe TPU? Sunt atei, sau sataniști? Unul care se declara ateu, a postat la o intrebare pusa de ușerul 94Lucifer94 următoarele:"Te- a afectat...? (mai mult)
De ce existența umană e așa de grea, de scurta și de vulnerabilă?
Biblia este o carte atât de veche..de ce ar mai trebui sa o citim?
Daca crestinii spun ca nu e necesar sa fii crestin ca sa intri in rai si ca judecata se face dupa fapte, de ce mai trebuie sa existe biserici, religii, secte? De ce mai trebuie sa existe crestinismul?
Nu ar părea că Dumnezeu nu ar fi de acord cu afacerile? Adică unii caută să se îmbogățească și nu așa puțin ci vor bani cat mai multi, profit. Oare Dumnezeu e de acord cu afacerile din ziua...? (mai mult)
Va place cum a fost creata viața asta?
Daca nu sunt crestin si sunt salutat de Paste cu "Hristos a Inviat!", ce ar trebui sa zic? Cum ar trebui sa raspund fara a ofensa persoana respectiva, dar totusi a da de inteles ca nu suntem...? (mai mult)
Să ne mulțumim cu mai putin, cu ceea ce avem sau sa ne dorim mai mult în viața? Cum e mai bine? Și de ce?
Buna, Credeti ca conteaza religia? Eu daca sunt catolic ce treaba am daca persoana cu care discut este ortodoxa sau de alt cult? Am intalnit unele persoane care cred ca doar ortodocsii sau pocaitii sunt...? (mai mult)
Filosofii spuneau ca sufletul este nemuritor. Crestinii au adoptat aceasta conceptie, chiar daca Biblia spune ca sufletul este muritor. De unde au aparut Raiul, Iadul si Purgatoriul, daca sufletul...? (mai mult)
Ce înseamnă că totul este goana după vânt și deșertăciune așa cum scrie in biblie? E adevărat?
Ce rol sau rost (mai) are religia in zilele noastre?
Ce rol ar fi trebuit sa aiba ingerii ca in pretinsa libertate sa impiedice pe cat posibil sa se ucida oamenii intre ei sau sa dea de stire lui dumnezeu ca a cazut o stanca pe un om si dumnezeu sa- l readuca...? (mai mult)
10motive sa te alături masoneriei/francmasoneriei?
Ce părere aveți? Iisus a devenit în zilele noastre chiar și un brand international http://mobile.hotnews.ro/stire/1229904 Este Cel mai important Om din Istorie?
De ce sunt 60-70% dintre castigatorii premiilor Nobel crestini? De nebuni, cum ar spune Sam Harris?
Daca v-ati fi nascut acum 2000 de ani credeti ca ati fi fost tot atei? Si daca da, de ce?
Ce rost are viata fara Dumnezeu?
Dupa spusele lui Ray si probabil si dupa statistici, 99% dintre romani sunt crestini. Sunteti de acord cu asta? Daca- i asa, inseamna ca toate birturile din Romania sunt frecventate nu de betivi ci ...? (mai mult)
Potrivit Bibliei, ne putem iubi duşmanii? Isus Cristos a spus: „Continuaţi să- i iubiţi pe duşmanii voştri şi să vă rugaţi pentru cei care vă persecută, ca să vă dovediţi fii ai ...? (mai mult)
Care e povestea demonizatului din Capernaum? Sau care e treaba cu el, ca nu prea stiu?
Cea mai bună prietenă a mea este martoră a lui Iehova iar eu sunt catolică. Ce pot face să nu o supăr și să nu mă excludă pentru totdeauna?
Daca ne exprimam liber noi ateii nu lasam pe crestinii cei buni sa intre in rai? Daca crestinii se exprima in mod liber despre Mohamed ei nu fac acelasi lucru? Nu impedica ei mulsulmanii sa ajunga in...? (mai mult)
Crezi că există Dumnezeu?
Exista si crestini atei, persoane care nu cred in Iisus cel divin si cel uman, ce parere aveti? http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_atheism
Nu este o întrebare propriu zisă, este o conversație. Pricope_Marius_1996 tepeuist de- al nostru ar vrea să se întoarcă în trecut să îl cunoască pe Isus. Eu i- aș recomanda să citească pentru...? (mai mult)
E adevarat ca atunci cand te uiti in ochii unui sarpe si ii vezi pupila aceea, e ca si cum te- ai uita in ochii diavolului sau ceva de genul? Si pisica are uneori exact aceiasi ochi, ma refer la pupila...? (mai mult)
Dumnezeu a nimicit prin potop omenirea deoarece rautatea omului era mare, a nimicit Sodoma si Gomora pentru pacate nespus de grele, a poruncit lui Israel sa nimiceasca popoarele cananite datorita idolatriei...? (mai mult)
Ce inseamna "sa ai copii din flori"? E din cauza ca femeia aceea e cu+rva sau pentru ca e ea proasta?
Slabirea mintii ii impinge pe oameni spre nebunie si prostie si sa comita crime, violuri, sinucideri si sa distruga si ce e in jurul lor, dar daca stam sa ne gandim putin, cu cat devenim mai slabi ...? (mai mult)
Salutare TPU, ce mentioneaza religiile (daca ar fi sa le luam pe toate la rand) despre slabirea mintii si despre gandirea redusa a omului? Probabil ca e cineva acolo sus care doreste ca noi sa fim prosti,...? (mai mult)
M- a pus pe gânduri întrebarea userului borntobealive referitoare la Rh negativ al omului.Desi știam ca am Rh negativ, niciodată nu mi- am făcut probleme, deoarece eu credeam ca acesta este Rhul...? (mai mult)
Viața e imperfecta.De ce? Plus că e imprevizibilă in sens negativ, foarte vulnerabilă..De ce e asa?
Exista o mare inegalitate și discriminare, nedreptate în viața asta.Unii au talent alții nu au.Unii au parte de fericire, alții nu au și au parte mai mult de suferință.Unii au familie, alții ...? (mai mult)
Ce va place atât de mult la Biblie? Sunt curios.De ce e cea mai populară și cumpărată carte a tuturor timpurilor și de ce unii oameni sunt "îndrăgostiți de ea? Oricât de multă credință ați...? (mai mult)
Ce mentioneaza religia despre cei care au trait numai pentru ei care au fost egoisti si nu au lasat nimic in urma lor nici macar un copil? Vor ajunge in iad? Sau e posibil ca intr- o alta viata...? (mai mult)
Dar de ce strang crestinii averi daca scopul existentei lor este viata de apoi?
De ce nu-i pasa lui Dumnezeu mai mult de oameni și de lumea în care trăim? Pare că nu-i pasa.Sincer
Este deschisa Catedrala Mantuirii Neamului din Bucuresti? Se poate intra inauntru? Vine o ruda din Italia si ar vrea sa o duc sa o vada.
Este universalismul crestin valid? "Căci, precum în Adam toţi mor, aşa şi în Hristos toţi vor învia" - Corinteni 15.12 "Deci, aşa cum printr- o singură greşeală a venit o condamnare...? (mai mult)
Am o colegă care vrea să dea la litere. Problema este că ea nu știe ce să aleagă ca a doua specializare: engleză sau teologie. Eu o încurajez să aleagă a doua opțiune. Ce carte îi recomandați...? (mai mult)
Viața de multe ori e un blestem pentru oameni în loc de un miracol sau un dar.Cum va explicați acest lucru? Unde- i Dumnezeu? Am crezut mereu in El dar nu cred că mai are rost.Nu mi- a dat mare lucru...? (mai mult)
E păcat să îți placă de o fată sau să ai iubită? Se socotește ca păcat al curviei! Eu aș vrea să am prietenă dar mi-e teamă să nu fie păcat(curvie)!
Kellogs, firma adventistă producătoare de cereale susține drepturile homosexualilor. E bine sau rău acest lucru? După opinia mea extrem de nepopulară, aș spune că da.
Căci afirmația că „Nu există Dumnezeu" este la fel de multă pretenție la cunoaștere, precum și afirmația că „Există un Dumnezeu". Prin urmare, prima afirmație necesită o justificare ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!