Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Hey, am intrat in postul Craciunului, se pot asculta colinde? (intrebari random)
Exodul a fost repatrierea a 40000 de evrei timp de 40 de ani, in care au parcurs o distanta de 400 de km. Cum e posibil asa ceva? Eu am alergat distanta asta in 8 luni. Cine ar putea sa dea o explicatie,...? (mai mult)
Sa vedeti ce bine se inteleg crestinii intre ei, nu au vrut sa o tina la capela in cimitir doar pentru ca nu era ortodoxa? Au avut dreptul asta?
Vi se pare normal ca un user TPU sa se bage in viata ta personala si sa te trimita la nebuni pentru ca nu-i urmezi stilul de viata?
Ce părere aveți despre cei care fac de ani de zile propagandă atee la această categorie așteptând-se să schimbe vreun crestin?
Ce părere aveți despre cei care fac de ani de zile propagandă crestina la această categorie așteptând-se să schimbe vreun ateu?
Pace voua. Am o intrebare buna pentru crestinii religiosi. Stiu din biblie ca nu e bine sa faci sex cu partenerul inainte de casatorie. Ce raspuns biblic aveti in ziua de azi pentru cupluriile care ...? (mai mult)
Provocare pentru atei. Un muncitor care lucra in constructii pretindea ca este ateu. Un coleg de- al lui i- a spus: "Daca nu crezi ca exista Dumnezeu atunci zi sa te bata Dumnezeu". Asa- zisul ateu a raspuns:...? (mai mult)
De ce satan nu si-a cerut scuze niciodata si nu i-a parut rau niciodata de nimic?
Se poate face propaganda la nenimic? De exemplu nimicul nu a existat niciodata?
Sansa ca un creator sa fi aparut din nimic si sa creeze absolut totul din nimic, care e probabilitatea?
Exista Dumnezeu? Voi ce credeti?
Si ortodocsii au fanaticio lor? Am auzit ceva de oastea Domnului
Ce părere aveți? Dumnezeu sau Un Creator al Universului chiar exista. Am și dovezi. Dovezile că Dumnezeu există. https://www.everystudent.ro/a/exista.html Apoi dovezi că Iisus a existat...? (mai mult)
Meritau acei copii noi nascuti sa fie omorati? Exodus 12:29- 30~ 29La miezul- noptii, Domnul a lovit pe toti întîii nascuti din tara Egiptului, dela întîiul- nascut al lui Faraon, care sedea...? (mai mult)
FUNDA! Ca sa devii ateu trebuie sa vorbesti cu preotul din comuna pentru a te scoate din lista crestinilor, sau e destul sa te declari in public? PS. In liceu langa numele meu scrie ca sunt ateist.
Îți dorești să existe viața după moarte? De ce?
Ce înseamnă sa-L urmezi in zilele noastre pe Iisus?
In Biblie Dumnezeu vorbea oamenilor, acum de ce nu le mai vorbește? Mă refer sa strige din cer că în Biblie(pare hazliu stiu)Cum putem ști că Biblia e chiar Cuvantul lui Dumnezeu? I se da o autoritate...? (mai mult)
Iisus a existat? Eu cred că da.Voi ce credeți?
Cum sa scap de frica de moarte?
Ce credeți despre Iisus?
Cica pe o asa zis pagina atee scrie, apare mai jos, de ce naiba se numeste atei si agnostici daca se vorbeste de orice numa de ateism nu? Acesta nu este un grup pentru discutii interconfesionale,...? (mai mult)
Cine sunt parinti lui lucifer?
Fraților, vreau să mă las de școală.Că nu mai suport, când credeam în existența lui Dumnezeu, cei de la școală mă strigau, , Pocăitu!"și mai știu eu ce.Acum, că înjur, mă strigă, ...? (mai mult)
Ce credeți despre Dumnezeu?
Ce carti de apologetica bune cunoasteti? Multumesc.
Dumnezeu, acel creator, in clipa cand a creat totul a predestinat absolut totul, daca totul este o predestinare, nu exista liber arbitru, nu exista alegere, suntem constiinta lui Dumnezeu, nici Dumnezeu...? (mai mult)
Cine e de vina ca omul nu are spatiu suficient pe pamant cand spatiu in univers e mult mai mult, adica planete mult mai multe? Daca Dumnezeu ar exista si ar iubi oamenii cum de le- a dat doar o planeta?...? (mai mult)
Iov nu l-a blestemat pe Dumnezeu si tot a murit. De ce?
Cine e vinovat ca un pom face roade rele? Pomul sau cel care l-a facut adica creatorul pomului, daca ar exista un creator al pomului?
Intrebare doar persoanele atee. Cat de mult a contat cunoasterea teoriei evolutiei, big bang in hotararea voastra de a fi atei?
Treaba e simpla, daca nu acceptam sa il cunoastem pe Iisus cum vor sectanctii sa ni-l arate vom arde in iadul vesnic, in iad caldura va fi gratis? Ce vom manca?
Credeti ca exista viata de apoi? Sperati ca exista asa ceva? Cum va imaginati ca este acolo?
Daca Adam si Eva nu pacatuiau, puteau face copii?
Credeți că conștiința supraviețuiește morții fizice mai precis exista viață după moarte? Rai/Iad, reincarnare sau altceva, o continuare a existenței într- o altă dimensiune? Din toate timpurile...? (mai mult)
Cine știe semnificația cuvântului FARFANDERA?
E posibil ca Isus sa fi dobandit problemele psihice de la maturitate din cauza faptului ca toata viata a fost considerat de toata lumea, si pe buna dreptate, un bastard? Sa nu uitam ca pe vremea aia...? (mai mult)
De unde și cum ne putem da seama că religia creștină e cea adevarata și Dumnezeul creștin este Adevăratul Dumnezeu? Poate exista un Creator, un Dumnezeu dar e diferit fata de cum Îl prezintă...? (mai mult)
De ce este așa diferit Dumnezeul din VT fata de Dumnezeul din Noul Testament? Doar e Acelasi.
Dumnezeu adevarat este cel prezentat în Biblie sau credeți că există un altfel de Dumnezeu? Dat fiind faptul că sunt atâtea religii nu putem ști cu exactitate ce fel e Dumnezeu și al cărei religii...? (mai mult)
E păcat dacă te gândești că Isus a avut organe genitale?
Am nevoie de un sfat, un ajutor, o sa scriu mai mult. Oare chiar exista Dumnezeu? Suferința și răul din lume mă face să mă mai gândesc.Mereu am crezut în Dumnezeu însă nu sunt genul de a mă...? (mai mult)
Ce parere aveti despre asa zise pagini atee romanesti unde se posteaza imagini vulgare cu personaje din biblie? Sau subiecte politice? Nici macar definitia ateismului nu este prezentata, nici macar vreun...? (mai mult)
Salut, ce sunt mormonii și despre ce este vorba în această religie/sectă?
Ce avem noi aici? Matei 27 cu 32 si Ioan 19 cu 17.Cam se contrazic =))Ca sa vedeti cum sunt inventate povesti.
Cum sarbatoresc evreii Craciunul? Fac ceva anume, au ceva traditii?
Ce are biserica cu aceste doua calugarite? Ca doar au ramas gravide cu duhul sfant.Chiar zice una ca descoperit cand s- a dus la spital, pana atunci nu stia. https://adevarul.ro/international/europa/bisericacatolica-...? (mai mult)
Unii oameni religiosi se gandesc ca nu vor muri niciodata dar cum se face ca si ei imbatranesc si mor? Exclus partea aceea cu suflet nemuritor si alte povesti.
Intrebare pentru sectancti, noi cei care nu suntem sectancti suntem niste satanisti petru voi? suntem raul întruchipat pentru voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?