Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Hei, buna! Probabil a mai fost pusa intrebarea, dar sunt curioasa si eu. Voi credeti in vraji? Ce spuneti, se mai fac vraji in ziua de azi? Cine le mai face?
Credința e produsa de creier sub influența unor factori interni și externi precum celulele sangvine produse de maduva roșie în urma alimentației ca factor extern?
Instinctul de supraviețuire determina în om dorința de speranță iar religia ii satisface aceasta speranță? Sau credința în spiriduși, dumnezei, Odin, Zeus, Satan, etc?
De ce nu ești judecat cu măsura cu care judeci?
Pentru crestini: https://www.tpu.ro/religie/ce- zice- dumnezeu- cand- tu- crestinul- faci- sex- si- tragi- de- madular- ce- zice- el/ https://www.tpu.ro/religie/dumnezeu- uraste- pacatul- a- uri-...? (mai mult)
Daca Dumnezeu si-a dat propriul fiu pentru pacatul nostru, atunci cui l-a dat? Desi eu si voi nu eram pe atunci.
Cea mai mare minune pe care o putea face Iisus, era sa scape de crucificare, nu? Dar nu a putut.Asa 'insemneaza' ca Iisus nu a facut minuni.
De ce nu l-a crucificat Dumnezeu pe Iisus, dar i-a "pus" pe romani sa faca asta? Asta nu mai e jertfa.
Ce parere aveti de ceea ce inseamna ateismul? Astfel, un ateu este cineva care nu crede în existența zeilor - fără a fi necesar să creadă că zeii nu există, deoarece ateismul în sine este...? (mai mult)
Este un lucru moral sa iti trimiti singurul tau fiul sa fie omorat ca tu sa poti sa iti ierti propria ta creatie?
Ce NU îi poți cere lui Dumnezeu în rugăciune?
Cum se numea cetatea in care l-a propavaduit pe Hristos Sf Mina?
E pacat sa arunci coliva? Am avut primita de pomana dar s-a acrit si am aruncat-o, iar cineva mi-a spus ca am facut pacat ca am aruncat coliva! Nu stiu daca am ales bine categoria...
Mă simt depresiv, aș vrea să mă sinucid. Învăț de 4 ani la chitară și de abia stăpânesc notele, dar nu reușesc bare- ul.Lumea se uită cu dispreț la mine, ai mei mereu se ceartă și mă...? (mai mult)
de ce Biblia discriminează femeile? Sunt curioasă, oare de ce? Adică și femeile și bărbații fumează, înjură, comit crime. De ce există discriminarea asta sexistă atâta timp cât...? (mai mult)
Ce dreptate divină, ce iubire extraordinară, Dumnezeu da unora boli și suferință, îi face infirmi de au o viață întreagă de chin, nefericire și regrete, da unora că mine depresii și Toc, numai...? (mai mult)
De ce va place așa mult Biblia? Ce va place la ea? Întreb din curiozitate
Cine imi confirma ceea ce vreau sa citesc primeste fundita, asa e ca nu exista Dumnezeu? Asa sunt de fapt intrebarile teistilor, cine imi confirma credinta primeste fundita cine nu eronat, ignor,...? (mai mult)
Iudaism? Islam? Crestinism? Care detine adevarul?
De ce nevoia unui Țap Ispășitor, dacă tu ai fi Creatorul Universal și ai fost responsabil de creearea acelui Țap? Și dacă ești așa de bun și drept, de ce a fost nevoie de o rebeliune? Pentru...? (mai mult)
Balaurul cu coada din cartea biblica Apocalipsa nu seamana cumva cu povestile pentru copii, basme?
De ce a facut Dumnezeu viermii, nu pentru ca a planificat moartea omului?
In ce Verset din Biblie se găsesc cele 10 porunci?
Buna, de 3 zile visez într- una nu mai înmormântări. Prima dată am visat ca eram in școală și era gen o fata care se dădea cu capul de pământ și da, stiu este ciudat si am vazut cum a scos...? (mai mult)
De ce plâng icoanele,de ce curge mir din moaște,de ce aghiasma nu se strica, de ce moaștele nu se descompun? Sah mat ateilor.Ati luat marti:)))
De ce Dumnezeu sau Creatorul nu mi- a oferit nimic deosebit, niciun talent, aptitudine deosebita adică nu mi- a dăruit sau dat niciun talent pe care să- l folosesc.Sunt chiar în carenta gravă de...? (mai mult)
Pentru ca raul sa triumfe in lumea asta e de ajuns ca Dumnezeu sa nu faca nimic, nu contest ca raul nu exista si ca nu se manifesta, insa unde a fost Dumnezeu cand au existat razboaie in care oamenii...? (mai mult)
De ce ne-a fost oferită viața?
De ce nu ne este descoperit de către Providența, Dumnezeu, Creator ce este după moarte și toate toate misterele umanității pe care le avem din toate timpurile? Chiar și faptul dacă există cu...? (mai mult)
De ce nu ni se arată Dumnezeu? De ce nu ne vorbește? Bine exista un om care susține că a vorbit cu Dumnezeu și a scris și ce a vorbit in cărțile sale(Neale Donald Walsch in Conversații cu Dumnezeu(că...? (mai mult)
Toti oamenii vor sa cunoasca adevarul. Pe ce baza trimite Dumnezeu pe oameni in iad cand ii judeca stiind ca Dumnezeu a permis minciuna sau nu a acordat scutire de pedeapsa in caz de minciuna?
Dumnezeu există? Ce credeți? Vreau să nu mai cred în el, dar nu mi- aș putea imagina viața fără el. Ce rost am mai avea noi, oamenii pe pământ? Dacă ar exista ar trebui să zică...? (mai mult)
Creștinii au dreptul sa isi judece aproapele?
Vi se pare normal ca sa se minta ca Verdictul stiintei: Creatie? De ce mint sectanctii ca stiinta a dovedit ca exista Dumnezeu? Una e credinta una e cunoasterea, asa e crestineste sa...? (mai mult)
Dupa inviere pe Iisus nu l-au vazut romanii sau rabinii?
In care varianta va regasiti? Ce inseamna Dumnezeu pentru voi? Teist puternic. 100% probabilitate ca Dumnezeu să existe. În cuvintele lui C.G. Jung: „Nu cred, știu". Teoretician de facto. Probabilitate...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest tip de trezire spirituala si despre ce spune tipul? Vedeti ca foloseste un limbaj licentios https://www.youtube.com/watch?v=fMzsMA5WHTQ
Salut, am o problema vreau să gasesc mormântul la o persoana care a decedat de vreo 14 ani şi este originar din Butor (Moldova), ştiu doar că a murit într- un accident cu tractorul. Cum îl pot...? (mai mult)
Daca nu vreau sa dau bani la popi pentru inmormantare am voie sa ma ingrop in curtea casei?
Credeti ca va puteți deschide mintea si spre alte posibilități? Intrebarea este si pentru atei si pentru teisti
Cum ar fi lumea dacă toți ne-am ruga pentru binele celorlalți!?
In evul mediu a fost paradisul pe pamant?
De azi am devenit ateu, de ce? Fiecare zi care trece am un sir de ghinioane, absolut fiecare zi, colegii mei care au noroc si mereu sunt niste atei, la vorbe, comportamente etc. Tot o duc mai bine ca...? (mai mult)
Cum se face ca Dumnezeu permitea poligamia si acum nu mai permite? Dumnezeu are mai multe principii? Nu seamana a haos?
Crestini ati vrea sa muriti? Dupa moarte e o vesnicie de fericire si de lipsa a suferintei, de ce nu vreti? V-ati rugat vreodata sa va ia Dumnezeu? Ce va tine pe lumea asta?
De ce preferam sa avem credința in loc sa nu credem? Vorbesc de viata de apoi, ca exista un creator sunt credinte nu exista dovezi
Daca "natura" este creatoarea vietii are si capacitatea de a rationa sau gandi logic?
Cum scap de depresie? Nu mă mai bucura nimic și nici tratamentul nu mă ajută. Probabil sunt eu o cauza pierduta poate și pentru Dumnezeu chiar.Am destinul eșuat, ADN- ul slab, gena slabă, soarta...? (mai mult)
Scopul, sensul unui crestin este practic sa il slaveasca pe Dumnezeu si sa spere ca moare cat mai repede ca sa ajunga in rai, nu? adica de ce se incapataneaza crestini sa nu plece in rai? doctori, spitale,...? (mai mult)
Daca nu a venit Sfarsitul Lumii sau Apocalipsa pana acum desi s- au preconizat atatea date, 2000, 2012 dar si multe date in trecut.inseamna ca ne iubeste Dumnezeu si ne rabda? Pentru ce ne mai rabda? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului