Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Ce credeti despre sfarsitul lumii? Va fi asa ceva sau nu va exista niciodata un asa zis sfarsit al lumii? Profetii avem, preziceri am avut despre diversi ani(2012, 2000 etc) dar nu s- a intamplat nimic. ...? (mai mult)
Merita ca omul sa-si complice viata aceasta pentru o viata inchipuita dupa moarte sau pentru un dumnezeu imaginar?
Crestinilor ce o sa faceti timp de sute de miliarde de ani in rai fara nici un scop, sens? Exista viata de apoi in viata de apoi?
Ce este păcatul şi care este originea și rostul suferinței?
De ce trebuie sa murim ca sa traim vesnic?
Cu siguranta ati observat ca de multe ori daca discuti cu un credincios ceva despre povestea in care crede el, la un moment dat pierde sirul si iti spune lucruri prin care vrea sa- si argumenteze punctul...? (mai mult)
Bunicii mei sunt la pragul vieții și mi- e groază să mă gândesc ce se va întâmpla! Nu am fost la nicio înmormântare până acum și nici nu am văzut oameni morți... Nu aș vrea ...? (mai mult)
În ultimul timp simt o depărtare de Dumnezeu...nu știu dacă e din cauză că nu prea mai am timp să merg la biserică sau din cauză că văd atâți copii și oameni bolnavi care mor ...? (mai mult)
Credinta religioasa se afla in dificultate. De mii de ani, religia ne- a cerut sa acceptam pe incredere un Dumnezeu iubitor, atotstiutor si atotputernic. Prin urmare, istoria a parcurs un drum lung ...? (mai mult)
Exista atei pe TPU care sa fie nascuti din părinți atei si care nu au fost botezați când erau copii mici? Dar atei născuți din părinți creștini si care au fost botezați când erau copii...? (mai mult)
E cineva printre cei asa- zisii credinciosi care sa fi citit cartea care va inspira credinta (Biblia) pe bune? Adica cap coada, cum ar fi firesc daca pretinzi ca esti credincios. Nascut ateu, aceasta...? (mai mult)
Am observat că la unele privegheri în cinstea sărbătorilor mari diaconii ies cu Sfântul Chivot și un fel de Sfânt Aer în spate. Cum se numește acest obiect asemănător cu Sfântul Aer?
Voi atei vizitați mormântul unei persoane dragi? din moment ce numai exista, ce sens mai are? doar pers atee sa raspunda
Ce limba vorbeau Adam si Eva pe pamant?
Cum să depistezi ipocriziile oamenilor religioși? Uitati niște pași foarte simpli: 1. Dumnezeu este Omnipotent. - Fals, in biblia crestina Yehova face numai ceea ce oamenii nu pot face, dar culmea...? (mai mult)
Religiile oferă o varietate de răspunsuri, unele credibile altele nu. Explicaţiile lor adesea se contrazic unele pe altele, adăugând la confuzia şi nesiguranţa despre ceea ce se întâmplă după...? (mai mult)
Am multe visuri cu diavoli si fantome, si in vis spun tare rugaciunea, arunc cu tamaie, cu orice, si nu merge! NU pot iesi din visul ala oribil, si fantoma se apropie din ce in ce mai mult...? (mai mult)
Daca doi tineri vor sa construiasca o relatie insa unul din ei are viziuni mai libertine vizavi de viata intima din dormitor iar celalalt spune ca este pacat asa ceva... Ce este si ce nu este...? (mai mult)
Împărăția lui Dumnezeu e de fapt împărăția unor oameni care pentru speranța lor vor sa guverneze peste alți oameni?
Îmi este prea frica de moarte.Viata mea e guvernata de aceasta frica de moarte.Cum pot sa mai reduc frica de moarte și să mă bucur de viață? Voi ați reușit?
Ce e oare după moarte? V-ați întrebat vreodată? Ce ați aflat?
Este adevarat ca necredincioșii pun accent doar pe bani și plăceri provizorii și considera partea emoționala slăbiciune?
La inceputul cartii geneza spune ca Domnul se plimba prin gradina in racoarea serii. Ce vrea sa insemne acest verset?
Sa comiti adulter inseamna sa iti inseli sotul|sotia cu altcineva?
Salut, daca Biblia, interzice metodele contraceptive și avortul de ce oamenii preferă sa foloseasca aceste metode în continuare doar pentru a nu avea copii? Vi se pare corecte și normale din punct...? (mai mult)
Care sunt cele 33 de motive pentru care Dumnezeu nu iti da Duhul Sfant? Dau funda multumesc!
Pentru atei, la noi cum ar fi o înmormântare?
Cum pot sa simt prezenta lui Dumnezeu în viața mea? Ce înseamnă dezvoltarea spirituala?
Oare Dumnezeu chiar mă iubește? Dacă stau și mă uit cât sufăr cu bolile psihologice nu știu ce să zic..De ce permite Dumnezeu suferință de durata?
Cum poti renunta oficial la religia in care ai fost botezat?
De ce judeca credincioșii pe necredincioși știind că nici credincioșii nu primesc nimic special de la vreun Dumnezeu?
De ce nu se arată Dumnezeu?
Daca Dumnezeu e atotputernic si exista, de ce nu face ceva in privinta asta? https://protvplus.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/episodul/14419-romania-te-iubesc-20-octombrie-2019
Se mai indoieste cineva de falsitatea, ipocrizia si siretenia cu care reprezentantii crestini isi spala adeptii pe creier sa imbratiseze slabiciunea si supunerea in timp ce ei invart afaceri ilegale in...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste dovezi care v-au convis ca exista Dumnezeu? Pt ca eu nu sunt foarte convis
Cate blasfemii scriu sectanctii despre Dumnezeu ma mir. Totuși, Satan, unul dintre îngeri, a ales să se opună la asta și să- și creeze propria lui cale. Unde scrie in geneza asa ceva,...? (mai mult)
Cei ce poarta numele sfantului Cristian, isi serbeaza onomastica de Craciun sau pe 24 iulie?
Cum a reușit Nostradamus sa prezică viitorul iar 70% din profetiile lui au reușit să se împlinească de la el încoace? Avea un dar de la Dumnezeu?
De ce am destinul ratat? Adica frant/distrus//trist/esuat? De ce am gena slaba si de ce nu am succes in viata? Dumnezeu a hotarat pentru mine dinainte de a ma naste ca o sa esuez in viata altfel nu imi...? (mai mult)
Bună ziua dragă TPU- ule. De câteva minute încoace mă roate o curiozitate profudă în legătură cu cuvântul "Abiz". Am apelat la diferite site- uri precum dex- ul și n- am gășit încă nici ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de o sugestie de nume pentru o pagină creștină! Vreau ca pagina să conțină nunele "Christian" urmat de o sugestia voastră, vă dau un exemplu Christian Love.
Credeți că e normal sa existe intermediari între om și Dumnezeu? Așa cum sunt preoții, călugării, pastorii, guru etc Singurul intermediar între om și Dumnezeu parca e chiar Iisus Hristos.De...? (mai mult)
Unde e Dumnezeu?
Ce parere aveti de acest videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=u5Q1E05VN1c
Ce se intampla cu pamantul daca Adam si Eva nu "pacatuiau"?
Ce este legea lui Dumnezeu? Este valabila azi? Integrala sau doar o parte? De ce? Multumesc
Salut, TPU de un timp tot i- am cerut lui Dumnezeu semne daca chiar exista... odata m- am culcat doar cu boxeri asa- mi amintesc si cand m- am terzit m- am trezit cu pantaloni si o bluza pe mine.O fi ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre atei? Mentionez ca sunt ateu si nu am de a face nimic cu oamenii religiosi! Au o mentalitate diferita si nu trebuie judecati dar nici ei pe noi!
Cu ce a gresit acest ingeras de copil in fata Dumnezeului vostru ca sa merite asta? Oamenii nu se leapada de credinta pentru de nebuni, ci pentru ca Dumnezeul vostru ii determina sa faca asta https://www.youtube.com/watch?v=pK3c6mK3Yfs ...? (mai mult)
Oare la ce tine Dumnezeu cel mai mult si ce il doare cel mai tare in opinia dvs?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!