Ce s-ar întâmpla de fapt după Răpirea creștinilor în cer? Răspunul logic ar fi acesta: https://www.youtube.com/watch?v=f9KlMWzKj4s Al vostru care e?
Am o nedumerire cu acest verset. Când regele Nabucodonosor se plimba în palatul regal din Babilon, a prins a grăi zicând: „Oare nu este acesta Babilonul cel mare pe care l- am clădit...? (mai mult)
Am o poveste puțin înfricoșătoare și ciudată. Am un prieten care mi- a povestit niste lucruri după cum urmează: el a fost creștin ortodox, spunea mai mult că el niciodată nu a fost atras de...? (mai mult)
Am și eu o nedumerire. De ce în bisericile ortodoxe nu sunt scaune și bănci pe mijloc la fel că în bisericile catolice?
Daci cineva își vinde sufletul diavolului, fără voie, poate fi iertat dacă își cere scuze?
In geneza se spune ca Dumnezeu le-a facut haine de piele oamenilor dupa ce au pacatuit. Ce vrea sa insemne asta?
Ce părere aveți despre argumentele Creaționiștilor aka religioșilor ce resping realitatea? Uitați ceva de aici ca să- i combateți cu...? (mai mult)
Make sense, cum ar zice americanul. Oamenii erau saraci, asa ca unii bogati l- au inventat pe Iisus.Ce parere aveti? https://www.gandul.info/magazin/povestea- lui- iisus- a- fost- inventata- pentru-...? (mai mult)
Daca sunt adventist, am voie sa ma duc sambata la un maraton de alergare? Sau daca practic fotbal am voie sa ma duc sambata la meci?
De ce este rău să înjuri obiectele de Dumnezei?
De ce permite Dumnezeu sa sufere oamenii buni stiind ca timpul de chinuri nu poate fi recuperat niciodata?
Ma tot framanta o intrebare. De ce a fost nevoie ca Mantuitorul sa sufere o moarte umilitoare pentru a ne rascumpara? De ce tocmai rastignire?
De ce Dumnezeu nu il baga pe Satana la racoare? Ca doar e atotputernic.
Ce se intampla daca muncesc in ziua de sfanta Parascheva?
De ce biserica ortodoxa nu se implica in societate si nu promoveaza ceea ce a spus Iisus? In schimb vad cu bmw si vila care se gandesc doar la bani, astia sunt trimisi lui Iisus?
Vechiul testament a fost scris in perioada romana timpurie? Prin 500 inainte de Hristos?
Care este diferenta dintre cult (cu sensul cunoscut in engleza sau in unele tari occidentale) si secta? https://en.wikipedia.org/wiki/Cult https://filme- - online.ro/explained/cults/ Un documentar...? (mai mult)
Ce este un duh?
Hei TPU, religia crestina si biblia a avut rolul de a atrage atentia in spre anumite laturi spirituale, nu? Care ar fi acestea? Care credeti ca a fost scopul initial al religiei? Cred ca cel initial ...? (mai mult)
Salutare, TPU. Am nevoie de răspuns la următoarea întrebare. Un preot greco catolic se poate căsători doar înainte de a fi hirotonit. Dacă pe parcursul preoției, preotul respectiv vrea să se...? (mai mult)
Unde scrie in Biblie ca moartea este despartirea sufletului de trup?
Dimineata cand am iesit din casa am gasit o mulțime de pene la presul de la usa si doar pe preșul meu, in toata scara nu găseai o pană decât la mine pe preș, îmi miroase a farmece, cum pot sta...? (mai mult)
Dumnezeu l-a nascut pe Iisus unicul sau fiu la 99 de ani la fel ca Avraam prin Sara pe unicul lor fiu Isaac?
A avut religia rolul de a crea sau a impune o moralitate omului care nu era capabil sa isi formeze una si nu erau nici societatea si ideologiile din perioada respectiva capabile sa- i formeze una bazata...? (mai mult)
Daca linsul moastele ar avea cea mai mica influenta asupra vietii cuiva, nu ar fi logic si normal ca cei care promoveaza asta, respectiv preotii, sa fie primii care sa- si doreasca sa le linga? Dar...? (mai mult)
Credeți că va veni o vreme când religiile iudaice nu vor mai fi așa preponderente și vor fi înlocuite cu alte sisteme religioase?
Deci până la urmă care au fost primii? Catolicii sau ortodocșii? Catolicii zic că ei au fost primii, ortodocșii zic altceva. În perioada pre- schismă catolicii sau ortodocșii ruled the...? (mai mult)
Credeți că islamul va trece printr-o reformă culturală similară cu reforma protestantă din secolul 15? Mai exact ce a cauzat radicalizarea acestei ideologii religioase?
Salutare am o nelamurire:Eu sunt de Religie Romano- Catolica si sunt din jud.Vaslui.La noi la scoala preotul ortodox spune ca singura Religie adevarata este Ortodoxa.Eu nici nu mai stiu ce sa cred adica...? (mai mult)
Ateilor,daca ati avea dovada clara ca Dumnezeu exista ati umbla atunci la biserica si ati citi biblia?
Azi, m- am bătut cu un coleg, iar, fiindcă la un moment dat m- am enervat, l- am înjurat în șoaptă (acum nu mă judecați, m- am scăpat, nu spuneți că voi n- ați făcut de astea ).Ei bine, mi-...? (mai mult)
Ce ce hallowen- ul este considerat o sărbătoare, , satanistă "? Ce e așa rău? Moare cineva? Cu ce ne desparte asta de Dumnezeu? Ei bine, în 1 noiembrie avem un program special : 1.Escape room (jocul...? (mai mult)
De ce creștinii, când văd un necredincios distrându- se zic, , lasă aiurerile acestea, pocăiește- te, bla bla bla".Frate, dacă eu beau, ce te interesează? Dacă vreau să profit de viață, care-...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest videoclip? Este adevarat? https://www.youtube.com/watch?v=v4imS5Vjw08
Ribale Salem Wehbe este din Liban, tara unde 40% din populatie e crestina. Sper sa va placa si daca tot am postat aici doua minunate imnuri ortodoxe cantate in araba, as dori sa va intreb, ce parere...? (mai mult)
Ce v- a determinat să renunțați la religie și credința cu care ați crescut? Sunt curios să văd răspunsurile voastre. Întrebare adresată celor din categoria largă de Atei. Religioșii care ...? (mai mult)
Iisus Hristos a propovăduit printre altele modestia și nematerialismul.A fost împotriva materialismului, bogăției, intereselor materiale și împotriva goanei după avere, bani, placeri.Atunci de...? (mai mult)
Ce părere aveți de spiritualitate? Îți pasă de spirit(suflet) și de Dumnezeu?
Cand vom scăpa de materialism in lumea asta și când omul își va întoarce fața către spiritualitate și Dumnezeu? M- am săturat de fuga asta după bani și lupta pentru lucrurile, materiale, putere,...? (mai mult)
Pentru ca tot se apropie sarbatorile crestine, ma gandesc de mult sa pun mana pe cartea "There's Probably No God: the Atheists' Guide to Christmas " totusi am reusit sa o gasesc doar online, asa ca va ...? (mai mult)
Nu ştiţi că sfinţii* vor judeca lumea? Şi dacă lumea va fi judecată de voi, sunteţi voi nevrednici să judecaţi lucruri de foarte mică însemnătate? Nu ştiţi că noi vom judeca* pe îngeri?...? (mai mult)
Nu mai am chef de nimic în viață, sunt destul de posomorât. Vreau să scap de acest sentiment, dar nu știu cum.Mă întristez când mă gândesc cât de, , cringe"pot fi și mă mai întristez când...? (mai mult)
Cat de lungă va fi Ziua Judecăţii?
Ce credeti? Mai vine sfarsitul lumii vreodata?
TPU stiti numere de telefon blestemate sau ciudate? Scuze pentru categorie funda
Va rog ziceti-mi ii adevărat sau mi se pare mie, daca merg la Biserică am o săptămână numai cu noroc și dacă stau acasă am o săptămână de ghinioane, ce înseamnă asta?
Salut, imi poate da cineva un grup de muzica respectiv persoane care canta la instrumente muzicale din Ploiesti? (Eu cant la chitara si sunt incepator, mi- ar face placere sa cunosc persoane care chiar...? (mai mult)
De ce în magia neagră se ponenesc numele demonilor Osiris, Anubi și Set? Ce semnificație are acest trio? PS: Nu vreau să practic magia neagră, sunt doar curios.
Cine a fost primul preot al lui Dumnezeu?
De ce creștinii fundamentaliști nu recunosc absolut deloc că toate profețiile din vechiul și noul testament nu s-au împlinit și nu se vor împlini niciodată?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!