Într-o biserică ateistă ce se întâmplă, locul în care credinţa nu există?
Este Biblia Cuvântul lui Dumnezeu? Ce credeți? Sau mai degrabă Noul Testament? Cum ne dăm seama daca e chiar Cuvântul lui Dumnezeu?
Ce părere ai despre Biblie? Ai citit-o?
O prietena de a mea a înjurat folosind si numele al DUHULUI SFANT in înjurătură si aș vrea sa stiu daca mai are vreo sansa de a fi iertată, pentru ca peste tot unde am cautat am primit răspunsuri...? (mai mult)
Daca casti des in fiecare dimineata inseamna ca te-a deochiat cineva?
Este reala teoria din codul lui Da Vinci? Daca nu, ce este fals acolo si care sunt informatiile gresite?
Hei TPU, am 4 nelamuriri legate de biblie. Cele 4 evanghelii dupa Ioan, Luca, Marcu si Matei au fost atribuite acestora doar in lipsa unor dovezi concrete ale realilor autori? Cate evanghelii ...? (mai mult)
Consumul excesiv de religie (cel putin inteleasa gresit), nationalism, etc. dauneaza grav sanatatii mintale? "Imagini revoltătoare: un elev evreu, forţat să sărute încălţămintea unui coleg ...? (mai mult)
Viața chiar nu are nicio însemnătate.Cum adică? Asta spunea un preot la Romania TV întristat de accidentul rutier din Ialomița de azi dimineață unde au murit 10 persoane și 7 au fost rănite.
Ce parare aveti de subiect: "Ateismul este o religie a disperării și a fugii de răspundere. Este forma elaborată a temerii că totuși „Dumnezeu există"…"
Mai există miracole? De ce, da? De ce, nu? Credeți că mai există miracole în viața și lumea asta?(plina de suferință) Tu crezi in miracole?
Aș vrea să o iau încet spre ateism.Că așa vreau eu, nu răspundeți de mine în privința deciziei mele, să nu aud cu, , vaiii nu- i voie să faci așa ceva".Ei bine, familia mea e una creștină...? (mai mult)
Dacă muncesc duminica sau de sărbători,deși sunt nevoit să fac asta, păcătuiesc?
De ce femeile se se îmbracă cam, , sărăcăcios"la biserică? Și de ce plâgeți când vă rugați sau vorbiți de Dumnezeu? Personal, cred că ăsta e o dovadă de slăbiciune, în loc să plângeți...? (mai mult)
De ce ar pedepsi Dumnezeu omul care munceste in fiecare zi?(inclusiv duminica si de sarbatori) ca doar nu da cu parul in cap nimanui?
Ce origine are fetisul ortodox legat de folosirea tamaiei in ritualurile lor?
am tinut post uscat usor timp de 5 zile si nopti, in apoi am tinut cu sucuri "apa cu lamaie si ceai de turmeric" urmatoarea zi "a 6- a zi am continuat postul uscat "a sasea si a saptea", ziua...? (mai mult)
Ce atei youtuberi mai cunoașteți ca 34Alley sau DarkMatter2525, gen animații sau clipuri mai scurte și mai directe?
"La cratita cu femeia" https://biblia.resursecrestine.ro/1-timotei/2, nu? =)) Sau https://biblia.resursecrestine.ro/deuteronomul/20.Frumos, nu?
Vreau sa mor sa aflu odata ce e dincolo de moarte si sa aflu odata daca exista Dumnezeu sau nu exista.Voi stiti ceva daca exista Dumnezeu?
Daca noi oamenii facem fapte bune pe pamant si ne ducem la biserica si ne rugam si cand murim nici macar nu mergem in paradis? V- ati gandit vreodata ca religiile ar putea fi doar niste minciuni in care...? (mai mult)
Asupra cui nu are putere moartea a doua?
De ce Dumnezeu avea nevoie de tarana ca sa il creeze pe Adam sau de coasta lui Adam ca sa o creeze pe Eva? Nu era atotputernic? Parca era 'mai intai a fost cuvantul ', nu? Culmea e ca restul nu e din...? (mai mult)
Unde scrie în Biblie de pactul cu diavolul?
Bună dimineața! Sunt Andrei, am 19 ani. De mai bine de jumatate de an, am trecut prin etape ale vietii ( emotionale / sentimentale ) putin cam dureroase, ce m- au facut putin sa gandesc mai mult la...? (mai mult)
Daca eu v- as spune ca pe luna exista o piatra translucid- albastruie ce are o forma cubica perfecta si cantareste fix 1, 542 Kg, fara sa am nici macar o singura dovada sau rationament teoretica, ati...? (mai mult)
Am o întrebare mai lungă dar m- aș bucura dacă ați citi. Cine îmi poate spune niște detalii/informații despre Cei 7 Prinți ai Iadului, Iad în general și a celor 7 păcate? De ce...? (mai mult)
Isus Cristos nu a fost un sacrificiu și am să vă dau 5 motive bine întemeiate: 1. Isus a consimțit; 2. Isus nu a avut valoare ucigașilor; 3. Isus nu a fost intenționat să fie un sacrificiu,...? (mai mult)
Deci Satana l-a omorat pe Iisus pe motiv ca a refuzat sa i se inchine lui?
1.Unde găsesc profetii/previziuni pentru viitor în Biblie? 2.Și ce parere aveți de profețiile oamenilor obișnuiți care au darul previziunilor adică Baba Vanga, Nostradamus, Maria Gheorghiu, Ioan...? (mai mult)
Ce credeți despre Nostradamus și profețiile lui? Este considerat cel mai mare prezicător al tuturor timpurilor.
De ce permite Dumnezeu atâta suferință? Eu chiar m-am saturat.
Dumnezeu este nedrept sau chiar crud fiindcă permite că unii oameni să fie fericiți în viața asta și să nu ducă lipsă de nimic iar alții să nu aibă ce mânca.La fel este și în cazul următor:Unora...? (mai mult)
Dacă îi spui unui ateu că are păcate și îi recomanzi să meargă la biserică să se spovedească, ce va răspunde ateul?
Maria a fost de acord ca Dumnezeu sa o lase gravida? Daca 'da', asta inseamna ca l-a inselat pe Iosiv, daca "nu', inseamna ca a violat-o?
Daca te- ai masturbat si ti- e rusine sa te spovedesti si te vei imbolnavi si atunci mergi sa te spovedesti pentru ca vrei sa iti marturisesti toate pacatele sa ajungi in rai, ti se vor...? (mai mult)
Daca esti bolnav grav si te spovedesti chiar inainte sa mori, iti vor fi iertate pacatele? Gen daca te- ai cait singur si ti- e rusine sa te spovedesti.Cand vei fi bolnav si vei spune pentru...? (mai mult)
E păcat dacă bei vin?
Crezi în Dumnezeu și/sau altceva? De ce nu? De ce da?
Am să dau o situație credincioșilor care cred în Yahve, zeul împrumutat de la israeliții aramaici antici. Să zicem că vă vin în vizită mesageri ai lui Allah. Voi vă aflațiîn curte făcând...? (mai mult)
De ce cele 10 porunci date de zeul yahve evreilor de catre Moise sunt total diferite față de ce știm noi? Exodul 34:11-26
Daca satan ar fi avut si cea mai mica speranta de a fi iertat, de catre dumnezeu, s-ar fi cait? Si la fel si Adam si Eva? Si noi oamenii nu am mai fi suferit in prezent?
Cum credeti ca arată Dumnezeu? Are maini si picioare si chip? Sau e format din aburi sau cum credeti voi ca arata Dumnezeu in caz ca exista? Il vom vedea vreodata?
Daca nu crezi in Dumnezeu si totusi esti bun si ajuti oamenii si esti o persoana cu inima mare vei intra in iad sau in rai?
Salut, am o întrebare, daca ma convertesc la islam pot avea mai multe soții la fel ca în țările arabe sau doar una? Din câte știu în Romania poligamia nu e legala.
Eu inteleg ca prin sacrificiul cu moartea =mort, fara sa mai invii.Deci Iisus a pacalit lumea ca a murit si s-a "sacrificat"pentru omenire, nu e asa? "Uite alba, nu e neagra"
Iubiți credincioși întru' Domnul. De unde știți voi că Biblia, reprezintă cuvântul unei persoane divine? Argumentați vă rog, cu dovezi clare. Mulțumesc anticipat.
Daca "Plata pacatului este moartea" si Iisus Hristos nu a facut nici un pacat in viata lui, inseamna ca El trebuia sa traiasca vesnic pe pamant.Dar totusi, s-a sacrificat pentru noi.Corect?
Ce e păcatul de moarte? Și dacă cineva și-a vândut sufletul diavolului,dar regretă asta, se poate întoarce?
Dacă ești copil și păcătuiești vei ajunge in iad?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.