Dacă te numeri printre cei care cred în Dumnezeu, de ce crezi că este atâta suferință pe lume?
Salut, unde găsesc un cult sau grupuri de sataniști din Romania? Vreau sa fac parte și eu, vreau sa vad cum e, sunt curios, rog frumos! De preferat din Galați
Am visat azi noapte că am murit (de 2 ori într- o noapte murisem). Ce poate însemna asta? Și faza e că atunci când murisem, in vis nu murisem ci mă trezisem într- o altă lume, conștient de ...? (mai mult)
De ce se spune ca miei sunt ai lui Dumnezeu?
Oare lui Dumnezeu ii place sa vada un copil care sufera de cancer cum plange internat la spital sau ii place sa vada un om care tocmai a facut accident de masina cum zbiara de durere ca si- a pierdut un...? (mai mult)
Romanii se închinau și la zei din Asia Mică?
. Care este diferența dintre mândrie și conștiința de sine?
"De fapt, Hristos m- a trimis nu să botez, ci să propovăduiesc Evanghelia: nu* cu înţelepciunea vorbirii, ca nu cumva crucea lui Hristos să fie făcută zadarnică. Fiindcă propovăduirea crucii...? (mai mult)
Dumnezeu e in spatiu cosmic sau e mai sus undeva in afara universului? Unde e Dumnezeu?
De ce trebuie ca noi oamenii sa credem in existenta lui Dumnezeu? Asta a vrut Dumnezeu? Sa se ascunda de noi ca sa vada cine crede in el si cine nu? Si mai e ceva. Daca Dumnezeu tot exista de ce lasa...? (mai mult)
Pot oare versetele din biblie si din alte carti religioase dovedi ca Dumnezeu exista? Eu vreau dovada clara ca Dumnezeu exista, unde e dovada ca Dumnezeu exista?
As vrea sa fiu sigur ca Dumnezeu exista dar nu stiu ce sa cred, nu sunt sigur de existenta lui Dumnezeu.Mai oameni buni,Dumnezeu exista sau nu,ca mie mi se pare ca nu exista, nu il vad...
Eu te-am adus pe pământ. De unde?
In biblie scrie ca animalele mananca iarba si il ajuta pe om la treburile lui, omul sa se hraneasca din ele, nu? Ce le mai place la lei iarba, ce le mai place la lei sa ajute oamenii, ce mancare gustoasa...? (mai mult)
Daca dumnezeu este atat de iubitor de ce a creat pe femeie cu par pelvian ca sa incurce placerea barbatului si femeia sa fie nevoita mereu sa se epileze prin proceduri dureroase?
Ce puteti spune pe larg despre tinerete, maturitate si batranete din punct de vedere crestin?
Ca sa cunosti un crestin nu e nevoie sa-l bagi in seama ci doar sa citesti o carte numita biblia? Insa cu un necredincios e nevoie sa-l bagi in seama ca sa-l cunosti?
Atunci cand ai har, renunti la lucrurile rele, vicii, dependente... in mod natural ca o urmare a faptului ca ai har sau inca trebuie sa lupti cu aceste lucruri?
Ce înseamnă,, anatema "?
Bună, sunt penticostal și am o prietenă ortodoxă, de 5 zile suntem împreună, ne ținem de mână ne mai pupăm și eram curios dacă acesta e un păcat, iar dacă ea se va pocăi va mai fi...? (mai mult)
Salut, oricine ați fi! Aș vrea să mă pocăiesc, dar am câteva sentimente care mă împiedică să fac asta : 1.Sentimentul de vinovăție- Mă gândesc la ce lucruri am zis împotriva lui Dumnezeu....? (mai mult)
Cum descoperim dacă cineva e un creștin mincinos foarte bun? Și dacă sunteți creștini cu numele, ce vă face să mințiți?
Cu ce colinde se colinda si pe ce data?
De ce Dumnezeu nu a mai facut un barbat si o femeie, ca sa nu mai produca incestul? Nu a mai avut tarana?
Heu TPU! Astazi la scoala in ora de religie am intrebat de ce e pacat sa fii gay iar toti colegii au inceput sa rada de mine si sa isi bata joc de mine. Nu sunt gay dar ce sa fac ca sa nu mai rada?
De câte ori îți poți schimba religia în viață? De exemplu în ortodox în musulman și invers? Se poate acest lucru?
Vă place cântecul? https://www.youtube.com/watch?v=DXDGE_lRI0E
Cine a fost primul crestin?
Eu din cate stiu, un mosneag de peste 90 de ani nu poate bate pe jos distanta dintre Betleem si Nazaret.Nu? Asa cum a facut Iosif.Stiind ca Maria era pe magar.Sau vreun barbat sa faca copii la varsta ...? (mai mult)
"(5) Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, pentru ca să ţi se lungească zilele în ţara, pe care ţi- o dă Domnul, Dumnezeul tău." Pai daca e asa, ABSOLUT TOTI crestinii sunt rezultatul...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți despre preoți, credeți ca sunt utili cu ceva bisericii? Doresc argumente pro sau contra.
Daca Dumnezeu propunea si accepta scuze din partea lui Adam nu murea Adam si Eva si nu mureau atatia oameni inclusiv Iisus si nu erau atat de multe pacate si necazuri. Daca Dumnezeu este asa de iubitor...? (mai mult)
, , 10. Şi diavolul, care- i amăgise, a fost aruncat în iezerul de foc şi de pucioasă, unde este şi fiara şi proorocul mincinos, şi vor fi chinuiţi acolo, zi şi noapte, în vecii vecilor."...? (mai mult)
Cred ca am o vecina posedata. Deci deasupra mea e o familie.Un cuplu cu doi copii, unul din copii are 12 ani. Si mereu se cearta, ea tipa ca nebuna si la barbata- su si la copii de le stiu toata viata....? (mai mult)
Dacă Dumnezeu este atotiubitor, atotmilostiv, omniscient, omnipotent etc., am următoarele mici întrebări: 1. Dacă Dumnezeu e "bun", de ce permite suferința să se desfășoare în continuare?...? (mai mult)
Asa e ca Iahve a creat o lume perfecta? Nu inteleg de ce unii se plang, de ce va plangeti? Ce nu va convine?
Cum ar trebui sa ma comport cu creatia mea?
Iisus a spus "nu am venit sa aduc pacea ci sabia". Cei ce urmeaza pe Iisus duc o viata chinuita. Cum se face ca si dupa doua mii de ani Iisus chinuie oameni?
E un om de pe Youtube care se dă Isus, uitați linkul la canalul lui: https://www.youtube.com/channel/UCJY99Kt7cpA1XlPhaonGtvQ/about Ei bine, dacă el se pocăiește, poate fi iertat?
Daca Dumnezeu a creat iadul pentru satana si ingerii lui inainte ca ingerul Lucifer sa devina diavolul, atunci Dumnezeu stia dinainte ca locul lui Lucifer este in iad?
E adevarat ca Dumnezeu e femeie?
Credeți ca sexul oral e păcat?
este păcat sa fac oral unei fete, nu? Adica nu am văzut in Biblie scris despre asta și mda?♀️?
Am întrebări pentru zeul evreu, ulterior preluat de cre(ș)tini: 1. Unde ai fost tu Doamne, când peste 6 milioane de oameni au fost făcuți scrum în lagărele de concentrare din zona Europei? ...? (mai mult)
Unii spun ca Dumnezeu a creat omul cu niste abilitati specifice. Omul poate zbura? Nu. In consecinta inseamna ca Dumnezeu nu i- a dat aceasta abilitate. Omul poate ucide? Da, Deci aceasta abilitate...? (mai mult)
Cum ajung in iad?
In a cata zi a facut Dumnezeu iadul?
Nu prea mai am chef de viață, ar fi fain ca, dacă ai muri, să intri în alt corp, s- o iei de la început.La câte păcate am și nu reușesc să mă las de ele, aș vrea s- o iau de la început.Cum...? (mai mult)
Buna, masturbarea este un păcat? Daca da, de ce?
Constitutia Romaniei, art 29, alin 1. (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?