E bine sa ascult sa citesc Acatistul Sfinti inchisorilor sau Acatistul si Paraclisul Parintelui Justin Parvu!? Am nevoie de lamurire!
Daca legea laica nu i- ar pedepsi, credeti ca gruparile crestine din Romania sau de aiurea, ar incerca sa se elimine una pe alta prin orice metode, cum de altfel s- a intamplat de nenumarate ori de-...? (mai mult)
Ce parere ai despre cei care stau pe TPU doar pentru propaganda sectancta?
As vrea sa vorbesc cu cineva care cunoaste versiunea ortodoxa despre apocalipsa, viata de apoi?
Daca Dumnezeu exista de ce nu ne da el dovezi clare ca el exista? Chiar credeti ca biblia e de ajuns ca noi sa credem ca Dumnezeu exista? Pai poate biblia a fost scrisa de mari poeti care nu au nici o ...? (mai mult)
Cum mă poate vindeca Dumnezeu? Întreb asta fiindcă doctorii psihiatri îmi pot da doar un tratament medicamentos care mă ajută 45 la sută.Am incercat zeci de tratamente.Toc- ul, anxietatea, elementele...? (mai mult)
Poti primi Duhul Sfant daca ti- l doresti din toata inima. Ceea ce te poate face sa nu ti- L doresti din toata inima este faptul ca iubesti pacatul mai mult decat pe Dumnezeu. Deci cum poate un om, sa...? (mai mult)
Priviti versetul acesta: "14. Si i- am zis: Doamne, Tu stii. El mi- a raspuns: Acestia sunt cei ce vin din stramtorarea cea mare si si- au spalat vesmintele lor si le- au facut albe in sangele Mielului."...? (mai mult)
Nu credeti ca religia, credinta in spiridusi, este singura boala psihica contagioasa? Aproape orice boala este mai periculoasa pentru copii si batrani. Singura diferenta e ca nu un sistem imunitar sanatos...? (mai mult)
Daca te uiti la filme interzise si la altele de genul la ce pacat se incadeaza, se intra sub influenta canonica!?
Trebuie credinta in Dumnezeu sa vina din frica de iad? Eu cred ca nu, ci ca trebuie sa vina din iubire. Iadul totodata, consider ca unii si dupa moarte il vor respinge pe Dumnezeu, facandu- le placere...? (mai mult)
Cati copii avea Dumnezeu?
Exista case bântuite?
Exista tipare, dovezi care ar putea demonstra existenta unui creator in univers? Vorbim despre deism, panteism
A aduce lumea la secta ta prin minciuni, vrajeli nu este pacat?
Căutarea perfecțiunii este înnăscută pentru om?
Am auzit ca poți visa lucid. Dacă visez lucid, pot ieși din corp sa vad ce se întâmplă în prezent în realitate? Ms.
După Darwin, iată si pe pe Albert Einstein care după sociologul William Bruce Cameron ar fi susținut ca "Nu tot ce poate fi cuantificat conteaza si nu tot ce contează poate fi cuantificat". Cameron,...? (mai mult)
Ce spune religia despre dinozauri? Au existat, daca da, au trait inaintea oamenilor sau deodata cu ei? Ah?
Am o problemă.De ceva timp, nu mai găsesc cântări pentru biserică.Ce să fac?
Voi ce credeți că e hula împotriva Duhului Sfânt?
1.Dacă păcătuiesc cu voia, dar cândva îmi va părea rău, voi fi iertat? 2.Se iartă renunțarea la creștinism, în sensul că crezi că vei fi iertat? 3. Dacă ești posomorât, plictisit, depresiv...? (mai mult)
De ce nu umblam dezbracati? Ca doar Adam si Eva erau dezbracati.
Credeți că Dumnezeu există?
Am participat la un Maslu la biserica in calitate de mirean, om credincios care merge in mod obisnuit la biserica, si am vazut ca nu se mai obisnuieste ca sa se aduca acea faina...? (mai mult)
Crestinul stie ca Adam si Eva munceau putin si traiau fericiti si din plin viata. Asadar pentru ce sa se mai zbata crestinul sa munceasca mult pentru ca macar sa supravietuiasca necum sa mai si traiasca...? (mai mult)
Am câteva întrebări legate de sfânta trinitate: 1.Să fii copilul cuiva înseamnă să fii supus legilor naturii, deci să nu fii divin, iar să fii divin înseamnă a nu fii fiul nimănui. Cum ...? (mai mult)
Dumnezeu imaginar arata ca un om?
Salut, de ceva timp am un sentiment ciudat.Parcă aș vrea s- o iau spre ateism, dar nu vreau să părăsesc credința și biserica. Azi, m- am enervat că a trebuit să merg la biserica, deoarece fiindcă...? (mai mult)
Dacă fac pe cineva gras,deși chiar este gras, păcătuiesc?
Iluziile optice și hipnoza sunt păcat?
Iadul a fost creat doar pentru satana si ingerii lui?
Credeti ca Dumnezeu ne da o persoana care sa fie alesul sau aleasa sau credeti ca putem alege pe cine vrem? Am auzit cateva marturii in care, de exemplu, un proroc a zis ca o relatie intre...? (mai mult)
Atei care este iadul vostru preferat? Doar ateii sa raspunda Nu se stie niciodata cand murim si macar sa ne alegem iadul preferat de pe acum
Cam cat de mari au fost armatele care au fost in prima cruciada, dar in celelalte crudiade? Intreb asta pentru ca am citit undeva mai de mult ca cruciada era formata din mai multe armate din aproape toate...? (mai mult)
Care a fost primul Papa din istorie? Pe net spune ca Sfantul Petru ar fi fost considerat primul Papa dar eu nu cred pentru ca nu are cum, el e considerat Sfant nu Papa. Cine imi poate spune care a ...? (mai mult)
Voi credeți ca exista Dumnezeu? Eu cred ca pe om la făcut barza.
Cu ce difera ortodoxia de catolicism? Cred in acelasi zeu si aceiasi sfinti.
In cartea "Călătoria" scrisă de pastorul și teologul crestin iubit și celebru Norman Vincent Peale este un capitol cu titlul"Cum sa- L găsești pe Dumnezeu".De- abia aștept să vina cartea și sa...? (mai mult)
Sfârșitul lumii e aproape?
Voi sperați la o viata mai buna în" lumea cealaltă"(viața de dincolo)? Aveți speranța asta sau vă gândiți doar la viața asta și nu vă interesează altceva?
E posibilă reincarnarea? De ce?
Cum credeți că arată viața de dincolo?
Daca Dumnezeu exista, mai este și speranța că exista și o viață de dincolo? Nu-i așa?
Religioșii demonizând ateii că sunt cauza relelor, dar au văzut măcar statistici în ce țări se întâmplă cele mai multe crime?
Sunt foarte multe religii... Ce se intampla daca te- ai nascut intr- o tara unde est invatat religia "gresita"? Chiar si intre crestini... avem catolici, liberali, ortodocsi... ce face un ortodox daca...? (mai mult)
Cum poate Dumnezeu sa vindece ființa mea?
Ce parere aveti despre celebrul teolog si orator crestin Norman Vincent Peale care a schimbat vietile in bine a milioane de oameni invatandu- i sa foloseasca puterea credintei si forta gandirii pozitive?...? (mai mult)
Mai exista vindecare divina in zilele noastre? Numai Dumnezeu ma mai poate salva de depresie, anxietate si tulburare obsesiv compulsiva.:( M-ar putea ajuta? Cum?:( ce trebuie sa fac?
Cred ca cu totii stim porunca: "Sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau". Din ea reiese ca daca marurisim stramb fara sa avem intentia de a face rau cuiva, nu pacatuim? Cu alte cuvinte, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?