Este adevărat ca o profeție de a lui Nostradamus este menționată și în coranul musulmanilor? Ce prevede?
Matei 26 36 Atunci*, Isus a venit cu ei într- un loc îngrădit, numit Ghetsimani, şi a zis ucenicilor: „Şedeţi aici până Mă voi duce acolo să Mă rog." 37 A luat cu El pe Petru şi pe*...? (mai mult)
Credeți că abolirea tuturor religiilor, începând cu scoaterea lor din lege și după eliminate total treptat ne va duce la lumea ideală după care omenirea tânjește încă de la început? Eu tot...? (mai mult)
Ce inseamna cand visezi un fost prieten decedat la care i se deschid ochii si se uita la tine si dupa incet se ridica din sicriu si tu il iei in brate si il saruti pe obraz?
Cum sa imi gasesc sensul vietii mele?
Ce va face mahdi?
Cum obtin pacea lui Dumnezeu? Chiar am mare nevoie de ea.
""Blestemat sa fie cel care crede in oameni "", ce vrea sa ne comunice acest verset biblic? Sa nu avem incredere in nimeni?
Se iartă apostazia?
Sunt baiat si am 15 ani. Stiu ca masturbarea este un pacat si i- am recunoscut preotului ca o fac, iar el a dat un Canon de 40 de zile. Problema e ca nu ma pot abtine si vreau totusi sa o fac maxim...? (mai mult)
E păcat să joci jocuri precum Outlast sau resident evil 7? Dacă da, de ce?
Stiu ca nu sunt multi atei, agnostici in Romania, dar totusi sunt. Credeti ca sunt "multi" atei, agnostici la voi in judet? De ex. eu sunt din Constanta (ateu), care mai este/sunt din constanta ...? (mai mult)
Tu crezi ca viata se opreste odata cu moartea sau mai exista o continuare a constientei, constiintei si a vietii si dupa moarte odata cu energia/sufletul? Toti mai multi oameni cred in viata de dincolo...? (mai mult)
Dr.Eben Alexander (neurochirurg de profesie)va dovedeste ca exista viata de dincolo.Cititi- i cartea(Dovada lumii de dincolo). Cei ce ati citit deja, ce parere v- a facut? Eu cred ca exista "ceva" ...? (mai mult)
Https://youtu.be/rovdl-yx3WA Ce parere aveti?????
Implinirea profetiilor ipoteticului dumnezeu nu ar avea impact benefic mai mare asupra celor necredinciosi decat daca oamenii ar fi credinciosi? Surpriza ar fi mai mare, nu-i asa?
Terminarea unei slujbe religioase sau a unei reuniuni religioase si iesirea in lumea cotidiana e ca trezirea la realitate dintr-o betie? Cat dureaza mahmureala sau starea de euforie indusa de slujba?
Unii privesc la filme sf, altii se duc la slujba de duminica. Este religia o evadare din realitate in scop recreativ?
pot intra intr-o biserica baptista daca sunt botezată de ortodocși? Renunț la religia mea si vreau sa o urmez pe al lor, trebuie sa cer voie pastorului sa ma primească in biserica?
Salut TPU, sunt depresiv. Stiu ca intr- o zi voi muri, la fel si persoanele la care tin, iar aceasta certitudine ma consuma zilnic. Simt ca nici nu are rost sa- mi mai urmez aspiratiile referitoare la...? (mai mult)
Biserica Ortodoxa excomunica oameni? Daca nu, de ce?
Ce ne asteapta dupa moarte? Deci nu cred rai...in filme sa zicem ca ar fi plauzibila...dar in realitate,totusi.ce se intampla cu mintea/"sufletul" nostru dupa moarte, care e parerea voastra
Am o intrebare pentru cine este din Bucuresti: la Catedrala Mantuirii Neamului se oficiaza Sfanta Liturghie in fiecare Duminica? Sau macar pe 8 septembrie, de sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului,...? (mai mult)
Ce se intampla in biserica cand faci prescuri pentru furt? Adica ce spune preotul si cum se intampla tot?
De ce exista atâta suferință în lume? Unde e Dumnezeu sau ce face? Nu sunt ateu, cred dar nu poți să nu te întrebi asta și la fel de ce mie mi- a dat suferință psihologică care mi- a furat...? (mai mult)
1.Dacă un om care niciodată nu a auzit de Dumnezeu moare, merge în rai? 2Dacă cineva,deși a auzit de Dumnezeu,dar niciodată nu a auzit ceva despre el,moare, merge în iad?
Bogatul sau săracul va intra în împărăţia lui Dumnezeu? Eu cred ca:nu sărăcia sau bogăţia te va duce în Rai sau în Iad, ci felul în care trăieşti sărăcia sau bogăţia, trebuie să fim...? (mai mult)
Recent am scăpat de gândurile de hulă (nu în totalitate, dar parcă s- au mai liniștit apele ). Problema e că am o aplicație despre Biblie, am mers la Matei 12 și la Marcu 3, am citit în ...? (mai mult)
De ce există răul în lume? De ce Dumnezeu nu a oprit răul definitiv? Nu mi se pare corect să- i mulțumim pentru că nu oprește răul care se întâmplă, sau pentru lucruri micuțe, nu prea valoroase....? (mai mult)
Des ma gandesc la Iisus era urat de multi, avea multi dusmani, toti l- au tradat, de ce suntem atat de diabolici cu cei buni? Suntem niste diavoli, niste bestii care nu merita sa existe, nu inteleg cum...? (mai mult)
Pot sa tin post cand vreau si cat vreau? De exemplu de maine pentru o saptamana? Sau cand se tine?
Oare ce e dupa moarte? Care o fi adevarul adevarat?
Am câteva întrebări legate de jocuri, respectiv video : 1.E păcat să joci jocuri horror? Și dacă da, de ce? Și tot dacă da, e păcat chiar dacă nu te speri? 2.E păcat să joci cărți,...? (mai mult)
Ce spune Biblia:ce se intampla dupa ce murim?
Dumnezeu poate vindeca ceva? Cum pot face sa ma vindece de problemele psihologice? Ca doctorii nu prea mai reusesc.
Ce parere aveti despre aceste asemanari dintre Iisus si alte personaje religioase? https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/ce-au-copiat-crestinii-din-mitologia-pagana
Ce parere aveti despre banci si bancheri in general? Ce merita ei?
Părinții mei mereu se ceartă.Tata este mereu cel rău, îl urăsc, mă învinuiește te lucruri care nu sunt vinovat, și asta nu e tot.Mă înjură mereu, mă face bou, dobitor, de toate. Recent mi-...? (mai mult)
Cum pot scapa de gandul suicidului?
Ce carti ati citit sau stiti care argumenteaza de ce ateismul nu are dreptate? Multumesc.
Care sunt conditiile de primire a botezului cu Duhul Sfant?
Nu sunt religios, dar sunt curios. Dupa Geneza in ce an ar trebui sa ne aflam acum? 5000, 6000, 7000?
Ce este pacatul malahiei? Este el mentionat in Biblie? Condamna Dumnezeu acest pacat?
Care este adevărul oare despre viata de dincolo... Ca nu știe nimeni daca exista sau nu în Biblie scrie din țărână ești făcut și în tarana te vei întoarce
Cine sunt malahii si sodomitii?
Mi s-a dat acum 5 minute puțin piciorul intr-o parte de la degetul mic. Când merg nu mă doare, dar simt putina durere. Am pățit cv? Va rog răspundeți repede!
Am inima frântă, simt că sunt pierdut.Probabil din cauza hulei împotriva Duhului Sfânt, sunt gelos când văd creștinii care îl vor vedea pe Dumnezeu, simt că sunt lepădat.Nici măcar nu știu...? (mai mult)
Unde apare în Biblie numele „Iehova"
Ce parere aveti despre cei doi 'sfinti' homosexuali sarbatoriti pe 7 octombrie? Parca pe 7 octombrie a fost si referendumul pentru familie, nu?
Iată cum suna definiția pe care OMS o da sănătății: "Sănătatea este o stare de confort complet, fizic, mental si social si nu pur si simplu, doar absenta bolii sau a stării de invaliditate."Dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?