Cei mai activi useri din categoria Religie pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Are ceva daca spăl azi sau e un păcat?
Bună tuturor, ce credeți, religiile monoteiste ( creștinismul, islamul și iudaismul ) sunt adevăratele religii pe care oamenii ar trebui să le urmeze, pentru că doar ele au minuni și martiri...? (mai mult)
Bună TPU, de unde provine lumina pe care credincioșii Romano- catolici o iau de Paște?
Buna! As vrea sa vă întreb! De ce atunci când mă rog nu prea mai plâng? Cum îmi dau seama că relația mea cu Dumnezeu nu mai este așa de bună? Scrieți câțiva pași la ultima întrebare.
"Ați auzit că s-a zis...Dar Eu vă spun..." - A anulat Iisus toate legile din V.T. sau doar unele dintre ele?
Bună TPU, de ce a fost condamnat la moarte Iisus C/ Hristos?
Bună TPU, există minuni în Buddhism?
Întrebare pentru protestanți (sunt chiar curios): Cum priviți influența filosofilor păgâni, precum Platon și Aristotel, asupra teologiei creștine? Întreb deoarece știu că în ortodoxie și...? (mai mult)
Bună TPU, cine a inventat " Panteismul " și cine a contribuit, pe parcurs, la dezvoltarea lui?
Am observat că circule mai nou printre ateii de pe internet (iar TPU- l nu face excepție) un argument împotriva creștinismului care ne dezvăluie, din nou, ignoranța crasă a celor care l- au lansat...? (mai mult)
Bună TPU, cei trei Magi și cei trei păstori care au venit la nașterea lui Iisus C/Hristos au existat cu adevărat?
Bună TPU, de ce practicanții religiei Iudaismului se numesc evrei și de unde provine termenul de " evreu "?
Bună TPU, în ce regiuni și țări se află creștini - ortodoxi - armeni?
Bună TPU, care este legătura dintre religia creștin - ortodoxă - armean și armenii - locuitorii Armeniei?
Bună TPU, care sunt diferențele și asemănările dintre armeni, copți, ortodoxi și catolici?
Bună TPU, SINUCIDEREA este unul dintre cele mai mari păcate în religiile monoteiste ( creștinism, iudaism și islam )? Dacă da dați - mi, vă rog foarte frumos, versetele în care este precizat...? (mai mult)
Hei, dragi TPUași și cei mai puțin dragi, dar toți din Neamul Domnului :) Chiar dacă nu credeți. V- am mulțumit oare cu adevărat că m- ați ascultat aici, mai mult decât a făcut- o propria...? (mai mult)
Bună TPU, vă rog să îmi recomandați o aplicație din care să citesc offline Coranul tradus în limba română.
Bună TPU, îmi explicați, vă rog, ce este Panteismul?
Bună TPU, care sunt cărțile care Hinduismului, adică care cărțile din care se învață despre Hinduism? Despre religiile monoteiste se învață din Vechiul Testament, Noul Testament și din...? (mai mult)
Bună TPU, în religia Hindusă - în " HINDUISM - există minuni ca în religiile monoteiste creștinișm, islam și iudaism sau există doar vorbe și scrieri?
Bună TPU, care sunt versetele din Biblie în care este descris tot ce a făcut Iisus C/ Hristos în timp ce a fost în mormânt - în cele trei zile dintre moarte și înviere?
Salut, Dumnezeu zice ca e pacat sa lucrezi Duminica, dar eu daca sunt angajat la un supermarket si lucrez si Duminica este pacat? „Adu- ți aminte de ziua de odihnă, ca s- o sfințești. Să lucrezi...? (mai mult)
Unde a fost Iisus și ce a făcut până la vârsta de 30 de ani? Se știe ceva despre asta?
Bună TPU, ce a făcut și unde a fost Iisus C/Hristos cât timp a fost mort - cele trei zile dintre moartea și învierea lui?
Am o întrebare, dau fundă. Nu că aș avea ceva împotriva baptiștilor (din contră), dar cum ar fi dacă aproape toate țările din lume ar da o lege, ca, toate persoanele care rămân baptiste,...? (mai mult)
Avram a fost primul profet din Vechiul Testament? Există dovezi istorice care confirmă existența lui Avram biblic. Există dovezi, în afară de Biblie, că Avram a existat cu adevărat?
Dacă eu cu un prieten, avem gânduri de ducă, dar noi decidem în final (fizic vorbind) să nu ne sinucidem și va rezulta deci (fizic, legal, vorbind) omucidere/crimă, în fața Lui Dumnezeu va...? (mai mult)
Bună tuturor, toți creștinii - de toate confesiunile - cred în sfinți, icoane care plâng și în icoane care fac minuni așa cum cred creștinii - ortodoxi? Creștinii Romano - catolici, ...? (mai mult)
Bună TPU, vă rog foarte frumos să îmi răspundeți la aceste întrebări care se referă la același subiect : • De ce clerul Romano - catolic ( Biserica Romano - catolică ) nu participă la...? (mai mult)
Bună TPU, evreii sunt practicanții Iudaismului așa cum creștinii sunt practicanții Creștinismului și așa cum musulmanii sunt practicanții Islamului? De unde provine termenul de " Evreu " și...? (mai mult)
Este posibil ca Mahomed și profeții Vechiului Testament, ca și Iisus, să fi suferit de delir mistic sau de vreo altă boală care dă halucinații și idei bizare?
Buna. Ce credeti daca eu as opta pentru a nu face slujbe de pomenire a unui mort incepand cu cea de 6 luni si continuand cu celelalte? Ms anticipat!
Care sunt probele pentru admiterea la facultatea de teologie Timisoara?
Bună ziua! A venit Iisus pe pământ Să învieze morții în anul 1914?
Vreau să mă convertesc la catolicism, în București, dar nu știu exact unde trebuie să mă duc, la Catedrala Sfântul Iosif sau la altă biserică romano-catolică. Ce-mi sugerați?
Bună TPU, POVESTEA " ANANIA ȘI SAFIRA " din capitolul 5 din FAPTELE APOSTOLILOR ( Fapte 5 : 1 - 11 ) din BIBLIE este adevărată, reală, adică povestea s - a întâmplat cu adevărat,...? (mai mult)
Credeți ca Aghiasma Mare adica apa sfintita ce se da maine de Boboteaza are vreo putere divina? Are puterea de a ierta păcatele mai ales?
Are ceva dacă citesc cate ceva din astronomie si astrologie? Doar citesc atât ca îmi place. Cred mult și în Dumnezeu.
Cum sa fac primul pas intru credinta? Vreau sa fiu un rob si un copil al Domnului Hristos.Cum sa citesc Biblia? Încep cu cuvintele Domnului Iisus Hristos? Le am scrise cu rosu. Vreau sa încep o viata...? (mai mult)
Pot face un nou inceput întru pocăință, credinta și îndreptare cu ajutorul Aghiasmei Mari? Ce credeti voi personal despre Aghiasma Mare? Are puterea de a ierta păcatele?
Pot sa ma pocăiesc și sa Îl chem pe Dumnezeu în viata mea acum când iau Aghiasma Mare de Boboteaza? Am înțeles ca uneori Aghiasna Mare se da în locul Împărtășanie iar eu am nu prea sunt ...? (mai mult)
De ce exista oameni credincioși care sunt răi, judeca pe altii, înjură, fură, bârfesc și oameni ateiști care își văd de treaba lor, se comporta frumos cu alții, sunt darnici, buni, ...? (mai mult)
Buna TPU. Am o curiozitate mica: in termeni populari, atunci cand cineva isi da duhul, ultima suflare, in secundele sau minutele premergatoare mortii, cel decedat constientizeaza ca nu mai exista sau...? (mai mult)
Am o neliniste sufleteasca, am fost bolnava o vreme buna apoi am fost in depresie, am luat tratament. Nu stiu ce sa fac sa scap de nelinistea asta… De asemenea linistea poate avea legatura cu treaba...? (mai mult)
Din carti am studiat chiar de mic copil subiectul existential al posibilitatii existentei vieții de după moarte dar încă nu am ajuns la o concluzie finala și poate nici nu voi ajunge. Voi ați ajuns...? (mai mult)
Buna Seara….In ultima vreme am fost tare anxioasa si cu stari de rau. Spre dimineata cand am fost adormita am visat/ imaginat ca Dumnezeu mi- a spus ca nu o sa mai traiesc mult(a zis 3, dar nu mai ...? (mai mult)
Cunoașteți oameni care au avut o experienta de moarte clinica? Daca da, cum a fost, ce au văzut?
Salut, ce zice Dumnezeu despre numerologie si despre numerele repetitive care ne apar pe ceas, si placutele de inmatriculare? dar despre orele fixe?
De ce se zice că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât nu poți duce? Atunci de ce s- au sinucis de la depresie și alte probleme atatia oameni? Cam ce e de făcut când nimeni nu te sprijină și nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?