Iată câteva informații uimitoare despre aparatul ocular: ochiul uman poate transmite 1, 5 milioane de mesaje simultan.Pe parcursul unei singure zile, ochiul se mișca de peste 100.000 de ori.In...? (mai mult)
Dumnezeu ma poate face asexual daca ma rog lui? cum scapi de ispita diavolui? o vad in fiecare chip feminim, fac cruce cand femei pe strada, dar cateodata imi pierd credinta
Ce e Biblia pentru tine? Mai e Biblia actuala? E foarte veche si multe s-au schimbat de atunci
Intrebare pentru crestini: Ce parte din voi crede ca povestioarele si minunile din biblie (crearea, adam si eva, potopul, invierea, mersul pe apa, etc) s-au intamplat in realitate?
Daca ar exista iadul, oare cine ar arde in el? Criminalii religiosi sau 'pacatosii'?
Este adevarata regresia hipnotica? Am citit cazuri in care persoanele erau hipnotizate si spuneau Numele lor din viata anterioara si locurile tara si anii in care au trait locurile de munca si in arhivele...? (mai mult)
Buddha (Gautama Siddhartha) era indian sau asiatic precum chinezii, japonezii, etc. (mongoloid)? S-a nascut in Lumbini (in prezent se afla in Nepal).
Ce este mai intelept: Sa alegi sa treaca ispita sau s-o infrunti(adica sa te lasi ispitit avand posibilitatea de a o birui sau a ceda)?
Cum poate fi găsit Dumnezeu în Biblie?
Care e diferența între spiritualitate și religie? Și ce cărți de spiritualitate sunt bune și recomandați? Dumnezeu poate fi găsit cu ajutorul cărților?
De ce nu acceptă unii că experiențele NDE (de moarte clinica sau din apropierea mortii)sunt dovezi clare ale existenței vieții de dincolo, de după moarte?
Știu ca pare ciudat TPU, dar cred ca am văzut pana acum 3 fantome în 3 ani diferiți în 3 locații diferite în același sat. WTF?
Ce înseamnă când visezi un băiat decedat că îți spune că vrea să se însoare cu tine să nu moară neînsurat? El a fost coleg în generală cu mine și vecin, iar eu mereu am avut niște sentimente...? (mai mult)
Dumnezeu nu mi-a oferit, dat niciun talent și niciun talant, nicio valoare și nici aptitudini deosebite.Deci ce rost mai are viața asta pentru mine? Dacă ai fi in locul meu ce ai face?
Ce poate face o persoana care vrea sa fie mantuita dar iubeste pacatul mai mult decat pe Dumnezeu. E constienta de asta, si ar vrea sa- L iubeasca mai mult pe Dumnezeu dar exista o bariera care e mai...? (mai mult)
Nu mi- am găsit rostul/drumul în viața și am deja 25 de ani.De 10 ani de zile sunt afectat de probleme pe plan psihic/psihologic.Ma consider destul de slab că valoare, nu am niciun vis și parcă...? (mai mult)
Citeam astazi despre cancer.Cancerul este o celulua maligna, care înainte de cancerizare a fost i celula normala. Celulele normale, cum a fost de fapt si celula canceroasa înainte de transformare, au...? (mai mult)
Ce e dumnezeu? Duh sau persoana?
Exista viata dupa moarte conform Bibliei?
In cursul serii si al noptii care urmeaza, intentionez sa fac vreo 10- 20 pacate (in functie de gruparea crestina luata ca referinta) mai mici, sau mai mari. Care credeti ca vor fi urmarile? Sau...? (mai mult)
Daca tot exista, de ce da Dumnezeu atata suferinta copiilor din Africa care mor de foame? De ce atatia copii nevinovati mor bolnavi de cancer chinuindu- se sa traiasca macar o zi in plus si sa fie si ...? (mai mult)
(Pentru cei ce cred că hula împotriva Duhului Sfânt e o stare de împotrivire )Dacă cineva care se împotrivește Duhului Sfânt și moare, ajunge în iad.Cum explicați cazurile de înviere a necredincioșilor...? (mai mult)
Puteți să-mi dați informați despre Huawei p20 lite? E bun?
Ce mâncăruri este de acord Dumnezeu?
De ce conducerea ortodoxa sustine ca religia ortodoxa e religia apostolica, cand religia ortodoxa e dusmanul bisericii apostolice?
Ce se întâmplă cu sufletul omului după moarte?
De ce a fost necesar sa faca dumnezeu lumina daca dumnezeu insusi e lumina?
Isus de ce a spus „Tată,iartă-i că nu știu ce fac!", dacă fariseii au hulit pe Duhul Sfânt?
Știu că era o carte în care se explica faptul că teoria evoluției este greșită și apoi îți dădea argumente pentru care religia ortodoxă este cea adevărată (se explicau greșelile celorlalte...? (mai mult)
E adevărat că puterea muzicii divine poate alunga duhuri?
Salut, de ce musulmanii (arabii) au voie sa aiba mai multe soții, dar în țarile creștine poligamia e interzisa cu toate ca biblia nu interzice direct ca un barbat sa nu aiba mai multe sotii?
Dumnezeu este o trinitate?
Faptul că mă îngrijorez,înseamnă că nu am comis păcatul de neiertat? Și faptul că sunt deznădăjduit, înseamnă că am fost abandonat de Dumnezeu?
Ne este stabilit dinainte momentul morții? Dacă nu, de ce îngăduie Dumnezeu să moară atâția copii și tineri? Poate fi asta din cauza lipsei lor de credință?
Ce parere aveti despre duhovnici? Mai exista duhovnici buni in Romania?
Deci aseara am visat ceva oarecum ciudat si am citit mai multe in dimineata asta dar am devenit si mai confuz. Nu am mai avut un vis de genul asta de mult timp. Eram la mine acasă, noaptea, cu un...? (mai mult)
Cum sa fie Dumnezeu lumina cand in univers e mai mult intuneric?
Crede cineva de aici că trăim vremurile din urmă? Credeți în răpirea bisericii, în iad, în împărăția de 1000 de ani urmată de un cer și un pământ nou, unde doar cei credincioși vor ...? (mai mult)
Nu vă enervează oamenii care sunt pocăiți de ochi lumii? Nu vă enervează atunci când, în biserică, găsiți oameni care se prefac că se rog? Nu vă enervează oamenii care sunt pocăiți cu ...? (mai mult)
Dacă Dumnezeu e așa milostiv, de ce mai e un păcat de neiertat? Pentru cei care sunt cu „ai pus întrebarea de 30 de ori ", le sugerez să caute altă întrebare Dacă cineva atribuie minunile...? (mai mult)
Consideri că orice creștin trebuie să citească expres Biblia? Ce creștin e ăla, dacă nu cunoaște Biblia sau daca nu dorește să o cunoască in viitorul apropiat? Ar trebui sa fie o obligație ...? (mai mult)
Este adevărat că cei rai sunt chinuiți in iad acum?
Iisus a dorit o Singura Biserica a Lui și noi pe Pământ suntem împărțiți în zeci de biserici, culte, secte și grupări creștine. dintre care două foarte mari (Biserica Ortodoxă și Biserica...? (mai mult)
Ce părere aveți despre preoții ortodocși? Dar despre pastorii protestanti? Sunt adevărați slujitori ai Domnului?
Vrajitoria este amagirea diavolului?
E păcat dacă arăți semnul diavolului (ăla în care închizi degetul mijlociu și inelar )? De ce? De unde provine?
Metodele contraceptive non-avortive sunt permise de Dumnezeu?
Intrebare pentru un anumit utilizator căruia nu ii dau nume si care a pus recent o intrebare despre icoanele care plang. Intrebarea se adreseaza si celorlalti crestini care cred ca icoanele pot plange...? (mai mult)
Mai exista vindecare divina? Poate Dumnezeu sa vindece un om incurabil? In trecut au mai existat astfel de vindecări divine.
Bună seara. Oare ma ajuta și pe mine cineva cu un răspuns? As vrea sa îmi botez bebelusul dar problema ii ca o pereche de nași sunt căsătoriți și religios dar perechea cealaltă nu sunt nici măcar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a