Iisus este Dumnezeu? Eu cred că DA dar am auzit multi oameni și aici și în alte părți pe net care nu cred asta. De ce? Eu cred că Iisus este chiar Dumnezeu întrupat, chiar El ne spune în Noul...? (mai mult)
Ceva grupuri de atei? agnostici? deisti?
Recent am citi o blasfemie la adresa Duhului Sfânt (nu era neapărat, dar arăta ca și cum cenzurezi o înjurătură, iar creierul meu a citit înjurătura )și cred că sunt vinovat de hula ...? (mai mult)
Doamne ajuta! Ma numesc Gabriela si am 15 ani. Locuiesc cu matusa mea de cand sunt mică necunoscandu- mi părinții. Mătușa mea este o persoană foarte credincioasă, învățându- ma sa...? (mai mult)
Puteți sa-mi spuneti despre ce este vorba in cartea "Se întorc mortii acasa" de Cornel Constantin Ciomazga?(depre personaje, actiune...)
De la cine are putere diavolul?
Cate chipuri are Dumnezeu?
Bună TPU am niște întrebări legate de ceea ce a spus Iisus Hristos în biblie! Apropo cum e corect Isus Hristos/ Christos sau Iisus Hristos/ Christos; sau asta e valabilă doar la ortodocși ca dacă...? (mai mult)
Cum pot sa ma pocaiesc și să îmi fie Dumnezeu aproape?
Vreau un răspuns serios și fără mistouri. Nu înțeleg de ce se zice ca Dumnezeu este zeul creator dacă exista încă nu știu eu cati zei. Eu sincer vreau sa cred în Dumnezeu dar sincer...? (mai mult)
Puteți să-mi descrieți iadul cât se poate de bine? Fără „e mult mai rău decât imaginația omului ",că nu interesează pe nimeni asta, încercați cu cuvintele voastre
Puteți să-mi explicați cele 10 porunci?
Acum inteleg de ce i se spune patriarhului Daniel, preafericit. Are un salariu platit de statul roman de 24 de mii de lei adica in jur de 5000 de euro pe luna. A donat 5000 de lei pentru "Cumintenia Pamantului"...? (mai mult)
De ce nu a vrut Dumnezeu sa stim cand vom muri?
Ce ati simtit cand ati citit Noul Testament sau dupa? Ce parere v-a facut Iisus?
Ce este Nașterea din nou din Biblie și cum se poate obține? A spus Iisus în Noul Testament de ea.
Vreau să-mi pun semnul fiarei ca să fiu sigur ca nu ma răpește Isus când vine să-și ia miresele. Unde și cine pune acest semn?
Care e vârsta minimă de botez?
Dumnezeu poate fi doar inchipuit sau imaginat de catre om? Dumnezeu e doar un personaj imaginar?
Se poate prevedea viitorul? Dacă nu,Nostradamus, Baba Vanga, Cayce și profetii biblici cum au reușit?
Exista viață după moarte conform Bibliei?
E păcat sa elimini sperma, adica sa elimini hormonii aceia care te excita?
Cum credeți că e în Rai? Dar în iad?
1.De ce în Biblie nu zice absolut nimic de dinozauri? 2. Dacă șarpele a fost singurul blestemat să se târască, cum rămâne cu râma? 3.De ce Dumnezeu a blestemat șarpele, dacă era Satan? 4.Cine...? (mai mult)
Știu ca viața e un dar și răul există pentru că Dumnezeu ne- a dat liber arbitru. Dar dacă nu vreau să am liber arbitru? Sau dacă nu vreau să exist? De ce nu ne- a întrebat Dumnezeu dacă vrem...? (mai mult)
Cine are curajul sa spuna cu sinceritate: "Daca Hristos ar fi in iad, as vrea sa fiu si eu cu El"?
El S-a ridicat şi le-a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei de ce aruncati cu pietre in aproapele voastru? sunteti fara de pacat? sfinti?
Ca crestin spui ca meriti iertare de la Dumnezeu dar tu ti-ai cerut vreodata iertare de la aproapele tau? Mandria asta nu este buna, este pacatoasa, unde este umilinta, iubirea.
Dumnezeu ii pedepseste pe cei rai(violatori, criminali, mincinosi, adulteri etc.) dandu- le boala si suferinta? Eu cred ca nu pentru ca Dumnezeu este alcatuit din energie pozitiva, mai ales din iubire ...? (mai mult)
Cu cati ani I.Hr a intrat Moise in Egipt ca sa ii elibereze pe evrei? In Biblie nu zice nimic si nici sub ce domine a faraonului X, Y, Z.
Care era numele faraonului care nu voia sa ii lase pe evrei liberi sa plece? In Cartea Exodului nu spune cum il cheama, acolo scrie ca Dumnezeu il trimite pe Moise in Egipt si sa ii spuna faraonului...? (mai mult)
Pe scara (la un apartament) a murit un vecin și o vecina de vreo 80 de ani ne-a spus tuturor ca nu avem voie sa spălăm pentru asta. E adevărat? Pare ciudat.
Un om s- a indragostit de o femeie.S- a casatorit cu ea.Au facut doi copii impreuna.La un moment dat omul zice ca nu mai vrea copii si se duce sa isi faca o operatie contraceptiva pentru totdeauna ca sa...? (mai mult)
De ce anti-teistii si/sau anumiti atei mint in necunostinta de cauza sau ipocrizie ca experientele NDE sunt halucinatii sau vise?
Diavolul ii pedepseste pe oamenii rai? Pe criminali, violatori, pedofili, etc?
Daca ma pun in genunchi in fata lui Dumnezeu,pentru iertarea pacatelor, oare Dumnezeu ma va curata de orice pacat ori de cate ori vreau eu?
Https://devotionale.ro/devotional- zilnic/2017/10/31/o- avertizare- pentru- cei- alesi Oamenii sunt pacaliti usor. Ei vor dovezi pentru a crede in ceva iar cand vad o minune, ei cred, la fel ca pe...? (mai mult)
De ce sufar pe plan psihologic? De ce da Dumnezeu asa suferinte si mai ales de ce nu le vindeca?
Poti fi mantuit si fara sa mergi la biserica?
Voua nu vi se pare ca mantuirea promisa in Biblie se obtine foarte, foarte, foarte greu?
Mi-am cumparat o Biblie ..cum ma poate schimba in bine daca o citesc? Mai ales Noul Testament
Ce sens sa am eu in viata daca eu niciodata mai mult ca sigur nu o sa am o prietena, o familie, copii, poate chiar nu o sa am nicio slujba, ca ma afecteaza bolile psihologice si nu pot munci din cauza...? (mai mult)
1.Dacă cineva își vinde (cu cuvinte )sufletul diavolului și îi pare rău și vrea să iasă din asta, se mai poate întoarce la Dumnezeu? 2.În Biblie zice că Cain s- a împreunat cu nevasta sa....? (mai mult)
Daca o femeie ar intretine relatii sexuale in afara casatoriei pentru ca isi doreste un copil, ar fi pacat?
Dacă ai probleme psihice și încalci o porunca din biblie se pune ca păcat?
Exista site-uri cu incantatii sataniste? Vreau sa gasesc cateva pentru un thriller pe care vreau sa-l scriu. Urgent!
De ce nu exista simbolul preferat de satanisti, crucea intoarsa, la emogi-uri, pe WhatsApp?
Salut, am o întrebare mai exact. De ce în Biblie nu este menționat nicaieri (nimic) despre Asia? Ma refer la zone cum ar fi China, Japonia, India, etc și toata acțiunea din Biblie se concentreaza...? (mai mult)
ÎNTREBĂRI PENTRU CREȘTINI - PARTEA A III- A 1. Ar cheltui Iisus milioane de euro pe temple și catedrale opulente sau ar cheltui ultimul bănuț pentru copiii săraci din întreaga lume? 2. Cum...? (mai mult)
Daca faci un pacat cand esti mic 13-14 ani si nu ti-l spovedesti atunci ci la batranete, de exemplu 80-85 de ani, ti se iarta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.