Ce inseamna taierea imprejur? E ceva simbolic?
A reușit cineva sa înțeleaga cronologia Genezei? Deci scrie ca Dumnezeu a făcut omul în ziua a 6- a, l- a binecuvântat și le- a zis "creste- ți, înmulțiți- va și umpleți pământul, și...? (mai mult)
Parcă nu mai găsesc nici o plăcere de a trăi, îmi vine să mă sinucid, dar nu vreau să las o mare durere în spate, dar nici nu mai vreau să exist.Am comis păcatul de neiertat și Dumnezeu nu...? (mai mult)
Cum îmi dau seama că sunt blestemat? Știu deja, dar vreau să fiu sigur
Salut, am câteva întrebări biblice : 1. Dacă Lucifer a fost înger, iar atunci când el a fost înger nu a fost păcat, cum de a apărut păcatul? Știu cum a apărut, dar de ce? Pe atunci nu exista...? (mai mult)
La sfarsitul veacului,cei care nu o sa intre in Imparatia lui Dumnezeu vor merge in Iezerul cu foc unde o sa arda pana la cenusa, urmand sa fie inexistenti?
Eu nu reușesc să scap nicicum de gândurile de hulă. Asta înseamnă că sunt din pricina mea? Voi merge în iad?
Http://www.mesagerulsperantei.ro/explicatii-biblice-despre-iad/ Am urmarit si eu aceasta pagina. Spuneti-mi este adevarat ce scrie pe site-ul acesta?
Ce părere aveți despre melodiile cu caracter creștin? Le ascultați? Va plac.Eu da, mă liniștesc și îmi dau pozitivitate, speranța dar alinare. Chiar daca sunt ortodox ascult mult melodii neoprotestante...? (mai mult)
Din punct de vedere ORTODOX, imi voi intalni bunicul cand voi muri? El a murit inainte sa ma nasc eu.
Am hulit pe Dumnezeu.Mă poate ierta?
Pentru cei credinciosi, credeti ca demonii, fantomele arata si se comporta ca omologii lor din filme?
Buna, am si eu o intrebare legata de taina spovedaniei:daca am niste pacate de care imi e jena, care tin de latura sexuala, pe care nu le pot marturisi duhovnicului, pot sa merg la un alt preot sa iau...? (mai mult)
Care este diferenta dintre randuiala parastasului si cea a panahidei?
ÎNTREBĂRI "ISPITITOARE" PENTRU CREȘTINI - PARTEA A II- A 1. Pe cine iubești mai mult? Pe copiii tăi sau pe Dumnezeu? 2. Dacă ți s- ar cere, cum legenda spune că i s- a cerut lui Constantin...? (mai mult)
Ce face Iahve când se odihnește? Ce pasiuni are?
In mod normal este răspunsul NU. Nu este voie. Duminica este zi de odihnă. Ai timp in alte zile să faci ce trebuia să faci duminică. De aceia ne bate Dumnezeu. Aia nu e păcat. Cealaltă...? (mai mult)
Deci eu am citit din Sfanta Scriptura dar asa doar un pic cateva pasaje. Cum trebuie sa procedez? Citesc mai intai Noul Testament si pe urma pe Vechiul?
Ce parere aveti asa in mare despre cuvintele lui Arsenie Boca: „Conducerii de astazi nu ii trebuie manastire. Ei au lasat cateva manastiri istorice si atat. Ei vor ajunge sa cuprinda intreg pamantul...? (mai mult)
1. Dupa atata timp mi- a venit intrebarea asta desi nici acum nu stiu de ce dar: Cum se face ca preotii de la noi sunt imbracati in negru iar Papa de la Vatican e imbracat in alb, adica e mereu in alb...? (mai mult)
1. Cum imi dau seama daca am fost scris in cartea vietii? 2. Cum imi dau seama daca am fost sters din cartea vietii?
Voi aveti o speranta ca exista viata dupa moarte? Oare totul se termina la moarte?
O carte care m-ar putea apropia de Dumnezeu (pe langa Biblie)?
Salut.Maine vreau sa incep sa citesc Noul Testament pentru ca am promis de mult si am tot amanat.Ce sfaturi aveti pentru inceput? Dar mai am cateva intrebari: Voi ati citit Biblia? Cu ce ati inceput?...? (mai mult)
Ştie cineva dacă găsesc să cumpăr Biblii de la Mănăstire(ortodoxă)?
Daca poate sa ma ajute si pe mine cineva:unde scrie in Biblie ca:dupa prima moarte a pacatosului, pe acesta il asteapta judecata particulara unde va fi judecat si trimis in Iad sau in Rai, exact dupa ...? (mai mult)
ÎNTREBĂRI PENTRU CREȘTINI Evident că titlul este o ironie la frica multor creștini de a se îndoi de propriile credințe, îndoiala fiind considerată nu o manifestare a gândirii critice, așa...? (mai mult)
a auzit cineva de Sf Expedit cel care îndeplinește orice dorința? As vrea sa stiu după cat timp vi s-au împlinit dorintele? Cate zile v-ați rugat? Multumesc
De ce Biblia nu este gratuita și oferită în Dar? Cuvântul lui Dumnezeu este oferit de Dumnezeu fara plata, in Dar.Ar trebui sa se ofere gratuit, în dar.Plus că așa mult mai multi oameni ar descoperi...? (mai mult)
Dumnezeu oferă totul fara plata, as spune că Dumnezeu și toate tainele Lui sunt și trebuie să fie gratuite.Atunci de ce se cere bani la botez, nunta, înmormântare, pomelnice, acatiste? Dumnezeu...? (mai mult)
In momentul nasterii noastre suntem scrisi in cartea vietii si trebuie sa nu facem ceva ca sa nu impiedicam viata vesnica?
Daca ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns: Unde scrie in Biblie ca e pacat sa asculti muzica rock sau orice alt fel de muzica? Intreb asta pentru ca nu am apucat sa citesc chiar tot, eu stiam ca muzica...? (mai mult)
Salutare, tuturor! Aș dori să îmi răspundeți dacă vă rog, pe rând la întrebări. 1.La spovadă la greco catolici trebuie să stai pe scaun, sau în genunchi cu patrafirul pe cap 2.La spovadă...? (mai mult)
Cum pot sa fiu ca Cel Preainalt?
Astazi merg intr- o capela pentru a vedea pentru ultima data un prieten care a decedat in urma unui accident de masina.Nu am mai participat la astfel de evenimente si din cate am inteles trebuie...? (mai mult)
Poți fi creștin și fără să mergi la biserica? Unde scrie in Biblie că trebuie să mergi la biserica? Dumnezeu este pretutindeni.
Iisus a spus sa ne rugam in cămăruță sau odaia noastră, singuri, pe ascuns nu în biserici, temple etc, de ce nu se respecta asta și majoritatea se duce la biserica? Eu mi- am făcut propriul...? (mai mult)
L-ai visat vreodată pe Dumnezeu? Eu niciodată. Oare cum pot sa fac sa-L visez?
Hello, stie cineva unde ma pot înscrie la un curs pentru inițiere in gradul 1 reiki? Preferabil in Suceava. Mulțumesc.
Cum faci diferența între un dialog cu Dumnezeu și o boală mintală, între Abraham care susținea că Dumnezeu îi vorbește și un nebun din ospiciu care susține același lucru?
Azi m-a intrebat o baba daca cred in dumnezeu. I am raspuns "da ce el crede n mine?". Ce ziceti ezista dumnezeu
Unde găsesc o vorba de încurajare?
Salut, sunt crestin ortodox si vreau sa ma trec la religia satanista, cum si ce sa fac sau cine e satanist sa ma ajute cu idei.
Dumnezeu iubitor de oameni sau criminal descreierat? "31. Domnul mi- a zis: ‘Vezi, acum încep să- ți dau pe Sihon şi țara lui; începe şi tu dar să- i iei în stăpânire țara ca s- o moștenești.’ ...? (mai mult)
De ce preoții cu har nu vreau să vorbească cu tine, să- ți rezolve problemele până nu te spovedești?
Daca nu vrei sa jungi in iad si nici in rai dar totusi nici viata asta nu iti place atunci tot ce exista mai are sens?(ma refer si la dumnezeu, oameni orice)e greu sa explic
Cand va rugati simtiti ca vorbiti cu Dumnezeu? ma intereseaza sa imi spuneti experienta voastra in timpul rugaciuni
Ce obiceiuri au cei din religia reformata in comparatie cu cea ortodoxa? Care sunt diferentele?
Unde a fost Dumnezeu cand fiecare fata sau femeie au fost rapite de proxeneti si supuse la acte sexuale fara acordul persoanei respective?
Salut credeți în dumnezeu și dacă da de ce.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!