Cei mai activi useri din categoria Religie pe 27 Februarie 2025 sunt:
În vara anului 2014 am fost la o întrunire religioasa la Moeciu de Sus. Au poarticipat creștini din diferite zone ale tarii.Printre altele s- a discutat si despre alimentație care desi este in totalitate...? (mai mult)
Cum ar arăta o societate fără biserică?
Ce semnifica ca am visat un preot care zboara peste casa mea si rade malefic?
Pot crestinii sa recurga la sterilizare definitiva(vasectomie)?
Intrebare adresata crestinilor (cat si ateilor care sunt dispusi sa raspunda serios, cu bun simt). Ce parere aveti despre aceasta perspectiva asupra iadului expusa in acest...? (mai mult)
Ce semnifica daca am visat muti caini de culoare alb si negru?
De ce zice multă lume că hula împotriva Duhului Sfânt este o stare de împotrivire? Așa zice Isus? Unde scrie în Biblie asta? Ce vă face să credeți asta?
Cu toate că mi-am mărturisit păcatul(gândurile de hulă)încă le am,dar parcă nu mă mai simt mustrat. Asta e de bine sau de rău? P.S.O să ajung în iad, nu?
Întrebare pentru creștini și atei :Ce va făcut să credeți (sau nu)în existența lui Dumnezeu? Vreau argumente PRO și CONTRA. Dacă sunteți atei, credeți că cândva va- ți schimba modul de...? (mai mult)
Cine NU va intra in Imparatia lui Dumnezeu?
Un om s- a indragostit de o femeie.S- a casatorit cu ea.Au facut doi copii impreuna.La un moment dat omul zice ca nu mai vrea copii si se duce sa isi faca o operatie contraceptiva pentru totdeauna ca sa...? (mai mult)
Pot creștinii să recurgă la contracepție?
La Biserica este o femeie care e mai ciudata. De fiecare data poarta cu ea un dicționar italian... Și pe afara când o mai vad pe femeie are. Și la Biserica ba uneori râde singura, odată...? (mai mult)
Pentru ca bunica mea a avut multi copii, dupa moartea ei, au cazut de acord ca in fiecare an sa ii faca pomenile pe rand. Anul acesta fiind al 3, cel ce se ocupa de pomana a plasat- o cu 3 saptamani...? (mai mult)
Bună tuturor. De un an de zile fac curat în Sfântul Altar. Îmi place foarte mult sa fie totul pus în buna cuviință. De fiecare dată când fac curat acolo ma simt atât de liniștit încât nu mai...? (mai mult)
Îmi poate explica cineva care este simbolistica gestului de a arunca pamant la înmormântare şi mai ales de ce sa nu te uiti înapoi? Pănă acum tot ce am primit ca raspuns a fost 'ca asa se face',...? (mai mult)
De ce spune iahve ca in afara de el nu e nici un mantuitor? Isaia 43:10, se spune că „…înainte de Mine n- a fost făcut nici un Dumnezeu, şi după Mine nu va fi" „Dar Eu sunt Domnul, ...? (mai mult)
"Dragostea... nu se aprinde de manie..."(Corinteni 13:5) Preaiubiţilor, să ne iubim unii pe alţii, pentru că dragostea este din Dumnezeu şi oricine iubeşte este născut din Dumnezeu şi- L ...? (mai mult)
In Rai o sa fie doar crestini? Nu o sa fie cam plictisitor?
Cum se face slujba Privegherii?
Daca te-ai uitat la niste clipuri (cu satanisti/ritualuri) poti pati ceva? Cum te poate afecta?
Cum e cartea "Puterea Speranței"de Julian Melgosa de la EVS? Chiar ajuta?
Credeți că muzica este un dar al lui Dumnezeu?
1.Se iartă păcatele din neștiință? 2.Se iartă păcatele fără voie? 3.Se iartă păcatele păcatele care sunt cu voie, deși la un moment dat îți pare rău de ele?
O întrebare pentru creștini. Cum va manifestați iubirea pentru Dumnezeu sau ce simțiți când va gândiți la El sau vorbiți cu El? Fiindcă cea mai mare porunca e să- l iubești pe Domnul Dumnezeul...? (mai mult)
Buna Am avut un vis destul de ciudat Mi-am văzut bunica maturand in curte.Ea a murit în urma cu 2 ani S-ar putea sa fie un semn sau dorește să-mi trimită un mesaj?
E adevarat ce se spune despre blesteme? adica sa zicem ca ai avut o relatie cu o femeie care s- a terminat urat de tot (adica ti- ai batut joc de ea la final si ea a pus suflet in relatie) e posibil ca...? (mai mult)
Mă iartă Dumnezeu dacă eu l-am înjurat pe Isus intenționat, deși acum îmi pare rau. Se poate? Iartă Dumnezeu neștiința și păcatele fără voie?
Multi crestini cand ii intrebi de ceva din Vechiul Testament spun ca acela era valabil doar pentru evrei si a fost schimbat cu Noul Testament. Daca e asa atunci de ce, aceeasi crestini tot pomenesc de...? (mai mult)
Buna Am văzut-o pe bunica mea maturand in curte. Tin sa menționez că toți bunicii mei au murit. Este vreun semn sau dorește cineva să-mi trimită un mesaj? Multumesc anticipat
1.Ce este hula împotriva Duhului Sfânt? 2.Nu se iartă chiar dacă omul s-ar pocăi din toată inima? 3.În ce circumstanțe se iartă?
As vrea sa intreb un penticostal barfa nu este pacat?
Care este perioada de garanție a unei slujbe de spovedanie?
Sa zicem ca noi avem dreptate ca si crestini si dumnezeul nostru este real. Restul raselor vor ajunge in iad pentru ca au crescut cu o educatie in alte religii? Sau daca turci au dreptate pe noi restul...? (mai mult)
Ce plan are Dumnezeu cu mine? Cum pot sa imi aflu destinul?
Dumnezeu chiar mă iubește? Oare chiar e adevărat?
De ce exista atâta suferința pe Pământ? Boli,accidente, necazuri.
De ce m-am născut oare?
Cine poate sa îmi des speranță? Că eu nu o mai am cu depresia și anxietatea asta
Este pacat sa nu faci copii?
E adevarat ca in urma cu 1000 de ani cam pe la 1095 d.Hr in prima cruciada soldatii crestini au gasit Sfanta Crucea a Mantuitorului undeva in Ierusalim printr- o manastire sau templu pe undeva pe acolo?...? (mai mult)
Voi asa in general cum combinati uratul cu placutul? adica cum incercati sa va faceti ziua mai buna chiar daca e greu pentru toti.
1. Acest sentiment pe care il am cu parere de rau asurpra unui lucru sau a unei greseli comise mai de mult m- ar putea impideica sa ma impac cu mine insumi si sa imi traiesc viata in continuare? adica ...? (mai mult)
1. Cum fac ca sa imi linistesc mintea, creierul (fie cand sunt nervos sau linistit)? ca sa nu mai fiu coplesit de o gramada de ganduri fie ele bune sau rele si sa nu ma mai gandesc la toate greutatiile...? (mai mult)
1. Care sunt cauzele care duc la slabirea mintii umane? 2. E posibil ca mintea umana sa judece de cele mai multe ori gresit situatia in care se afla respectiva persoana? adica sa realizeze ca a gresit...? (mai mult)
1. Din ce cauze apare nebunia la oameni? adica eu stiam ca de la prea multa prostie e posibil ca omul sa intre intr- o stare de nebunie pe moment si sa comita fapte pe care nu si le doreste dar totusi ...? (mai mult)
Pace! Da știu, știu, e a reia oară când pun întrebarea asta, dar na, problema asta mă macină mult.Da, am din nou gânduri de hulă, dar nu asta e ideea. Problema e în felul următor : 1.Am atribuit,...? (mai mult)
Dacă Dumnezeu vede viitorul, de ce mai face oameni care ajung în iad?
Caut un verset din biblie care suna cam asa:,, Cand muncesti nu te uita cat ai de lucrat ca nu te mai apuci’’. Ma ajuta cineva sa l gasesc?
Am câteva întrebări : 1. Dacă în toți acești ani, Biblia a fost modificată, de unde știu ce e adevărat și ce nu? 2. Dacă cineva îl defăimează pe Hristos, cu sau fără voie, dacă sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!