Cei mai activi useri din categoria Religie pe 27 Februarie 2025 sunt:
Doamne ajuta! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta intrebare. Vreau sa ma spovedesc la un preot sunt prieten cu el si ma inteleg bine. Am 15 ani. Ce intrebari credeti ca imi va pune? Preotul...? (mai mult)
De ce să speli picioarele unor oameni sănătoși, în toată firea, care pot și singuri să se îngrijească? De ce să dai ajutor cui nu- i trebuie? Să te întrebuințezi în acest mod de mâinile...? (mai mult)
O intrebare pentru atei: Daca Dumnezeu nu exista, voi de unde aveti moralitatea de a distinge binele de rau? Toate legile umane se bazeaza si sunt extrase din religii in general. Ce rost mai are sa fiti...? (mai mult)
Daca sufletul este vesnic inseamna ca se reincarneaza la nesfarsit? Voi credeti ca sufletul se reincarneaza?
Este sufletul nemuritor?
Daca Adam si Eva erau de culoare alba, cum au apărut oamenii de rasa neagra?
Am nevoie de ajutor, va rog sa tratati intrebarea aceasta cu maxima seriozitate. Vreau curand sa merg sa ma spovedesc la un preot greco catolic. Ma cunosc cu el destul de bine. Imi este frica sa merg...? (mai mult)
Cum este spovada la greco catolici? Foarte diferită de cea ortodoxă? Aștept răspunsuri. Dau fundă la cel care îmi explică ce se întâmplă în locul de spovadă și ce întrebări ți- se...? (mai mult)
Ce s- a intamplat cu Iisus in perioada cuprinsa intre 12- 29/30 de ani, nu se cunaste mai nimic sau nimic? Nicolas Notovitch a scris (The unknown life of Jesus Christ) ca in perioada aceea el ar fi...? (mai mult)
Dacă o persoană se botează (doar ca să se căsătorească ), dau cu s- a căsătorit, își părăsește credința, gen, zice doar că crede în Dumnezeu, dar nu merge la biserică, păcătuiește,...? (mai mult)
Dacă îi cer un semn lui Dumnezeu (gen,îl rog ca o piatră să fie udă iar restul ierbii să fie uscată ), înseamnă că îl ispitesc?
Cred ca stiti cu totii (sau majoritatea), cazul de la Caracal. Voi, in calitate de crestini, cum ati proceda cu acel om daca ati avea puterea de a-i da orice pedeapsa voiti?
Daca stam putin si ne gandim inainte de Hristos oamenii credeau in zei fiecare popor sau trib avea cate o divinitate, un zeu in care credea dar dupa ce a venit pe lume Iisus si a pus bazele crestinismului...? (mai mult)
1. Ce parere aveti despre portretul Mantuitorului Iisus Hristos? Oare chiar asa arata EL? 2. Portretele cu el au fost realizate in vremea lui sau pe parcurs de- a lungul timpului schimbandu- i...? (mai mult)
Buna,puteti sa-mi spuneti care sunt toate rangurile episcopului (preasfintit, inalt preasfintit, arhiepiscop, mitropolit, patriarh...etc)?
Dacă l-am injurat pe Dumnezeu, mă poate ierta? Si dacă nu, nu mă iartă chiar dacă mă căiesc din toată inima mea?
Cine imi dovedeste primul 100% sigur ca Dumnezeu sau orice alt zeu exista/nu exista ia funda. Eu merg pe ideea ca Exista un Creator, referindum- a la Dumnezeu, dar ca el in timp a fost prost interpretat...? (mai mult)
Intrebare pentru crestini: Sa zicem ca o persoana se naste si creste intr- un mediu in care nu exista deloc religie. Nu exista biblia, ideea de "Dumnezeu", astfel incat ii este imposibil sa stie despre...? (mai mult)
Ce parere aveti de scientologie, religie sustinuta de Tom Cruise si Will Smith?
Cum este spovada la greco catolici? Foarte diferită de cea ortodoxă? Aștept răspunsuri. Dau fundă la cel care îmi explică ce se întâmplă în locul de spovadă. P.S merg la biserică greco ...? (mai mult)
Care sunt zeii vikingilor? in serialul cu vikingii imi aduc aminte ca Ragnar Lothbrok vorbea despre Odin dar care sunt ceilati zei ai vikingilor. Ofer funda celui care imi spune toti zeii vikingilor.
Intrebare pentru atei,agnostici,deisti, panteisti, cei care ati citit vechiul testament, ce parere despre personalitatea lui iahve?
Cum descrieti voi un om rece din cale a fara?
Cati sfinti are crestinismul in toatal din toata istoria sa?
1. Care sunt zeii Egiptului antic? 2. Care sunt zeii din antichitate din Grecia si Roma?
Nu vi se pare grea si trista viata asta, adica daca stam si ne gandim putem sa murim sau sa suferim oricand, oricum si in orice fel. Oricand poate sa vina un accident, o boala sau sa murim din diverse...? (mai mult)
Cum iti poti gasi pacea launtrica,pacea interioara, linistea sufleteasca? Voi cum v-o gasiti?
Cum te poti apropia de Dumnezeu?
Cate pagini are Biblia cu totul? eu stiam ca sunt 66 de carti impartite in Vechiul si Noul Testament, 39 in vechiul si 27 in noul. Intreb asta pentru ca cea pe care o am eu e mai subtire la toc si are...? (mai mult)
Un ateu, din punct de vedere psihic, cum poate suporta ideea ca noi, oamenii, suntem accidente ale legilor fizicii, niste nimicuri care vor disparea? Cum pot sa se faca comozi cu ideea ca tot ce au fost,...? (mai mult)
Ce este Evanghelia? Adică noi avem 4 cărți care descriu viata lui Isus și le numim Evanghelii. Știu ca Evanghelie ar însemna Vestea cea buna și mulți spun ca este vorba despre moartea și învierea...? (mai mult)
Ce religie a avut Iisus Hristos?
Ma numesc Gabriela si vreau sa fiu îndrumare de cineva. Am 20 de ani si traiesc la tara. M- am născut intr- o familie simpla si credincioasă. De ceva timp simt ca vreau sa ma apropii mai...? (mai mult)
Salut eu am spus un cuvant urat pana la dumne,dar m-am oprit, se consider ca am hulit impotriva lui Dumnezeu? dau funda.
Salut, i- am marturisit surioarei mele ce fel de gand de hula am si m- am oprit pana la Dumne, se considera ca am hulit impotriva lui Dumnezeu? , va rog sa imi raspundeti din toata inima, sunt...? (mai mult)
Simt ca in ultima vreme nu ma mai pot bucura de absolut nimic, nu mai am chef de nimic sunt mereu trist si suparat. De ceva timp in coace nu o duc prea bine de loc, la munca la fel sunt mereu trist si...? (mai mult)
In opinia voastra, care este profilul preotului ideal?
Daca rostesc Dumne, se considera ca am spus Dumnezeu? Sau trebuie sa il rostesc pana la capat, am nevoie de un raspuns, dau funda.
Ești de acord ca Adam și Eva să fi renunțat la ideea de a face copii?
Cine îmi răspunde inteligibil și concret e tare. Geneza 1:3- 4 Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!" Și A FOST LUMINA. Dumnezeu a văzut că lumina era bună și Dumnezeu A DESPARTIT LUMINA DE...? (mai mult)
Salutari Prosperitare! Sa incepem cu inceputul. Nu gustati din mar (a aparut "mister diavol" a pacalit- o pe Eva), d- zeu s- a suparat pe om. Totusi n- a fost din pura initiativa sa muste din mar, ...? (mai mult)
Buna,puteti sa-mi spuneti care sunt toate treptele monahale(egumen,arhimantrit,frate, staret, ...etc)?
Buna, TPU Am un gand ce ma macina de cateva zile. In ultima vreme am facut niste greseli.Adica am citit niste povestiri in care erau niste scene de dragoste explicite in mod repetat, intentionat si...? (mai mult)
Cum e sa fii posedat de Duhul Sfânt?
Se zice ca in anul 5508 Dumnezeu a creat pamantul, nu e asa?
De ce e Dumnezeu plin de manie? Are probleme cu nervii?
In Evanghelia dupa Matei in capitolul 27 versetul 9, Matei aminteste despre o prorocie a lui Ieremia referitoare la cei treizeci de arginti pentru care a fost tradat Iisus. Cu toate acestea, acea prorocie...? (mai mult)
Voi ce faceti cand vi-e rau? Va rugati sau mergeti la spital?
Ma numesc Mihail am 25 ani, cand m- am apucat de pacat, adica cand am devenit gay credeam ca sa fii gay, sa ai bani si sa fii smecher este bine, dar de 2 ani m- am imbolnavit, cred psihic. Ma simt...? (mai mult)
De ce nu apar dinozaurii in biblie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!