Cei mai activi useri din categoria Religie pe 27 Februarie 2025 sunt:
De ce nu apar dinozaurii in biblie?
Am o întrebare... Legat de Judecata de Apoi, se "cântăresc" faptele de la câti ani? De când erai mic pana ce ai murit sau de la o anumita vârstă? Mulțumesc frumos celor ce vor...? (mai mult)
Bună,as vrea să creez un Homunculus, fac pacat? Si daca nu intr-un pantec de cal sau intr-un ou?
Ce tip de dictatura/totalitarism este mai rau/a? Cea de tip teocratic sau una ateista? De ex. ceva asemanator comunismului din fostul Urss de pe timpul lui Stalin, Coreea de Nord vs statul islamic care...? (mai mult)
Poate face Dumnezeu o piatra atat de mare incat nici el sa nu o poata ridica? Nu vreau raspunsuri gen e pacat sa gandesti asfel de lucruri de el si bla bla bla... Vreau raspunsuri directe si...? (mai mult)
De ce mai exista religia in 2019? Părere mea este ca ea încetineşte progresul omenirii şi e o arma buna pentru a manipula un om religios.
Credeti ca si femeile ar trebui sa ocupe posturi sacerdotale in cadrul bisericii?
De ce preotii/calugarii greco catolici poarta verigheta? Doar calugarii poarta verigheta sau si preotii?
Buna seara, sunt nou aici si am o intrebare, ce se face cu prosopul si lumanarea care ti se da dupa pomenirea mortului? Nu a fost o inmormantare ci un fel de pomenire unde era mancare de pomana pe masa...? (mai mult)
De ce sa fie păcat sa te culci cu nevasta altuia? Dacă tu vrei și ea vrea, eu nu vad de ce l- ar deranja pe Dumnezeu Duhul, ca asa zice Isus ca Dumnezeu este Duh deci nu are un corp, iar cât despre...? (mai mult)
De ce tot puneți întrebări despre lucruri imaginare în loc sa va preocupe mai mult realitate? Ați citit într- o carte toate bălăriile, cartea vieții, primirea Duhului Sfânt, și alte tâmpenii...? (mai mult)
Cine este scris in cartea vietii si in cartea neagra?
E pacat sa te bucuri singur?
Am gânduri de suicid.Mă gândesc de ceva vreme să- mi iau viața. Totul a început când îmi vineau gânduri de hulă împotriva lui Dumnezeu, sunt foarte trist. Sunt un credincios foarte...? (mai mult)
Este Crestinismul o copie a cultului lui Mithras?
Cu ce medie se intra la teologie?
Ma simt puțin ciudat și ma mustra conștiința ca am făcut ceva ce nu trebuia.Am 15 ani. Acum mulți ani cineva îmi arătase un film interzis minorilor. Pe la vârsta de 10 ani cred, am încercat...? (mai mult)
Ok! Am încălcat toate cele 10 porunci! Ma simt extrem de prost! M- am rugat, am cerut iertare dar tot mai simt încărcată? Ce sa fac că îmi e rusine sa mărturisesc asta la un preot! Sa ii spun ...? (mai mult)
Care sistem regim politic se identifica cu legea data de către Iisus? Cum ar trebui sa traiască crestinii? Comunismul, nazimul, democratia, facismul, Platon a propus mici comunitati in care sa...? (mai mult)
Dumnezeul bun si drept atotstiutor, omniscent bla bla de ce nu a luat atitudine impotriva sclaviei? Oamenii nu sunt egali dupa mintea lui? Dar asa- zisul sau fiu de ce a tacut si el? Oare nu erau decat...? (mai mult)
Buna TPU... Doresc sa stiu daca este pacat ca am rănit o pisica fara sa vreau? Am ranit- o foarte rau si cred ca o sa moara... Jur ca nu a fost cu intentie. E pisicuta mea de care am avut foarte mare...? (mai mult)
Salutare tuturor! Aș avea o intrebare. Daca cineva decedeaza si este ortodox, iar familia cheama preotul greco catolic. Este problema? Se poate chema? Mulțumesc!
De ce e pacat sa fii mandru? Daca ajuti un om cu ceva, daca plantez un pom, daca rezolv o problema, daca contribui cu ceva undeva constructiv, de ce ar fi pacat sa fii mandru? Inteleg, poate e pacat ...? (mai mult)
Am auzit ca sa primesti Duhul Sfant trebuie sa te pocaiesti de pacate si apoi sa te botezi.Despre ce botez este vorba?
Cat va e frica de moarte și de ce?
E adevarat ca daca iti bati parintii din nu stiu ce motiv (bine intemeiat sau la nervi) mainile tale nu vor putrezi in mormant, de fapt tot trupul tau nu va putrezi si ca acest pacat te va urmari toata...? (mai mult)
Nu e păcat sa refuzi un băiat care vrea sa facă sex cu tine? Adică Isus a spus "Celui ce-ți cere, dă-i." La fete ma refer fiindcă băieții nu prea refuza nicio fata.
Citiți "Dovada lumii de dincolo" și "Harta raiului", ambele de Dr. Eben Alexander, e foarte interesanta povestea și veti afla că există viață de apoi, exista "ceva" după.Si sunt și dovezi în...? (mai mult)
E păcat să asculți muzică? Și dacă da, ce fel de muzică? Edit :Oricum n-ascult nici un fel de muzica
Daca cred in Dumnezeu dar nu vreau sa am legatura cu crestinii ce sunt?
Daca e pacat sa fii gay de ce preotii pedofili violeaza doar baieti? Huh? Eu daca ma mai uit dupa fete din cand in cand sper ca nu ajung in Iad si daca ajung macar acolo e cald =)) =)) =)) Nu am bagat ...? (mai mult)
E adevarat ce se spune despre un om atunci cand moare: "A murit inca unul, lasa nu- i problema stii cum e un prost in minus, moare un prost si se nasc alti 10 in loc care la randul lor vor fi mult, ...? (mai mult)
Care este sensul: „cei din urmă vor fi cei dintîi şi cei dintîi vor fi cei din urmă"? La ce se refera mai exact?
Daca v- ati afla intr- o situatie critica si ati alege intre voi si dusmanul vostru, ce ati alege: sa il omorati condusi de nervi si ura sau sa mergeti pe principiul "tine- ti prietenii aproape si dusmanii...? (mai mult)
Cum vi se pare expresia asta "Din viata scapa cine poate, exista doar doua directii: inainte sau sus stii tu unde"? Eu cred ca e cea mai tare vorba pe care o poate spune cineva vreodata.
1. Eu sunt Alfa si Omega, inceput si sfarsit, creatorul la tot ce este si la tot ce va fi in viitor. Cum explicati asta? 2. Se spune ca exista un Dumnezeu in fiecare din noi trebuie doar sa il gasesti....? (mai mult)
Ce v-ar determina sa mergeti pentru prima data la spovedit?
1. Un om care nu iubeste e un om mort? Asa am auzit. 2. Cum descrieti un om rece din calea afara? Aici nu ma refer doar la expresia fetei, ma refer si la privirea din ochi. 3. E adevarat ca daca ne ...? (mai mult)
Salut. Cu cât se intra la teologie in Arad?
Este adevărat că Anton Szandon LaVey credea că prima dată trebuie distrusă conștiința? Înainte să intri în satanism?
Cum pot sa "anulez" botezul pe care il am facut la nastere? Se poate asa ceva? Nu mai vreau sa fiu crestina. E o povara pentru mine.
Daca ai fi PREOT si ar veni la tine la spovedit o persoana care de fapt la prima vedere pare un barbat simplu si imbracat normal, linistit (fara ca tu sa stii ce a facut) si in momentul in care iti face...? (mai mult)
Ce stiti despre molii? Eu stiu ca seamana ca niste fluturi dar sunt asa mai gri au diferite marimi si mici si mari. Eu dupa ce am deschis si citit pentru prima data Biblia eram in bucatarie la masa cu ...? (mai mult)
Cand intervine Dumnezeu in creatia lui? Mai intervine sau nu mai intervine deloc?
Imi poate spune cineva cum e treaba asta cu schimbarea la fata? Eu stiam ca numai Mantuitorul a facut schimbarea la fata, dar in ziua de azi singurii care pot realiza schimbarea la fata sunt numai cei...? (mai mult)
Unde era Dumnezeu cand aceea fata a fost facuta bucati de acel psihopat?
Moise a fost invatatorul evreilor in perioada vechiului testament. Iisus este invatatorul crestinilor si spune : "Voi însă să nu vă numiţi rabi, că unul este Învăţătorul vostru: Hristos, iar...? (mai mult)
Bună dimineața. Am avut un coșmar / Un vis foarte urât. De fapt, am visat un barbat care s- a spânzurat și scotea niște sunete foarte ciudate. Nu am mai avut un astfel de vis. Ce poate ...? (mai mult)
În Noul Testament avem 2 genealogii diferite pentru Iisus. Una în Evanghelia după Matei, iar alta în Evanghelia după Luca. Matei începe cu Avraam, iar Luca cu Adam. Începând cu David, genealogiile...? (mai mult)
Biblia e un "must-read"? Chiar și acum? Voi cum stați cu acest "must -read"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!