Cei mai activi useri din categoria Religie pe 27 Februarie 2025 sunt:
Am câteva întrebări despre jocuri video : 1.E păcat să joci jocuri video? Dacă da, de ce? 2.E voie să jucăm jocuri video măcar odată pe săptămână, nu vorbesc de 1h- ? h, ci 10...? (mai mult)
Se spune ca "viata e nedreapta". Daca ar exista dumnezeu viata ar fi dreapta?
Data nasterii are vreo legatura cu sfintii din calendarul crestin ortodox, adica viata ta are vreo legatura cu ei in sensul ca te influenteaza in viata? E posibil ca sfintii sa aiba legatura cu trairiile...? (mai mult)
Dumnezeu poruncește o acțiune pentru că este morală, sau o acțiune este morală pentru că Dumnezeu o poruncește?
Îmi poate recomanda cineva o carte care să privească teoria evoluției din punct de vedere ortodox? Mulțumesc.
Îmi poate spune cineva unde pot găsi cartea "Despre reîncarnare și invazia extraterestră" scrisă de Danion Vasile? Vreau să i-o fac cadou unui prieten.
Care este scopul vietii noastre?
De ce vedetele care și- au vândut sufletul diavolului (fapt confirmat de multe dovezi!) nu par fericite, în ciuda faptului că au bani, influență, putere și faimă mondială? De ex Beyonce: privirea...? (mai mult)
Buna TPU.Cum sa obtin Duhul Sfant? 1.Trebuie sa ma duc des la biserica? 2.Trebuie sa studiez Noul Testament? 3.Sa am credinta in Domnul nostru IIsus Hristos? Vreau sa duc o viata neprihanita, cu pace ...? (mai mult)
Cum iti dai seama daca esti scris in cartea vietii sau nu? Adica mai exaact de unde stii ca esti scris?
Voi ați observat ca lui Dumnezeu nu prea i- a ieșit nimic din ce și- a propus? Încă din Geneza, șarpele a încurcat toată treaba, apoi fiii sai, ingerii l- au trădat, a trebuit sa omoare aproape...? (mai mult)
Ce înseamna a fi fără Dumnezeu? 1. Înseamnă ca nu ne mai putem crede buricul unui univers creat special pentru noi; 2. Înseamnă ca noi suntem responsabili pentru propriile vieți și actiuni...? (mai mult)
Am 17 ani, tocmai am trecut clasa a 12 a și cred că am rămas însărcinată! Ce părere aveți, sa păstrez copil și să îl cresc alaturi de tatăl lui, sau să fac avort și să îmi continui ...? (mai mult)
Salut, cand eram mai micuta 13 ani, aveam un caine foarte bolnav, am sunat o prietena si mi- a spus ca trebuie sa ii dau spirt si a zis ca prin aceasta modalitate si- a lecuit cainele, era si mama cu mine,...? (mai mult)
Un anumit utilizator de aici a spus că Dumnezeu = Iisus, adică că Iisus nu există ca fiu a lui Dumnezeu, ci că Dumnezeu ar fi fost "încarnat" aici pe Pământ practic prin Fecioara Maria. Chiar...? (mai mult)
Cati dintre voi cred ca toti oamenii pacatosi ard pe veci in iad? De ce propaga majoritatea aceasta minciuna ca sa- i indeparteze pe cat mai multi de la Adevar? https://www.youtube.com/watch?v=IH0nFIJ8-...? (mai mult)
Ce părere aveți de filosofia budista? Credeți că există karma? Mie mi se pare ceva plauzibil și logic
Cine ii va premia pe ultimii supravietuitori ai pamantului?
De ce oamenii care fac rău altora nu se gândesc că o să li se întoarcă și lor răul făcut la un moment dat? Adică vb de karma dar nu se gândesc că li se aplică și lor.
E bine sa te treci in religia penticostala? Ce spune biblia despre pocaiti? Cand a zis Domnul Iisus sa ne pocaim se referea sa ne trecem in religia penticostala? Ce zice biblia? Vom primi viata...? (mai mult)
Creștinii după evanghelie sunt genul de oameni care incerc sa te atragă către religia lor prin cadouri și chestii de genul?
L-ai vazut, auzit pe dumnezeu?
Daca visezi o persoana poate avea legatura cu faptul ca s-a gandit la tine mult, drept urmare iti apare in vis? Sau nu are legatura?
Dacă Dumnezeu a spus încă din Geneza ca nu e bine ca omul sa fie singur și a făcut femeia ca să fie un ajutor potrivit pentru el, de ce preoții catolici și călugării aleg sa fie singuri și ...? (mai mult)
Stăteam și cugetam zilele astea la femei și mi- am adus aminte ca în Biblie la facerea omului spune ca Dumnezeu l- a făcut pe Adam din țărână apoi i- a suflat în nări suflare de viata și astfel...? (mai mult)
Care e cel mai demn de vină/pedeapsă divină: cel care ispitește sau cel care se lasă ispitit?
Vreau să răspundeți cât mai mulți. Rog seriozitate. M- am întâlnit cu un bărbat, acesta fiind căsătorit și mai mare de vârstă ca mine (eu avand 20 iar el 40). Flirtasem prin mesaje înainte...? (mai mult)
Nu sunt neaparat superstitioasa. Mai mult curioasa. Cred ca cineva vrea sa faca vraji impotriva mea. Ce semnifica un pahar pus pe veranda la geam, la soare. Cu ceva gri in el, uns (semana ca o lumanare...? (mai mult)
Acum ceva vreme am primit ceva ce se numeste Noroc de la biserica si este sfintit. Eu l- am pus într- un buzunar din pantaloni, am uitat de el si cand am bagat pantalonii la spalat a ramasa ...? (mai mult)
E mare pacat sa faci sex cu femeia altuia, adica nu ca as avea de gand sa fac asta dar spun asa la modul general si religios, e pacat? Mai ales ca tu ca si barbat nu ai de unde sa stii daca ea are pe...? (mai mult)
"Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; şi ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este." După părerea mea acest pasaj se referă la consimțământ. "Ceea...? (mai mult)
De ce creștinismul îi consideră pe oameni născuți în păcatul originar (de aceea se face botezul)? Iudaismul susține că sufletul omului este inițial pur, el putând fi "întinat" doar printr-...? (mai mult)
Ganditi- va cum s- a simtit Iisus fiind tradat de toti si totusi a spus iarta- i tata ca nu stiu ce fac si eu m- am simtit la fel, dar de unde sa am puterea de a ierta? Fara spam, orice raspuns aiurea...? (mai mult)
Credeti ca religia in care ati fost botezati are o influenta asupra orientarii sexuale la copii? Sau e de la Dumnezeu?
Stiu ca in Biblie se vorbeste despre blesteme. Scrie ca un blestem nu se prinde de cineva fara motiv. Stiti vreun pasaj in care zice si cum sa scapi de blesteme?
1. Dintre toate religiile care exista pe pamant care credeti ca e cea mai buna si cea mai dreapta: - Creștinism - Budism - Zen - Yoga - Sufism - Shivaism - Iudaism - Islam - Hinduism - Taoism ...? (mai mult)
Credeti ca religia este singura cale prin care poate fi salvata specia umana de la disparitie? De ce intreb? Pentru ca dupa cum bine stim e in firea noastra sa ne mancam si sa ne distrugem reciproc.
1. Eu nu inteleg o chestie in ceea ce priveste copiii, adica un copil mosteneste trasaturi de la ambii parinti dar e posibil sa mosteneasca prin semnatura genetica sau prin codul genetic si cu bunicii,...? (mai mult)
De ce Moise i-a cerut lui Dumnezeu sa il stearga din cartea vietii? Care a fost motivul? Intreb asta pentru ca in ultima vreme nu prea am mai avut timp sa citesc.
Cei care cred in Dumnezeu in proporţie de 95% sunt homofobi. Acum, dragii mei creştini, stiati ca e pacat? Si nu o zic din capul meu, am vorbit cu un preot de asta si a spus ca nu trebuie sa uram ...? (mai mult)
Adica facea gratar? Sau trebuie interpretat simbolic? Iată ce să jertfeşti pe altar: doi miei de un an, în fiecare zi, necurmat. 39 Un miel să- l jertfeşti dimineaţa, iar celălalt miel seara. ...? (mai mult)
1. E adevarat ca ochii sunt oglinda sufletului? 2. E adevarat ca atunci cand ne uitam in oglinda de fapt nu ne vdem pe noi ci vedem sufletul nostru? 3. Cum e treaba cu tristetea prefacuta in bucurie? ...? (mai mult)
In Biblie nu este interzis consumul de carne, iar aceasta era multe efecte benefice in special pentru creier(dar nu vreau sa fac ditamai eseul despre asta), insa in biserica de azi se incurajeaza tot...? (mai mult)
O întrebare: Eu sunt credincios, ca idee si cred in energia superioara, dar ce v- a facut pe voi cei credinciosi sa credeți asa de tare ca chiar exista un Dumnezeu la modul ca cel din biblie care ...? (mai mult)
Credeti sau nu in revenirea lui Hristos? Uitati dovada; https://www.stiripesurse.ro/sua- lanseaza- o- ampla- opera- iune- mondiala- se- infiin- eaza- o- instanta- internationala- pentru- libertatea_1367904.html ...? (mai mult)
Ce e omul sa vorbeasca despre un Dumnezeu cand omul de fapt e carne asemanatoare cu a mamiferelor? Misionarii sunt altceva decat oameni care umbla dupa mancare, beutura si s*x?
De ce imi tot vin in gand injuraturi urate? ( de Dumnezeu) adica injur fara sa vreau
De ce e pacat sa speli sau sa gatesti de zilele cu cruce rosie (indiferent ce zi a săptămânii e)? Adica acele zile sunt stabilite de oameni, de biserica, nu a venit Dumnezeu sa spuna așa. De ce...? (mai mult)
Avem pe aici panteisti?
Ce ar fi daca ceea ce stim despre Dumnezeu ar fi complet gresit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!