Cei mai activi useri din categoria Religie pe 27 Februarie 2025 sunt:
Un preot (nu ii dau numele) a spus ca Romania pe data de 25 decembrie 1989 a devenit oficial o tara moarta, la ce s- a referit mai exact cand a spus asta? Un alt preot a spus ceva de genul: „Mai, ...? (mai mult)
Credeti ca cutremurul din 1977 care a zguduit Romania si s-a simtit si la vecini e posibil sa fi fost mania lui Dumnezeu?
Intreabarea aceasta este pentru cei credinciosi, deci nu atei(doar daca nu cumva mi- ar da un raspuns mai bun decat al celorlati, serios). Stiu ca Dumnezeu are o misiune cu fiecare om dar putini sunt...? (mai mult)
Stefan cel mare si sfant? Un 'sfant' nu ucide oameni si ataca alte teritorii.Cum ma sa ataci foste teritorii din Polonia, acum teritorii din Ucraina?
Daca esti caterisit, se pierde si harul sau doar atributia?
Progresul tehnologic din ultimele 3 secole sunt impotriva planului divin al lui Dumnezeu care ne vrea **prosti si tampiti **?
O intrebare pentru ateii inraiti de pe acest site: Ce parere aveti de aparitiile fecioarei Maria de la Fatima si faptul ca au fost confirmate de mii de oameni, cand a aparut pe cer un spectacol de lumina...? (mai mult)
Cum au avut loc mancarea, apa, rahatul produs de animale si familia lui Noe, cum a supravietuit Noe la o asa altitudine, cum au incaput atatea animale? Nu s- a sufocat Noe si familia lui, nu s- au...? (mai mult)
In ziua de azi mai exista vreun sfant in carne si oase avand in vedere ca lumea nu merge intr-o directie buna?
Cam ce IQ credeti ca au avut sfintii si apostolii, adica ca sa ai un IQ ridicat trebuie sa acumulezi multe cunostinte si invataturi?
Pe Youtube exista muzica de deschidere a chakrelor(activare). Simt vibratii. In ce pozitie trebuie sa stau ca canalul energetic sa fie fluid si sa mi se activeze chakrele?
Am o intrebare pentru cei necredinciosi: voi cum vedeti viata si moartea? Va este un impediment viata? Va supara ca oamenii sunt cum sunt? Va loviti de problemele vietii si v- ati impuiat capul si sufletul...? (mai mult)
Ce credeti ca va fi Marea Amagire ce va urma sa apara? Invazie "extraterestra" ce de fapt este o deceptie demonica cu Ingeri Cazuti in "trupuri vii"? Sau e ceva ce nu ne putem astepta?
Credeti ca unii atei sunt atat de ocupati sa contrazica divinitatea si sa o dispretuiasca astfel incat acestia ar putea crede in El mai mult decat ne-am putea imagina?
Daca ridici mana sau pumnul asupra parintilor tai e considerat ca fiind un pacat de moarte? Adica vei trai toata viata cu acest gand stiind ca ai ridicat mana asupra celor care te- au crescut chiar daca...? (mai mult)
Noi toți vom da socoteală pentru faptele noastre, dar pe Dumnezeu cine îl judecă pentru crimele făcute în vechiul testament, pentru compromisele comise de el asupra fiecărei legi scrise de el?...? (mai mult)
Oare intre rugăciune și fapte nu ar trebui sa existe un echilibru? Oare în loc să stai 3 luni sa te rogi ca Dumnezeu să facă o faptă bună, nu ar fi mai benefic sa faci chiar tu acea faptă...? (mai mult)
E pacat sa vanam/pescuim si omoram si mancam animalele?
De ce pacatuiti daca credeti cu convingere ca exista dumnezeu?
Https://youtu.be/JTyaK1C8NgU Ce spuneti de asta?
Imi poate spune cineva in detaliu cum sta treaba cu pacatul stramosesc adica prin acest pacat se nasc copii cu probleme s- au se nasc copii sanatosi dar au parte de greutati si suferinta in viata, care...? (mai mult)
Credeti ca ateii care se tot baga in seama la aceasta categorie dorind sa arate ca ei au dreptate fac o imagine buna sau rea ateismului in general? Parerea mea personala este ca lasa o impresie proasta...? (mai mult)
Inca o dovada ca Biblia spune adevarul despre giganti. Tocmai ce a fost uploadat pe canal acest videoclip. Uitati : https://www.youtube.com/watch?v=tlYB7S5fK7g Parere cu privire la videoclip? De...? (mai mult)
Dumnezeu e nemuritor, atat tata, fiul si sfantul duh, nu?
Dumnezeu a lasat 3 carti, Coranul, Biblia si Tora? Stiind ca islamul si crestinismul sunt sectele iudaismului.
1. Cum vad ce suflet are respectiva persoana? 2. E adevarat ca ochii sunt oglinda sufletului? 3. Ce parere aveti despre oamenii care nu se schimba niciodata? 4. E adevarat ca omul cum...? (mai mult)
Ce credeti ca reprezinta moartea in raport cu viata?
E o zicala creștina care spune că dacă lucrezi cinstit Dumnezeu îți va da spor la acei bani și o să te alegi cu ceva de pe urma lor, dar ce facem atunci când realitatea e alta, că cei care lucrează...? (mai mult)
Iisus avea viteza de 97 de Km pe ora de mergea pe apa? Numai asa poti sa zici ca mergi pe apa, fara sa te scufunzi
Adam atat de prost a fost ca nu a stiut de cine sa asculte. Intrucat dumnezeu n-a dat omului ochi ca sa vada duhuri de ce nu l-a facut pe om inteligent ca masura compensatorie?
Ce parere aveti de adventisti? Cine se declara ca fiind unul?
In Vechiul Testament nu exista cuvantul Nazaret sau Nazarinean. Matei 2:23. Si venind a locuit in orasul numit Nazaret, ca sa se implineasca ceea ce s- a spus prin prooroci, ca Nazarinean Se va chema. ...? (mai mult)
Ioan 7:37. In ziua de pe urma, care era ziua cea mare a praznicului, Isus a stat in picioare si a strigat: "Daca inseteaza cineva, sa vina la Mine si sa bea. 38. Cine crede in Mine, din inima lui ...? (mai mult)
Parca Dumnezeu iubea poporul evreu si poporul evreu il asculta pe Dumnezeu, nu? Atunci de ce poporul evreu i-a ucis fiulul?
Ce s- a intamplat pana la urma cu Iuda? Fapte 1:18. Deci acesta a dobandit o tarina din plata nedreptatii si, cazand cu capul inainte, a crapat pe la mijloc si i s- au varsat toate maruntaiele. Matei27:5....? (mai mult)
E adevarat ca atunci cand un om moare Dumnezeu ii arata pe un ecran viata lui de la nastere si pana la moarte si pe urma incepe judecata lui? Eu din cate am inteles cica asa se procedeaza in lumea...? (mai mult)
Ce parere aveti de crestinii,, ortodocsi,, care tin sarbatorile pe calendarul vechi?
Pentru atei ce user teist apreciati si invers?
Imi amintesc cand ma rugam cand eram mic, atat de tare ma emotiona ca plangeam. Si voi aveti genul asta de experiente?
De ce protestantii si neo- protestantii interpreteaza biblia de capul lor? Nu si- au dat inca seama ca daca interpretezi biblia literar vei gasi contradictii? Ei cred ca religia creatorului lor [Iisus]...? (mai mult)
Este telekinezia pacat? Funda P.S Sunt crestin-ortodoxa
Speranta, credinta sunt o certitudine?
Daca ucid dusmanii tarii mele pe timp de razboi ma duc in iad sau in rai?
Religia afirmă că în spatele oricărei fiinţe se află câte un înger păzitor. Întrebarea mea se referă la ce făceau aceşti îngeri ai milioanelor de evrei când aceştia erau ucişi de nazişti?...? (mai mult)
O explicatie stiintifica pentru stigmatele catolicilor ca ale Sfantului Francisc de Asissi sau Padre Pio, are cineva? Ce parere au ortodocsii in aceasta privinta?
Care sunt semnele ca in tine traieste Duhul Sfant al lui Dumnezeu?
Ce spuneti despre aceasta? Pentru cei necredinciosi si credinciosi cum vedeti voi viitorul vostrul daca s-ar intampla toate astea din clipul video? https://www.youtube.com/watch?v=HVhgyp8cZhs
Cam cat de greu sunt de realizat acele picturi bisericesti cu toti sfintii si apostolii si tot ce s- a intamplat, adica cat de mult dureaza ca sa realizezi o asemenea pictura? De exemplu in Egiptul antic...? (mai mult)
Am o intrebare putin mai ciudata ca sa zic asa deci in Biblie spune ca toate popoarele au un inceput si un sfarsit pentru ca la Psalmul 56 cu 7 spune asa "Vor scapa ei prin nelegiuirea lor?...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare mai mult pentru nereligiosi, atei, agnostici.etc Pe voi ce anume v-a convins sa nu il mai urmati pe Dumnezeu si sa aderati la convingerile actuale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!