Am o intrebare despre pilda slabanogului, eu din cate am inteles e ca barbatul era slabanog din cauza ca era bolnav (boala era ca o pedeapsa pentru pacatele lui) dar mai era ceva tin bine minte ca preotul...? (mai mult)
Care dintre propozitiile urmatoare sunt adevarate:1. Dupa moarte o sa ajungem in iad sau rai, fata de ce fapte am facut pe pamant.2. Dupa moarte, Dumnezeu ne pastreaza intr.un medium in care...? (mai mult)
De ce în cazul personajului Iisus Hristos care este caracterul central al creștinismului, cea mai răspândită religie și care joacă un rol important în multe alte religii se cunosc atât de puține...? (mai mult)
am 2 intrebari. 1.Animalele au suflet? Ajung in rai? Profa mea de religie spune ca nu, ca Dzeu a suflat viata doar oamenilor. 2.Credeti ca tot ce se intampla acum, in intreaga lume, temperaturi...? (mai mult)
Salu TPU.Vreau sa stiu daca masturbarea este un pacat. Vreau raspunsul in minim 2 randuri
Nu este absurd ca creationstii sa iti dovedeasca credinta prin dovezi? Din moment ce este o credinta care este sensul la asa ceva?
Inca un mister rezolvat legat de acele tesuturi moi ale unor dinozauri, dar creationstii vor persista in credinta lor in continuare Https://www.livescience.com/41537- t- rex- soft- tissue.html ...? (mai mult)
Puteti sa intelegeti acest limbaj, femeia asta este inteligenta? :)) https://www.youtube.com/watch?v=VOyUlDZNOO O intreaba daca a tinut post.:))
E normal ca un sectanct sa pretinda ca stie cine va ajunge in iad si in rai?
Iisus ura fariseri?
Ce parere aveti despre Parintele Calistrat s- au mai bine zis cum il vedeti...? (mai mult)
Care e cel mai naspa sentiment, e atunci cand te simti neajutorat, ori e atunci cand afli ca cel mai bun prieten al tau s-au chiar propriul tau frate ti-a fu+tut femeia?
1. Cat de satisfacatoare e razbunarea? 2. Care sunt urmariile razbunarii? 3. Cine e mai prost cel care se razbuna s-au cel care nu o face?
Imi poate scrie s-au trimite cineva statusuri despre razbunare si ura? ofer funda pentru cele mai bune.
Cum ati reactiona in cazul in care cineva se ea de copilul vostru s- au daca si- a batut joc de el fie ca la umilit prin vorbe s- au prin fapte? si e adevarat ca animalele nu stiu ce e razbunarea dar in...? (mai mult)
Este vreo diferenta intre cel care vrea sa creada in dumnezeu si nu poate sa creada, si unul care nu vrea sa creada in dumnezeu?
Prin religie se perpetueaza genele slabe pe scara evolutiei?
Ce religie urasti cel mai mult/consideri ca prediciile ei sunt cele mai eronate? NU MA INTERESEAZA C0MENTURI GEN: In care sa nu dai numele ei, sau sa spui ca *toate sunt bune/*toate sunt rele. Prin ...? (mai mult)
Credeti ca Satana chiar nu stie ca nu are nicio sansa sa castige in confruntarea bine-rau? De ce mai continua?
Voi astia care credeti in D- zeu si sunteti religiosi cat de mult credeti ca va controleaza El viata? Pe langa liberul arbitru pe care il avem ma gandesc ca si El ne controleaza viata intr- o anumita directie,...? (mai mult)
| Nilsson care dumnezeu a creat viata? Un creator deist? Panteist? Teist? Si care creator teist al cărei religii? De ce o asa zisa dovada care invalideaza evolutia este o dovada ca un creator exista?
Credeti ca descoperirea tesuturilor conservate de dinozauri pune intr- o postura nefavorabila teoria evolutiei? Din moment ce oamenii de stiinta sustineau ca astfel de tesuturi nu pot rezista degradarii...? (mai mult)
Ce parere aveti de Marea Schisma din anul 1054? Ce biserica a avut dreptate si ce importanta credeti ca a avut evenimentul? Ca ateu, ortodox, sau sectarii [nu stiu ce sunteti] cum priviti despartirea...? (mai mult)
A crede in Dumnezeu inseamna a iubi viata?
Parca zeii vostri faceau minuni, nu? Unde sunt minunile aici? https://www.youtube.com/watch?v=fyz8pH9bQh4
Hei! Care sunt cele mai frumoase Manastiri din Romania? As prefera in afara de cele arhicunoscute si populare cum ar fi(Prislop, C. Arges) si daca se poate o mica descriere.
Ce se intampla daca o visezi pe Maica Domnului 3 nopti la rand?
De ce nu se arata Dumnezeu sau ingerii si noua, cum s-a aratat celor din trecut?
Si traducatorii bibliei au fost posedati de Sfantul Duh?
Exista Dumnezeu? Vreau sa aud pareri pro si contra. Plus niste dovezi, daca aveti.
Niste liber cugetatori pe aici,hai sa revedem dovezile existentei unui creator, as vrea o lista de argumente pro si contra
Bună. Știe cineva unde pot găsi biblia după Ploieștieanu?
Mandria nu este un pacat? Sectanctii spun ca stiu totul, nu este asta o mandrie, un pacat?
AstalusAna are și ea o idee. Se poate modifica lista "categorii" cu inca una? Sa mai adăugați o categorie pentru atei intru- cat ei nu au ce căuta la categoria "religie" fiindcă nu se potrivește...? (mai mult)
Dupa evenimentele recente cu temperaturi extreme, eu chiar cred cu certitudine ca Apocalipsa e chiar aproape. Aveam mici indoieli pana acum, dar acum sunt convins 100% ca asa va fi. Oare mai aveti ...? (mai mult)
O intrebare pentru Ortodocsi rasariteni [pentru a nu se confunda cu cei orientali]. Ce dovada aduceti in sprijinul credintei voastre? Adica nu dovezile existentei lui D- zeu, ci dovezile acestei religii....? (mai mult)
Cum îți poate da Dumnezeu pacea aceea interioara?
Avem un pacient pe masa de operatie si nu stiu cum se face ca acel pacient moare in timpul operatiei.Cine e de vina? Doctorul sau Dumnezeu?
Atei si Religiosi, ati fost asa din copilarie sau ulterior v-ati dezvoltat preferintele? Familia voastra si prietenii apropiati sunt credinciosi sau atei?
Necredinta e ceva rau?
Maine ma duc la marturisit. As vrea sa-i spun preotului ca m-am masturbat mult timp si as vrea sa ii spun subtil. Cum sa fac?
Din perspectiva evreiască, Iisus nu poate fi clasificat de nicio formă drept Mesia pentru că nu a reușit să facă absolut nimic din ceea ce Mesia a fost proorocit să facă. Mesia trebuia să fie...? (mai mult)
Care a fost cea mai mare dezamagire a vietii voastre provocate de Dumnezeu?
Voi ce muzica religioasa ascultati? Eu fiind catolic, aceasta trupa rezoneaza cu mine cat de cat: https://www.youtube.com/watch?v=qnC2xkya2Yc
De dimineata l- am visat pe bunicul meu care a murit cum era pe moarte si dintr- o data a deschis ochii si s- a ridicat si s- a dus pe banca noastra din drum a inceput sa vorbeasca cu mine si a facut ...? (mai mult)
În religia creștină ortodoxă ce anume este si ce anume nu este "acceptat" din punct de vedere al modificărilor corporale? Unii preoți spun că orice modificare este "o alterare a corpului...? (mai mult)
Dacă este un cuplu cu religii diferite și vor să se căsătorească dar vor să- și țină fiecare religia în parte și își iau doar starea civilă, pentru că nu se convertesc la religia...? (mai mult)
As avea nevoie de un sfat. Am 19 ani si de vreo 10 sau sau chiar mai bine merg cu mama la un preot de manastire care ne este si duhovnic. Maine urmeaza sa merg sa ma spovedesc. Problema e urmatoarea....? (mai mult)
Ce pare aveti despre comunitatea LGBT?
Ce credeti despre aceasta stire de la antena 1 (e mai veche)? "Casa bantuita de fantome in judetul Bacau" Eu cred ca e fake. :)) https://www.youtube.com/watch?v=p0E06LlXHNw Eu cred ca acei oameni...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!