Cei mai activi useri din categoria Religie pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
De ce se zice că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât nu poți duce? Atunci de ce s- au sinucis de la depresie și alte probleme atatia oameni? Cam ce e de făcut când nimeni nu te sprijină și nu...? (mai mult)
Salut tuturor. Spre rușinea mea, nu am mai dat pe la biserică de câțiva ani și atunci mă duceam doar de paște sau cu mama. Ai mei nu au fost cei mai credincioși oameni și nici eu, deci nu am...? (mai mult)
De ce credeți că unii miliardari americani și- au făcut buncăre? Am văzut că au cheltuit sume colosale pe acele ascunzătoare. Credeți că știu ei ceva ce noi nu știm legat de un potențial eveniment...? (mai mult)
De ce sunt unii credincioși împotriva vaccinurilor? Nici eu nu le- am făcut pe toate pentru ca am boli care nu imi permit dar vreau sa aflu de ce sunt creștinii ortodocsi sceptici cu primire la...? (mai mult)
Dacă cred în Dumnezeu si sunt crestin dar imi place și astrologia și astronomia și tot ce tine de planete are ceva? Spuneti- mi sincer ce credeti voi personal nu ce spun dogmele. Exista vorba aia;...? (mai mult)
An Nou fericit alaturi de cei dragi tuturor! Am o ultimă întrebare de pe acest an cei care sunt pe vechi sărbătoresc Crăciunul sau și Pastele pe stil vechi? Cei catolici îl sărbătoresc cu o săptămână...? (mai mult)
Unde oferă Biblia speranța si incredere? În ce capitol? Speranța e tot ce am nevoie adica cuvinte si povestiri incurajatoare din Biblie de la Dumnezeu.
Dacă sunt atras intr- un fel de astrologie are ceva sincer d.p.d v. al moral cum tot zic unii crestini? Pur și simplu îmi place asa tot ce tine de cer, stele, mistere, previziuni; destin, planete,...? (mai mult)
Aveți idee cam cât costa o Biblie la biserica zilele astea?
Ce poate sa îmi dea speranta mai multa? Am nevoie mare în viata în fiecare zi de mai multa speranța, mai multa nădejde ca întru des în deznădejde.
Buna sunt elev în clasa a 9- a, și particip la olimpiada de religie. As dori să știu din experiența celor care au mai participat, sau macar o părere informată despre programa și despre ce ar ...? (mai mult)
Ce părere aveți de teoria Cosmonautilor Antici sau Extratereștrilor Antici dacă ați auzit de asa ceva?
E ok sa port un colier cu Iisus Hristos?
Daca nu am spus un pacat in timpul spovedeniei (de rusine ), pot sa- l spun intr- o spovada viitoare? Daca da, trebuie sa se clarifice ca nu l- am spus in trecut? Va rog sa fiti clar cu raspunsul si ...? (mai mult)
Bună ziua! Recent am început să citesc Biblia. Nu am crescut într- o familie religioasă, în casa noastră nimeni nu o citise și de aceea nu știu cum. Ar trebui să o citesc în ordine sau...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva după ce am văzut niște filme de groază in si am căutat pe net imi vine sa hulesc pe Dumnezeu, pe Maica Domnului si am nu mai gânduri scârboase.
Cartile din Seria Secretul (The Secret) de Rhonda Byrne îmi pot schimba cu adevărat viata în bine și sa ma ajute sa ma ridic de jos din noroiul anxietății si depresiei?
Cartile( cele doua volume) pe nume "Secretele Întregii vieți" ma pot ajuta sa evoluez spiritual si sa îmi schimb viata în bine? Vreau păreri numai de la cei ce au citit cartea. Dumnezeu e Unul Singur...? (mai mult)
Știați ca creștinismul înainte Consiliul de la Niceea si de domnia unui anume împărat tiran și a soției sale credeau în reincarnare? Puteți sa verificați, creștinii credeau în reincarnare.Nu...? (mai mult)
De ce așteptăm un salvator? Oamenirea nu se poate salva singura? In toate religiile se așteaptă un salvator
Întrebare: - fetele pocăite poarta ceva pe cap, gen eșarfă, batic, etc, tot timpul adică și acasă? Sau nu?
Superficialitata este un păcat? Atracția fizică este o ispita diavolească? Dorința de sex e cauzata de diavol? De ce nu suntem cu toți frumosi? De ce suntem inegali? Nu credeți că din cauza inegalități...? (mai mult)
De ce cărți precum "The God Delusion" de Richard Dawkins, a cărui incapacitate rușinoasă de a raționa filosofic e întrecută numai de talentul lui de a construi oameni de paie, și "God Is Not...? (mai mult)
Credeti ca avem mai multe vieti? Daca da, de ce nu ne putem aduce aminte vietile anterioare decat prin hipnoza?
Frați în iudaism au trecut 6024 de ani și încă nu a venit Mesia,tara ne este distrusa și suntem la război, nu ar fi un moment bun sa vina Mesia? Mai jos niste rugăciuni
E bine sa ma pocaiesc și implicit sa renunț la multe din placerile vieții? Parca simt ca trebuie neapărat sa fac și pasul asta în viata. Dar la mine e mai greu nu știu daca o sa reusesc pentry...? (mai mult)
Ce credeți că e după moarte?
Hristos s- a născut! Vreau să vorbesc despre religie acum, și desigur vine întrebarea, , Ortodox sau Penticostal". Am mers la Ortodoxi la biserică, și eu sunt botezat ca ortodox, și a venit ...? (mai mult)
Conform învățăturii ortodoxe doar martirii care au murit pentru credință nu mai trec prin vămile văzduhului! Cum vine asta? Dacă ai făcut un păcat grav adică dacă ți- ai omorât vreo rudă...? (mai mult)
Craciun Fericit la toata lumea! Merry Christmas! Happy Yule! Happy Saturnalia!
Salut Si la pocaiti (penticostali) se sarbatoreste tot acum Craciunul? Daca da,la ei se zice,, Craciun fericit"? Mersi
Am și eu o problema de aproximativ jumătate de oră. Mâine este Crăciunul și am vorbit cu preotul să iau Sfânta Împărtășanie. Ideea este că în momentul asta deja este Crăciunul și practic...? (mai mult)
Merita aprofundata și studiata Religia și Teologia? Intrebare sincera. Spuneti-mi și de ce da, de ce nu.
Cum sa ma motivez mult sa duc o viata mai sănătoasă? Îmi trebuie o ambitie/vointa destul de mare în cazul meu.Cum sa incerc sa o obțin? Cum sa ma motivez indeajuns?
Daca am furat o anumita suma de bani e neapărat sa inapoiez acei bani persoanei păgubașe sau pot da de pomana unui om sarac ca pacatul sa mi se ierte?
Dacă un polițist omoară un infractor.Se va pune ca păcat?
Daca azi am mâncat o bomboana de ciocolata mâine mă pot împărtăși și mărturisi țin să precizez că nu mai sunt un copil mic e păcat? Pur și simplu îmi era pofta și nici nu prea avea ce manca...? (mai mult)
Ce contează cel mai mult pentru Dumnezeu, în viata aceasta a noastră?
Pe 23 cu ce colind se merge?
Cine era pana la urma șarpele din gradina Edenului din Geneza? Unii spun ca nu era nenumitul, se precizează ca,, șarpele era cel mai viclean"
Merita sa studiez Biblia? Ce pasaje ziditoare de suflet și ce părți merita sa le citești cu adevărat? La voi ce impact a avut studierea Bibliei?
Eu sunt de religie ortodoxă, iar el este catolic. Se poate face căsătorie mixtă fără a renunța unul dintre noi la religiile noastre? Copiii în ce religie trebuie botezați? Este păcat ca un ortodox...? (mai mult)
Nu- mi vine sa cred ca suntem in 2023 aproape 2024 si lumea inca mai crede in Dumnezeu; )) :)) Cand vor evolua si oamenii astia? S- a demodat de mult treaba cu Dumnezeu, sa crezi in el in 2023 mi se...? (mai mult)
Sunt un suflet ratacit şi ravaşit La 28 de ani nu imi gasesc linistea si o fata care sa ma accepte asa cum sunt. Am avut o relatie de 7 ani care nu a ținut, m- am desparțit oficial chiar in ziua...? (mai mult)
Salutare, ceea ce spun acum este la modul fictiv. Va dau cateva detalii despre mine ca sa nu dau impresia ca bat campii sau ceva ????, nu beau alcool nu folosesc substante, nu sufar de anxietati depresii...? (mai mult)
Pentru ce este Recomandat Acatistul Sf.Arhangheli? Vreau raspunsuri de la Ortodocsi nu de la alte culte!
Cat credeti ca ajuta religia la sanatate si mai ales la sanatatea mentala? S- au facut studii si Dr.Ciurea spunea ca conteaza foarte mult credinta si religia la moral/creier/sanatate dar mai ales la moral,...? (mai mult)
Cum pot sa ma impac cu Cerul, cu Dumnezeu, cu Domnul Iisus? Din clipa asta m-am hotărât pe deplin sa ma pocăiesc și nu voi mai da înapoi.
Dacă citesc Biblia cu traducerea Cornilescu ca doar pe aceasta am gasit- o cu cuvintele lui Iisus Hristos înscrise cu rosu în carte are ceva? Pana la urma Biblia e doar una.Mesajul oricum e același....? (mai mult)
Domnul Hristos este Medicul Suprem asa se mai zice și chiar cred asta. Medicii trateaza, Dumnezeu este Cel care vindeca știu și cred acest lucru. Credeți că Iisus Hristos este Marele Medic și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!