Credeti ca in viitor granitele vor disparea exact cum e prezentat in videoclipul asta? https://www.youtube.com/watch?v=PT63SMRKIn0
Sunt ateu si serios vorbind, imi poate dovedi cineva faptul ca Dumnezeu exista sau macar sa ma faca sa iau in calcul posibilitatea ca acesta ar putea sa existe?
Pentru Ortodocsi. In Galateni 1versetul 8. , , Daca un inger din cer altcineva sau chiar unul dintre noi (apostolii) va veni sa vesteasca altceva decat ceea ce a fost scris, sa fie anatema" Aici arata...? (mai mult)
Eu am nevoie neaparat de niste haine sa fie curate si le- am murdarit si nu mai am pantaloni. Am inteles ca maine e o sarbatoare si azi e duminica si rudele mi- au spus ca nu ar fi bine sa spal deoarece...? (mai mult)
Nu stiu de ce dar tin bine minte ca eram singur acasa, parintii mei erau plecati la tara la bunici si prima data cand am inceput sa citesc Biblia era seara pe la 23:00 eram in bucatarie cu geamul deschis...? (mai mult)
Este adevărata afirmația unor asa numiți "apărători ai ortodoxiei" care considera ca dacă laicii (oameni de rand, ca babuțele) merg la biserica unde sunt pomeniți episcopi semnatari la sinodul...? (mai mult)
Rockul este muzica diavolului? : https://www.youtube.com/watch?v=bXvTk-N0HKo https://www.youtube.com/watch?v=eAmMcBQavKE
Cum va explicati ca sunt oameni buni, de gasca, care nu au facut niciun rau Dumnezeului vostru, dar care sfarsesc in iad, doar pentru ca nu s- au supus Dumnezeului crestin si poate ca au preferat sa...? (mai mult)
E adevarat ce spun preotii ca atunci cand ploua Dumnezeu plange pentru pacatele oamenilor? E sau nu e adevarat?
Ce credeti despre revenirea lui Hristos? (vreau atat argumente cat si contraargumente)
Atunci când lumea se gândește la cele 10 porunci, de obicei ne gândim la cele din capitolul 5 din Deuteronom și la cele din Exodul 20(care este de fapt o listă mult mai lungă, 14 porunci numai...? (mai mult)
As vrea un agnostic sa imi raspunda. Un agnostic este intr-o nesiguranta absoluta? Voi credeti ca exista nici ca nu exista in acelasi timp, cum reusiti? Agnostic = sceptic sau?
Am o dilema, se spune ca ce a unit Dumnezeu nimeni sa nu desparta, tot Dumnezeu spune ca sotii sa fie fideli, dar unde e fidelitatea cand familii frumoase se despart doar pentru ca Dumnezeu s- a razgandit...? (mai mult)
Sincer nu inteleg de ce trebuie sa ascultam de un Dumnezeu care se pregateste rapid sa-si pedepseasca adeptii doar pentru ca uneori acestia sunt suparati pe el sau gresesc?
Credeti ca exista sau nu Trinitate? (vreau atat argumente cat si contraargumente)
Un somelier sau oenolog are posibilitatea sa posteasca sau nu pentru ca trebuie sa deguste des vinul?
Ce parere au crestinii despre hinduism?
Salut, TPU Ieri stăteam pe telefon in pat și parcă cineva mă atinge de 2 ori pe spate era ciudat deoarece in spatele meu era peretele. Noaptea in vis apare bunicul meu care a murit pe 27 aprilie 2019...? (mai mult)
Stiu concret ca o persoana facea ritualuri asupra familiei mele ca sa avem numai necazuri.Am aflat tarziu, dar e adevarat.Persoana respectiva a fost ucisa.Asta mi- a demonstrat ca exista dreptate, nu ...? (mai mult)
Am cateva intrebari cu privire la citirea Bibliei. De ce este bine sa citesc Biblia? Voi o cititi? Ma gandeam sa citesc doar Noul Testament fiindca Vechiul Testament e mai controversat si de neinteles. ...? (mai mult)
Ce mai pot face dacă m- am testat și am capacitatea de muncă pierduta in totalitate(pe fond psihologic, depresie și anxietate cronica + probleme cognitive). Momentan iau pensie de invaliditate.Voi...? (mai mult)
Apocalipsa/sfârșitul lumii chiar e atât de aproape?
Cum poți să-mi găsesc sensul?
Cum ai putea crede intr-un spiridus imaginar care cica a creat lumea si pamantul si sa pretinzi totusi ca esti o persoana culta? Va rog sa ma luminati dragi crestini cum puteti crede fara dovezi.
De cat este in general salariul la un serviciu funerar?
Dumnezeu pedepsește păcatul? Si daca da, de ce pedepsește? Se presupune ca e bun si iertator
E adevarat ca sfarsitul lumii va veni numai atunci cand oamenii vor deveni mult, mult prea prosti si iubirea va disparea?
Există viață după moarte dacă ai copii? Viața ta se continuă prin ei altfel nu? E sau nu adevarat?
Bună TPU-cine a creat oameni? - există Dumnezeu? - de ce sunt atâtea religii?
Dacă fecioara Maria a fost lasata insarcinata de duhul sfant, inseamna ca Dumnezeu nu este tatăl lui Iisus?
Exista preoti online? Cu care as putea sa vorbesc?
Masturbarea poate determina neajungerea in rai?
Am vazut la cineva ca a aparut un curcubeu pe cer la parada GAY din SUA. Semn de la Dumnezeu? Si a aparut odata si in 2014 si anul asta. Adica diavolul nu poate controla cerul decat Dumnezeu poate. Ce ...? (mai mult)
Bună TPU, credeți ca biblia e adevărată? exista viața dupa moarte?
Hey! Credeti ca un preotul poate sa-ti spuna viitorul? Cum?
Cum ați reacționa dacă ați fi singuri acasă și ar apărea Iisus în fata voastră? V- ați speria, ați încercați sa fugiți pentru ca vi s- ar părea o chestie anormala sau ați avea o stare ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre vizita în România făcută de Papa Francisc? Având în vedere că majoritatea românilor sunt dr religie ortodoxă.
Crezi că viața/constienta noastră se sfârșește odată cu moartea fizica sau continua și după într-o formă sau alta, într-o dimensiune sau alta, intr-univers altfel sau altul?
Am gasit in cutia postala un pachet de chibrituri cu 10 lei in ea, adica banii erau impaturiti si mai erau in alte cateva cutii postale de la mine din bloc astfel de cutii de chibrituri. Am auzit ca...? (mai mult)
Ce sa mai cred? în 15 Iunie | doctorandus a răspuns (pentru RAY): Te inseli. E un mit ca sectele mari acorda bonusuri pentru racolaj. In primul rand le spune ca daca sunt buni crestini fac evanghelizare....? (mai mult)
Credeti ca religiile neo-protestante sunt in crestere demografica? De cate ori merg pe strada vad fel si del de oameni impartind anunturi sau gasesc des in posta anunturi despre mantuire, etc.
De ce moastele catolicilor sunt dezvelite? Adica se poate vedea ca sunt neputrezite. Adica li se poate vedea fata si corpul intacte. Exemple : Trupul Sfantului Padre Pio, Sfanta Joaquina Vedruna etc. ...? (mai mult)
Este pacat sentimentul de dragoste fata de o persoana de acelasi sex(la modul de relatie) sau este pacat doar consumarea actului sexual cu o persoana de acelasi sex?
De ce se nasc unii copii cu handicap, are legatura cu pacatele parintilor sau e ceva in sange ce cauzeaza asta?
De ce sunt așa mulți creștini anti avort, având în vedere că Biblia este 100% pro avort? Exodul 21:22- 25 Spune că dacă o femeie însărcinată e lovită doar cât să facă avort spontan vinovatul...? (mai mult)
O să mă considerați nebuna, dar jur că nu mint.Am o problema, va rog ajuta- ti- ma! Daca nu știți prin ce trec, va rog nu judecați! Seara când intru in pat sa mă culc, chiar când sa adorm...? (mai mult)
Bună, am 21 de ani si in urma cu 6 ani mi- am făcut o promisiune mie, cât și lui Dumnezeu ca nu voi avea relații sexuale pana la căsătorie. Lucru pe care l- am păstrat, însă și- a pus destul...? (mai mult)
As dori sa stiu diferentele dintre ortodocși, catolici, penticostali si baptisti, de ce crestinii s- au simțit nevoiti sa isi faca mai multe religii bazate pe acelasi lucru? As dori sa stiu...? (mai mult)
Hristos dialoga cu Dumnezeu, mai aparea cate un inger. Rugaciunea este considerata compulsie dpdv medical si apartine de tulburarea obsesiv compulsiva. Dar ce se poate spune despre cei care se roaga fara...? (mai mult)
Credeti ca dorinta sexuala din partea femeilor este cauzata de diavol? Aţi auzit că s- a zis celor din vechime: "Să nu preacurveşti." Dar Eu vă spun că orişicine se uită la o femeie, ca s- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!