Cei mai activi useri din categoria Religie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Unde poti auzi o vorba buna, o incurajare?
Ma simt inutil si trist, din cauza depresiei.Iau tratament, ma ajuta foarte putin, am o plictiseala si un sentiment de nesens si de ratare destul de accentuat...ma gandeam sa citesc Biblia, noul Testament,...? (mai mult)
Cand era seceta, toata lumea se ruga "sus" sa fie ploaie. Acum, pamantul e suprasaturat de apa, dar oamenii uita sa spuna "multumim, Doamne, e suficient". Ei dau din umeri si spun "daca asa vrea ...? (mai mult)
E vreo problema daca citesc Biblia de Cornilescu eu fiind ortodox? Mi se pare ca e mai usor de inteles, adica cuvintele folosite nu sunt chiar arhaice si alambicoase.E pacat daca citesc Biblia de Cornilescu...? (mai mult)
Dupa atata timp pierdut pe internet ma gandeam sa citesc Noul Testament, Biblia si asa sunt depresiv si lipsit de speranta, poate imi mai ridica moralul...e o idee buna credeti? ps:iau tratament specializat...? (mai mult)
Dumnezeu e cu noi? E cu mine,cu tine, cu fiecare? Cum?
Exista acel ceva ce se numeste suflet? Unde se localizeaza? El,sufletul, este nemuritor sau muritor?
Câtă încredere aveți în preoți/calugari/pastori?
Eu cred in Dumnezeu si il respect mult, insa nu prea cred in Matusalem si se spune ca credinta e cea mai mare conditie pentru ajungerea in Rai. Ce sa fac?
De ce oare existam?
Miercurea si vinerea este sarbatoare? Adica nu trebuie sa faci treaba?
Ce parere au credinciosii, despre aspectul Istoric al religiei lor. Infiintare, procedeul de schimbare/conformare, rupturile aparute ulterior. Sau nu sunteti curiosi DE CE a aparut atunci, si nu mai...? (mai mult)
Salut, sunt in căutarea cărților apocrife, iar numele acesteia sunt cartea lui Adam și Eva 1 și 2 daca mai știe cineva despre orice carte apocrifă rog sa fiu anunțat, sunt interesat de toate...? (mai mult)
Un ortodox se poate căsători cu o baptista? Permite religia ortodoxă o astfel de cununie? Religia baptista ar lasa fata sa se cunune la ortodocși?
Știați că pînă în anul 787 din Calendarul Gregorian cînd a avut loc al doilea Consiliu Ecumenic Creștin de la Niceea nu existau nici așaziși Îngeri și nici așaziși Sfinți?
Știați că., . pînă în anul 431 al Calendarului Gregorian Iisus Cristus nu a existat și că e fabricația Consiliului Ecumenic Creștin de la Efes și acel personaj se numea Serapis Cristus înainte...? (mai mult)
am o nedumerire. Cred puternic in Dumnezeu si nu prea fac pacate, dar fumez o tigara pe zi. Voi ajunge in Rai cu toate astea? As dori raspunsuri scurte si la obiect...
Traim in anul 2019, nu descoperim nimic cu ajutorul tehnologiei despre moartea? Nimeni nu e capabil sa spuna adevărul ce e dupa moarte? Ce spuneti? Murim pur si simplu, nu vom mai fi nimic? Credeti?
Imi poate spune cineva pilda vindecarii slăbănogului de la Vitezda? Si mai important de ce era slabanog? Era el mai prostanac sau asa i-a fost scris de la Dumnezeu?
Ce sa fac daca mi- e frica mult de moarte? Mereu ma gandesc ca pot muri oricand si oricum si ma infioara gandul asta. Vreau sa traiesc, chiar daca acum am depresie.Mereu când mă culc, mi- e frica ...? (mai mult)
Care-i scopul vietilor noastre?
Sincer voi mai aveti incredere in preotii ortodocsi si in Biserica Ortodoxa Romana? Eu zic ca Papa Francisc a dat si da cat va trai un exemplu despre cum trebuie sa fie un preot in lumea aceasta, daca...? (mai mult)
Salutare Tpu.ro, ce trebuie sa fac ca sa ma calugaresc? Am aproape 23 de ani si nu sunt deloc impacat cu mine insumi si in ultima vreme sunt mereu trist si suparat si parca nu pot sa ies din starea asta...? (mai mult)
De ce credulitatea te duce in rai iar îndoiala te duce in iad?
S-a vindecat careva după ce s-a dus la Maslu? Vreau răspunsuri sincere și nu vreau răspunsuri de la atei. Dacă ati fost vindecați, îmi puteți spune și ce probleme ati avut? Dau funda
Care sunt motivele stiintifice pentru a crede ca exista Dumnezeu?
Care este echivalentul lui Papa Francisc la ortodoxi?
Bună TPU! De ceva timp mi- a murit o ruda și în noaptea de după înmormântare am visat fantome, ca se aud chestii prin casa etc. Noaptea ma trezeam incontinuu, țin sa menționez ca nu ma uit...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Papa Francisc și vizita lui în Romania din zilele acestea? Un om destul de modest.
am o intrebare, ce trebuie sa faci ca sa ajungi la liceul Teologic catolic (nu vreau sa fiu preot, ci doar sa fac liceul acolo) din Bacau?
Intro seara m- am dus la baie sa ma #@$ si cum stateam pe buda s- a miscat draperia la baie, geamul era inchis, m- am ridicat si am plecat rapid la mine in camera, apoi s- a auzit o pocnitura de la ...? (mai mult)
Am aici niste informatii legate despre CODUL BIBLIEI: https://ro.wikipedia.org/wiki/Codul_Bibliei http://codulbibliei.editura- fotini.ro/blog/2018/02/09/codul- original- din- biblie- i/ https://www.youtube.com/watch?v=MFK9wdg5Log ...? (mai mult)
Daca ati fi preoti sau clarvazatori ce profeti ati face sau ce preziceri pentru viitor ati spune?
Caderea Occidentului se datoreaza mai mult trecutului pe care l- a avut si din cauza ca nivelul generatiilor a continuat sa scada de la an la an iar asta pentru ca oamenii "l- au ucis pe Dumnezeu" asa ...? (mai mult)
Sal, am de descris pe profesoara de religie, pentru cursul festiv, clasa a viii a.
Am făcut sex cu o fată penticostală fiind minoră, eu fiind ortodox. Cât de grav am păcătuit în fața Domnului?
Invăţatul intens accelerează procesul de îmbătrânire. Asadar cunoasterea sau stiinta dobandita in mod accelerat epuizeaza omul si ii scurteaza viata. Nu cumva e mai usor sa ai credinta in Dumnezeu? ...? (mai mult)
Hipopotamul are dantura de carnivor ( pradator ) si e ierbivor. Hipopotamul are dinti lungi si mesteca iarba. Leul poate manca iarba. Hipopotamul nu rumega. In Biblie scrie ca leul va manca paie ca...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Dumnezeu? Fraților;)
Și dacă chiar exista viața de după moarte și asta nu e singura viața? Sau daca exista reincarnare? Cum ati comenta?
De ce au crestinii prejudecati fata de cei care nu cred in Dumnezeu?
Am inceput sa ma indoiesc de Dumnezeul nostru(crestinism). Totul a inceput cand mi- a trecut o intrebare prin cap. De ce in India hinduismul este o religie pagana considerata de crestini, in cazul in...? (mai mult)
De ce societatea ii priveste pe cei care cred in Dumnezeu ca pe niste inapoiati, in ciuda faptului ca multe personalitati din domeniul stiintei cred/credeau in Dumnezeu?
Simt ca ma apasa ceva si nu stiu ce e si ma doare, e ingrozitor. Ma lamureste si pe mine cineva?
In timpul in care am lipsit, am avut timp sa meditez. Am cunoscut atat pe Dumnezeu cat si pe Lucifer. Un om dezvoltat din punct de vedere spiritual isi ridica semne de intrebare la un moment dat. Lucifer...? (mai mult)
Nu stiu de ce, dar ma simt foarte trist si parca nu mai am chef de nimic.
E adevarat ca omul e facut din prostie?
Care e diferenta intre păcat și greseala?
Sa fie oare adevarat ceea ce a spus Arsenie Boca cu privire la: Parintele facuse atunci altarul din padure si într- o predica spusese: „Ma, întoarceti- va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile...? (mai mult)
Ce e Cartea Vieții? Cum adică?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!