Cei mai activi useri din categoria Religie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Considerați că Islamul poate fi numit o religie avraamică, avand în vedere faptul că are unele diferențe majore față de iudaism și creștinism? Adică evreii și creștinii consideră că Biblia...? (mai mult)
Ce părere aveți, musulmanii venerează același zeu ca și creștinii și evreii? Sunt YHWH și Allah același zeu, versiuni diferite? Sau sunt zei complet diferiți? Vă rog frumos, răspunde- ți...? (mai mult)
Cum credeti ca o sa fie lupta finala dintre bine si rau?
Voi de ce parere sunteti, credeti ca "Dar multi din cei dintai vor fi cei din urma si cei din urma vor fi cei dintai."? sa fie sau sa nu fie adevarata fraza asta?
Din moment ce parintele Arsenie Boca este recunoscut de multi oameni ca fiind un sfant este posibil ca el sa fi avut un IQ estimat intre 150- 170- 180 de puncte din moment ce stia atatea lucruri si a fost...? (mai mult)
Imi poate spune cineva pilda s-au povestea vietii Parintelui Arsenie Boca de la A la Z?
Ce credeti, va fi oare Parintele Arsenie Boca canonizat vreodata?
Ce religie/credințe aveți?
Transformarea corpurilor persoanelor defuncte în îngrășământ natural devine legală în statul Washington, în urma semnării unui proiect de lege, marţi. Prevederea, semnată de guvernatorul...? (mai mult)
Stiti ca viata e o iluzie? Dupa maxim 90 de ani murim si gata viata, adios. De ce tot atata timiditate, rusine, frica fata de ceilalti. Ar trebui sa fim cu totii luptatori, cu zambetul pe buze de fiecare...? (mai mult)
Salutare TPU, daca este cineva amabil sa ma ajute, am o neclaritate cu privire la Cartea Vieții. La Apocalipsa 20:15 scrie că la Judecata de apoi toți acei a căror nume nu a fost găsit în cartea...? (mai mult)
De ce se tine post?
De ce mai merg copiii crestini la scoala daca Dumnezeu este explicatia pentru orice lucru? De ce mai avem nevoie de cunoastere? Trebuie sa existe Dumnezeu, fiindca altfel nimic nu ar putea fi explicat....? (mai mult)
Oamenii au reuşit să proiecteze un organism al cărui cod genetic este în întregime sintetic. Cand omul fabrica un ADN sintetic Duhul Lui Dumnezeu anima acel ADN ca sa se multiplice? https://www.descopera.ro/stiinta/18133653-...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce inseamna sau la ce s-a referit Psalmul 56 prin? 7. Ei trag nădejde să scape prin nelegiuirea lor: doboară popoarele, Dumnezeule, în mânia Ta!
De ce trebuie sa existe Dumnezeu? Am citit undeva ca majoritatea oamenilor merg in iad. Nu este nicio scapare? O data ce m-am nascut o sa traiesc pentru totdeauna?
A fi credincios inseamna sa fii umil absolut lui Dumnezeu, sa fii mereu trist, sa suferi, sa ai frica de pacat?
Întrebare adresată exclusiv creștinilor: Dacă Isus este un exemplu de urmat pentru orice creștin, de ce nu răspunzi cum îi răspunde el lui Petru atunci când cineva te mustră pentru că vorbești...? (mai mult)
Întrebare adresată exclusiv creștinilor: Dacă creștinii au fost eliberați din robia păcatului, de ce când unul botezat moare sau este diagnosticat cu o boală incurabilă ei zic "ce păcat"?
De ce trebuie sa ne fie frica de Dumnezeu, adica daca el ne-a creat si ne iubeste, de ce trebuie sa ne fie frica de el?
Un om care s-a tatuat mai are dreptul sa se calugareasca sau sa se faca preot?
Bună TPU, credeți ca Goliath din vechiul testament era un nephilim sau un ultim nephilim în viața? Ce înălțime credeți că avea Goliath? * 3 m * mai puțin de 3 mai * mai mult de 3 mai ...? (mai mult)
Putem fi siguri ca Domnul Iisus a inviat duminica? Stim doar ca duminica dimineata Sfantul mormant era gol. Exista posibilitatea sa fi plecat poate sambata seara din mormant? Sau vineri noaptea...? (mai mult)
Bună TPU, vreau să vă spun că de curând mi- a răsărit în minte o teorie extrem stranie și mult mai apocaliptică decât apocalipsa din biblie care suna cam așa: În biblie zice Dumnezeu la făcut...? (mai mult)
In Romani Cap.11.versetele 23- 32 Pavel vorbește despre poporul Israel ca va ajunge sa fie mântuit. Unele denominațiuni interpretează ca este vorba despre Israelul spiritual altele ca e vorba de Israelul...? (mai mult)
Doar pentru non credincioși, ce mitologie te-a impresionat?
Salutare TPU, e adevarata expresia aia legat de ciclul vietii "istoria se repeta cu fiecare generatie" adica ce s- a intamplat in trecut se va intampla si in viitor cu astia care vin din urma adica generatiile...? (mai mult)
Adventistii care tin sabatul si muncesc sambata pacatuiesc? Apropo de sabat, tineti cont de toate regulile impuse de sabat?
Ati merge la botezul cuiva, mai exact al nepotului vostru daca sunteti sau ati fi atei?
In Decalog (cele 10 porunci) la porunca a 6- a sta scris:"Sa nu ucizi!"Romania se declara o tara creștină nu numai pentru ca statisticile arata ca peste 90% din populație se declara creștină ci si...? (mai mult)
În urmă cu ceva timp am condus un câine la un cabinet veterinar pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale, știind că nu suferea de nici o afecțiune. L- am dus până acolo prin "viciu de ...? (mai mult)
Bună TPU, de ce preoții și bisericile ortodoxe din România sunt înconjurați mai mult de femei evlaviose și mai puțin de bărbați, în general toți batrani? Iar tineri mai deloc sau foarte...? (mai mult)
De ce este atâta suferința și probleme in viața aceasta, de ce e atât de fragila viața și de ce e așa de grea pentru oamenii obișnuiți? De ce atâtea boli? De ce atâta răutate, conflicte,...? (mai mult)
Ce sens în viata da Iisus celor ce sunt creștini?
Ce farmec are viata daca oricum si inevitabil exista si moartea si poate veni oricand si oricum? Trist nu? Cum rezisti cand te gandesti la gandul venirii odata si odata(mai bine zis oricand si oricum) ...? (mai mult)
Salutare TPU, credeti ce se spune in Biblie ca in momentul in care oamenii vor deveni mult prea prosti va veni sfarsitul lumii si nu ma refer doar la IQ ma refer in general?
Credeti ca in viitor oamenii vor distruge bisericile si isi vor pierde credinta atunci va veni sfarsitul?
Mereu simt când stau în pat ca ceva dintre perete și pat va sări și ma va ataca, am o presimțire ciudata noaptea mereu crezând ca e cineva la geam, chiar acum stau la un tovarăș pe scara și ...? (mai mult)
Religiile mor în toate țările cu o dezvoltare economică și un nivel de educație ridicat, iar cum există un sincretism global, este doar o chestiune de timp până ce religiile vor dispărea. ...? (mai mult)
Ce șanse sunt sa existe "ceva" după moarte, o continuare, viață veșnică, de apoi, viață de dincolo sau cum i se mai spune.Ce șanse sunt sa existe așa ceva? Întotdeauna m- a preocupat asta.Simt...? (mai mult)
Cum a facut Adam si Eva copii? Parca Adam era din tarana si Eva din coasta lui, nu? Deci Adam nu avea spermatozoid si Eva ovule.
9. Si a strigat Domnul Dumnezeu pe Adam si i-a zis: "Adame, unde esti?" Dumnezeu avea cumva omniscenta in stand by?
1. Daca imi pierd credinta ma pierd oarecum pe mine? 2. Ce inseamna sa fi cu adevarat preot? 3. Ce trebuie sa fac ca sa fiu pe calea cea buna?
Bună ziua. De câteva zile îmi tot vine să înjur despre Dumnezeu fără sa vreau, mă scăpa lucrurile astea, cum fac?
De ce unii oameni suferă în această viață mult și chiar de la vârste fragede, din copilărie /adolescenta și altii și sunt fericiți toată viața și o duc bine mult timp? Unde e dreptatea...? (mai mult)
Dumnezeu se implica in creația lui in prezent sau nu? Am citit pe net ca a dat cadou lumea asta lui Satana si ala face ce vrea el sau ca cica suferinta, raul sunt expresia iubirii fata de noi.
Evolutie sau creationism? Au descoperit o fosila de balena cu picioare https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=VFRFP6nUxN0, mai sunt si altele https://www.youtube.com/watch?v=tVjceNY9rJU
Puteti sa-mi dati un verset din care sa reiese ca Dumnezeu este spirit?
De ce ti- a dat Dumnezeu viata doar ca il servesti pe el toata viata ta? De ce nu te lasa sa traiesti asa cum vrei tu? De ce te baga in iadul vesnic daca nu faci ceea ce spune el? Oricine crede în ...? (mai mult)
Hello TPU! Am o prietena care e penticostala (pocaita ) si am observat ca e foarte credincioasa, mi- a spus ca ea nu- si mai face semnul crucii pentru ca ar fi o jignire pentru Dumnezeu..Imi spunea ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!