Cei mai activi useri din categoria Religie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Care sunt diferentele principale dintre Buddhism Zen si Taoism?
Care oameni sunt mai periculosi, crestinii sau ateii? Intreb asta pentru ca stim cu totii ca in momentul de fata lumea in ziua de azi.
Hei. Credeti ca biserica a inventat faptul ca daca te sinucizi mergi in Iad pentru a speria oamenii si a- i opri din a se sinucide? Am cautat pe net, stiti ca e Biblia pe net si nu scrie nimic ca daca...? (mai mult)
Unde e liberul arbitru? Dumnezeu este Cel care da viata deci doar El are dreptul sa o ia cand vrea el
La catolici sau la alte confesiuni exista echivalentul pomelnicului? Ce parere aveti despre aceasta modalitate de a stoarce bani de la naivi?
De ce nu il putem vedea pe Dumnezeu? Daca e spirit, atunci sfantul duh ce e? Stiind ca sfant poate fi oricine vrea biserica.
Am o problemă cu stările mele. În trecut am avut niște probleme peste care nu am putut să trec. De ceva timp am început să am atacuri de panică. Mi- e frică de orice. Am stări schimbătoare....? (mai mult)
La întrebarea aceasta vreau să îmi răspundă numai cei care credeți în dumnezeu. De ce credeți că este greșit să omori oameni? Este greșit pentru că este pur și simplu, sau pentru că dumnezeu...? (mai mult)
De ce trebuie sa murim ca sa avem parte de fericire? De ce este necesara moartea pentru a dobandi viata vesnica? Unde e logica? De ce cei buni nu sunt lasati sa traiasca vesnic si fericiti pe pamant?
A murit un prieten de al nostru de familie si l-am vazut in sicriu. Cum sa-mi scot imaginea din cap?
As vrea sa tin maine post.Ma trezesc la ora 05:30 si ma intorc la ora 15:00 de la munca. Dupa ora 15 este posibil sa se intample un eveniment si sa fiu nevoit sa mananc(sper sa il ocolesc cumva...? (mai mult)
Biblia trebuie luata literar si interpretata sau metaforic? https://www.news24.com/MyNews24/The-Problem-of-the-Bible-Inaccuracies-contradictions-fallacies-scientific-issues-and-more-20120517
Poporul evreu cu cel istraielit era unul și același?
De unde au luat martorii lui Iehova ideea că Domnul Isus a fost răstignit pe stâlp?
Ce părere aveți de următorul argument? Dumnezeu este ominibenevolent. Dumnezeu este omnipotent. Răul există. Dacă primele două premise sunt adevărate atunci răul n- ar exista pentru că ...? (mai mult)
Care sunt cele7, cele mai mari păcate? Există păcate mici și păcate mari? Până la urmă, toate sunt păcate, și dacă mint doar, deja am păcătuit.
Ce isi face omul cu mana lui, e lucru manual, apoi da vina pe zei fictivi.Ce parere aveti despre tornade? https://www.youtube.com/watch?v=GLBA0ZjcOgw
Considerați că este drept ca cineva să petreacă o eternitate în iad? De ce?
Dupa cum se poate vedea nu este vorba de nici o treime doar in versiunea Cornilescu. Sa vedem. Cine a măsurat apele cu mâna lui? Cine a măsurat cerurile cu palma şi a strâns ţărâna pământului...? (mai mult)
Am o dilema care s- ar putea să va pună pe gânduri... Sunt curios ce veți răspunde. Cu toții am auzit că Adam si Eva au fost primii oameni de pe Pământ, ca Dumnezeu a creat leii, elefanții,...? (mai mult)
In Isaia 40:12 spune despre Dumnezeu ca „a strâns ţărâna pământului într- o treime de măsură". In prezent oceanul planetar ocupa aproximativ 71% din suprafata Globului, daca scadem suprafetele...? (mai mult)
De ce avem nevoie de religie in scoli? Nu se pot invata copiii acasa? In limita bunului simt (fara indoctrinare).
De ce ii plangem pe morti daca ajung in rai, unde e lapte si miere?
1. Imi poate spune cineva in detaliu si cat mai clar care e treaba cu Marea Schismă din 1054 adica de ce crestinisnmul s- a impartit in doua ortodocsi si catolici? 2. E adevarat ca in trecut crestinii...? (mai mult)
1. Imi poate realiza cineva o lista cu absolut toti cei care au avut titlul de Papa in fruntea bisericii romano- catolice? 2. Care e treaba cu ultimul Papa adica cel care va veni in "chip mincinos"? ...? (mai mult)
S- a descoperit un papirus al sotiei lui Iisus.Ce parere aveti? https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/evanghelia- sotiei- lui- iisus- manuscrisul- care- ar- putea- zgudui- crestinismul-...? (mai mult)
Care a fost cea mai grea perioada din istoria Europei invazia popoarelor migratoare, cruciadele, razboaiele tariilor din europa medievala, moartea neagra (ciuma), inchizitia, perioada colonizarii,...? (mai mult)
Mai demult, la moartea vreunui pensionar, veneau sa ii cante cu tobe si trompete la bloc, ore in sir, dimineata. Apoi plecau asa cantand, cu dricul, si- l duceau pe ultimul drum. Asta era in copilaria...? (mai mult)
Imi veni fisa.Iosif a inventat aceasta poveste ca sa nu fie omorata Maria cu pietre pentru adulter.Si asa a inventat povestea cu aparitia unui inger care i- a zis ca Maria e insarcinata cu duhul sfant(Dumnezeu)...? (mai mult)
Deci Iosif avea89 de ani cand i-a murit sotia lui, Salomeea.Atunci cu a putut acel octogenar sa mearga pe jos din Nazaret pana Betleem? Cam 156 km
Cum de a ramas Maria inca fecioara? Pe unde l-a nascut pe Iisus?
A mai patit cineva ca atunci cand citesti din biblie pentru prima data sa te cuprinda un sentiment de frica si incepi sa tremuri?
Am facut o analiza a bibliei si unele chestii nu se leaga. Crearea lumii: mai adevarata pare teoria big bang nu vea din biblie, dar big- bang- ul nu s- a produs oare cu ajutorul lui Dumnezeu? In biblie...? (mai mult)
Credeți că Satanismul e o religie rea?
De ce un creator te-ar considera un defect inca de la nastere?
De ce trebuie sa fie Dumnezeu raspunsul la tot ce nu stim sau nu vrem sa stim?
De ce Dumnezeu nu ajuta unii oameni? Unii chiar au nevoie de mai multa minte (politicienii corupti, cei di categoria dragoste si sex etc.).
Există Dumnezeu? Ceva argumente pro sau contra. Mulțumesc. Zi faină tuturor!
Două întrebări adresate ateilor: 1. Cu ce te încurcă în viața de zi cu zi religia? 2. Locuiești împreună cu părinții?
Ati semna o petitie ca sa fie interzisa biblia?
Alaltaieri si aseara am avut acelasi vis, o fata cam de varsta mea in vis imi cerea sa o caut dupa numele Samanta, gen vorbeam cu ea de parca eram 2 persoane umane blocate in acelasi vis...? (mai mult)
Credeți în povestea Marelui Inchizitor? Oare Iisus chiar a murit?
Hewwo ᕙ༼ ≖ᴥ≖༽ᕗ Intrebarea mea va fi putin mai ciudata dar vreau sa am un raspuns. Acum cateva zile am facut niste poze cu un filtru de pe snap si era putin mai intunecat, in fine, nu asta...? (mai mult)
Bună, nu stiu dacă e potrivit în categoria asta, dar vreau să vă întreb: am un prieten, vrem sa ne casatorim, dar ne- am propus sa nu facem sex înainte de casatorie. Nu am făcut in realitate,...? (mai mult)
Omul necredincios se lauda ca produce ( tehnologie, instalatii, plastice, automobile, haine, incaltaminte, etc ) insa Adam si Eva nu trebuia sa produca nimic. Omul este gresit evalutat dupa cat produce...? (mai mult)
Ce ai fi facut daca te- ai fi aflat in autocarul "furat" de tornada din Calarasi? In inregistrare se aud voci - "rugati- va si inchinati- va!", "Aoleu!" Eu i- as fi spus soferului sa nu se indrepte ...? (mai mult)
Ce religie va fi predominanta in viitor? In momentul de fata crestinismul este predominant cu 31%, urmat de islam cu 23%. (din populatia lumii). Dar tariile Crestine : (in special cele europene...? (mai mult)
Adventiștii au aceleași sărbătorii religioase ca și creștinii ortodocși?
Ce se întâmplă dacă fac baie timp de sărbătoare?
Daca ar vrea un homosexual sa iti fie prieten, ce ai face? L-ai da la o parte ca nu e pe placul lui Dumnezeu, sau l-ai accepta ca prieten?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!