Cei mai activi useri din categoria Religie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Întrebare atât pentru credincioși cât și pentru necredincioși. Ce părere aveți despre originile păgâne ale paștelui? Se crede că anumite elemente ale paștelui au fost împrumutate de la un...? (mai mult)
Drajeurile cu arahide invelite in glazura cu cacao sunt de post? Ingrediente: zahar, arahide prajite 37%, cacao 5%, sirop de glucoza, agent de glazurare (ceara de albine). Glazura cu cacao:...? (mai mult)
De ce creatorul universului cere credinta oarba? De ce curiozitatea, indoiala te trimit in iadul vesnic?
Majoritatea ateilor isi tot pun problema de unde a aparut Dumnezeu. Si- au pus insa vreodata problema de unde a aparut stiinta? Din punctul de vedere al oamenilor de stiinta, stiinta nu a existat, nu...? (mai mult)
Am o mică intrebare: După ce te-ai împărtășit, în aceeași zi, te poti spăla pe cap? Multumesc!
Este religia/credinta un lucru bun pentru societatea de azi? Tinand cont, ca ateii in general Sunt mai pesimisti, se gandesc mai mult la necesitatiile vitorului, situatia financiara., la intemeierea...? (mai mult)
Buna Tpu.Este pacat sa ai ejaculari nocurne( adica ejaculari prin somn fara sa te masturbezi)? Si daca da sau nu, de ce? Vreau sa ma spovedesc la preot.Voi ce parere aveți? Am inteles ca si masturbarea...? (mai mult)
Este corect ca Biblia să fie evaluată în funcție de comportamentul celor ce pretind că acționează în numele ei? Mulți savanți onești, sensibili la suferința altora, s- au îngrozit văzând...? (mai mult)
Doar pentru non crestini. Care este originea basmului numit Iisus? 4 anonimi au scris dar de unde s-au inspirat? Cum s-a inventat povestea?
Acă tot e Paștele hai să punem de o dispută interesantă: Este Pavel personaj istoric? Întrebarea e foarte importantă pentru că impropriu Pavel e singura dovadă a existenței lui Iisus cum așa: ...? (mai mult)
Am o întrebare la care nu vreau răspunsuri cu hate, când la cei de credință ortodoxa se da Hristos a Înviat, la cei penticostali se da și la ei sau doar la noi?
Ce ar putea insemna daca o personana pretinde ca a simtit un bufnit de aripi si a vazut o umbra neagra ridicandu- se? Fara raspunsuri gen e nebuna sau a tras iarba pe nas pentru ca e o persoana normala. ...? (mai mult)
La ce oră se dă paștele anul acesta?
Ce intelegeti cand auziti cuvantul Dumnezeu?
De ce se spunea in biblie ca Duminica nu ai voie sa faci treaba? Adica agrumentativ care e cauza? Sau de sarbatulori? Cu ce ar afecta asta?
Va salut pe toti cu respect, sper sa nu fiu luat in deradere pentru nestiinta mea. Cati antici au contribuit la redactarea Bibliei si cine sunt acestia?
Salut, am o intrebare despre vise. Am visat intr- o noapte pe sotia mea stand in spatele meu cu doi copii de mana si eu eram in fata ei cu spatele si imi spuneam singur ca daca imi mai înșeli sotia...? (mai mult)
Voi stiti ca azi a fost crucificat Iisus? Practic acum este mort, cum va simiti sau nu va pasa? Crestini cu numele, asteptati mancarea si bautura, ma intreb ce sarbatoriti voi cu bautura si mancare?
Nu prea cred in vise si chestii de genul dar...Eu sunt despartita de 2 saptamani de iubitul meu(eu am luat decizia).Pe de o parte, cam regret, pe de alta ma simt mai free sa zic asa.Acum 1 saptamana ...? (mai mult)
Astazi se pot spala rufe?
Cum ne vom da seama când va veni Isus Cristos a doua oară pe pământ? Oare îl vom putea vedea că și om sau o lumină puternică în cer?
Pot sa ma imapartasesc si sa ma spovedesc daca am tinut post doar o zi?
Mi s-a spus ca, conform traditiei crestin-ortodoxe sau normelor impuse de biserica romaneasca, nu trebuie sa asculti muzica in Postul Pastelui. Este adevarat?
Ce dovezi exista ca a existat acest personaj Iisus?
Care este zeul tau preferat? Care poveste din mitologie te-a impresionat?
Salut, am niste intrebari despre Dumnezeu (sunt ateu) si as vrea sa imi schimb parerea dar nu inteleg unele lucruri. 1. Se zice ca daca Dumnezeu VREA poate sa intoarca planeta, universul etc. Cum ...? (mai mult)
BUNA TPU! Nu stiu daca ma poate ajuta cineva, insa eu chiar in seara asta m- am spovedit total (19 ani). In general m- am spovedit normal, in cele patru posturi, insa niciodata total. Dupa ce am spun...? (mai mult)
Care credeți că este un zeu mai crud, rău, narcisist, răzbunător, maniac etc. Zeus sau Iahve?
Omul a ajuns sa cunoasca mai multe datorita suferintei. Asa omul a ajuns mai mult sa cunoasca decat sa se bucure de viata. Dumnezeu a indicat lui Adam sa se bucure de viata in detrimentul cunostintei prea...? (mai mult)
Ce a vrut sa spuna Parintele Arsenie Boca prin - parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica- i de la diavol; nu va fie frica ...? (mai mult)
Voi credeți că oamenii născuți într-o zi de vineri sunt posedați de Satana, că au influente negative asupra celor din jur, se comporta diferit etc?
Pentru cei care cred in Dumnezeu, din ce este/ar fi el facut?
La spovedanie se raspunde doar concis, cu 'da' sau 'nu', sau se accepta si raspunsuri de tipul 'rar', 'cateodata'?
Divortul este interzis la pocaiti?
Hei! Maine seara dupa denie ma voi spovedi. Am cazut in pacatul malahiei(masturbarii). Vreau sa il marturisesc inaintea Domnului si sa ma curat, sa devin cum eram. Dupa ce ma va spovedi, ma va mai impartasi...? (mai mult)
Ce a vrut Dumnezeu ca spuna cand a zis ca este cel dintai si cel de pe urma. Daca exista din vesnicie, ar mai fi corect ce a spus?
In săptămâna mare se citește din psaltire?
Ati citit vreounul apocrifa lui Ioan? Prezinta o alta versiune a creatie. Pe voi crestinii nu va intereseaza si alte scrieri in afara de Biblie? ca eu am mai pus intrebari despre altele dar vad ca sunteti...? (mai mult)
La cum a spus Dumnezeu ca a facut toate cele in 7 zile mi se pare mai mult ca s- a folosit de magie si nu de inteligenta si pricepere. Si ce sunt apele acelea care erau fiindca spune ca a facut cerurile...? (mai mult)
Ce e antihristul, un om al diavolului sau insusi diavolul?
Care este diferența dintre duh si spirit?
Nu credeți că versetele astea dovedesc că nimeni nu poate intra în Rai:Luca 10:25-28 Luca 18:18-22 Luca 14:26 Ioan 6:53-54 Matei 18:2-3 Ioan 3:3-8 Matei 5:17-20 Ioan 3:16?
Întrebare pentru creștini. Voi ar trebui să îl considerați pe Iisus Hristos ca fiind perfect și să nu puneți la îndoială nimic din ce a spus sau a făcut. Ei bine acest personaj le- a spus oamenilor...? (mai mult)
Din ce este alcatuit Dumnezeu? Ce anume ii confera lui Dumnezeu putere? De ce a ascuns Dumnezeu adevarul? De ce nu ii place lui Dumnezeu sa ne raspunda la intrebari? Pana si Isus cand a fost intrebat cu...? (mai mult)
Vi s-a intamplat vreodata sa credeti ca va vorbeste cineva in cap?
Paşte fericit! Păcătoșilor catolici, avem catolici pe aici?
cine imi poate spune si mie programul exact al Saptamanii Mari? Adica cand se trece pe sub masa, cand se da tura bisericii etc! Multumesc!
Daca Dumnezeu e atotstiitor de ce mai cerceteaza inima omului? Nu ar trebui sa stie ce este acolo? Ca doar el a facut.
Daca Adam si Eva nu stiu ce este bine si ce este rau de unde sa fi stiut ei ca nu e bine sa incalce porunca lui Dumnezeu? Ei poate s-au gandit ca Dumnezeu doar glumeste cu ei.
Dumnezeu la prima greseala a omului pune mari greutati pe el si il izgoneste din gradina. Voi vedeti in asta vreo bunatate? E ca si cum un parinte la prima greseala a copilului il zapaceste in bataie doar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!