Cei mai activi useri din categoria Religie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Va bucurati ca a murit si inviat Isus? Eu nu. Prin asta ne-a cumparat pe toti si ne va face sclavii sai.
Parintii care sunt crestini au voie sa isi oblige copiii sa faca botezul? Sau sa fie de de o alta religie?(nu stiu de ce intreb da no)
Dacă sufletele nu au preexistat înainte de naștere, cum explicăm faptul că întâlnim orbi de la nastere, fără să fi făcut nici un păcat, în timp ce alții se nasc fără nici o problemă?...? (mai mult)
La a doua venire a mantuitorului atunci cand va veni apocalipsa, ce se va intampla cu sufletelor celor din mormintele ce nu sunt indreptate inspre est?
de cand eram mic mereu mi s- a parut religia ca un mod de a scapa de realitatea amara a vietii si sfarsitul acesteia, pentru a consola fiintele umane si naive care pot fi usor manipulate, ...? (mai mult)
Salut prieteni. Recent am decis sa ma pocaiesc, iar duminica asta vreau sa merg la biserica, dar nu stiu care sunt normele de acolo. Trebuie sa vin cu iconita si crucea mea? Trebuie sa am vreo rugaciune...? (mai mult)
Dumnezeu cauta răspunsuri?
Sa te tai cu lama este un păcat?
Hai să analizăm 2 seturi de legi religioase și să decidem care este mai bun. Cele 10 porunci: 1. Să nu ai alți zei înafară de mine. 2.Să nu îți faci chip cioplit. 3.Să nu iei numele domnului...? (mai mult)
Daca Pastele corect este maine, ce sarbatoresc ortodocsii peste o saptamana? Pastele catolic este praznuit exact dupa randuaiala stabilita (‘prima duminica cu luna plina ce urmeaza echinoctiului de...? (mai mult)
Cititi va rog Psalmul 45, acolo se vorbeste despre Marele Imparat pe care David il numeste chiar si Dumnezeu, spune lucruri interesante de el si anume ca va avea sotie, fete de imparati preaiubite,...? (mai mult)
Big Bang-ul nu incalca ideea care zice: "Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma"?
Bună TPU... vreau să știu motivul pentru care unele religii sunt controlate de învățături omenești, tradiții si obiceiuri. SI de ce unele religii consideră crucea, care de fapt e un instrument...? (mai mult)
Am citit in Apocalipsa lui Ilie (varianta crestina) ca lui Anticrist ii spun Nerusinatul. Ce m- a surprins e faptul ca el va avea putere asupra Soarelui si va putea face sa apuna si sa straluceasca dupa...? (mai mult)
Cei care nu cred in Dumnezeu si au convingerea ca nu exista, pun tot felul de intrebari despre El. DE CE ar fi cineva interesat sa stie anumite lucruri despre ceva ce nu exista?
De ce nu sărbătorim pastele împreună cu cel evreiesc? Motivul pentru care amânăm cu o săptămână? Crucificarea/Învierea au avut loc de pastele evreiesc. Mersi!
Conform cartii lui Enoh, judecata va avea loc dupa 70 de generatii incepand de la putin timp inainte de potop atunci cand ingerii au venit si s- au impreunat cu fetele oamenilor. De la potop au trecut...? (mai mult)
Aseara pe la 20.30- 21.00 am intrat intr- o biserica catolica. Inca era slujba, cred. In spatele altarului era statuia lui Iisus rastignit, acoperita cu un material de catifea in intregime. De ce se...? (mai mult)
Daca exista Dumnezeu există și viață de apoi nu?
Ce părere aveți de Noul Testament dar mai ales de cele 4 Evanghelii?
Am o dilema. Dumnezeu pe cine ar primi în rai? Un om care merge in fiecare zi la biserica dar păcătuiește și nu face nici o faptă bună? Sau un om care nu prea crede in Dumnezeu, nu merge ...? (mai mult)
Salutare TPU, starea de frica sau mai bine zis sentimentul de frica este mai mult o stare de neliniste. Nu ne dăm seama câtă frică avem în subconştient până nu începem să o analizăm şi să...? (mai mult)
A gresit aici Iisus cand a blestemat un smochin desi nu era timpul sa se faca acele smochine? Marcu 11:12- 14, 20- 22 12 A doua zi, după ce au ieșit din Betania, Isus a flămânzit. 13 A zărit...? (mai mult)
Va rog sa tratati aceasta intrebare cu seriozitate. Multumesc. Emmm, locuiesc la tara cu parintii si cu bunica, toti in aceeasi curte. Si bunica si mama au avut niste conflicte cu o vecina si am auzit...? (mai mult)
Care e diferenta intre credinta oarba vs credinta in Dumnezeu?
A 2 a intrebare (prima mai jos) : In principal ma intereseaza ca- daca Darwin ar fi trait in vremea lui Luther ar fi fost persecutat si el de asemenea pentru credinta lui evolutionista? Prima intrebare:...? (mai mult)
Care e logica crestinismului in a-ti sacrifica viata care ti-a dat-o Dumnezeu in speranta ca vei primi alta viata?
Din perspectiva unui om materialist, fara credinte intr- o divinitate sau intr- un sens, o ratiune si o corectitudine a lucruilor, putem spune ca e morala sau ca morala e o iluzie, ba chiar nu ar exista? ...? (mai mult)
Dumnezeu fiind iubitor la modul absolut este alaturi de toti oamenii care mor. Omul, fie ca moare fie ca traieste, este al Lui Dumnezeu pentru ca provine din Dumnezeu. Ce credeti?
De unde as putea sa cumpar Biblia crestin ortodoxa din Bacau? Dau funda
Bună TPU, am și eu un discurs de făcut la ora de religie cu tema exodul 3:14 "eu sunt". Ma poate ajuta cineva care știe cum ar trebui sa sune unul sau ce ar trebui sa fac?
Cum pot sa Il gasesc pe Dumnezeu in viata aceasta? Sa fie alaturi de mine cu adevarat ca si Tata Bun.
Care este randuiala Utreniei?
Buna, ma simt pierdut, deci sa incep: Acum o luna am facut ritualul de dedicare in satanism; dar in timp am inceput sa ma schimb nu prea mai credeam ca e bine. Am vrut sa ma intorc la crestinism dar...? (mai mult)
Credeti ca exista extraterestri? Sau pe aia nu i-a creat Dumnezeu si automat nu exista.
"Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultaţi pentru că nu sunteţi de la Dumnezeu." ( Sfânta Evanghelie după Ioan – 8/47) ...? (mai mult)
Ma, da voi credeti ca Dumnezeu asta daca exista e prost? Credeti in el doar din interes atat, nu ati ajuta pe cineva din proprie vointa?
Voi credinciosilor cat de credinciosi mai sunteti cand aveti probleme sau nu va ies planurile? Va rugati incontiuare sau va pierdeti nadejdea? Dar voi ateii ce definitie aveti pentru asa- zisele...? (mai mult)
Pana la urma pentru voi ce semnifica credinta in Dumnezeu si de ce credeti (cine crede)? Pentru ca asa va simtiti bine, protejati? Asa ati fost invatati? Vreti ceva anume? Sau doar ca sa nu ne trazneasca/pedepse?...? (mai mult)
Imi puteți spune 10 lucruri pe care diavolul nu le poate face?
Pe ce data sunt Pastile anul acesta?
'Referendum'.Sunteti de acord ca biblia sa fie in constitutie?
Voi mai credeti in Dumnezeu? Eu nu mai cred in asa ceva, acum sunt doar un ateu care nu crede in dumnezeu, extraterestri etc. Eu cred ca noi traim pe pamant din intamplare.
Ce este pana la urma credința în Dumnezeu : o superstiție ( ma comport asa sa nu ma trazneasca) sau este o atitudine afectiva (Dumnezeu ne iubeste pe toti de aceea si noi suntem altruisti si plini de...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare ceva asa mai ciudata daca as putea spune. Ca sa fii preot trebuie sa ai un IQ estimat la peste 130 si 140? Si cam cat ar fi media de adimitere la liceul ortodox profil teologic...? (mai mult)
Ma numesc Andreea. Am o problema! Eu, nu sunt o fire foarte religioasa ( cred in Dumnezeu dar nu ma duc duminică de duminică la biserică, ma duc cam la 3 saptamani). Problema este ca mama este...? (mai mult)
Ce inseamna sa fii "giver" la o nunta si ce trebuie sa faci?
Mi se pare ca in procesul de facere a lumii unele creatii sunt enumerate cam aleatoriu. Cum explicati faptul ca Dzeu a creat lumina in prima zi si abia in a patra zi a pus pe cer,, luminatorul mare"?
Cineva care e penticostal şi poate să imi spună cât mai multe detalii despre această religie? Ce se întâmplă la convertirea de la altă religie la penticostali şi ce reguli trebuie să respecte...? (mai mult)
De ce nu e bine sa raspunzi atunci cand esti singur acasa si te striga cineva? Cine te striga in acel moment?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?