Cei mai activi useri din categoria Religie pe 28 Februarie 2025 sunt:
De ce tot se minte ca vechea lege a fost anulata? Mircea - ATENTIE - Invatatura pe care a trimis- o Dumnezeu prin Iisus crestinilor este Evanghelia (Noul Testament). Vechiul Testament, Dunezeu L- ...? (mai mult)
Care este scopul, sensul existentei din punct de vedere teist?
Biblia e pentru oricine? Și de ce sunt mai multe variante? de traduceri:ortodoxa,Cornilescu, King James etc Care-i cea mai buna?
Astronautii imbatranesc mai repede. Asadar predictiile vietii in spatiu, cu viteze mai mari, sunt gresite. Omul nu a fost creat de Dumnezeu sa umble prin spatiul cosmic. Ce spuneti? https://www.descopera.ro/stiinta/18071880-...? (mai mult)
De ce sunt jocurile de noroc pacate si cum te poti lasa? De ce e masturbarea pacat si cum te poti lasa? Am auzit acum mai nou ca sunt pacate si vreau sa vad ce zice lumea.
Am o Întrebare! De ce se tine post? Eu știu că Dumnezeu se uită la inima omului nu în stomacul omului. Degeaba mănânci de post daca ești plin de păcat de exemplu înjuri in timpul postului, fumezi...? (mai mult)
Am nascut acum 3 saptamani iar de 3 zile am observat o vrabie ce sta sub grinda casei, in fiecare seara in acelasi loc, am incercat sa o gonim dar nimic! Credeti ca are vreo legatura cu bebelusul...? (mai mult)
Bună seara! Vreau sa știu dacă ați trecut și cum ați procedat într- o situație similara ca a mea? Se întâmplă ca peste noapte sa mă trezesc și sa simt ca cineva ma sugruma și sa nu ma pot...? (mai mult)
De multi ani analizez si studiez toate tipurile de informatii disponibile (religioase, esoterism, fizica cuantica etc), in scopul de crede in Dumnezeu dar nu reusesc. Respect (chiar imi place) invataturile...? (mai mult)
Oare chiar exista viață veșnică de care tot ni se vorbește în Biblie?
Unde Îl poti găsi cu adevărat pe Dumnezeu?
Doar pentru persoanele atee. Care este probabilitatea dupa parerea voastra ca un creator deist, panteist sa existe? Este ateismul si lipsa deismului si panteismului?
Am o nelamurire. Care religie este cea adevarata. In Toata lumea sunt peste 100 de secte cu diferite relegi de la Ehovisti pana la penticostali, Dar care din ele este cea adevarata Samsung fie...? (mai mult)
Mai este cineva interesat de mantuirea sufletului sau si care il cauta pe Dumnezeu? Vreau sa vorbim aici despre stadiul in care va aflati si ce ati descoperit singuri pana acum pe pielea voastra? Rog ateii...? (mai mult)
Dar eu vreau sa stiu de ce nu se poate aplica răspunsul a existat dintotdeauna si altor dumnezei?
Cum as putea sa-l regasesc pe Dumnezeu? Sunt crestin ortodoxa. :)
Mi-a ramas candela de la lumanare fara ceara, ce sa fac? Sa o arunc la cosul de gunoi sau e pacat?
Dar interpretarea bibliei in folosul cuiva nu se numeste blasfemie?
De ce nu exista dintotdeauna si alti zei si fix doar dumnezeul crestin?
OMG L-am gasit pe Isus...Aleluia acum sunt credincios! De ce a durat atat de mult timp!? https://youtu.be/1F81S50xL8I
Credeti in tarot? Si daca nu, credeti ca e ceva rau si neortodox?
Exista tehnici, metode, meditatii prin care constient sa intri in in stari menatale foarte interesante sau sa ai viziuni, schimbare de frecventa? Daca exista si stiti unde le pot gasi va rog...? (mai mult)
Un creator teist trebuie sa intervină mereu, cum intervine dumnezeu azi in viata de zi de zi?
Ce inseamna cuvantul Dumnezeu pentru tine?
Ce înseamnă steaua cu 5 vârfuri orientata cu vârful în jos? Parerea mea: Fiindcă are vârful în jos simbolizează faptul ca ceea ce luam din natura trebuie redat naturii. De genul sa nu îmi bat...? (mai mult)
Daca Dumnezeu ne-a creat pe noi pe el cine l-a creat? Doar nu a aparut el asa din senin cu atatea cunostinte despre lume.
Au facut prima fotgrafie a unei gauri negre, Ce ziceti credinciosilor? https://www.youtube.com/watch?time_continue=3451&v=lnJi0Jy692w
Referitor la expresia "Dumnezeu a fost ucis de Occident" credeti ca se va intampla si cu Romania in viitor? adica ca RO o sa fie ca Occidentul in viitor? adica tot cei posibil nu- i asa? https://www.youtube.com/watch?v=amK9gJfdN0E ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre arca lui Noe? Eu dupa parerea mea, in 137 de metri nu cred ca au incaput atat de multe specii de animale, practic e imposibil si cum au venit toate?=)) Cele de pe insule le- a...? (mai mult)
Intrebare doar pentru persoane atee, care ateu credeti ca are cele mai bune argumente in dezbateri? Urmariti dezbateri de astea?
Pe diavol l-a zdrobit Isus sau urmeaza sa-l zdrobeasca?
Bunica mea a murit in spital in luna februarie si bunicul meu a ramas singur, mi- a zis de mai multe ori ca cica ea a venit la el noaptea de vreo 3 ori si il intreba daca are mancare, daca ...? (mai mult)
Sa fie sfarsitul intregii lumi, sau doar moartea civilizatiei vestice si inlocuita cu altceva? Biblia este mai mult o inventie gnostica bazata pe patriarhie, pe cand inainte era doar inchinare la ...? (mai mult)
Oare chiar exista viață veșnică, viața de apoi?
Ce sa citesc că să-mi mai aline sufletul de suferinta/depresie?
Daca ar fi sa alegeti intre viata si moarte ce ati alege si de ce? Ce este viata, dar moartea? Ce inseamna si de ce exista ele? Daca, de exemplu, tocmai ati afla ca peste cateva zile veti muri, ...? (mai mult)
Cine imi poate da niste pasaje scurte din Biblie care au o insemnatate puternica?
Orice om care cunoaste Biblia si crede in ea si in Dumnezeu este ca un cioban antic imbracat in haine modeste ce poate concura si intrece cu succes orice om modern cu stiinta lui sau orice om de stiinta...? (mai mult)
Multi pretind ca gasesc contradictii in Biblie dar aceasta se datoreaza incapatanarii lor sau incapacitatii lor de intelegere in timp ce ei cred in bazaconiile din teoria evolutionista. Cum comentati?
Care a fost primul om care s-a sinucis? Primul om pe care il mentioneaza religia crestina.
Dacă fur si ajut pe cineva cu asta mi se pune ca păcat sau mi se iartă ca ajut? De ex fur de la mama 10 lei Si ajut un sărac
In cateva zile voi face cunostiinta cu o persoana. Eu nu am intalnit- o vreodata, dar va urma sa vorbim. Eu din cate am inteles, ea are ceva probleme, ingrijorari, framantari, etc. Eu ...? (mai mult)
Daca devin musulman trăind într-o țară creștină as putea avea ghinion?
Ce părere aveți despre filozofia budistă?
In ce carti, versete din biblie s-ar pomeni despre poligamie?
Azi de asa zis sabat crestin ma gandeam sa discutam despre originea lui Iahve si daca a avut nevasta, ce credeti? Doar cu cei care au habar de istoria bibliei ...? (mai mult)
Ma intrebam daca imbracamintea are vreo legatura cu Dumnezeu. :) Adica trebuie sa ne imbracam intr-un anumit fel? Si daca da, cum ar trebui?
Cum credeti dumnezeu ne-a creat sau noi l-am creat pe el?
In Ieremia 29:7 Dumnezeu da urmatorul indemn prin proroc catre poporul Israel dus in robia babiloniana: „Urmariti binele cetatii in care v- am dus in robie si rugati- va Domnului pentru ea, pentru...? (mai mult)
Daca fumezi, bei alcool, mananci numai lucruri nesanatoase, esti desfranat, esti amator de senzatii tari si de placeri( relatii sexuale cu mai multe tipe ), nu mergi la biserica si nici nu respecti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!