Cei mai activi useri din categoria Religie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Imi poate spune cineva cum era pilda slabanogului din capernaum? Tot ce stiu e ca el a fost primul om iertat din lume pentru ca el nu era vinovat cu nimic.
care este dupa voi cel mai pretios dar pe care l-a facut Dumnezeu omului?
Dumnezeu uraste femeile?
Este vreo norma de a face dragoste la neoprotestanti? Este diferit la fiecare cult? Si nu, nu ma trimiteti la cealalta categorie ca acolo nu dau de pocaiti.
Nu ii datoram nimic Lui Dumnezeu. Dumnezeu ne daruieste fara sa ceara nimic in schimb si respecta alegerea fiecarui om sau copil de a cunoaste si raul. Inainte sa dea porunci evreilor Dumnezeu i- a intrebat...? (mai mult)
Cât durează o slujba de Maslu?
Ce credeti ca se intampla dupa ce mori? Nu imi pasa de raspunsuri de genu *te duci in rai si traiesti acolo cu ingerii*
Daca fac un calcul simplu si o statistica pot afla cu aproximatie cand va veni Armaghedonul descris in Biblie. Adam a fost creat in 4026 i.Hr. In 2370 i.Hr a fost potopul mondial adica dupa 4026- 2370 ...? (mai mult)
Dumnezeu e ateu si nu e umanist, pacifist. "Nu exista dumnezeu in afara de Mine" spune Dumnezeu. Cum IL putem imita pe Dumnezeu? Ce spuneți?
Tesitilor stiati ca argumentele privind complexitatea vietii, universului sunt argumente deiste? Deismul a venit cu ideea unui creator inteligent si voi acum furati argumentele deistilor in favoarea...? (mai mult)
Curiozitatea, folosirea intelectului sunt lucruri care te vor baga in iadul vesnic? Daca esti curios si iti pui intrebari incepi sa te indoiesti deci esti posedat de satana, asa ca mai bine ignorant...? (mai mult)
Cum il percepi tu pe Dumnezeu, acel creator? Cat de mult crezi in existenta lui? teism = creator care a creat universul si intervine in viata noastra deism= creator care a creat universul si nu...? (mai mult)
Inmormantarile, in religia mormona, se fac doar noaptea? Asa vazusem intr-un serial, voiam sa stiu daca e realist.
Ce dovada exista ca exista un creator teist? Adica cum intervine Dumnezeu azi in univers? In lumea noastra prin ce modalitati? Asta inseamna teism = un creator care intervine activ
De ce se folosesc teiștii de argumente deiste? Intelligent design este un argument deist, dar teisti vor sa iti dovedeasca religia prin argumente deiste, acel creator deist nu are nici o religie,...? (mai mult)
Recent mi- am descoperit cu adevarat religia..si aceea este deismul..problema este ca eu simt o oarecare legatura cu acel creator..si din cate stiu eu (legat de aceasta religie) el nu intervine in vietile...? (mai mult)
Ateii spun ca "daca omul crede in Dumnezeu va muri oricum vesnic ca orice ateu". Orice om care crede in Dumnezeu este israelit spiritual chiar daca s- a nascut pagan. Canaanita, careia Hristos i- a deposedat...? (mai mult)
Particulele elementare sunt temelia materiei. Imateria sau Duhul Lui Dumnezeu e stanca. Universul e mai mult gol decat plin. Universul e mai mult plin cu stanca sau cu Duhul decat cu materie. Ce...? (mai mult)
Daca nu faci ceea ce spun eu o sa te ard pe vechie in viata de apoi, asta inseamna liberul arbitru in viziunea crestina?
Ortodoxii nu sunt crestini? Asa spun pocaitii.
Cum sa ai incredere intr-un om care nu iti poate dovedi afirmatiile si pentru el credinta e mai importanta decat dovada?
Cine este Dumnezeu? Cum este El? De ce ar trebui ca omul sa se increada in El?
Daca tot e 1 Aprilie, sa facem si noi un banc pe tema religiei. De ce a creat Dumnezeu lumea? S- a plictisit sa fie de unul singur si sa nu vorbeasca intr- una de unul singur dupa ce pusca un ibric ...? (mai mult)
Voi credeti in Dumnezeu pentru ca e un tiran care va arde pe veci in iad daca nu credeti in el? Credeti din interes in Dumnezeu, nu e cam ipocrit acest mod de credinta? Cica ateii la nevoie cred. Ce chestie,...? (mai mult)
Va dati seama 1% din populatia romaniei care este atee cica nu crede in dumnezeu din cauza pacatelor, restul de 99% sunt sfinti, pe bune voi de asta credeti ca un ateu nu crede in dumnezeu?
In Matei 28:1 ni se spune ca Duminica e prima zi a saptamanii si sunt total de acord. In Biblie scrie ca ziua a saptea Sambata trebuie respectata si eu o respect. Dar de ce sunt asa putini care isi dau...? (mai mult)
Ca sa fiu popa sa fac bani am nevoie de scoala? Adica stiu ca trebuie doar sa cant, mai bag mortu in groapa, o nunta ceva, exorcizare
Ce curioşi îmi par ateii, Sfidând pământul, cerul, veacul, Imploră-n disperare zeii Atunci când văd c-au dat de dracul. Asa o fi?
Salut. Am si o problema cam maricica.Eu ma cam jur de 4 ani, dar gen in felul asta. Daca unu nu ma credea ma juram, aveam grija sa nu jur stramb. Faza e ca incepusem cu aparatele si m- am jurat de cateva...? (mai mult)
In timpul potopului nimic nu a supravietuit, in afara de ce era pe arca. Corect?
Farsele sunt pacate? Sa stim pentru maine.
Am visat o rudă care a murit de curând. In vis mi-a spus că o arde foarte tare perna de sub cap, adica cea din sicriu. Ce inseamna asta? Va rog ajutati-ma :(
Cum se numeste religia in care cred intr-o divinitate dar nu stiu cine este sau ce este?
Isus a spus ca Moise a scris despre el asa ca am cautat sa vad daca chiar asa e si n- am gasit decat un verset in care Moise spune ca Domnul va ridica un proroc din mijlocul copiilor lui Israel si de el...? (mai mult)
Intrebare doar pentru pocaiti, daca nu mai simtiti iubire fata de sotia voastra dupa 2 ani ce faceti? De unde stiti ca a fost perechea ta perfecta pentru toata viata?
Vad unii atei si crestini care inca se zbat la aceasta categorie sa- si impuna punctul de vedere. Nu v- ati saturat? Nu vedeti ca pe nimeni nu mai intereseaza lucrurile astea decat pe voi si pe mine? ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre venirea Papei Francisc in Romania? E un eveniment important și chiar deosebit.Acest papa este unul din cei mai modești și simpatici papi alaturi de Papa Ioan Paul al Doilea.Chiar...? (mai mult)
Este Iisus Hristos Cea mai importanta persoana a civilizației umane, a omenirii? Eu zic că da, pentru că este Cel mai cunoscut de către omenire din ultimii 2000 de ani de la apariția crestinismului...? (mai mult)
Acum că mai toate popoarele civilizate au auzit de Iisus Hristos și de Evanghelia lui Hristos, de învățătura și viața sa prin intermediul Noului Testament care e disponibil in mai toate țările,...? (mai mult)
De ce mint sectanctii in halul asta? Nu e pacat sa minti? In ce carte a evolutiei scrie asa ceva? Evoluția ateistă spune că nu există Dumnezeu și că viața a apărut în mod natural din elemente...? (mai mult)
De ce "Dumnezeu" ne-a facut sa avem un creier cu o capacitate de functionare de 100%, dar totusi noi nu o putem atinge?
Cine este scris in cartea vietii?
Deci cel care se indoieste trebuie sa dovedeasca nu cel care afirma? Unde e logica in chestia asta? Cel care afirma ca exista Dumnezeu nu trebuie sa dovedeasca si cel care nu crede a?
Cum va fi o vesnicie fara un scop, sens, suferinta a existentei voastre eterne? Cate miliarde de ani inseamna o vesnicie? In viata de apoi poti spera la alta viata de apoi?
Deci un univers care evolueaza de la un singur atom nu poate exista in lipsa unui creator aparut din nimic care a creat totul din nimic? Unii dintre voi spuneti uite ce complex e totul cum sa nu fie...? (mai mult)
De ce Biblia nu este citita de către creștinii ortodocși din Romania? Mai mult o citesc neoprotestantii decât ortodocșii.Consider că orice creștin trebuie sa își citească propria învățătura...? (mai mult)
"Adevăratul ateu nu crede nici în sine!" Poate fi aceasta o definitie pentru ateu?
Imaginati- va ca din absolut nimic apare un creator care din absolut nimic creeaza universul, fiecare stea, planeta apoi se pune sa faca viata in complexitatea ei din absolut nimic, este logic asa ceva?...? (mai mult)
Imaginati- va un autoturism demontat complet, surub cu surub si introdus intr- o masina mare de spalat care se invarte non- stop. In cat timp credeti ca intamplator acele componente se vor reansambla ...? (mai mult)
Ce rost/sens ai găsit tu pentru viața ta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!