Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Cum pot sa ma impac cu Cerul, cu Dumnezeu, cu Domnul Iisus? Din clipa asta m-am hotărât pe deplin sa ma pocăiesc și nu voi mai da înapoi.
Dacă citesc Biblia cu traducerea Cornilescu ca doar pe aceasta am gasit- o cu cuvintele lui Iisus Hristos înscrise cu rosu în carte are ceva? Pana la urma Biblia e doar una.Mesajul oricum e același....? (mai mult)
Domnul Hristos este Medicul Suprem asa se mai zice și chiar cred asta. Medicii trateaza, Dumnezeu este Cel care vindeca știu și cred acest lucru. Credeți că Iisus Hristos este Marele Medic și...? (mai mult)
Ce sa citesc pentru invatarea religiei creștine din următoarele? (Evangheliile le- am citit mai demult deci fara Biblie ca e grea în afara de Evanghelii) 1.Viata lui Iisus de Giovani Papini 2.Hristos,...? (mai mult)
Https://youtu.be/CHslbJb1yXM?si=VtEb-RmG0CVUoDpK
Ar fi bine sa ma spovedesc și împărtășesc? Ma ia anxietatea numai când ma gândesc ca trebuie sa ii vorbesc preotului.
Invatarea avansata a religiei crestine constituie o dificultate mare?
De ce ne pasă dacă există Dumnezeu sau nu? De ce avem atâtea interpretări a naturii improbabile și imposibil de dovedit din punct de vedere existențial a lui Dumnezeu? De ce atâtea argumente pro...? (mai mult)
Ce se întâmplă daca faci dulce dragoste în altarul bisericii?
Ce inseamna expresia Cate fete ai stricat? Vreau raspunsuri Ortodoxe!
Buna ziua Am cateva intrebari:de ce exista atâta inegalitate și nedreptate pe lumea asta? De ce unii sunt sănătoși și fericiți iar alții au diverse boli incurabile precum schizofrenia, cancerul,...? (mai mult)
De ce zic conspiraționiștii ca înainte de Potopul lui Noe era tehnologie ca în filmele SF? Ce argumente au ca a fost tehnologie mai avansata în trecut și ca omenirea a pierdut-o?
Bună TPU, doresc să întreb, eu în fiecare seară înainte să mă culc spun o rugăciune (Tatăl nostru) și am observat că mereu cînd incep sa zic rugăciunea casc nu stiu cum se zice la, , a căsca"...? (mai mult)
In ultimii ani, simt o chemare sa ma apropii mult mai mult de Dumnezeu, sa ma pocăiesc și sa îmi schimb viata dar nu știu dacă este cu putinta asa ceva adică dacă voi reuși eu având depresie,...? (mai mult)
O femeie care nu și- a început viața se*uală cu un bărbat, dar și- a început viața se*uală cu altceva, cum credeți că va fi judecată în fața Domnului? O astfel de femeie are tot statut...? (mai mult)
Salutare, grup! Pe 21 octombrie am avut cunună religioasă și, după slujbă, cum e obiceiul, a trebuit să ne alegem "praznicul de cununie". Ne- am ales Nașterea Domnului (Crăciunul). Nu ne- ...? (mai mult)
Stie cineva cate manastiri sunt in Romania? De ce sunt atat de multe?
Cum putem sa ne facem acea "asigurare" la Dumnezeu de care se vorbește în melodie? https://youtu.be/M-G2df0cOrc?si=YR6rL088u2FUQGx_ Chiar ma interesează.
Daca Isus a reinviat unde e? Unde pot sa il gasesc?
Buna ziua/seara, as avea o intrebare la dumneavoastra. Stim cu totii ca a spune minciuni este pacat. Dar daca trebuie sa spun o minciuna ca sa scap pe cineva de la moarte sau ca sa evit o cearta, sau...? (mai mult)
De ce toti cei care frecventeaza Biserica, se tem de cifra 13? Cand, Isus impreuna cu apostolii sai erau fix 13. De cine se tem de fapt bisericosii? Nu- mi spuneti ca sun unii care nu se tem sau altele....? (mai mult)
De unde si cum sa învăț religie crestina explicata singur acasă? Vreau mult asta.
Bună ziua! Biblia spune să ascultăm de copiii lui Israel? Ce vrea să însemne?
Https://youtu.be/RRj6OXfIRr8?si=tFqXgTbUf0uCmXeo https://youtu.be/L60- v9vOjbs?si=qX8uOmS07PqyRY1J Deci dacă copilul ăsta, sfânt în Rusia, o zis în final că el a văzut Raiul și Iadul și...? (mai mult)
Salutare vouă. Poate e cam greu sa îmi exprim întrebarea, sper sa fiu înțeles de cineva și să primesc un răspuns.Am un prieten bun, suntem cei mai buni din clasa a 6- a. Am copilărit împreună,...? (mai mult)
Se împacă democrația cu creștinismul? La cununie Robul lui Dumnezeu, la botez, nici nu știi să vorbești, EȘTI CREȘTIN vrei nu vrei, probabil la musulmani, tot așa, ești fără să poți...? (mai mult)
Dacă ma împărtășesc primesc viata veșnică după moarte? Ajung în Rai atunci când va fi sa fie?
Doamne ajută! Un răspuns ortodox dacă se poate vă rog. Ce părere aveți despre muzica sectară și ascultarea ei de către un ortodox?
Dacă ma spovedesc voi fi mai sănătos?
Care e diferența dintre noi cei ortodoxsi, cei catolici și cei arabi? Apropo slujba asta e in arabă? https://youtube.com/shorts/GE0t8gTQ0zk?si=HhV7Cr2ORhyslFs5
V- ati gandit vreodata ca negarea peremptorie a potentialului intelegerii ulterioare a unui fenomen, implica presupozitia unui nivel superior de intelegere al acelui fenomen? Cu alte cuvinte, daca ...? (mai mult)
Până la câți ani se pot concepe copii de către o femeie? Și acum dilema mea, la care mă tot abat cu gândul în ultima vreme. La Biblie sau mă rog, ceea ce spune mătușica mea mereu, ...? (mai mult)
Buna TPU, mă lupt cu o chestie foarte rea, testosteronul. Daca mă voi masturba mă va înțelege domnul Isus Hristos de ce am făcut-o?
Merita sa cercetez /studiez posibilitatea existentei vieții de după moarte din carti de profil?
Cum pot sa ma impac cu Dumnezeu? Merita sa ma refugiez în religie si s-o citesc câteodată?
Cum explicati pietrele cazatoare din Univers atribuite simbolic pedepsitorilor? Ei marsau in biblie cum ca ar fi fost Alesii:Dumnezeu este cu noi, intelegeti neamuri si va plecati caci Dumnezeu este cu...? (mai mult)
Studiati Universul:Soarele, planetele, stelele constelatiile, pietrele, Pamantul:flora, fauna, populatia adica Stiinta si veti descoperi bio hazard, bio diversitate si nu putem crede intr- un Creator ...? (mai mult)
Daca vorbiti dumneavostra cu Dumnezeu inseamna ca va rugati dar daca vorbeste Dumnezeu cu dumneavoastra inseamna ca aveti probleme medicale.Ce parere aveti? Nu credeti ca e chiar adevarata realitatea?
Daca sunteti credinciosi, va intreb de ce Dumnezeu Creatorul a facut pietrele cazatoare, pietrele fiind folosite de negativii cal calai fara de pacat dar rai in fapt pentru a pedepsi pacatosi mai ales ...? (mai mult)
Doresc sa discut cu un preot in privat! Mulțumesc
Îmi poate spune vreun credincios de ce este păcat sa fumezi? Nu fumez și nici nu am pus gura pe țigară dar nu vad de ce ar fi un păcat așa de mare! E adevărat ca îți distrugi sănătatea dar ...? (mai mult)
Salut! Pentru cine este din București, aș dori și eu o îndrumare spre un preot. Simt nevoia de spovedanie și de câteva sfaturi, într- o problemă destul de delicată. V- aș ruga, de asemenea,...? (mai mult)
Bună ziua, o întrebare pentru părinți. Cam câți bănuți s-au dat la părinte pentru molifta bebelușului?
Buna TPU, cum îmi imputernicesc relația cu Dumnezeu și Isus?
Ce parere aveti? Un individ a vrut sa ucida o prostituata cu pietre iar Iisus a intervenit :dar tu fatarnicule vezi paiul din ochiul fratelui tau dar nu vezi barna din ochii tai! Sa arunce cu piatra cel...? (mai mult)
Buna! A citit cineva acatistul Sf Mina?
Va plac colindele sa le ascultați? Sau cântecele de Crăciun?
Am visat-o pe strabunica mea decedata. Imi spunea ca peste un an ne vom intalni. Cum interpretati voi visul asta? Mi se va întâmpla mie ceva sau cuiva din familia mea?
Salut TPU. Am 18 ani si nu mai vreau sa mananc carne de porc deoarece m- am scarbit rau de ea si este dezgustatoare. Odata a gatit maicamea niste friptura de porc cu cartofi prajiti iar eu am refuzat sa...? (mai mult)
Bună! Ce aș putea face împotriva viselor urate și a stării de neliniște? Noaptea mă trezesc din somn din cauza asta. Mulțumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?