Cei mai activi useri din categoria Religie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Problemele existentiale ale omenirii, mai precis raspunsul la intrebarile existentiale le vom afla vreodata sau va ramane un mister etern? Si daca va ramane asa, oare de ce se intampla asta? Nu suntem ...? (mai mult)
Ce ascunde oare biblioteca Vaticanului omenirii? Adica mai precis Arhivele Secretele ale Bibliotecii Vaticanului? Si de ce sunt pazite acele documente extrem de bine si facute necunoscute de la infiintare...? (mai mult)
Voi de ce ati citit Biblia? Ce ati cautat?
La momentul de fata sunt nehotărîta in ceea ce privește religia mea.Am fost botezata creștin ortodox dar acum parca vreau sa fiu atee pentru că mi s- a băgat în cap ideea că toți creștinii...? (mai mult)
Asa cum este materie e logic sa existe si imaterie sau spirit. Ce spuneti?
mă întrebam dacă antihrist ar trebui sa se nască de pe acum de ce nu îl ucidem pe acum? De când e mic îi zdrobim capul și îl aruncăm în foc și îl incinerăm
Exista paranormal și supranatural?
Ce sens, scop mai are viata asta daca scopul este viata de apoi?
Hey. Despre sinucidere. Voi credeti ca e adevarat ca mergem in iad daca ne luam viata? Adica un om sufera enorm si ajunge la un moment cand nu mai poate....Isi ia viata iar Dumnezeu ce face? Il trimite...? (mai mult)
Voi cum vedeti relatia dintre Dumnezeu Tatal si Dumnezeu Fiul, daca amandoi sa presupunem ca exista? Eu m- am gandit asa. Tatal meu este om, eu sunt fiul lui deci sunt si eu in natura mea om dar nu sunt...? (mai mult)
Este păcat să te convertești la o altă religie? De exemplu de la ortodocși la penticostali Am o temă pentru mâine și vreau cât mai multe detalii despre această convertire.Mulțumesc
Am gasit niste versete interesante in Isaia 56. "Aşa vorbeşte Domnul: „Păziţi ce este drept şi faceţi ce este bine, căci* mântuirea Mea este aproape să vină şi neprihănirea Mea este aproape...? (mai mult)
Explozia din Cambrian apare si in Biblie. Plantele sunt organisme mai simple decat animalele. In cartea biblica Geneza capitolul 1 se spune ca au aparut mai intai plantele si apoi animalele adica au aparut...? (mai mult)
Catolici, ortodocsi, pocaiti, martori. Acesti oameni se mananca intre ei. Care este cauza, ca eu nu inteleg? Adevarul nu este unul singur? E de vina natura umana de a interpreta dupa bunul plac sau...? (mai mult)
Țineți post păcătoșilor?
Ateismul sau necredinta a aparut ca o reactie la consecintele dezastruoase ale pacatului. Ce credeti?
Am si eu niste intrebari pentru acei super credinciosi care au niste pareri total gresite despre tot: 1. De ce spuneti ca cei rai ajung in iad? Daca satan e rau, de ce ar arde in iad oamenii care au ...? (mai mult)
Bună. Nu cred in Dumnezeu sau in vreo altă divinitate. Dar cred in principii morale si in cele 7 legi ale karmei. Se poate numi in cazul ăsta că sunt ateu?
Maleahi 3:1- 3. "Iată, voi trimite pe solul Meu; el va pregăti calea înaintea Mea. Şi deodată va intra în Templul Său Domnul, pe care- L căutaţi: Solul legământului, pe care- L doriţi; ...? (mai mult)
Iata cu ce versete se termina Vechiul Testament: „Aduceţi- vă aminte de Legea lui Moise, robul Meu, căruia i- am dat în Horeb rânduieli şi porunci pentru tot Israelul! Iată, vă voi trimite...? (mai mult)
In Osea 4 cu 4 Dumnezeu zice " Dar nimeni să nu certe pe altul, nimeni să nu mustre pe altul, căci poporul tău este ca cei ce se ceartă cu preoţii." Cum respecta crestinii acest indemn fiindca ...? (mai mult)
Nu stiu cati budisti sunt pe aici dar as vrea sa vorbesc cu unu despre eliminarea dorintelor, cum iti regasesti motivatia de a le elimina?
Osea 3:4 "Căci copiii lui Israel vor rămâne multă vreme fără imparat, fără căpetenie, fără jertfă, fără chip de idol, fără efod şi fără terafimi." E cred ca prima prorocie care o...? (mai mult)
Intunericul imaterial absoarbe fotonii sau energia materiei. Cand imbatraneste omul, acesta se indreapta din ce in ce mai mult spre intuneric si de aceea corpul lui se comporta din ce in ce mai mult asemenea...? (mai mult)
"Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în* Numele Meu vor scoate draci, vor vorbi în** limbi noi, vor lua în mână şerpi*, dacă vor bea ceva de moarte, nu- i va vătăma, îşi**...? (mai mult)
Salut, eu cu soțul meu am botezat o fetita și acum dorim și părinții fetitei pe care am botezat-o să ne boteze copilul nostru, oare se poate?
De cata rugaciune are nevoie un suflet pierdut? Cineva care s- a departat atat de mult de Dumnezeu incat nici el nu se mai recunoaste si traieste mereu cu impresia ca nu mai poate fi salvat de la iad pentru...? (mai mult)
Avem nevoie de credinta intr- o divinitate pentru a face fata vietii? Lucru suprinzator e ca nevoia de a face față morții. Reamintirea morții mărește credința oamenilor în duhuri și puterea...? (mai mult)
Daca intr-o zi ai ce manca, chiar trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru asta? De ce?
va rog sa imi spuneti, daca stiti, care este numele mamei Sfantului Mucenic Fanurie, pentru ca nu se mentioneaza in viata Sfantului.
Ce a facut sfantul Ilie de a ajuns sfant?
Cei care au numele de Emanuel sunt toti pocaiti sau nu neaparat?
In rai oamenii vor mai avea trupuri sau vor fi doar duhuri?
În moralitate poți fi neutru așa cum poți fi în politică, relații sociale sau cultură?
Cand vine sfârșitul lumii? Mereu se anunță și nu vine.De ce?:))
Dumnezeu l-a facut pe om din tarana? Atunci din ce e facut sangele?
Este Dumnezeu raspunsul la orice intrebare sau doar la cele care inca nu am gasit un raspuns? Raspundeti direct la intrebare,fara propaganda, versete biblie, da sau nu si de ce?
Legat de argumentul ontologic ateul Richard Dawkins afirma gresit ca Dumnezeu ar fi mai spectaculos sau mai maret daca nu ar exista. Acesta isi bazeaza afirmatia pe ipoteza ca universul ar fi aparut din...? (mai mult)
Unde-i ma Dumnezeu cand am nevoie de el?
"33% din oamenii de știință cred în Dumnezeu" se arata in linkul urmator: https://ro.wikipedia.org/wiki/Ateism Deci stiinta nu inseamna neaparat necredinta pentru ca credinta adevarata se bazeaza...? (mai mult)
Credeți în clarvăzători, vizionari, profeti, previziuni?
FUNDA! Are cineva o lista cu religii care nu cred in sfarsitul lumii?
Ce credeti despre UFO cults, religion/religii OZN? A nu se confunda adeptii acelor culte cu cei ce cerceteaza fenomenul. Si cum ati compara adeptii sau cultele /religiile cu cei ce cerceteaza fenomenul? ...? (mai mult)
Daca crestinii se cred superiori cu zeul lor imaginar, atunci de ce sa nu vin si eu cu propaganda mea religioasa? Se numeste religia pastafariana, iar adeptii se inchina monstrului zburator de spaghete...? (mai mult)
"realitatea nu este obiectivă" in cazul omului. In Biblie Cuvantul Lui Dumnezeu scrie ca omul cunoaste partial. Totusi o realitate obiectiva exista adica exista un adevar absolut. 1 Corinteni 13:9a:"9....? (mai mult)
"în trecut, noi recorduri de răcire le- au permis savanţilor să descopere fenomenul de superconductivitate." https://www.descopera.ro/stiinta/17907493- temperatura- mica- record- cipuri- electronice ...? (mai mult)
Iov 26:7:"7. El întinde miazănoaptea peste genune; El spânzură pământul pe nimic." In Biblie se arata clar ca spatiul intergalactic sau energia intunecata este imateriala. Imateria e nimic pentru...? (mai mult)
Sunt 9 ani de cand nu mai e bunica si aseara am avut un vis care parea realitate. O vedeam fericita si imbracata frumos, zicea catre mine : Iti apar in vis ca sa stii ca imi e dor de tine si te iubesc,...? (mai mult)
Cititi Dovada lumii de dincolo, Harta Raiului(ambele de Eben Alexander) si cartea Viata dupa viata (Raymond Moody)si o sa vedeti ca o Putere Superioara adica un Creator Inteligent exista si mai ales viata...? (mai mult)
Cu ce e mai autentica Evanghelia dupa Matei decat cea dupa Toma? De ce una e inclusa in Biblie iar alta nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.