Nu exista chin vesnic potrivit Bibliei Cuvantul Lui Dumnezeu. Ce parere aveti?
Ateii spun ca "Dumnezeu pedepseste pe cei care nu cred in El." Este o idee gresita si neconforma cu realitatea. Sufera si oamenii buni care respecta pe Dumnezeu. Cand un mar e putred se poate intampla ...? (mai mult)
Cred ca multi cred in viata de apoi pentru a se reintalni cu cei dragi, dar daca vezi ca ei ard pe vechie tu te mai poti bucura de vesnicia ta?
Cica "Istoria evreilor, așa cum ne este ea prezentată de istoriografia și arheologia modernă, nu corespunde acelei versiuni mitice redate de Biblie". Pai nu au cum sa existe astfel de dovezi arheologice...? (mai mult)
Stiind ca Adam nu facea foc, cu ce unelte lucra pamantul in gradina Adam inainte sa pacatuiasca? Ce muncea mai exact? Deoarece avea ce manca si dormea sub cerul liber fara sa fie nevoie sa aiba o casa...? (mai mult)
Dupa avort, copiii se duc in cer ...intrebarea mea este daca peste ani, ei vor creste sau vor ramane la fel si cand parintii mor, se pot intalni?
Nu a existat si nu exista haos si orice s-a intamplat si se intampla cu un motiv. Cum considerati?
Credeti ca Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici? https://www.youtube.com/watch?v=eexmYusoQ3o
Ar putea exista o comunitate unde oamenii sa isi iubeasca aproapele ca pe ei insusi sa fie egali intre ei? Si sa nu mai iubeasca lumea materiala?
Imagineaza-ti sa fii Iisus sa vii printre cei care spun ca sunt ucenicii tai si totusi iti resping invataturile si le interpreteaza in 4000 de feluri diferite, ce ar spune Iisus vazand asta?
Buna buna buna. Am o curiozitate in ceea ce privește căsătoria la musulmani si la cei re religie hindusă. Am citit ca la musulmani Barbatul poate sa se casatoreasca cu o fata care nu este de religie...? (mai mult)
Unde credeti ca Il poti "gasi" mai mult si mai bine pe Dumnezeu? In biserica? In Biblie? In rugaciune? Si intrebarea cea mai importanta:L-ai cautat pe Dumnezeu vreodata? L-ai gasit?
Biblia nu ar trebui sa fie gratis? Adica sa o cunoasca toata lumea? La fel si toate toate serviciile religioase? Dumnezeu nu cere niciun ban pentru nimic, Dumnezeu si cunoasterea lui nu cere niciun cost,...? (mai mult)
Ai blestemat vreodata pe cineva? Crezi in asa ceva? In aceste momente bunul samaritean userul sfant de pe TPU ma blestema din iubire bre
Crezi ca dupa moarte mai e o "continuare" a constientei, viata vesnica, de dincolo, vesnicia orice sau nu categoric? Eu consider ca numeroasele experiente NDE dovedesc mai mult sau mai putin existenta...? (mai mult)
Nimeni nu mă iubește, relație cu o fată nu am mai avut de 4 ani, sănătatea am pierdut- o, relația cu familia mea merge prost, sufăr trupește, emoțional și sufletește, câteodată simț...? (mai mult)
Exista destin sau karma?
Cretin este acela care crede in Fiul lui Dumnezeu Iisus Hristos, a fost botezat si traieste potrivit invataturii crestie, Evanghelia. In Evanghelie este scris in amanunt ce trebuie sa faca un crestin...? (mai mult)
Care este scopul intrebarilor absurde gen - "In care carte sfanta gasesc geometria "? Personal ma doare in cot daca este vorba de bataie de joc sau de nestiinta, totusi ma mir ca cineva cu mintea acasa...? (mai mult)
Ateii afirma ca "Dumnezeu nu exista sau ca exista haos". Haosul face parte din mitologia si religia greaca si romana. Ce dovada sau dovezi au ateii ca exista haos?
In ce carte gasesc si eu 'facerea'? Ma refer la cartile crestine, nu iudaice.
Tu ai citit Biblia? De ce? Ce ai cautat? Pe Dumnezeu? De ce merita sa citesti Biblia?
De ce este infatisat Isus ca un barbat bine facut si aratos in icoane si statui daca in Isaia spune ca avea o infatisare de iti intorceai privirea de la el cand il vedeai?
"Supuneţi- vă deci lui Dumnezeu. Staţi împotriva diavolului şi el va fugi de la voi." ( Epistola soborniceasca a Sfântului Apostol Iacov – 4/7) In conformitate cu acest...? (mai mult)
Am o problemă! Atunci când seara mă pun în genunchi ca să- mi spun rugăciunea nu simt conexiunea cu Dumnezeu și mi se pare că zic ca pe poezie rugăciunea. Cum să fac să simt că într- adevăr...? (mai mult)
Daca imi arati un singur crestin ca e asa ma pocaiesc instant, imi arati si mie un asemenea crestin? "Sa fie milostivi, blanzi, cinstiti, drepti, modesti, cu inima curata, facatori de pace, care...? (mai mult)
Credeti ca poate ponderea tot mai mare de ateism a lumii este o reactie la faptul ca timp de cateva secole ale evului mediu, erai obligat sa crezi sau mureai? Tot odata, credeti ca asta denota si o evolutie...? (mai mult)
Aveti idee daca se poate sa-l vezi pe Dumnezeu intr-un vis?
Isus tot vorbea despre o rasplata pe care o vor primi cei mantuiti? Despre ce e vorba mai exact? Nu poate fi viata vesnica fiindca viata vesnica au si ceilalti doar ca in alt loc. Voi, care credeti in...? (mai mult)
De unde obsesia asta la crestini cu pacatul? Te nasti cica ca un rebun pacatos apoi faci botezul, te repara spiritual apoi toata viata daca nu ai frica maxima de pacat ajungi in iadul vesnic, pe ...? (mai mult)
Aseară am avut un vis ciudat, se făcea ca aveam viermi in picior și ii scoatem. Ce poate sa însemne?
Este adevarat ca Dumnezeu se bucura mai mult de o oita ratacita care revine in turma, decat de una care a behait ordonat toata viata?
Ce evanghelii se citesc la utrenie?
Cica stelele se nasc si mor insa acest proces de nastere ar fi imposibil fara existenta Lui Dumnezeu pentru ca materia este supusa procesului permanent de transformare, degradare si uniformizare. De fapt...? (mai mult)
Nu credeti ca e posibil ca diavolul sa fi corupt, cu ajutorul oamenilor, Biblia?
Materia este supusa procesului de degradare sau uniformizare si deci fara Dumnezeu perpetuarea vietii biologice sau reproducerea nu ar fi posibila. Aceasta este o dovada in plus ca Dumnezeu exista si ca...? (mai mult)
E păcat mare daca am rătăcit cu mama o pisica in post, dar după m-am dus la biserica, m-am împărtășit și i-am spus preotului ca am ratacit-o?
o întrebare doar din simpla curiozitate sa ma conving ca nu sunt singurul nebun de pe planeta. Credeți sau ati văzut fantome vreodată?
Care e treaba cu codul Bibliei?
Este o legătură între servirea colivei la înmormântări și cultul păgân al fertilitații? Grâul este un simbol al zeiței fertilitații în multe religii păgâne.
Pun întrebarea acum pentru că m- am trezit dintr- un vis care m- a speriat foarte tare și sper să nu semnifice ceva rău. Eu în realitate mă confrunt cu situații foarte nasoale în sensul că din...? (mai mult)
Daca ma impartasesc dimineata si fumez dupa amiaza are ceva?
Ce program au bisericile catolice peste saptamana? Sau azi, vinerea? Biserica e deschisa mereu, poti intra oricand sa te rogi?
Cola este de post? Stiu ca pepsi este dar nu stiu despre cola.
Credeți că va sosi ziua când religia va fi asimilată unei ideologii criminale (gen nazism/comunism) iar Biblia va avea același statut precum Manifestul și Mein Kampf?
Astăzi am ieșit de la muncă și mergând eu așa pe drum am văzut spitalul, tot felul de bolnavi acolo, am văzut farmaciile pline de oameni, am văzut la fel pe stradă un om în scaun cu rotile,...? (mai mult)
Credeti ca exista paranormal sau puteri speciale? Adica ce puteti sa spuneti despre Nostradamus, baba Vanga, Egdar Cayce, Ioan Istrate, Joana D'Arc, Ioan Teologul si altii care au avut profetii si au...? (mai mult)
De ce credeți că nicio previziune cu sfârșitul lumii nu s-a adeverit până acum? Sau nu va exista un sfârșit? De exemplu a fost fenomenul 2012 și nimic nu s-a întâmplat.
Credeti ca un om poate prevedea viitorul?
Ce câștig daca citesc Biblia? De ce citesc oamenii Biblia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti