Cu ce e mai breaz Iisus decat Hercules?
"Şi suntem martori ai acestor cuvinte noi şi Duhul Sfânt, pe Care Dumnezeu L- a dat celor ce Îl ascultă." (Faptele Sfinţilor Apostoli – 5/32) "Duhul este cel ce dă viaţă;...? (mai mult)
Cine a creat legumele, frutele, unele animale in forma de azi? Lasand la o parte vechea forma.
Ce parere aveti despre previziunile inginerului Ioan Istrate ca va fi un cutremur foarte mare in Romania in viitorul apropiat si nu numai(are si alte previziuni)
De ce cred pocaitii ca Isus vrea o relatie personala cu omul? Cum au ajuns la aceasta concluzie?
Chiar este masturbarea asa un pacat grav? Eu de exemplu am incercat sa ma abtin dar e foarte greu...Tot este un pacat daca ai mintea libera (nu preacurvesti) si faci acest lucru rar? Daca stau...? (mai mult)
"Iar fapta lui însuşi să şi- o cerceteze fiecare şi atunci va avea laudă, dar numai faţă de sine însuşi şi nu faţă de altul. Căci fiecare îşi va purta sarcina sa." ...? (mai mult)
Daca Iisus a murit pentru pacatele noastre, atunci de ce mai suntem pacatosi? Si de ce a inviat a 3 a zi? Doar s-a prefacut?
Am o tulburare in ultima perioada si sper sa puteti sa- mi oferiti un sfat. Este masturbarea un pacat? Eu am 16 ani si sunt singur. Din cate am citit si auzit, multi zic ca da, multi zic ...? (mai mult)
CASATORIA "De aceea, va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va alipi de femeia sa şi vor fi amândoi un trup." (Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel –...? (mai mult)
Se spune undeva în Biblie ca oamenii trebuie sa meargă la biserica?
Daca Dumnezeu e justitiarul, de ce mai e nevoie de justitie?
Am o întrebare la care doresc să răspundă cei care au cât de cât habar, nu doresc răspunsuri eronate. Întrebarea sună în felul următor. De ce unii oameni se bucură de abundență, prosperitate,...? (mai mult)
"Iar când vă rugaţi, nu fiţi ca făţarnicii cărora le place, prin sinagogi şi prin colţurile uliţelor, stând în picioare, să se roage, ca să se arate oamenilor; adevărat grăiesc vouă:...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cei care merg la biserica din interes material?
parca ce vad noaptea mi se pare ca am visat asta si uneori chiar mi s-a intamplat de 3 ori sa se intample asa ceva, ce se intampla cu mine?
Ce parere aveti despre viata dupa moarte? Eu nu cred in Rai sau Iad sau alte prostii inventate de oamenii dar totusi nu cred nici in idea de a muri pur si simplu si va fi permanent bezna sau ceva...? (mai mult)
"Când vă adunaţi deci laolaltă, nu se poate mânca Cina Domnului; Căci, şezând la masă, fiecare se grăbeşte să ia mâncarea sa, încât unuia îi este foame, iar altul se îmbată. N- ...? (mai mult)
"Un altul dintre ucenici I- a zis: Doamne, dă- mi voie întâi să mă duc şi să îngrop pe tatăl meu. Iar Iisus i- a zis: Vino după Mine şi lasă morţii să- şi îngroape morţii lor." ...? (mai mult)
Bună tuturor. Am o întrebare importantă. Ce fruct credeți că era cel pe care l-au mâncat Adam și Eva?
Cu totii vedem in vremurile de azi ca lumea se duce din ce in ce mai repede, accelerat, inspre o pieire a sufletulu, nervozitatea, stresul, ura e din ce in ce mai mare, homosexualitatea a ajuns la...? (mai mult)
Cum adică in capitolul al 2- lea din satanism :, , Nimeni nu va trai in aceasta lume mai mult decât timpul stabilit de Mine."Adica dacă timpul ție stabilit ca mai ai de trăit 5 secunde, după 5 ...? (mai mult)
De ce Dumnezeu, daca exista, este considerat automat ca fiind ceva bun? Eu nu prea mai gandesc asa. De cand am intrat in existenta au aparut toate, probleme, mizeriile, stresul vietii. Cred ca era...? (mai mult)
IUBIREA FATA DE IISUS "De Mă iubiţi, păziţi poruncile Mele." (Sfânta Evanghelie după Ioan – 14/15) "Iisus a răspuns şi i- a zis: Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi...? (mai mult)
"Şi trecând Petru pe la toţi, a coborât şi la sfinţii care locuiau în Lida" (Faptele Sfintilor Apostoli – 9/32) "Cu multă rugăminte cerând har de a lua şi ei parte...? (mai mult)
Las si eu asta aici. Pentru aia care mai au dubii ca religia ortodoxa nu impiedica dezvoltarea noastra ca societate. http://www.ganduridinierusalim.com/femeilor- le- a- intrat- in- cap- un- duh- bolnavicios-...? (mai mult)
Mi se pare mie sau se duce lumea de rapa, serios vorbind?
Referitor la Apocalipsa, e adevarat ca va veni in momentul in care oamenii vor deveni mult prea prosti? Cum explicati acest lucru? Eu chiar cred ce se spune pentru ca se intampla deja acest lucru, ...? (mai mult)
De ce religiosii crestini se dau victime daca sunt majoritatea in aceasta categorie?
Cum se face ca potopul nu a afectat viata pe pamant? Stiind ca fara plante nu e oxigen.Cum a bagat Noe balena in arca, cum au crescut pomii asa de repede, mai ales maslinul ala, de unde stia acel...? (mai mult)
FUNDA! Eu sunt botezat crestin, doar ca eu am o credinta pagana. Oficial ce sunt, crestin sau pagan? Unde ma pot boteza drept pagan?
Ioan 13:34 "Vă dau o poruncă nouă: să vă iubiţi unii pe alţii; cum v- am iubit Eu, aşa să vă iubiţi şi voi unii pe alţii." Ioan 15:12 "Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unii pe ...? (mai mult)
"Iubește pe aproapele tău ca pe tine însuți!" Dar tu cum te iubești tu pe tine însuți?
Intrebare pentru atei? Daca Dumnezeu nu exista,cine a creat universul? Si daca big-bangul a creat universul, cine a declansat bigbang-ul?
Daca Dumnezeu exista de ce exista atata nedreptate pe pamant? Daca Dumnezeu exista de ce oare a creat lumea si nu se mai intereseaza de suferintele noastre? Unde e Dumnezeu ma sa ma vindece, de ce sta ...? (mai mult)
Este adevarat ca biblia este 95% fictiune?
Care e treaba cu cei astia care ii judeca pe homosexuali? Credeti ca este corect sa judecam pe cineva daca noi nu suntem curat d.p.d.v releigios? Cand a fost referendumul, am vazut multi care nu tineau...? (mai mult)
1)Pentru ce a facut Dumnezeu animalele? Si 2) Dupa care chip a creat-o pe Eva?
Astia care fac filme unde e inclus Satana au citit vreodata biblia? Nu stiu care ati vazut filmul Constantin dar e o aberatie din punct de vedere biblic
Daca Adam si Eva erau albi, cum au aparut negrii?
Sunt Carmen si an 30 de ani. Am câteva intrebari dar mai intai sa va povestesc putin povestea mea: De cand aveam 14 ani am inceput sa nu mai cred in Dumnezeu, faza care a continuat pana acum...? (mai mult)
Salutare tuturor! Dacă primești cadouri pacătuiești? A 254- a poruncă din Tora, Exod 23:8 spune: "Să nu primești daruri, căci darurile orbesc pe cei ce au ochii deschiși și sucesc hotărârile...? (mai mult)
Credeți că se vor găsi vreodată răspunsurile corecte și adevărate la întrebările existențiale ale omenirii sau vor rămâne mereu un mister?
Cum sa iti fie frica omule daca te duci la fericirea vesnica? Cum sa nu iti doresti cand stii ca ai scapat de suferinta si o sa ai parte de fericire vesnica? De ce preferi sa traiesti in suferinta? De ...? (mai mult)
Va rog frumos imi spuneti si mie cand se incepe postul?
Am nevoie de ajutor in identificarea numelui unei religii. Hai sa ne gandim la o persoana si sa o numim Alex (doar un nume la intamplare), lui ii este prezentat dumneazeu ca o forta binevoitoare,...? (mai mult)
Credeți că va exista un sfârșit al lumii? Daca da, cum va fi? Credeți in ipoteza Apocalipsei biblice? Sau va fi altfel? Lumea se va sfârși vreodată? Când credeți că este posibil sa vina sfârșitul...? (mai mult)
Credeți în planul astral? In paranormal? Credeți in lumea nevăzută? Dar în existența veșniciei sau a raiului și a iadului? Vi se pare plauzibilă teoria reîncarnării? Credeți în fazele ...? (mai mult)
Ce rost au toate daca se termină și suntem efemeri? Dumnezeu a creat o alta lume mai buna decât asta in care ne vom duce după ce murim conform tradițiilor spirituale? Sau totul e efemer, fara sens...? (mai mult)
Daca Dumnezeu a creat și extratereștrii adică ființe pe alte planete îndepărtate că la cat de mare e Universul cam imposibil să nu existe viața pe alte planete când sunt sute de milioane de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Inferno întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.