De ce nu trăim veșnic pe acest Pământ? Nu vreau sa mor niciodată.
Odata cu accentuarea necredintei violenta in spitale, asupra medicilor, e din ce in ce mai multa. Cum comentati?
Salut,daca imi pun acid hialuronic in buze este pacat? Dau funda
Oare ce-i după moarte? Este vreo continuare a vieții dar în alta lume,in alt univers, în alta dimensiune? Ar fi bine sa fie așa dar e prea puțin posibil? Voi ce credeți că este după?
Consideri ca toti ar trebui sa citim Noul Testament sau Evanghelia lui Iisus? Merita? Eu nu l- am citit integral dar vad ca multi mai ales neoprotestantii spun ca e esential sa- l citim. Si inca o intrebare:De...? (mai mult)
Cum poti sa ai pacea aceea si seninatatea pe care o au unii pocaiti(neoprotestanti)? Exista pace interioara chiar daca unul de pe aici, zicea ca nu.O zic multi intelepti ca ar exista.Dar cum poti sa ...? (mai mult)
Am găsit tot felul de site- uri pe care scrie că satanismul este religia originală, că Satan este creatorul lumii, etc... Știți unde aș putea găsi informații despre satanism și practici...? (mai mult)
Cica "referitor la dumnezeu, nu s- a gasit nici o dovada, dar daca exista este ceva cu totul diferit de ce ne prezinta religia" insa aceasta afirmatie e in contradictie cu ceea ce se vede. Un robot imita...? (mai mult)
In ce zi a creat Dumnezeu stelele neutronice, piticile albe, quasarii?
Toti ne temem de moartea asta, oare de ce trebuie sa murim? Ca noi nu stim ce e dupa moarte sau ne temem mai mult de necunoscut, daca am sti ca e ceva dupa moarte, nu am mai fi fricosi, nu?
Oare sa ne miram ca in Romania, cand un om care n- are treaba cu religia aude de crestinism, intoarce spatele? Daca cineva ar vrea sa afle ce e crestinismul, ar veni in tara noastra, ca doar, suntem...? (mai mult)
In 1 Corinteni 9 cu 5 Pavel intreaba retoric "N- avem dreptul să ducem cu noi o soră, care să fie nevasta noastră, cum fac ceilalţi apostoli şi fraţii Domnului, şi Chifa?" Ce vrea Pavel sa spuna?...? (mai mult)
In Romani 13, Pavel spune "Oricine să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu....? (mai mult)
Care este diferenta si asemanarea dintre deism si panteism? Cele doua sunt credinte sau cunoastere? Fara copy paste,wikipedia ca si eu pot cauta, as vrea sa imi raspunda un deist, panteist
Ateii cica sunt limitati cand nu accepta faza cu dumnezeu a existat dintodeauna, dar crestinii care nu accepta nimic decat cedinta lor nu sunt limitati?
Salut. Am si eu o problema, m- am jurat stramb de 3 ori ca nu mai bag la aparate, dar mi- am revenit intr- un final, m- am jucat de 4 ori si de atunci au trecut 2 luni si am zis gata STOP si sa stiti...? (mai mult)
Ce se intampla dupa moarte? Ce se intampla inainte de nastere?
Istoria prin "viu grai al omului" a ajuns pana la Moise insa ceea ce a scris sub inspiratie nu are ca sursa "viul grai al omului" ci Duhul Sfant al Lui Dumnezeu. Este confundata de catre necredinciosi ...? (mai mult)
Necredinciosii afirma ca ei "stiu ca Dumnezeu nu exista" in timp ce ei nu pot dovedi aceasta afirmatie. Afirmatie nu inseamna neaparat lipsa negatiei. Ateii afirma ca "ei stiu" ceea ce de fapt ei nu stiu....? (mai mult)
Atunci când simți că nu ai pe nimeni, când ești singuratic, trist și marginalizat, e bine să apelezi la Dumnezeu? Acest lucru îl poate face pe om să se liniștească și să aibă o gândire...? (mai mult)
mi s- a întâmplat ceva ciudat azi.M- am pus sa dorm la 2 și ma trezesc după aceea la 3. Ma uit la ceas și văd in televizor un înger mare care citea din carte și brusc am adormit fără...? (mai mult)
eu sunt de religie Penticostal dar ma gândesc in fiecare zi dacă religia pe care o am nu este buna sa ma duc la Ortodoxi? Vreau sa ajung in rai și nu știu ce este mai bine pentru mine, ...? (mai mult)
Intrebare pentru atei/necredinciosi: Cum explicati posedarile demonice? Sa nu aud chesti de genul: "sunt doar boli mintale" sau "filmele horror sunt de vina pentru ca oamenii cred in asa ceva". Vreau...? (mai mult)
Intrebare pentru necredinciosi, este povestea lui Iisus cea mai buna, unicata poveste? Cum se explica acest succes remarcabil?
Deci a existat un inceput? La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul. 2. Acesta era întru început la Dumnezeu. 3. Toate prin El s- au făcut; şi fără...? (mai mult)
Cum îți poți găsi pacea interioara?
Dacă Dumnezeu a făcut universul si toate cele, El cum a apărut?
Am descoperit recent TPU. Dupa doua ore de citit categoriile dragoste si sex, familie si relatie, am ramas WOW. What a fucked up world. De fapt noi ca romani suntem condamnati din nastere. Si animalele...? (mai mult)
Am 50 de ani și o fetiță de 14 ani. Fata nu vrea sa mearga la biserica si nu vrea să se roage spunându- mi că a auzit la scoala ca nu exista Dumnezeu, chestie care mi se pare absurdă....? (mai mult)
Oare ce s-ar intampla daca crestinismul s-ar baga in constitutia Romaniei?
Oare sa citesc Biblia adica Noul Testament sau nu?
Am visat pe bunica mea care este moartă. Dar în vis nu mi- a apărut în fața știam că este pe acolo pe undeva și era tot moartă și făceam pregătiri de înmormântare. Nu este prima dată când...? (mai mult)
Ce sa faci daca te simti inutil si nu ti-ai facut niciun sens si rost in viata?
Care-i sensul suferintei in lumea aceasta?
Crezi in Dumnezeu sau in alta fiinta omnipotenta? Argumenteaza de ce da/nu.
Hotarati-va odata. Iisus a fost omorat sau s-a sacrificat? Daca se sacrifica, bea cucuta, ca Socrate.
Atunci cand un om moare, ce se intampla cu acesta? Ajunge in inparatia cerurilor Domnului? Sau este adormit pana la judecata de apoi, cea care va veni la intoarcerea lui Isus pe pamant? Dar daca e ...? (mai mult)
Cum vă explicați faptul că vorbim cu persoanele dragi nouă decedate? De ce credeți că apar în vis și vorbim cu ele ca și cum am vorbi în realitate? Eu am avut și vise premonitorii, de exemplu...? (mai mult)
Cum pot sa cred, si sa nu cred in acelasi timp in Dumnezeu?
Sectantii si crestinii, de unde stiti ca religia voastra e adevarata?
" Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v- a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie, Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia...? (mai mult)
Nu- i asa ca ateismul produce o lume plina de zombi? https://dexonline.ro/definitie/zombi ZÓMBI s. m. 1. Om înviat din morți, care și- a pierdut identitatea, drogat (în stare de letargie)...? (mai mult)
Nu vi se pare la mintea cocosului ca nu exista zeul evreu sau alti zei? De ce ar cere sa crezi in el/ei orbeste? Ca doar vrea/vor sa ne supunem lui/lor Prea de copii mici.
Ce puteti spune despre incapatanarea ateilor de a-si folosi capacitatea de a rationa cand e vorba de Dumnezeu?
Oamenii sunt foarte pretentiosi insa In primul rand Dumnezeu nu vrea talente ci oameni supuși si respectuoși si recunoscători. Ce puteți spune?
De ce daca exista o zeitate ar cere ca omul sa creada si sa nu isi foloseasca gandirea critica spre a- l il cunoaste? De ce are credinta oarba? Si ar baga in iadul vesnic pe cei care si- au folosit...? (mai mult)
Soluția ar fi ca ateii sa numai discute cu teistii ca si asa teistii vor ramane cu credința lor? Teistii nu inteleg ca un ateu nu vrea sa creada, nu are nevoie de credinta si de dovezi, cunoastere...? (mai mult)
Ce cauta sectanctii la categoria asta de fapt? Sectanctii vor evul mediu, primul pas este interzicerea exprimarii dupa cum se vede, doar sectanctii vor sa fie prezenti la categoria asta.
Nu are rost sa spui unui crestin sa se comporte ca dracu si nici unui satanist sa se comporte normal pentru ca nu te asculta nici unul si te mai si face in tot felul. INTREBARE - Ce folos au ateii...? (mai mult)
Daca Dumnezeu nu exista si nici sfintii cum de icoanele plang si fac, minuni si la fel si mormantul lui Arsenie Boca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?