Eu si iubita mea avem un an si cinci luni de relatie si ne- am gandit sa ne casatorim. Problema noastra este religia.Eu fiind Ortodox si ea Adventista...nu putem ajunge la nici o intelegere.Ea isi...? (mai mult)
"SFẤNT, - Ă, sfinți, - te, adj., s. m., s. f. I. Adj. 1. Epitet dat divinității. ♦ Epitet dat celor sanctificați de Biserică. " (Dictionarul explicativ al lb. romane) Din definitie...? (mai mult)
O intrebare pentru atei! Cum explicati ca un sfant nu putrezeste si nici agheasma nu se degradeaza ca orice alte sticla cu apa? Sah mat ateilor:)))))
De ce nu a pus Dumnezeu sistem nervos doar la cap, ochi, nas, urechi, limba, organe genitale? Pentru ca daca omul se taie la un deget sa nu simta durere. De ce?
Ce parere aveti despre cei care scriu la categoria religie, iar atunci cand dai un comentariu la postarea lor si le zici opinia ta despre Dumnezeu, le sare tandara si dau ignore pentru ca nu sunt de ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre propaganda in mod direct a sectanctilor?
Dacă sunt ortodoxa pot sa ma spovedesc și sa ma împărtășesc la catolici? (Nu întrebați de ce, vreau doar sa știu dacă se poate face asta).
Vreau sa trec de la religia ortodoxa la cea catolica (din diverse motive pe care nu o sa stau sa le explic acum). Puteți sa-mi spuneti cum pot face asta și care e procedura mai exact?
Orice pretinsa descoperire stiintifica, prin care se incearca combaterea credintei in Dumnezeul Cel Viu si Real, nu este spectaculoasa pentru ca ea orienteaza omul spre perspectiva mortii vesnice si ...? (mai mult)
Orice intrebare pusa de atei pentru a combate credinta in Dumnezeul Cel Adevarat, care a creat omul, nu este spectaculoasa pentru ca prin astfel de intrebari se incearca orientarea spre perspectiva mortii...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Biblia ortodoxa si cea catolica?
As vreasa va propun niste documentare despre religie. as vrea sa va recomand aceste dezbateri https://www.youtube.com/playlist?list=PLOcfzUX6j1Gm2grLBes252BNbzGKHUfKa sunt in limba romana, dupa...? (mai mult)
In sfanta masa ale cui sfinte moaste sunt puse?
Arsenie Boca este sfant? Unii oameni zic ca nu e dar eu am icoana cu el.
Daca noi suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, atunci animalele si plantele dupa ce chip sunt facute?
De ce oamenii au nevoie de religie sau credinta intr- un zeu imaginar sa fie morali? Cand un om se naste el se naste ateu pana cand parintii il indoctrineaza in religie. La fel ca oricare alta...? (mai mult)
Unde se duc sufletele animalelor cand mor?
Animalele sunt ateiste?
Bună. Dacă voi credeți în Dumnezeu cum de nu credeți în paranormal? Mă refer ca voi credeți într-un duh sau spirit care a creat "lumea " și nu puteți crede în paranormal? :)
Salutare oameni buni! Dacă mă puteți ajuta cu un sfat ceva, v- aș rămâne recunoscător. De mic copil am fost bătut de părinți destul de rău și am trecut prin multe greutăți. După terminarea...? (mai mult)
Ce înveți la cursul de Sănătate de la Institutul Sola Scriptura mai exact?
Ce a fost primadata pe pământ? Oul sau găina? De ce în Biblie nu spune nimic despre apariția dinozauilor? Daca Dumnezeu a creat prima data pe Adam și Eva cum se explica ca înainte de ...? (mai mult)
Daca noi intr- adevar am evoluat cu scopul de a ne inmulti si avem in instinct supravietuirea propriei persoane, cum de un tata sau o mama isi poate da viata pentru fiul sau? Ca sa reducem raspunsul "un...? (mai mult)
Aceasta intrebare e pusa in special pentru religiosii de sex masculin: Ati face sex cu o tipa super buna pentru 100.000 de euro? Adica sa primiti 100000 euro pentru placere.
E adevarat ca Apocalipsa va veni in momentul in care barbatul va ajunge ca femeia, uite cateva ecxmple adica marturisiri: https://www.tpu.ro/adolescenti/buna- tpu- sunt- gay- nu- ma- judecati- am- fost-...? (mai mult)
E oare adevarat ce se spune ca atunci cand mori inainte de judecata Dumnezeu iti arata viata pe care ai avut- o pe un ecran ca sa vezi greselile si realizariile tale si pe urma incepe adevarata ta judecata?...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am gasit zilele trecute niste haine in fața casei (locuiesc la periferia orașului) Era vorba de niste haine de copil repsectiv o rochiță nou nouță si o căciulă care parea destul...? (mai mult)
Pentru cei credincioși, voi ce relație a aveți cu Dumnezeu? Vă rugați des? Simțiți că Dumnezeu este în viața voastră? Chiar dacă suferim și ne e greu nu trebuie să ne îndepărtăm de...? (mai mult)
Buna seara; stie cineva cum pot iesi din satanism? Acum cateva zile doar ce am facut ritualul de initiere si m- am razgandit de tot. Da, stiu ca nu e bine ca foiesc religiile dar cum as putea iesi din...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva ce inseamna daca am gasit la mine pe gard un buchet de trandafiri roz?
Ieremia 17:5:"5. Aşa zice Domnul: "Blestemat fie omul care se încrede în om şi îşi face sprijin din trup omenesc şi a cărui inimă se depărtează de Domnul." Cum comentati?
De ce credința în Dumnezeu sau Divinitate este confundată atât de mult cu religia? Unii oamenii din cauza urii pe care o au față de religie încep să- l urască şi pe Dumnezeu sau să nege existența...? (mai mult)
"Am facut omul dupa Chipul si Asemanarea Noastra" Sigur este despre trinitate sau 200+ de Elohimi sau "zei" care de fapt n- au creat decat oamenii? Yahve a si spus ca este un zeu gelos, de ce ar fi?...? (mai mult)
Eu sunt o persoana credincioasa de fel dar totusi am o nelamurire. Incepand cu anul acesta, am cunoscut o persoana care e proroc. Am primit numarul acestei persoane ca sa pot sa sun si sa ...? (mai mult)
De ce trebuie sa te rogi la Dumnezeul crestin daca el nu spune niciun cuvant? Care e rostul si sensul rugaciunilor?
De ce merg/nu merg tinerii la biserică?
Câte este argumentul și motivul pentru care anumite secte interzic donarea de sânge sau de organe și anumite credințe o vad ca pe ceva nepotrivit? Cât de ipocrit sa fii sa spui ca tu vrei sa ajuți...? (mai mult)
Necredinciosii dau vina pe religie pe inchizitie insa ignora cele doua razboaie mondiale si altele dinainte si dupa care au fost din cauza nationalismului ateist. Ce puteti spune?
De ce nu a fost ucis Satan imediat dupa ce Hristos a fost jertfit?
Cum pot sa fac un curs despre SANATATE tiparit prin corespondenta la Institutul Sola Scriptura? Nu online ci prin corespondenta as vrea sa-l fac.Multumesc,dau si funda.
Europa de azi e cam ironica tot ce scrie in biblie ca e interzis este promovat ca fiind libertate iar cei care nu sunt de acord sunt batjocoriti, nu aveti senzatia asta?
Salutare; stiti de unde se pot cumpara lumanari negre incercand sa evit sa comand? mai exact Braila.
Ce a mancat Adam pana ce Dumnezeu a terminat de facut gradina din Eden? Facerea 2:5, 6:"5. Pe câmp nu se afla nici un copăcel, iar iarba de pe el nu începuse a odrăsli, pentru că Domnul Dumnezeu...? (mai mult)
Cursurile de sănătate de la Sola Scriptura sunt gratis?
Puteti spune pe scurt ce se intampla in minunea de la vitezda ( sau ceva de genu ) de Matei
Astăzi mergeam pe stradă, avem o durere de cap și eram cam amețit, iar pe partea cealaltă a străzii era o fată de aproximativ 17- 18 ani, ghemuită într- un scaun cu rotile. Mă întrebam în...? (mai mult)
De ce crestinii nu recunosc ca slujesc mai multi zei? Zeul Evreiesc, Zeul Crestin, Isus, Duhul Sfant, Fecioara Maria si multi alti sfinti?
Adam putea arata sau demonstra respect si recunostinta pentru Dumnezeu prin cuvinte si prin sentimente fara lege, fara vreo porunca. Este Dumnezeu nemultumit sau prea pretentios pentru ca a dat lui Adam...? (mai mult)
Hai sa abordam tema iertări din punct de vedere creștin, ce sa nu iertam si ce sa iertam? va dau un exemplu, cand un om te jigneste in mod public repetabil si te face in toate felurile merita...? (mai mult)
Steregoi : "Imi dai fundita? Apesi in dreptul raspunsului meu pe fundita si asa raspunsul meu va aparea cel castigator. Incearca sa-mi dai fundita daca vrei... " A cerși e creștinește?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!