De ce cand au murit Adam si Eva Dumnezeu nu l-a distrus pe Satan ca mincinos care i-a spus Evei ca "nu vor muri"?
In afara de faptul ca in Biblie scrie ca Dumnezeul crestin e bun si iubitor mai exista si vreo alta dovada care sa indice faptul ca acest zeu ar avea aceste calitati?
Am observat ca de ceva vreme, crestinii folosesc pentru a dovedi existenta sufletului, termenul de psihic...De ce mi se pare mie gresit? Pentru ca psihicul, care este sub domeniul psihologiei este ceva...? (mai mult)
Salutare; as vrea opinia voastra parerea voastra. voi din satanismul LaVeyan si cel spirital, ce ati alege? Va rog sa raspundeti cat de serios puteti. daca ma luati cu dumnezeu si cu altceva va spun...? (mai mult)
Ce inseamna inceperea Triodului?
Salutare. Am o intrebare. Daca satanismul LaVeyan este contra ritualurilor in care se sacrifica oameni animale etc. ce fel de satanism au acesti oameni care omoara oameni si animale? v- as ruga sa raspundeti...? (mai mult)
Biblic vorbind sunt creștin, este bine sa fac masturba* de 2 ori după 2 săptămânii. Da sau Nu
Pentru fetele, baieti neo/protestanți, credeti ca veti sta o viata cu persoana cu care o sa va faceti nunta? fara spam
Defectele genetice la anumiti copii apar pentru ca Dumnezeu ii acorda lui Satan ocazia sa inlature aceste defecte genetice. Insa Satan arata ca este incapabil sa inlature defectele genetice la copii si...? (mai mult)
Am observat ca vecina mea, in varsta de 50 de ani, este o persoana foarte credincioasă. Eu, nu sunt tocmai cea mai credincioasă persoana. Cred în Dumnezeu, dar nu sunt genul sa ma rog in fiecare...? (mai mult)
Moartea unui copil fara defecte genetice este o dovada ca la conceptia copilului a fost necesar un surplus de energie vitala din exterior. Fiecare copil este conceput cu un potential vital de 70 de ani...? (mai mult)
Ce este viata si moartea si care e legatura dintre ele? De ce oamenii se nasc si traiesc daca mor? De ce oamenii care par sa nu aiba nici un folos in lume se nasc? De ce incearca oamenii sa traiasta viata...? (mai mult)
Fiecare om care se naste e mai mult o proba in procesul dintre Dumnezeu si Satan. Cand moare un copil Satan nu poate face nimic pentru a impiedica moartea copilului. Dumnezeu nu intervine pentru a salva...? (mai mult)
Doar cine cunoaste bine istoria, cum a pierdut biserica puterea pe care o avea in evul mediu? Fara copy paste ca asta pot si eu
Am vazut oameni care propovaduiesc Biblia si spun ca aceasta este lucrarea lui Dumnezeu. - Care este lucrarea lui Dumnezeu? - Cei care propovaduiesc Biblia nu sunt crestini - ce ar trebui acei oameni...? (mai mult)
O curiozitate: oare preotii chiar citesc pomelnicele pentru acatiste timp de 40 de zile sau ce se intampla cu ele? Multumesc.
De unde stiti ca Dumninica s-a odihnit zeul evreu? Zilele au fost inventate dupa zei si sateliti
Ce s-a intamplat cu Pr. Hrisostom Filipescu?
Sunt interesat să- mi fac o listă cu comunități online de creștini, care discută lucruri din Biblie etc. În afară de grupuri Facebook sau WhatsApp mai sunt forumuri de discuții active? Sau...? (mai mult)
Imi amintesc ca vorbeam cu un preot de 96 de ani, toata viata lui a trait doar pentru a vorbi despre biblie si mi- a spus ca nu e sigur de mantuirea lui, si azi ce aflu ca un sectanct scrie Crestinii...? (mai mult)
Care este cea mai mincinoasa/infecta religie crestina (aici sunt incluse si pocaitii) :
Care sunt sărbătorile laice in România?
Dumnezeu nu poate fi perceput sau vazut insa existenta Lui este dedusa prin rațiune, prin logica comparativa. Psalmi 13:1a:"Zis- a cel nebun în inima sa: "Nu este Dumnezeu!" In dex găsim caracteristicile...? (mai mult)
Salut, eu nu cred in Dumnezeu.Refuz sa cred intr- o perosoana cu puteri supernturale.Eu cred ca omul a evoluat dintr- un stamos indepartat, maimuta.Cand aud lumea ca zice ca Dumnezeu exista imi vine ...? (mai mult)
De azi, , am devenit si eu satanist" Am facut ritualul de intiere :)) acum cam ce ar trebui sa fac? Sa nu vina iar altii, , credinciosi/ care nu cred si d astea" chiar n am chef de voi, cine mai e satanist/ă...? (mai mult)
Pentru inceput vreau sa va spun o poveste din viata mea. Am fost un copil sarac. Mama si tata nu aveau ce sa imi dea sa mananc. Intr- o zi din cauza situatiei mele financiare colegii din clasa mea...? (mai mult)
Multi atei merg cu premiza ca dacă nu simti ceva, nu atingi, nu vezi, nu auzi, acel ceva nu există, Adică Dumnezeu. Si ca Dumnezeu nu poate fi omniprezent. Dar există pericolul, pe care nu îl poti...? (mai mult)
Credinta in existenta Lui Dumnezeu se aseamana cu o "buruiana" buna precum urzica sau cu iarba pe care cand cineva ateu crede ca a invins-o aceasta "buruiana" sau iarba reapare. Ce parere aveti?
Vreau un raspuns sincer de la religiosii de aici. Ce va face sa credeti ca ne apropiem de sfarsitul lumii? De unde stiti ca va fi exact ca in cartile voastre 'profetice', si nu altfel? Tin sa mentionez...? (mai mult)
Am citit cartea Mintea de dincolo asa pe sarite si am observat ca prezinta o alternativa buna la religiile mainstream actuale. Imi place ca nu sunt indicii care ar sugera existenta unui iad vesnic care...? (mai mult)
Nu pot să înțeleg un lucru cu ateismul! Dacă nu crezi în religie sau în biblie este obligatoriu să nu crezi nici în Dumnezeu sau Divinitate. Sincer eu cred cu toată tăria în Dumnezeu şi Divinitate,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre religia musulmana? Si despre arabi in general.
De ceva timp duc o lupta cu propriile mele ganduri, sa zicem. Uneori ma gandesc ca stiinta este dovada a tot ce ne inconjoara si nu Dumnezeu a creat totul alteori ma gandesc ca totul este creat...? (mai mult)
am fost deochiat foarte tare, am incercat sa scap de el dar parca nu trece, cand ma rog casc, in biserica casc la slujbe, ma simt ametit, tulburat, mai negativist. Sunt nebotezat, ce as ...? (mai mult)
Ia uite ce face religia si credinta https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/barbatul- din- brasov- care- si- a- ucis- toata- familia- condamnat- la- inchisoare- pe- viata- decizia- nu- e- definitiva-...? (mai mult)
Adam si Eva erau arabi? Daca doi negri fac sex si rezulta un copil, ala devine alb sau tot negru? rectific.Ce sansa are ca un copil facut de doi negri sa fie alb sau asiatic?
"Cu multă rugăminte cerând har de a lua şi ei parte la ajutorarea sfinţilor." (Epistola a doua către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel – 8/4) Pe atunci sfintii din cer...? (mai mult)
Pactul cu diavolul, sau initiarea satanismului, pareri?
Ce reprezinta mai exact "vorbitul in limbi"? Am auzit un penticostal folosind expresia. Am nevoie de raspunsuri serioase, descriptive. Multumesc
Exista în islam persoane care să il accepte pe Iisus ca fiu al lui Allah?
Pentru cei care cunosc foarte bine dogmele religioase. O persoană care trăiește într- o zonă izolată și nu a avut deloc contact cu civilizația, nu are noțiunea de Dumnezeu, nu știe ce e bine...? (mai mult)
Zilelele astea am aflat o chestie interesanta. Aparent multi oameni au inceput sa adopte 'religii personale'. Adica ei isi creeaza o religie de la zero sau reinterpreteaza una actuala pentru a fi in concordanta...? (mai mult)
Funda! Buna Tpu...Inca nu mi- am ales o religie ...Si chiar nu stiu ce sa aleg. Ma puteti ajuta? Eu cred in reincarnare dar in acelasi timp intr- un singur Dumnezeu. Exista vreo religie prin care pot sa...? (mai mult)
Referitor la Apocalipsa cu totii stim ca este in curs de desfasurare si ca avand in vedere la cat de multe se intampla prin lume si ca lumea a ajuns mult prea departe credeti ca tot ce este scris in Biblie...? (mai mult)
Crestinii si musulmanii nici macar nu au propiul lor zeu, se inchina la zeul evreu. Adevarat sau fals?
Ce anume a schimbat Mahomed din ceea ce a spus Isus?
Zeul evreu a facut universul, dar nu a putut face o arca?
Medicii spun ca cei care cred in existenta Lui Dumnezeu sunt bolnavi mintal sau ca sufera de schizofrenie insa daca ei sunt atat de atotstiutori de ce nu sunt in stare sa vindece bolnavii?
Ce religie sunt oamenii aceia, pe care ii intalnesti si in Ierusalim si sunt imbracati in haine preotesti negre, cu o camasa alba pe dedesubt, au o palarie neagra si codițe in par. Apropo sunt foarte...? (mai mult)
Am primit o icoana de la o persoana care a fost foarte rea cu mine, ce sa fac cu ea, sa o dau de pomana, sa o tin in casa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.