E periculos sa citesti psalmii? Imi explica cineva si mie care e treaba? Am auzit asta si nu am inteles despre ce e vorba?
ERADICAREA RELIGIEI NU SE FACE CU BULDOZERUL Consider eradicarea religiei un țel pe care din ce în ce mai mulți oameni trebuie să- l îmbrățișeze dacă vor ca noile generații să trăiască ...? (mai mult)
Salutare. Acum cateva zile am fost abordat pe o retea de socializare de catre un individ, parte a unui grup ce se ocupa cu "extraterestrii"! Ma asteptat sa dau de prietenosii martori ai lui Iehova...? (mai mult)
Asta e viitorul Romaniei? https://www.youtube.com/watch?v=XJmYQD1tUZA https://www.youtube.com/watch?v=Bf_5Fjy0Tr4 https://www.youtube.com/watch?v=c3jzTRedjJ4
Ce simbolizeaza Babilonul in cartea Apocalipsei si ce inseamna mai concret pentru timpurile noastre indemnul de a iesi din Babilon? "1. După acestea, am văzut un alt înger, pogorându- se din cer,...? (mai mult)
am și eu nevoie de ajutor! Am câteva săptămâni în care visez o fata necunoscută. Și dupa ce se termina visul cu ea, mă trezesc dintr-o dată și nu mai pot sa adorm!
Cum a aparut intunericul si frigul? Cine le-a creat? Ce zice biblia?
Cu se face că unii se nasc și trăiesc în boală, suferință și sărăcie toată viața, iar alții se nasc și trăiesc în sănătate, bogăție și fericire toată viața? De ce este diferența...? (mai mult)
Dacă biserica e împotriva homosexualității şi a pervertirii sexuale în general, de ce există atât de mulți clerici homosexuali şi pedofili? De ce biserica nu- şi face curățenie în propria...? (mai mult)
1.In ce an a fost scris Tora? 2.Sunt cele 5 carti din biblie identice cu Tora, sau au modificari?
Dumnezeu a creat inainte de Adam, pe Satana, sau pe Iisus?
Timp de 2 ani am studiat religia New AGE. Recent am revenit la Ortodoxie. Știu că trebuie să mă spovedesc de păcatul ereziei, dar în loc să îmi pară rău, eu mă mândresc cu păcatele mele....? (mai mult)
Întrebare pentru credincioși : E adevărat ca orice îi ceri lui Dumnezeu el Îți va da mai devreme sau mai târziu?
Liber cugetatori pe aici? Fara spam
Buna TPU. Oamenii de stiinta atei au carti cu răspunsuri rationale pentru orice. Ei consideră ca nu există divinități sau lucruri, fenomene paranormale. Dar ateii au o rațiune diferita de crestini. ...? (mai mult)
Am prieten, care a fost din lume și parintii lui sunt din lume( și sunt fumători). Prietenul meu s- a pocait si s- a botezat acum 2 ani, inainte sa ne cunoastem. Noi ne știm de aproximativ...? (mai mult)
Originea celor 4 forte fundamentale plus cea a fortei antigravitationale nu este cunoscuta de savanti. Se cunosc doar cativa mediatori ai acestor forte precum fotonul pentru forta electromagnetica si gluonul...? (mai mult)
Voi ați încercat sa deschideți biblia la intamplare și sa vedeți unde ați nimerit? Se zice ca așa Dumnezeu ne da semne. Vorbind serios am încercat și m- am rugat și am primit multe semne care...? (mai mult)
Pana acum 3 luni nu credeam in Dumnezeu, dar am început sa cred citind biblia, rugându- ma, am fost și in Ierusalim... Chiar pot spune ca sunt foarte credincioasa acum. Daca am fost atee și acum...? (mai mult)
Puteți sa-mi spuneti va rog in ce ordine sa citesc cărțile din Biblie? Am citit pana acum Matei, Marcu, Luca și Ioan. Cu ce sa continui ca sa înțeleg mai bine?
Ce inseamna "a te mantui", si ce trebuie facut pentru a te mantui?
Este limpede ca a face parte dintr-o religie sau o secta nu este solutia pentru mantuire. Care este solutia pentru mantuire?
Tot aud concepte ca reîncarnarea și nu știu ce să mai cred fiind atâtea religii și până la urmă cum ne dăm seama care propovăduiește adevărul? Cum se face că unii se nasc orbi, paralizați,...? (mai mult)
Ce sunt si de unde avem dogmele - crestin ortodox? Acest subiect a fost scris de un preot, iar preotul NU MINTE deoarece a minti este pacat. Cineva, un ortodox, nu era de acord cu un citat din acest...? (mai mult)
Extraterestii vs zei, care credeti ca, castiga?
A se demonstra stiintific sau rational sau logic, din viata obisnuita zilnica fara experiente personale speciale, ca omul ca orice organism fie animal fie insecta fie vierme este alcatuit din doua parti...? (mai mult)
Este păcat, un pacat fără voie? De exemplu, fac ceva și abia dupaceea aflu că a fost un păcat? Ce inseamnă in general, un pacat făra voie?
Biologii spun ca vitalitatea este dependenta de structura de multitudinea celulelor stem de lungimea telomerelor si ca nu e vorba despre o energie vitala care anima un organism. Daca ar fi asa celula ou...? (mai mult)
Doar preoții și episcopii au dreptul să miruiasca?
Când treci pe lângă o biserica trebuie sa te închini neaparat de 3 ori? Este greșit dacă ma închin doar o data?
Despre poporul ales de Dumnezeu ce parere aveti?
Durata de viata sau vitalitatea unui spermatozoid si a unui ovul adult insumeaza aproximativ echivalentul la 5 zile de viata. Cea mai tanara mama de 12 ani echivaleaza cu 80 de ani - 12 ani = 68 de ani....? (mai mult)
De ce se zice ca Maria a ramas inca fecioara? Nu l-a nascut pe Iisus?
"Este un Domn, o credinta, un botez, " (Efe.4:5) Se stie ca acest lucru nu exista si nu va exista niciodata pe pamant, si asta deoarece lumea accepta ideea ca axista varianta "fiecare cu adevarul lui"....? (mai mult)
Apoi a chemat la El norodul împreună cu ucenicii Săi şi le- a zis: „Dacă voieşte cineva* să vină după Mine, să se lepede de sine însuşi, să- şi ia crucea şi să Mă urmeze. * Mat...? (mai mult)
Despre ce biserica este vorba? Unii au zis ca este vorba de Ucraina dar in filmare se vad sticle goale de apa din Romania. http://www.reddit.com/r/WTF/comments/alxce6/holy_water/
Ce se poate face atunci când viața îți dă palmă după palmă? Atunci când vine necaz după necaz, pierzi sănătatea, jobul, apropiații tăi? Când nu mai poți, iar sufletul și trupul tău...? (mai mult)
Salut,am ganduri de hula impotriva duhului sfant,fara de voia mea, sunt foarte trista.Sa marturisesc preotului sau unei persoane ce fel de ganduri am avut? dau funda...
De ce foarte multi tineri cad in capcana curviei, preacurviei, si tot mai multi îl resping pe Iisus Hristos şi traiesc o viața destrabalata? Oare merita pentru cativa ani De placere sa suferi o vesnicie...? (mai mult)
Când si unde poti aplica mir acasa?
De ce merg oamenii la manastire?
Ce parere aveti despre pagani? De exemplu eu ma pot numi pagan, sau odinist, daca eu cred in zeii scandinavi, dar ca o idee de motivatie, urmez virtuţiile acestei religii si imi onorez stramoșii...? (mai mult)
Salut. Cazarea la manastire se plateste?
Cu ce energie, cu ce forta, cu ce putere bate inima omeneasca si cu ce energie/forta /putere am fost creati si traim acum de ani de zile de la nastere? Care- i forta/energia/puterea/suflul care ne tine...? (mai mult)
Salut, am vazut acest clip https://youtu.be/OzIrBQZcCcw Si m- a speriat foarte tare..cum pot sa evit sa ajung rau ..adica sa ma poate controla diavolul si cum imi dau seama daca o face deja, help va...? (mai mult)
Pomana de 6 luni se face doar in weekend? Pica luni pomana. Se poate face si luni?
Este foarte puțin probabil ca doar pe Pamant sa existe forme de viață ținând cont de vastitatea Universului. Dumnezeu este o forma de viata si chiar sursa vietii. In Biblie sunt explicate foarte clar...? (mai mult)
Hey, am o întrebare, sau nu știu o problema, nu știu cum să îi spun! Eu sunt o adolescentă că toate celelalte, înjur, vorbesc urat și în preajma altora mă cred atee! Dar doar cu un singur...? (mai mult)
Care este diferenta intre preot si apostol?
Ce conditii trebuie sa indeplineasca cineva pentru a putea fi botezat? Cine sunt cei care pot boteza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!