Voi creștinii de cate ori va duceți la biserica? Ce semnifica mersul la biserica? Pe mine mă liniștește îmi place și îmi place sa mă rog dar mai sunt și alte semnificații?
De ce e pacat sa muncesti in zile de sarbatoare? Ca doar nu omori persoane.Si cand te caci este munca.
FUNDA! Vreau si eu macar cateva versuri dintr/o rugaciune sintoista sau budista.
De ce după ce dam sau facem o fapta buna avem acele sentimente bune? Care e explicația? De ce nu e bine sa ne lăudăm cu faptele bune?
explicaţi- mi acest vis:Cu un an în urmă l- am visat pe cel rău deghizat într- o pisică albă cu pete negre şi cafenii.Alergam după el într- o casă în construcţii pentru că simţeam...? (mai mult)
Dumnezeu e atotputernic, nu? Atunci de ce mai mergi la doctor sa te vindeci de gripa, cancer, etc.Te rogi si gata iti trece
Buna! Cunoaste cineva vreun pastor care cununa persoane de religii diferite?
Nu știu ce să mai fac! Am ajuns în punctul în care am în cap și varianta sinuciderii. De 4 luni din cauza unui șoc emoțional puternic nu mai pot de cap, sunt amețit, îmi e rău, mă doare ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre parintele Daniil Horga de la Calugareni? A fost cineva la el? Pe internet parerile sunt impartite. Eu vreau sa merg la el ca preot cu har, nu pentru practici..suspecte....? (mai mult)
"Totul e desertaciune" spunea cel mai intelept om din istorie. Atunci de ce ne mai chinuie Dumnezeu cu viata asta? De ce nu ii omoara pe cei ce vor sa moara?
De ce nu i-au pus numele Emanuel lui Isus ca sa implineasca prorocia? Sau este vorba de altcineva?
Sangele lui Hristos a fost varsat pentru toti oamenii ce se intorc la Dumnezeu. Doar 144000 se cuvine sa bea din vin ce simbolizeaza sangele varsat al lui Hristos. Relatia dintre cei 144000 si Hristos ...? (mai mult)
De ce observ mult mai multe fete care isi declara satanismul comparativ cu sexul opus? Adica, baieti satanisti, nu am vazut prea multi (sau care sa- si proclame cel putin). Fete, inclusiv pe TPU (ca ...? (mai mult)
Bună TPU... am o întrebare, de ce atunci când mă dau cu mir după 2-3 minute incepe să mă ardă pielea în acea zonă?(nu am nici o alergie)Îmi poate explica cineva?
Daca omul ar fi evoluat de ce omul are dorinta si placere se_xuala? Exista un motiv pentru care omul are astfel de dorinte? Nu cumva omul a fost creat de Dumnezeu cu astfel de dorinte si nu a evoluat cum...? (mai mult)
Exista atei carora le-ar place sau nu le-ar place daca ar primi confirmarea ca Dumnezeu exista? De ce? Ce fel de dovada v-ar convinge?
Ce se intampla daca muncesti de Sfintii Trei Ierarhi? Asta maine.
Sufar psihologic si nu prea mai am speranta de mai bine. Cum ma poate ajuta Dumnezeu daca tratamentele medicamentoase nu ma prea ajuta?
Facerea de copii inainte de casatorie este imorala?
Legea veche din vechiul testament a fost slaba si fara vreun beneficiu pentru ca jertfele de animale nu acopereau pacatele. Atunci Dumnezeu le- a dat evreilor o lege ca sa nu stea degeaba si sa le faca...? (mai mult)
De ce oamenii sunt indobitociti cu religia? Adica la ce ajuta ea de fapt? Pe cine ajuta? Chiar nu putem sa traim si noi fara sa ne gandim la ce e dupa moarte? Apropo, daca voi chiar credeti in lumea...? (mai mult)
Ce contine cartea Puterea sperantei de la EVS?(editura viata si sanatate) A citit-o cineva? Te ajuta?
recent am fost deochiat si m- am simtit cam 3 luni destul de rau, deochiul parca nu vrea sa iasa in totalitate. Casc mult cand merg la biserica in timpul slujbe sau cand spun o rugaciune. ...? (mai mult)
Buna dragilor! Eu sunt ortodoxa, dar citind Biblia as dori sa îmi schimb religia. Sa trec la baptism sau evanghelism. Însă as vrea sa vorbesc in privat despre mai multe aspecte. Este cineva dispus ...? (mai mult)
Daca e pacat sa ai placeri sexuale de ce femeia are clitoris? Adica clitorisul doar la placere foloseste si doar atat
Să încep cu Vechiul Testament sau Noul Testament? Și de ce acesta primul?
Cum a facut 'zeul crestin' lumea si universul? Dar fara sa apelati la cartile evreilor(vechiul testament)
Unde gasesc alinare si mangaiere sufleteasca, liniste sufleteasca si ceva care sa imi mai indulceasca starea suferinda in Biblie? Sufar mult psihologic iar pe partea de tratament medicamentos am respectat...? (mai mult)
Dacă una din cele mai importante legi ale Bibliei este să nu ucizi, de ce este vechiul testament atât de violent? De ce are atât de multe legi despre pedeapsa cu moartea, de ce se vorbește atât...? (mai mult)
Care sunt cele 9 cete ingeresti? Am vazut ca cele 9 cete ingeresti sunt: Serafimi, Heruvimi, Tronuri, Domnii, Puteri, Stapaniri, Incepatorii, Arhangheli, Ingeri. De ce la Proscomidie sunt: Ingeri,...? (mai mult)
Ce parere aveti daca toate sectele crestine ar fi unite sub aceeasi religie unitara? Adica sa nu mai existe crestini catolici, ortodocsi, adventisti, martorii lui Yehova, baptisti etc, ci simplu crestini,...? (mai mult)
Salut, stie cineva, de preferabil din Sibiu, daca sunt grupuri Gurdjieff in Sibiu sau persoane interesate de A patra cale?
Cand ma pot spovedi?
Stie cineva daca cei de la Editura Viata si sanatate onoreaza si comenzi cu sume extrem de mici? Am nevoie doar de Puterea sperantei care costa 2 lei, am platit cu cardul, cu transport cu tot vine 8 lei,...? (mai mult)
"În mod curios, acum 9.000 de ani, linia Clovis dispare. Astăzi nu există ADN asociat cu Clovis în populaţiile actuale din America de Sud. Descoperirea sugerează că o înlocuire a populaţiei ...? (mai mult)
credeţi în Dumnezeu? Vă temeţi de el?
Cand visam sufletul nostru este in planul astral?
Ati citit cartea "Puterea sperantei" (de Julian Melgosa si Michelson Borges)? Cum este? Te ajuta?
Cum sa imi fie Dumnezeu mai aproape, cum sa fie Dumnezeu mai alaturi de mine si sa am o credinta mai puternica si sa fiu un om mai bun?
Salut tpu.Nu știu cum sa încep teoretic sunt confuz și practic sunt traumatizat.Am văzut...Doamne Iartă- mă un video cum este omorât un om...si nu e fals.Acum îmi bag tot feluri de întrebări ...? (mai mult)
Ce a făcut Noe cu animalele hermafrodite? Câte a luat în arcă? Citez: "Din toate animalele curate vei lua cu tine cate sapte perechi, parte barbateasca si parte femeiasca, iar din animalele necurate...? (mai mult)
In Evanghelia dupa Ioan 5:19 Isus spune ca Fiul nu poate face nimic de la sine. Cum comentati asta? Nu e Isus, Dumnezeu Fiul, atotputernic si el?
Cum îți dai seama ca ar fi o fantoma pe lângă tine? Adică fiind invizibile. Cum o percepe pielea, ochii etc corpul? Ce simți?
Ateii sau necredinciosii afirma ca fara sa creada in Dumnezeu in valoarea jertfei lui Hristos ei pot satisface vointa sau dorinta Lui Dumnezeu insa ei nu stiu ca fara credinta e imposibila salvarea si ...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre urmatoarele verseturi spuse de Vlad Grigorescu? "Crezi ca Dumnezeu vede cand furi? Cand minti, preacurvesti, omori sau cand injuri? Sigur nu te vede, poti linistit sa...? (mai mult)
Vi se pare ca dealul Golgotei seamana cu un craniu? https://bramanswanderings.com/2015/03/02/the- place- of- a- skull/ In Biblie mai e numit si „locul capatanii". Nu e fascinant ca Iisus a invins...? (mai mult)
Intrebare adresata celoc ce sunt crestini! Am auzit ca Dumnezeu nu da mai mult decat poate duce persoana respectiva. Acum, sunt multe stiri despre fete(si nu numai) ce au fost abuzate sexual...? (mai mult)
priviri aici ce Blasfemie aduce papa Francisc. http://r2- - - sn- vg5obxgv- cjhe.googlevideo.com/videoplayback?fvip=2&lmt=1519298030849158&signature=A2BA0A5141189F0E97FBB982FAA508E830DC91AA.60C85C8F3DA460AB8670A6E7E1479F0683ECEB06&itag=36&ei=zhZKXMj_EoiI8gOx5JnQDA&sparams=clen%2Cdur%2Cei%
China cea mai atee tara din lume blocheaza accesul la libertatea de cunoastere. La fel ca Satan ce a blocat sau redus accesul omului la cunoasterea binelui in favoarea cunoasterii raului. https://m.mediafax.ro/externe/china-...? (mai mult)
Am tot văzut videoclipuri în care se explica că dacă un om s- a născut cu un handicap, sau foarte sărac, sau suferă toată viața chinuit de boală înseamnă că a fost numai rele într- o viață...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?