L-am visat pe Dumnezeu 10 nopti la rand, ce inseamna?
Am o prezentare la religie despre eutanasie şi aş dori să aflu părerea altor persoane despre aceasta. M-am gândit că mă puteți ajuta. Credeți că este un lucru bun? De ce?
as dori sa stiu daca este adevarat ca fiecare om are un inger pazitor? Si daca da sa imi recomandati o carte, link. orice, ateii stati deoparte nu va vreau parerea, *ugeti!
Vouă vă este teamă de moarte? Ce părere aveți despre ea? Credeți în viața de dincolo?
Credeti ca exista viata dupa moarte? De genul iad/rai? Reincarnare?
Ce credeti despre tot ce a scris Ellen G. White? Are o opera impresionanta si zic eu inspirata divin.Si o zice un ortodox obiectiv.In afara de cateva chestii despre Sabat unde nu sunt de acord, chiar ...? (mai mult)
Cum adica Satana da si ia. Din citatul sau. :"Eu dau si eu iau. Eu imbogatesc si Eu saracesc.Eu aduc atat fericirea cat si nenoricirea."
Asa cum necredinciosii spun ca totul a aparut din intamplare inseamna ca si ei sunt din intamplare si viitorul lor e la intamplare culminand cu moartea vesnica. Nimic la intamplare sau aleatoriu sau schimbator...? (mai mult)
Perpetuarea vietii biologice nu ar putea fi posibila fara o referinta vie neschimbatoare nedegradabila fara inceput si fara sfarsit precum Dumnezeu. ADN- ul este degradabil si sufera mereu modificari mici...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartile de la editura Viata si Sanatate?
Am si eu nevoie de un sfat ca sa zic asa. Cumnata mea s- a pus moasa la copilul meu. Acum si ea este gravida si nu are pe cine sa puna moasa. Intrebarea mea este urmatoare : Este bine sa ma pun eu...? (mai mult)
Am o intrebare:De ce se tine post? Care e semnificatia? De ce conteaza ce mancam pentru Dumnezeu?
Hopa, a trecut luna sangerie, tot nu mai vine apocalipsa? Sau trebuia sa vina de 2000 de ani incoace?
Eu de la 6 ani am fost indragosit de rapul american. Visul sa ajung o parte dintre artistii internationali de rap este un vis care il urmez si o voi face mereu. Dar intrebarea mea este, daca...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si toti baietii baga la aparate. Am bagat si eu de 2 ori la plesneala 10 lei si m- am oprit si i- am promis lui Dumnezeu pe cuvantul meu ca nu mai bag, nu ca pierdusem decat 10 lei dar...? (mai mult)
Stiind ca bitumul este un produs al petrolului si al carbunelui si stiind ca petrolul si carbunele este un produs al potopului din 2370 i.Hr. de unde a avut Noe bitum smoala ca sa construiasca arca? ...? (mai mult)
Am avut un vis foarte ciudat azi noapte.Eram parca la o pomana ceva si eram cu prietenul meu in baia casei.Peretii erau de un alb imaculat de iti lua ochii.El era intins in cada, parca lesinat.Partea ...? (mai mult)
Omul necredincios se lauda cu realizarile lui dar omite faptul ca toata tehnologia dezvoltata de om se bazeaza pe arderea si prelucrarea combustibilului fosil rezultat in urma potopului mondial din 2370...? (mai mult)
Cine este crestin user Mircea? acum 6 ore | Mircea08 explică: Parerea mea este ca nu erau crestini!, iar din care stiu eu erau catolici, ori catolicii nu prea stiu ce sunt, deoarece in Biblie nu ...? (mai mult)
Exista fosti-atei care au devenit crestini sau care au ajuns la o concluzie finala precum ca indifierent de cine o fi, exista un creator si o viata de dupa?
Va exista religia atata timp cat va exista rasa umana? Ce credeti ca s-ar intampla cu religia in cazul descoperirii unei civilizatii extraterestre de exemplu?
Voi sunteti din tatal vostru diavolul si vreti sa faceti poftele tatalui vostru. EL, DE LA INCEPUT A FOST UCIGATOR DE OAMENI, si nu a stat intru adevar, pentru ca nu este adevar intru el. Cand graieste...? (mai mult)
ROLUL CRESTINULUI Nu voi M- aţi ales pe Mine, ci Eu v- am ales pe voi şi v- am rânduit să mergeţi şi ROADA SA ADUCETI, şi roada voastră să rămână, ca Tatăl să vă dea orice- I veţi cere...? (mai mult)
Satan a stresat- o pe Eva cu stiinta despre bine si rau. Satan i- a tulburat linistea frumoasei Eva. Asa se intampla cand omul e stresat sa cunoasca prea multe. Mai mult rele decat bune. Acum Satan informeaza...? (mai mult)
Imi puteti da un exemplu din Biblie de posedare subtila fara stiinta posesorului creierului fara ca acesta sa scoata saliva pe gura si fara convulsii si fara sa para un nebun ci un om cat se poate de lucid...? (mai mult)
Credeti in darul clarviziunii? Credeti ca exista oameni cu asemea har de previziune?
Le- a cerut vreodata Dumnezeu oamenilor sa practice canonul sau chinul cu sacul si cenusa in semn de cainta? Si daca nu aveau sau nu gaseau vreun sac si nici cenusa? Iesirea 12:8:"Şi să mănânce ...? (mai mult)
Vreau să vă spun că eu chiar dacă sunt creștin ortodox, am început să cred în reîncarnare. Nu cred că avem destul timp să le facem pe toate într- o singură viață și de aceea trăim mai...? (mai mult)
De ce Isus a invatat pe oameni sa se roage doar Tatalui? Stiti si voi, doar rugaciunea Tatal nostru. De ce nu a folosit Dumnezeul nostru ca sa fie inclusa toata trinitatea daca e corecta?
Fosilele se formează doar dacă animalele sunt îngropate adânc și repede, înainte să aibă timp să putrezească si acest proces a avut loc in timpul potopului biblic. Existenta fosilelor este o...? (mai mult)
Cel ce permite prin necredinta sa intre un demon in capul lui si sa- l posedeze subtil se face vinovat de necredinta inaintea Lui Dumnezeu si dupa ce a permis demonului sa intre in capul lui de atunci ...? (mai mult)
In Biblie nu sunt mentionati dinozaurii pentru ca erau considerati animale obisnuite si pasnice doar ca mai mari. In Biblie nu sunt pomenite foarte multe animale care exista si in prezent. Biblia nu este...? (mai mult)
Cum si-a dat seama Dumnezeu ca Adam avea nevoie de o femeie?
As vrea sa aflu parerea voastra despre vrajitoare. Am inceput sa am foarte multe probleme cu iubitul meu. Si din disperare. Si din curiozitate am sunat la o vrajitoare. Mia spus ca sunt blestemata....? (mai mult)
Am o întrebare, este masturbarea un păcat? Ma Oprisem 3 săptămâni și am dat-o 1 data.
E bine sa te rogi la Dumnezeu ca sa nu iti mai dea necazuri?
Daca leul ar fi evoluat la ce- i mai foloseste atata blana paroasa pe cap in clima calda si de ce nu i- a disparut? Nu i se face prea cald? Cand a fost creat nu era atata caldura caniculara ca in prezent....? (mai mult)
Voi ce dorințe pe care le-ați considerat imposibile v-a împlinit Dumnezeu?
Cineva poate spune ca cei care fac bine fara credinta in Dumnezeu se zbat ca pestele pe uscat. Cum comentati?
"Şi a zis: O, tu cel plin de toată viclenia şi de toată înşelăciunea, fiule al diavolului, vrăjmaşule a toată dreptatea, nu vei înceta de a strâmba căile Domnului cele drepte?" ...? (mai mult)
Pe ce data se serbeaza numele Elisabeta? De Sf Cuvioasa Elisabeta pe 24 aprilie sau de Sf Elisabeta mama Sf Ioan Botezatorul pe 5 septembrie?
Iosif (tatal vitreg al lui Iisus) este urmasul lui David sau unul dintre ei, la fel se spune si despre Iisus, care ar fi fost nascut dintr- o virgina cu ajutorul Duhului Sfant. Cum ar putea Iisus sa ...? (mai mult)
Salut, incerc să mă căiesc sa nu mai mint și azi am mințit. Cum se poate să îmi ierte minciuna?
Care-i sensul suferintei? Buddha parca spunea ca viata inseamna suferinta.
Intrebare doar pentru agnostici, sunteti sceptici si legat de stiinta sau doar de existenta unui creator?
Credeti ca exista karma? Cum functioneaza ea? Aud des vorba:Ce dai, aia primesti. Este adevarata aceasta maxima?
Una din practicile straine crestinatatii este yoga. Statul în maini este un exercitiu yoga?
Acum câteva luni simteam ca orice ma rog va deveni realitate la un moment dat. Acum simt ca vorbesc singura când spun orice rugăciune. Vreun ajutor? Dau funda
Multora gandul vesniciei li se pare o irealitate insa imensitatea nemarginita a universului ne conduce gandirea la ceva infinit fara margini. Tinand cont de acest vast univers nu vi se pare rational sa...? (mai mult)
Majoritatea cântecelor adică 95% din cântece de pe Youtube sunt rele la fel cum 95% din teoria evoluționistă este greșită in timp ce restul de 5% se potrivește cu adevărul. In ansamblul ei teoria...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!