Cati dintre voi nu va ganditi uneori ca traiti intr- o realitate virtuala mai ales cand va treziti din somn? Nu v- ati gandit vreodata ca Dumnezeu actioneaza prin voi fie ca faceti bine sau rau potrivit...? (mai mult)
Acum 2 zile mi-a murit strabunica, parintii imi spun ca nu am voie sa ma uit la tv sau sa ma spal pe cap, este adevarat? Maine am scoala si...
Se pune daca faci un juramant pe o carte de rugaciuni?
Cum, unde ai cand a aparut Islamul?
Cercetatorii afirma ca Soarele se va degrada peste miliarde de ani considerand unele stele care s- au degradat si au explodat potrivit observatiilor lor. Insa nu putine au fost situatiile cand au fost ...? (mai mult)
"La inceput era cuvantul si cuvantul era cu Dumnezeu si cuvantul era Dumnezeu." Ce intelegeti voi din asta? Eu o vad ca o constructie gnostica, voi?
De ce evreii sunt discriminați de catre unele popoare?
De două zile mă tot macină întrebarea asta, , Există Dumnezeu? ". Am citit foarte multe știri în care unii oameni afirmau că există și alți afirmau că nu există. Mă tot doare...? (mai mult)
Credeti ca e bine sa credem in Dumnezeu daca acest lucru iti ofera speranta, putere de a merge mai departe, confort mintal si daca astfel ne ajutam intre noi precum fratii?
Daca exista marsuri progay, atunci de ce nu mai bine se propune un mars anti- gay? Voi ce aprere aveti? Daca sunteti mai multi pro, poate facem o petitie sau ceva. Nu sunt deloc religios, dar cand ...? (mai mult)
Isus a afirmat ca Ioan Botezatorul este Ilie Prorocul. Totusi Ioan cand a fost intrebat daca este Ilie a raspuns ca nu este el. Ce concluzii putem sa tragem de aici? Este vorba despre reincarnare?
Conform unei prorocii din vechiul testament, inainte de venirea lui Mesia trebuia sa vina prorocul Ilie si sa aseze din nou toate lucrurile. Conform lui Isus acesta a fost Ioan care nu a asezat nimic ...? (mai mult)
Buna, sunt curios putin de un lucru si mi- ar placea sa va aud motivele pentru care credeti in ceea ce credeti. Ce va face pe voi sa credeti sau sa nu credeti in existenta unui Dumnezeu? Si pentru...? (mai mult)
Ce legatura are politicul cu religia? De ce vedem preoti la cele mai importante evenimente politice?
În Apocalipsa stă scris: "Iată, Eu vin curând" - Au trecut de atunci vreo două mii de ani. La câteva zeci de ani după Hristos, apostolul Pavel scria: "Fraţilor, de- acum vremea s- a scurtat"....? (mai mult)
Intr-o societate care devine din ce in ce mai necredincioasa din ce in ce mai multi oameni omit sa mai spuna "multumesc". Ce parere aveti?
Oamenii sufera mai mult decat animalele decat cainii si pisicii. Pisicii nu racesc si nu fac gripa ca oamenii desi afara e ger sau ninge. Si astea pentru ca din cauza omului sufera animalele pentru ca ...? (mai mult)
Exista raiul si iadul?
Ioan botezatorul avea o secta sau?
Ce trebuie sa faci si ce nu trebuie sa faci pentru a fi pe placul lui Dumnezeu? Nu ma trimiteti sa citesc Biblia. Spuneti-mi ce stiti voi.
Cum sa fac fata mai bine unei ispite care ma indeamna spre a face un păcat mare? Stiu ca nu e corect sa actionez si sa dau frâu liber acțiunii respective dar gândul tot apare si greu ...? (mai mult)
Este adevarat ca exista asa ceva numit Dumnezeu?
Recent, am fost cu un părinte de al meu la un proroc. Acesta mi- a zis sa ascult de Dumnezeu ca de nu voi fi pus la pat de suferință + mi- a mai zis multe lucruri bune. Faza e ca de atunci...? (mai mult)
Ce se intampla dupa facultatea de teologie? Adica mai faci ceva cursuri dupa ca sa devii preot? Iubitul meu este acolo in anul 2 dar pana acum nu l- am intrebat. Sper sa raspundeti frumos si ...? (mai mult)
Crestinii dau ignore doar pentru ca ii incomodeaza si pun in dificultate raspunsurile noastre? Asa am patit eu, nu am jignit pe niciunul din ei.
De ce multi nu mai iau in considerare ce a spus Dumnezeu in vechiul testament si se bazeaza doar pe evanghelii care cel mai probabil au fost corupte si de aceea sunt si atat de multe si diferite?
Ce inseamna ca Isus a implinit Legea? Daca a implinit-o nu mai trebuie respectata sau cum?
Cine sunt cei cu regatul lui iehova si ce vor? Eu sunt crestin ortodox.Am vazut ca au niste credinte care nu se pupa cu biblia cea practicata de crestinii ortodocsi ei.Ma rog nu- mi bat capul cert...? (mai mult)
Filmele sf fac parte din propaganda ateista. Eu ma uit la filme sf ca sa inteleg mai bine subtilitatile acestei propagande. Ce credeti?
Ce limba vorbeste Dumnezeu?
Cum ii este aleasa parohia unui preot? Prin pile sau examen sau cum?
Eu stiu ca sa mimti e păcat. Dar daca esti scriitor si ai scris o carte SF in care ai scris lucruri neadevărate, se pune ca păcat?
Iisus Hristos si apostolii au propovaduit Evanghelia (Noul Testament) De ce nu a propovaduit Biblia?
Bună ziua. Va pun o întrebare...Om bun în fata ochii oamenilor? Sau om bun în ochii lui Dumnezeu?
Diavolul lucreaza in ascuns, astfel ca incerca sa faca lumea asta / societatea in care traim cat mai oarba si pe om sa- l duca in propriile pofte distructive, astfel orbindu- ne de acest lucru si tinandu-...? (mai mult)
Cati dintre voi ar accepta ca toti suntem aceeasi fiinta care e doar multiplicata sau care traieste nenumarate vieti pana ar ajunge din nou la perfectiune, prin experientele din fiecare vieti? Chestia...? (mai mult)
O dovada ca Dumnezeu exista/e adevărat:ați văzut ca uneori unele chestii nu ne ies deloc. Orice am face și pe orice cale am lua- o mereu ne sta ceva în cale (doar când e malefic gândul sau în unele...? (mai mult)
Deisti,panteisti sunteti convinsi ca exista acel creator?
Nu vreau sa cred in Dumnezeu pentru ca stiu ca nu există, ca e ceva inventat, ca sunt atâtea motive pentru care nu as crede! Dar am avut mai de mult un vis cu Iisus, care îmi ridica semne de întrebare....? (mai mult)
Cum sa nu imi mai fie frica asa de tare de moarte si de non existenta? Voi personal cum va descurcati cu "angoasa" asta care cred ca ne afecteaza pe toti in unele momente ale vietii.
Va e frica de non existenta? De moarte.Cat de mult in procente? Pe mine ma inspaimanta numai simplul gand la asa ceva.Raspundeti sincer.
Iata inca o dovada a existentei Lui Dumnezeu din Biblie. Consumerismul a fost creat de Dumnezeu. Adam muncea puțin in gradina Edenului si pământul rodea mult cu efort minim. Tendinta prin tehnologie...? (mai mult)
Nu sunt linistita in privinta cu homosexualitatea si biserica. Dintotdeauna mi- au placut femeile. Nu pot schimba. Ma duc la biserica, cred in Dumnezeu. Dar biserica ma condamna. La fel si biblia. ...? (mai mult)
Dumnezeu nu permite ca omul sa fie incercat peste puterile lui si de aceea Dumnezeu nu prevede un chin vesnic sau cunoasterea raului pana peste orice limita si nu lasa ca omul sa fie tors ca un fuior de...? (mai mult)
De ce atata ura intre crestini si atei? Nu se poate discuta civilizat cu privire la ideeile existentiale,filosofice? Chiar trebuie sa existe atata ura,mistocareala, batjocura?
Dovezi că Extratereștrii sunt demoni? g
Dacă atât de multă lume spune ca nu exista Dumnezeu atunci de ce după ce mă rog mă simt mai bine, am avut și un vis care îl implica (nu mi- a apărut dar 99% el vorbea), de ce mă liniștesc ...? (mai mult)
E adevărată superstiția ca nu e bine sa speli sau sa faci reparații duminica sau de sărbători? Am auzit la ai mei. Și am mai auzit ca cică nu ar fi bine sa te speli pe cap duminica.Sunt...? (mai mult)
Toate religiile din Romania pe care le stiu eu respecta deopotriva poruncile din Vechiul Testament, cat si Noul Testament. Cei care incearca sa respecte ambele testamente gresesc profund deoarece sunt...? (mai mult)
Zeitatile pagane sunt de fapt niste reprezentari ale demonilor? Priviti ce spune Moise in Deuteronom capitolul 32, care este una dintre cele mai vechi carti ale Bibliei (aviz si celor care spun ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!