Care dintre voi ați mai fost azi la aghiasma? Să vă meargă bine tot anul
Acum câte mii sau milioane de ani Dumnezeu i-a făcut pe Adam și Eva?
Verișoara mea spune ca ea a fost un copil cuminte și se întreabă dacă ii va da Dumnezeu si ei un copil cuminte. Adica așa este corect, ce părere aveți? Fără aberații nu cred in D- zeu etc.Sau...? (mai mult)
Viata mai are rost cand suferi timp indelungat?(psihologic)
Asa se educa copiii de mici ca sa creada in zei fictivi https://www.facebook.com/neorationalism2/videos/270186853675436/?hc_location=ufi
Daca omului ii placea războiul si nu pacea înseamnă ca nu ar fi fost creat si ar fi însemnat ca ar fi evoluat. Dar cum omului ii place pacea înseamnă ca omul nu a evoluat ci a fost creat. In domeniul...? (mai mult)
Pentru cei care nu cred că Dumnezeu există. Voi ne numiți pe noi creștinii pe noi creștinii niște oameni nebuni, sau prosti. Dar teoria în care credeți voi este că la început a fost un punct...? (mai mult)
Faptul ca omul si animalele salbatice au perioada de odihna zilnica este o dovada ca Dumnezeu nu a creat pe om si animale salbatice ca sa lupte ca sa ucida ca sa vaneze. Altfel omul si animalele salbatice...? (mai mult)
Aceştia sunt cârtitori, nemulţumiţi cu starea lor, umblând după poftele lor şi gura lor grăieşte lucruri trufaşe, deşi, pentru folos, dau unor feţe mare cinste. Epistola sobornicească...? (mai mult)
Credinta este in legatura cu cunoasterea sau cu stiinta. Cand cineva crede ceva are credinta. Toti astronomii si toti oamenii au cate o credinta sau cate o parere. Credinta poate fi eronata sau poate fi...? (mai mult)
Am vazut pe aici ca se discuta ca omul nu poate creea viata, numai Dumnezeu poate, nu? Atunci cum explicati ca au aparut cainii? In afara de caini lupi.
Multe lucruri scrise in Evanghelie par a fi simple si nu prea importante, cum ar fi faptul ca singurul invatator este Iisus. Daca este asa simplu de ce lumea in marea ei majoritate au ca invatator preotul,...? (mai mult)
Cititi Dovada lumii de dincolo, Harta Raiului(ambele de Eben Alexander) si cartea Viata dupa viata (Raymond Moody)si o sa vedeti ca o Putere Superioara adica un Creator Inteligent exista si mai ales ...? (mai mult)
Aghiasma Mare are vreo putere?
Daca omul ar fi avut os la penis atunci oamenii s- ar fi inmultit mult mai repede si ar fi ajuns la 10 miliarde in 4000 i.Hr si astfel ar fi ajuns sa domine global toate animalele mult mai devreme. Acest...? (mai mult)
Acum vreo 2 luni, mama mea a avut un vis cu un înger dar era alb adică nu negru sau cv și în spatele lui era Dumnezeu era așa mare din spusele ei.Era în camera surorii mele fiindcă mama...? (mai mult)
Am văzut că la mormântul părintelui Arsenie Boca oamenii cu credință s- au vindecat de boli, am citit despre Iisus fiul Lui Dumnezeu care a vindecat mulți bolnavi, sfinți care au vindecat bolnavi,...? (mai mult)
sunt un satanist, da stiu ca suna ciudat, dar cei care sunt ca mine vreau sa-mi spuna site-ul acel satanist, i-am uitat numele.
Considerati ca e nevoie de carte multa pentru a intelege Evanghelia? A fost Evanghelia scrisa pentru o anume elita sau pentru toata lumea?
Cine este șeful francmasoneriei contamporane? https://www.facebook.com/HEADvalentin/
Credeti in predestinare? Exemplu:viata lui Isus a fost predestinata.Adica nasterea la acea data 25 evenimentele care au urmat ulterior, eliberarea noastra de sub jugul pacatului etc. Vreau sa spun, in...? (mai mult)
"E adevarat ca gandirea mai avansata ne deosebeste putin de restul primatelor, dar si cimpanzeii au o anumita constiinta de sine. Isi recunosc propria imagine intr- o oglinda de exemplu. Si pot sa- i ...? (mai mult)
Salut, daca fac un păcat grav și nu îl mai fac și regret Dumnezeu ma iartă chiar daca nu mă duc și la preot?
Oare bogatii nu stiu ca ajung in rai daca nu au averi pe pamant? De ce nu isi doneaza toata averea si sa traiasca intr-o cocioaba? Sau ei vor sa ajunga in iad?
Oare de ce oamenilor bogați care nu au nicio treabă cu faptele bune și cu credința le merge bine, boala nu îi atinge, au femei și trăiesc ca în paradis, iar omul sărac pe lângă faptul că...? (mai mult)
Sunteți de acord cu intrarea părintelui în casa dumneavoastră pentru a o sfinți de Bobotează?
In a cata zi Dumnezeu a facut cainii?
Stiind ca barbatul are 24 de coaste, dar cate are femeia? Se zice ca femeia are 25, ca Dumnezeu i-a luat o coasta lui Adam si i-a pus-o Evei, nu?
Doua intrebari: 1) Cum mă pot abține de la anumite tentatii (jocuri de noroc, furat etc.)? 2)eu sunt în război cu câteva găști și am avut un vis în care un fel de împărat spunea :eu...? (mai mult)
Conform Coranului: Elisabeta e sora Anei. Asta înseamnă că Iisus era nepotul lui Ioan nu unchiul. Care e adevărul?
Și dacă Maryam nu era soția lui Yosef ci slujnica ăstuia ce facem? Conform tradiției Maryam era crescută în templu când a rămas gravidă, și tot conform tradiție avea 15- 16 ani când a născut. ...? (mai mult)
Voi ce parere aveti? Suntem facuti dupa chipul si asemanarea Domnului? https://www.youtube.com/watch?v=QoUI2dxKxIw Eu nu cred ca Domnul nostru arata asa. Eu nu cred ca El a facut razboaie in care au murit...? (mai mult)
Ce inseamna mai exavt cuvantul "reformat"? Adica stiu ca r o religie dar cu cee mai diferita drcat religia ortodoaxa?
Iahve a predestinat sa va intreb, cum ve-ti fi de azi incolo? ca inainte de craciun sau ca in timpul crăciunului?
Niste argumente puternice impotriva existentei unui Dumnzeu?
Daca Saul din Tars un fost criminal a avut cateva vedenii si a modificat Legea evreilor, orice criminal care are vedenii ar putea sa faca asta?
Extras din Isaia capitolul 17: "Proorocie împotriva Damascului: "Damascul este scos din numărul cetăţilor şi a rămas o grămadă de ruine." "Tot aşa va fi cu rămăşiţa Siriei şi cu mărirea...? (mai mult)
Leviticul 3:17 "Aceasta este o lege veşnică pentru urmaşii voştri, în toate locurile unde veţi locui. Cu niciun chip să nu mâncaţi nici grăsime, nici sânge.’" Oare ce inseamna pentru ...? (mai mult)
Am o intrebare, este pacat daca iti faci rinoplastie?
Am o prietena care avea grija de bunica ei, impreuna cu mama ei o ajuta. Aceasta chiar o spală pe bătrâna, aceste lucruri sunt luate fapte bune de Dumnezeu? Chiar dacă a dat doar o mâna de...? (mai mult)
Nu vi se pare surprinzator ca sunt multi care se dau drept oameni de stiinta si totusi contesta ca recensamantul mentionat in Evanghelia dupa Luca ar fi avut loc pe motiv ca romanii nu ar fi facut niciodata...? (mai mult)
Mergând de la premisa că Iisus a existat, (deși numai dovezi circumstanțiale avem), din ce sectă iudaică a făcut parte acesta? Numai Noul Testament ne face cunoscute 4 secte evreiești: farisei,...? (mai mult)
Faptul ca tuturor popoarelor le place muzica orientala cu cimpoi ( chiar manele ) este o dovada ca specia umana își are originile in orient in zona unde a fost gradina Edenului pomenita in Biblie. Ce...? (mai mult)
Daca omul ar fi evoluat si nu ar fi fost creat de Dumnezeu atunci omul nu ar fi avut gust pentru a savura mancarurile si bauturile. Ce credeti?
A incercat cineva sa mediteze in biserica? Mi-a venit ideea ca as putea, stand pe un scaun din ala, cand e mai goala biserica. E asa liniste ca as putea incerca intr-o zi? Pareri?
Stim ca atata timp cat Iisus traia pe pamant era in vigoare Vechiul Testament, prin urmare era logic sa spuna oamenilor ca sa respecte Legea. DUPA MOARTEA LUI IISUS a intrat in vigoare Noul testament ...? (mai mult)
Nu este cel putin suspicios faptul ca in niciuna dintre evangheliile sinoptice (Matei, Marcu si Luca) nu se regaseste nimic din ceea ce scrie in Evanghelia dupa Ioan? Asta coroborat cu faptul ca mai exista...? (mai mult)
Matei 23. "1 Atunci, Isus, pe când cuvânta gloatelor şi ucenicilor Săi, 2 a zis: „Cărturarii* şi fariseii şed pe scaunul lui Moise. 3 Deci toate lucrurile pe care vă spun ei să le păziţi,...? (mai mult)
Multa sanatate si un an nou fericit!
Daca materia nu ar putea fi explicata si tot ce se intampla in ea nu ar putea fi explicat atunci materia nu ar fi fost creata. Daca nu s- ar gasi raspunsuri la "cum?" si mai ales "de ce?" atunci materia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?