Întrebări pentru cei care cred în știință și nu în Biblie. 1.ce este Rațiunea? 2.De ce doar oamenii au rațiune? 3.De ce animale nu au rațiune? Vă rog explicați prin , , Știință" ...? (mai mult)
am nevoie de traducere cat de exacta se poate si ce semnifica acest inel, adica crucea din ce religie sau cult sau ce o mai fi putand insemna, fara trimiteri pe google translate/wiki, va ...? (mai mult)
Bunica mea a murit acum ceva vreme dar nu înțeleg de ce simt o durere in suflet.Ea nu ma plăcea deloc deși eu o ajutam foarte mult doar pe fratele meu (iubea bărbații). Faza e ca la spital...? (mai mult)
Voi evita sa mai pun intrebari la aceasta categorie fiindca vad ca crestinii evita si ei sa raspunda la dileme biblice importante dar continua sa faca aceeasi propaganda. Credeti ca este o pierdere sau...? (mai mult)
Vreau să știți că noi în această viață suntem trecători. Venim iar mai devreme sau mai târziu trebuie să plecăm. Am văzut mărturii ale oamenilor aflați în moarte clinică care au fost ...? (mai mult)
INTREBARE PENTRU PENTICOSTALI! As vrea sa primesc duhul sfant si simt ca inca ma retine ceva - Daca de exemplu am facut un pacat si m- am lasat de el trebuie neaparat s- al marturisesc s- au este...? (mai mult)
ÎNTREBARE DOAR PENTRU PENTICOSTALI As vrea să primesc duhul sfant dar parca ma retine ceva... Trebuie neaparat sa ma marturisesc de pacatul care continui sa- l fac? Pentru ca ar fi destul de jenant...? (mai mult)
Am patru intrebari: 1)De ce mulți tineri și adolescenți nu mai cred în Dumnezeu? 2)De ce Dumnezeu lasă să se întâmple atât rău pe Pământ? 3)Cum poți face un ateu sa creadă în ...? (mai mult)
Ce pacate nu pot fi iertate?
Apocalipsa 3:21" Celui ce va birui îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie." De aici reiese ca Isus are ...? (mai mult)
Isus este acum in cer cu trupul de carne, de om? Daca nu, ce s-a intamplat cu trupul lui? Stiu ca dupa inviere a mancat cu ucenicii deci are nevoie de mancare. Se gaseste in cer mancare?
Nu va e frica de moarte? Gen sa fii in sicriu si apoi ingropat, nu o sa mai existi niciodata. :/ Am ganduri negre. De ce sa traim daca tot ajungeam in aceeasi groapa? :(
In Biblie, in primele versete ale Genezei, este menționată țara Havila, unde este mult aur ( vi se pare cunoscut? )... Havila, anagramat, înseamnă Vlahia, iar râul Pinson sau Chison, nu e ...? (mai mult)
Am si eu o problema de ceva timp. Problema mea este ca transpir excesiv in palme, subrat si picioare daaar nu tot timpul, am zile cand nu transpir deloc si am zile cand transpir. Am fost la medicul...? (mai mult)
ROLUL CRESTINULUI Nu voi M- aţi ales pe Mine, ci Eu v- am ales pe voi şi v- am rânduit să mergeţi ROADA SA ADUCETI, şi roada voastră să rămână, ca Tatăl să vă dea orice- I veţi cere ...? (mai mult)
sunt catolic si as vrea sa ma spovedesc, problema este ca nu am mai facut- o de mult. Ce trebuie mai exact sa fac cand intru la preot in timpul slujbei sa ma spovedesc, cu ce incep?...? (mai mult)
Care e motivul principal pentru care credeti ca Isus este Dumnezeu?
De 2000 de ani fiecare generatie de crestini care a existat l- a asteptat pe Isus fiindca el a spus ca vine curand. Nu e cam nesimtit din partea lui ce a facut? Sa spuna ca vine curand si tot nu a mai ...? (mai mult)
Cati dintre voi se mai lupta cu demonii pe aici? Eu unoeri numai situ cum sa scap de ei...
In afara de biblie care oricum e plina de basme si mitologii, ce alte dovezi concrete sustin crestinismul ca fiind o religie adevarata?
Misiunile pe Marte. Este un nonsens. https://www.descopera.ro/stiinta/17795919-astronauti-nasa-critica-demersul-oameni-marte Ce ne împinge să mergem pe Marte? Un duh necurat? Ce credeti?
Care sunt asemanarile si deosebirile intre catolicism si ortodoxie?
Ce parere aveti despre religie(in general)? Eu unul cred in Dumnezeu.Dar cand incep sa caut despre lume, univers, viata, evolutie etc nu prea mai cred.Adica mai mult ma convinge stiinta decat...? (mai mult)
Vreau ca cei credincioși în Dumnezeu să- mi răspundă! Eu sunt creștin ortodox și vă întreb de ce îngăduie Dumnezeu să fie atât de multe calamități naturale, accidente și tot felul de boli...? (mai mult)
Dumnezeu exista, eu sunt de părere că Dumnezeu nu are religie(nu e budist islamist etc)
Dacă Iisus Hristos era evreu, de ce aceştia nu acceptă şi Noul Testament?
Ia sa imi dovedeasca cineva ca Iisus s-a nascut pe 25 Decembrie. Puteti?
Cei ce cred ca Dumnezeu nu exista spun ca "lumea s- ar sfârși daca toți oamenii ar crede ca Dumnezeu exista" insa omit ca in general necredinciosii își abandonează sotia sau sotul si copiii când...? (mai mult)
Deci.Dumnezeu a blestemat pamantul sau pe om, si de aceea murim?
Si savantii au o credință sau "cred ca", chiar daca ei nu cred ca Dumnezeu exista. https://www.descopera.ro/stiinta/17559808- lucruri- fascinante- despre- calea- lactee Nu ştim câte stele sunt...? (mai mult)
Se știe ca suedezii sunt atei dar cred in Mos Crăciun. Cu puțin timp înainte ca sa coboare Moș Crăciun pe horn ca sa le aducă daruri oamenii fac infarct la ora 22:00. Le e frica probabil de Moș...? (mai mult)
Mâine dimineața. Este zi de liturghie la biserica?
In cate sectiuni este impartita GENEZA?
Care este arborele genealogic al lui Avraam? Dar de la Avraam pana la Iosif?
Știți la ce biserica slujește parintele Calistrat?
Dedicatie pentru credinciosi.Ce parere aveti despre acesta? https://www.youtube.com/watch?v=ZMH_pMb5GnU&t=1431s
Aaaaaaaaaa? Nu?
Daca dumnezeu ne da suflet din rai de ce nu imi aduc aminte cum era in rai inainte sa ma nasc?
Credeți în minuni? Sunt destule minuni medicale înregistrate în lume.
Cica Mos Craciun ar fi un singur mos care se coboara pe horn pentru a duce daruri la copii din lumea intreaga intr- o singura noapte. Necredinciosii pretind ca ei cauta adevarul stiintific. Cum se face...? (mai mult)
Dacă cineva este bolnav, și se roagă din tot sufletul pentru sănătate în ajunul Crăciunului credeți că există posibilitatea unei minuni?
Fiindca tot este perioada colindelor, am si eu o intrebare, sau mai bine zis o rugaminte. Am doar cateva versuri dintr- un colind pe care l- am auzit acum 10 ani cred, nici macar nu sunt sigura ca versurile...? (mai mult)
E adevarat ca apocalipsa va veni pe pamant numai atunci cand oamenii vor renunta la religie?
Atei, chiar nu va perturba gandul ca intr- o zi persoanele dragi vor ajunge un amalgam de oase mancate de viermi? Chiar voi o sa ajungeti asa pana la un moment. Inteleg, exista atei care din "lipsa" de...? (mai mult)
Se poate da Canon pentru faptul ca ai invidiat pe cineva?
Necredinciosii spun ca omul se naste necredincios sau ateu. Este gresita aceasta afirmatie pentru ca omul sanatos se naste cu o constiinta de baza implantata de Dumnezeu in fiecare om inca inainte de a...? (mai mult)
Daca vrei sa schimbi oamenii in bine si ei nu vor, Then, can you decieve them, in a way that they can see the truth? It is fair or not? :D Mai pe scurt, daca stii ca cineva va refuza ceva ce tu stii...? (mai mult)
Am auzit astăzi că un om are mai multe vieți mai precis 9 și că dacă nu ți- ai făcut datoriile în primele vieți, ești trimis din nou înveți să te definitivezi. Abia apoi poți trece în ...? (mai mult)
Stau de 4 ani cu un baiat si mama lui cu bunica mea sunt verisoare primare. Este bine ceea ce fac? Multi spun ca nu ca suntem rude, as vrea mai multe pareri. Cel mai bun...? (mai mult)
De ce suferim? Și de ce unii sufera și alții nu? Eu sufăr pe plan psihologic și îmi este cam greu.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!