Cei mai activi useri din categoria Religie pe 1 Martie 2025 sunt:
Poți să iei o boală sau chiar să fi omorât cu farmece și descântece? Am auzit că se poate fără probleme dacă cineva știe să ți le facă te poate distruge astfel
De ce crestinii nu recunosc interpretabilitatea Noului Testament? Sunt atatea secte cu diferite interpretari si dogme si fiecare sustine ca a lor este cea corecta. Cum va explicati? Nu sunt acestia oameni...? (mai mult)
Pace voua! Salutare comunitate TPU mi- ati putea spune si mie va rog frumos raspunsul la urmatoarea intrebare? Ce se intampla cu oamenii care nu l- au cunoscut pe Iisus si nici pe Dumnezeu, aici ma refer...? (mai mult)
Vreau să vă spun că de mic copil nu am avut parte de iubire, de fericire, numai greu a fost, iar acum la vârsta de 22 de ani sunt și suspect de o boală care pentru mine ar fi un șoc! Nu am făcut...? (mai mult)
Deci.Vinul e sangele lui Iisus si painea trupul?
Sunt practicanti de ocultism pe aici?
Ce parere aveti despre energiile pozitive si negative? Credeti in ele? Adica putem compara energie din noi cu un anume spirit? Putem zice ca sunt acelasi lucru, fiind nevazut bine intales. Eu...? (mai mult)
Cati dintre voi mediteaza si cat de important ti se pare acest aspect? Meditare singur in liniste armonie gandesti
Ce vina au porcii ca un evreu s-ar fi nacut acum 2000 de ani? Sau mieii de Paste ca ar fi inviat acelasi evreu? Religia crestina trece prin burta?
Dumnezeu e regizorul existentei noastre? iar noi actori lui?
Ce parere aveti despre oamenii care afirma ca Dumnezeu nu exista 100%? Eu nici atei nu- i pot numi pe astia, cum ar trebui sa fie numiti? Adica, cel putin o parte din ateii cunoscuti de mine lasa deschisa...? (mai mult)
cum m-as putea ruga la Dumnezeu sa-i ia durerile mamei mele, dureri fizice? As vrea sa imi ia mie din sănătate și sa-i dea ei.Se poate? Cum sa fac? Ce rugăciune
Bună, am o întrebare care sper sa nu jignească pe nimeni, pentru că nu acesta este scopul. M- am mutat de curând în Timișoara și voi face Crăciunul în oraș, de mica am fost învățată sa...? (mai mult)
1. Imi puteti spune cate cruciade au fost in total? 2. Care au fost scopul cruciadelor si din ce motive au inceput razboaiele? 3. De ce in trecut Europa crestina era mereu in confilct ...? (mai mult)
Conform coranului Mahommed(profetul) a luat-o pe Aisha de sotie pe cand aceasta avea 9 ani.Rezulta ca Mahommed era pedofil? Cum vad musulmanii chestia asta?
Avand in vedere ca sarbatoarea numita Craciun este o minciuna mai are sens sa fie sarbatorita? (In Roma Antica pe 25 decembrie era sarbatorit zeul soare nu Iisus)
Daca si Iisus -fiul lui Dumnezeu a fost dezamagit de semenii lui,stai si te intrebi asta e natura umana? Una rea, diabolica, barfitoare, tradatoare?
Cand Dumnezeu si Hristos au spus despre Adam si Eva ca ajunsesera sa fie ca Ei cunoscand binele si raul, s- a referit ca Dumnezeu si Hristos cunosc ce inseamna raul si binele si ca Dumnezeu nu este afectat...? (mai mult)
Oamenilor le este greu sa ii ajute pe altii in probleme si necazuri pentru ca omul nu a fost creat ca sa rezolve probleme ci pentru a se bucura de viata daruita omului de catre Dumnezeu. Ce puteti...? (mai mult)
Salutare comunitate TPU. Aş dori să mi se răspundă, doar de cei care au cunoştinţe în tagma teologiei şi a Sfintei Tradiţii şi Sfintei Scripturi ale credinţei creştin- ortodoxe. Din punct...? (mai mult)
Barfa este un pacat? De ce este asa populara barfa intr-o tara majoritar crestina cum e Romania?
Bună, TPU! Este cineva pe aici care cântă/a cântat în vreun cor bisericesc la vocea a doua?
Care este scopul vietii din viziunea unui ateu? Se simte un ateu trist datorita confesiunii pe care a ales-o? Si-ar dori acesta un Dumnezeu/viata de apoi?
Ateii cum răspund la Paște când cineva le spune "Hristos a înviat"?
Iisus îi ura pe farisei?
Care este diferenta dintre Isus si Dumnezeu, conform crestinismului: 1. Isus este fiul lui Dumnezeu, deci Isus este o entitate DIFERITA de Dumnezeu SAU 2. Isus este intruchiparea trupeasca a lui ...? (mai mult)
Dacă tragi din narghilea cât timp ești în post, se anulează postul? ????
Crestinii il considera pe Isus Dumnezeu dar sa zicem ca ei se inseala si Isus nu este Dumnezeu, atunci ei se fac vinovati de incalcarea primei porunci din decalog, corect?
Dumnezeu Tatal este mai mare decat Dumnezeu Fiul? Isus asa a spus "Tatal este mai mare ca mine."
Iarna grea nu exista inainte de potopul din 2370 ien pentru ca sfera de apa ce inconjura Pamantul producea un efect de sera pronuntat astfel ca temperaturile nu scadeau mult si nu erau variatii mari de...? (mai mult)
Cineva a zis ca daca citesti Biblia o sa fii fericit..asa e? La ce oare s-a referit?
Cati dintre voi incerca sa devina din nou perfect? In sensul ca sa renunte la ce stie ca nu e bine sa faca (pacate) si sa devina o fiinta buna exact cum poate si- ar dori sa fie si ceilalti, si poate...? (mai mult)
Din pacate vad ca multi inca nu stiu/vad/inteleg sau cred in forta universala numita cauza si efect uneori efect intarziat dar niciodata ne efectuat, in sensul ca tot ce faci bine/rau(gresit) ti se intoarce,...? (mai mult)
Iata ce spune Satan si demonii despre necredinciosi: "pe necredinciosi si mai ales pe acestia tineri ii prostesc si ii manipulez cum vreau eu si fara niciun efort pentru ca ei nici macar nu cred ca eu ...? (mai mult)
De mult timp numai rău îmi merge începând de la faptul că nu m- am putut bucura de nimic, de viață până la sănătatea pe care nu o mai am! Nu înțeleg cu ce am greșit de sunt așa de lovit...? (mai mult)
Ce rost au aceste sarbatori precum Craciunul si Anul Nou si atatea pregatiri si bani cheltuiti cand de fapt nu se schimba nimic inspre bine in lume pe plan mondial ci din contra situatia globala se...? (mai mult)
Parca Iisus a fost ispitit de diavol, nu? De aceea a postit 40 de zile si 40 de nopti, nu? Si culmea, unele secte il considera Dumnezeu.Deci.Dumnezeu a fost ispitit? Parca Dumnezeu nu poate fi ispitit,...? (mai mult)
Buna TPU.As vrea ca cei care i- au in ras aceasta întrebare sa nu răspundă. Am o frica imensa ca nu voi intra la facultatea care vreau, simt ca nu voi intra deși ma rog la Dumnezeu sa intru mi- e...? (mai mult)
Sunt curios ce cred altii despre adventisti. Va rog niste argumente solide, nu doar "spalati pe creier". De preferat sa mentionati si religia voastra daca lasati un reply, sa stiu cu cine...? (mai mult)
Isus din Coran este același că și cel din biblie? Și daca da, ce legătură are Isus din biblie cu cel din coran
Cati copii au fost omorati din cauza lui Iisus.Irod parca a dat ordin ca sa fie ucisi toti copiii nascuti, fiindca ii era teama ca cineva ii v-a lua locul, de ce nu s-a predat Iisus?
Ateismul este un mod de gandire empiric ce apartine empirismului ca o concepție gnoseologică care consideră experiența senzorială ca unică sursă a cunoașterii. Acest mod de cunoastere este limitat...? (mai mult)
Exista vreo religie crestina care a facut biserica dupa modelul bisericilor facute de apostoli? In acele biserici toti componentii bisericii erau frati (frati de credinta) si aveau toata averea la comun....? (mai mult)
Buna TPU.Maine ma duc sa ma spovedesc și mi-e rusine sa zic unul. Adica serios in Biblie nu zice da trebuie sa zicem la un om cu voce tare.Ce părere aveți.
Daca nu exista libertate de alegere si daca omul era predestinat omul nu ajungea sa pacatuiasca. Ce puteti spune?
"Iar de învaţă cineva altă învăţătură şi nu se ţine de cuvintele cele sănătoase ale Domnului nostru Iisus Hristos şi de învăţătura cea după dreapta credinţă, Acela e un îngâmfat,...? (mai mult)
Rog pe cei care sustin ca Legea a fost, este si va fi vesnic in vigoare, sa comenteze urmatoarele versete : "Deoarece am auzit că unii dintre noi, fără să fi avut porunca noastră, venind, v-...? (mai mult)
Toate cele pamântești sunt de prisos? cei care iubesc viata de pe pamant nu vor avea parte de cea cealalta? atunci de ce adunati averi pe pamant si va judecati uni pe alti?
Care facultate de Teologie este mai bună, cea de la Bucureşti sau de la Cluj? Menționez că aş vrea să o fac în paralel.
Zi buna la toata lumea! Am si eu o intrebare. Sunt un baiat credincios asa am fost mereu. De ce Dumnezeu ingaduie unor oameni sa aiba necazuri sau probleme de diferite tipuri? Este o lectie? Unii oameni...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?