Cei mai activi useri din categoria Religie pe 1 Martie 2025 sunt:
Zi buna la toata lumea! Am si eu o intrebare. Sunt un baiat credincios asa am fost mereu. De ce Dumnezeu ingaduie unor oameni sa aiba necazuri sau probleme de diferite tipuri? Este o lectie? Unii oameni...? (mai mult)
Eu cred ca Iisus se cam astepta sa fie executat, de aceea a strans niste oite ca sa ii ia apararea, dar nu i-a mers.Ce parere aveti?
Am si eu o problema cu ingerii. Acestia nu ma mai asculta. Ceva solutii?
De ce sunt obligati copiii sa participe la nu stiu ce festivitati cu popi, mai ales in scoli. Stiind ca nu ne nastem cu 'religia in vene'
Reincarnare sau lumea de dincolo? Vreau sa vad părerile voastre in număr cât mai mare. Mulțumesc
Foarte pe scurt Biblia spune urmatoarele lucruri : - La inceput nu exista Legea, deci nici pacatul - Prin moise Dumnezeu a dat o lege care sa fie indrumator evreilor pana la venirea lui Iisus. Calcarea...? (mai mult)
Deci.Fiii lui Dumnezeu sunt de vina pentru potop? Fiindca s- au impreunat cu fiicele oamenilor.Aici am o nelamurire.Parca fiicele oamenilor s- au casatorit cu fratii lor, nu? Si 'Dar Domnul Dumnezeu...? (mai mult)
„Dați- mi și mie adresa să vin pe la dumneavoastră!" https://a1.ro/news/inedit/dialog- incredibil- la- usa- apartamentului- cu- martorii- lui- iehova- datimi- si- mie- adresa- sa- vin- pe- la-...? (mai mult)
Cand va uitati in oglinda chiar puteti sa credeti ca suntem niste maimute care au aparut random din nimic, cu o asa mare complexitate si simetrie?
Dumnezeu a menit omul ca sa se inmulteasca pe Pamant iar pomii au perioada de vegetatie si de repaus vegetativ dupa ce le cad frunzele. Moartea unei frunze sau stele nu inseamns ca frunza sau steaua au...? (mai mult)
1 Timotei 6:20 "Timoteie, păzeşte ce ţi s- a încredinţat; fereşte- te de flecăriile lumeşti şi de împotrivirile ştiinţei, pe nedrept numite astfel, " Este stiinta numita stiinta pe nedrept,...? (mai mult)
Mama mea pe cand eu nu existam a avut un copil în burta care a murit din cauza ca organismul ei nu a putut suporta, a fost nevoită să îl scoată de acolo pentru ca altfel i- ar fi pus sănătatea ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre versurile din aceasta piesa si de celui care o canta? Ex: https://www.youtube.com/watch?v=eyUu2ZS4VBA Credeti ca este o chestie "spirituala" implicata in versuri si artist? Mie ...? (mai mult)
Salut. M- am jurat ca nu mai bag la aparate, am bagat de 2 ori. Dupa ce m- am jurat nu am mai bagat si nu mai bag ca stiu ca e prostie, am bagat asa ca veneam cu colegii de clasa si ei baga mereu, ...? (mai mult)
Hristos a spus "mergeti si faceti discipoli si botezati- i". Fiecare om merge pe unde- l duce soarta sau pe unde are treaba la scoala la locul de munca si vorbeste ce stie despre Dumnezeu fiind inaintasul...? (mai mult)
Daca zici mama dracului, maica dracului e pacat? Am zis asta fara sa ma gandesc :(
Ce semnificatie are maica? Cea mai importanta
Parca Dumnezeu a setat varsta maxima la 120 de ani, asta dupa ce nu a mai fost 'duhul sfant in oameni, asa zice biblia. Atunci cum a trait 181 de ani? Sunt oameni care au trait si mai mult.
Cand eram mic 5- 6 ani eu cu fratele meu am mers la un prieten de al lui fratemiu, prietenul lui fratemiu era Catolic si noi Ortodocși. In ziua aia era Duminică si ne- a chemat bunicul lui la ...? (mai mult)
Ce este sufletul cand o sa dam coltul? Sufletul o sa stie ce se intampla cu el?
Romania e o tara frumoasa cu peisaje pitoresti si paradisiace si seamana cu raiul. Adam si Eva au fost izgoniti din acel rai. Cum se face ca multi oameni evadeaza si emigreaza din acest rai? Ii izgoneste...? (mai mult)
Mi- am amintit acum recent, de o intamplare de cand eram foarte mic, nu mai tin minte cati ani am avut, dar intr- o seara, m- am dus sa dorm la nasii mei, stand in pat nu am putut sa...? (mai mult)
Eu de fire sunt Ateu, nu cred nici intr- una nici in alta, dar as vrea sa merg si eu pe calea domnului, sa stiu ca este adevarata si sa pot face acest lucru, de mult timp incerc sa invat...? (mai mult)
Mi-e mult prea frica de moarte.Mereu cand ma culc ma gandesc daca ma mai trezesc.Cum sa rezolv asta? Si in general mi-e frica prea mult de moarte.
De ce da Dumnezeu afectiuni si suferinte psihice? Cum ne poate ajuta?:(
Ce credeti despre aparitiile marianice/aparitiile fecioarei maria: "O apariție a Fecioarei Maria, sau apariție marianică, este un fenomen în care unele persoane cred că Fecioara Maria apare în...? (mai mult)
- De ce Diavolul nu da la pace cu Bunul Dumnezeu? Și Deși Dumnezeu iartă și iubește încontinuu neîncetat? - Dacă ar da la pace ar dispărea păcatul omenesc?
Cred că m- am născut să mă chinui. Povestea mea începe așa, de mic copil am fost bătut destul de crunt acasă, dar și la școală de colegi. Luam bătaie mereu. La varsta de 10 zece ani am rămas...? (mai mult)
In Franta o tara atee tinerii ies in strada violenti pentru o scumpire la combustibili. Sunt incapabili sa suporte raul pe care omul necredincios l-a ales. Ce puteti spune?
Pe cine avea Adam si Eva ca, copii cand Cain l-a omorat pe Abel?
De ce unii oameni cred si spun ca se plictisesc de bine? Voi va plictisiti daca va e prea bine sau e totul prea bine sau frumos? Credeti ca ar putea sa existe o lume perfecta, cu fiinte care traiesc...? (mai mult)
Hei, v-ati gadit vreodata cum ar fi lumea, daca toti oamenii ar fi ca Isus? Ma refer ca si inteligenta, bunatate, iubire etc
De ce au preotii salariu? Cu ce anume contribuie preotii la bunastarea tarii cand ei nici macar taxe si impozite nu platesc?
De ce un ateu se simte mai in siguranta, mai linistit daca "reuseste" sa combata orice urma de existenta a divinitatii? Eu asa vad situatia, ca se simt mai fericiti si ca le surade mai bine ideea de a ...? (mai mult)
Buna, credeti in blesteme? Tatăl meu la o ceartă mai aprinsă, mi- a dat mesaj si mi- a zis SA VA BATA DUMNEZEU PENTRU... După câteva luni m- am despărțit de prietena, având cu ea o relație...? (mai mult)
Cum a facut Dumnezeu pe Iisus cu Maria? Stiind ca ovulul si spermatozoidul trebuie sa fuzioneze.Deci. Dumnezeu avea sperma sau banca de sperma
Recent am fost diagnosticat cu un cancer netratabil. Si eu si familia mea suntem in stare de soc. Ce sfaturi imi puteti da ca sa ma pregatesc de moarte?
Unde erau zeii cand aceasta fetita a fost violata in Finlanda? https://stirileprotv.ro/stiri/socant/cazul- care- a- socat- o- tara- intreaga- copila- de- 10- ani- violata- de- sapte- barbati- cunoscuti-...? (mai mult)
Cand te uiti la toata "masinaria complexa" a corpului uman si a Universului nu iti dai seama ca acestea au fost proiectate de un Creator, de Dumnezeu adica de o Putere Superioara si Inteligenta?
"Este un Domn, o credinţă, un botez, Un Dumnezeu şi Tatăl tuturor, Care este peste toate şi prin toate şi întru toţi." (Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol ...? (mai mult)
Cine a făcut moartea? Dumnezeu n- a făcut moartea, după cum s- a scris (Pilde I, 8), ba chiar a împiedicat- o să apară, pe cât trebuia şi cât era cu dreptate să o împiedice de la cei făcuţi...? (mai mult)
Imi puteti spune rolul intreg al magului din sceneta Steaua. Incepe asa : Imparate sa traiesti si multi ani ca sa-mplinesti. Cu minciuna nu umblam, nici coroana nu purtam.
Cum definiți conceptul de Dumnezeu? Sunt curios mai ales de atei cum înțeleg acest concep? Întreb asta pentru fiecare teist sau ateu are o viziune despre acest subiect că- i afirmă sau infirmă existența...? (mai mult)
Ce este piatra de temelie?
Cum isi explica aparitia random a unor organisme atat de diverse si bine facute? Daca am aparut random, cum se face ca suntem simetrici? De ce nu am 3 degete la o mana si 10 la cealalta sau orice alta...? (mai mult)
Toata lumea stie ca in perioada asta suntem in timpul postului mare care se sfarseste pe 24 decembrie..cand este cel mai bine sa te impartasesti? In seara aia sau?
De ce pisicile nu sunt menționate în biblie? Sau e adevărat că nu sunt menționate? Eu cred că sunt menționate deși nu citit Biblia, poate au fost pomenite doar. E doar o curiozitate.
Dumnezeu atotputernic inseamna un Dumnezeu care poate convinge o persoana cu libertate de alegere ca doar Dumnezeu merita inchinare mereu sau fara incetare si ca nu poate fi inlocuit cu niciun alt dumnezeu...? (mai mult)
Dumnezeu nu a mai creat alte planete locuibile pentru ca a luat in calcul probabilitatea evenimentelor rele care au loc in prezent pe Pamant. Ce puteti spune?
De ce credeți voi că apare boala? Credeți că Dumnezeu ne dă aceste boli? Sau nu le atragem singuri prin gândurile noastre rele, ura, mânia, invidia, mândria, și alte lucruri care nu- i plac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!