Se zice in biblie ca Dumnezeu in prima zi a creat cerul si pamantul, nu? Da ce a creat prima data cerul sau pamantul.Ma refer in aceeasi zi.
Ce dovezi au cei care sustin ca sufletul nu exista? Voi cita un vechi raspuns cu funda de- al meu in caz ca nu l- au vazut toti : Studiile stiintifice ne arata ca probabil, da! Realizate asupra a ce?...? (mai mult)
Poate fi numita ignoranta faptul ca un ateu nu vrea/nu poate sa îl perceapa pe Dumnezeu doar prin apel la emotii?
Referitor la parastasul de 40de zile al mamei mele. Suntem doua surori care locuim in tari diferite și nu putem fi impreuna la parastasul mamei noastre de 40de zile. Este gresit de a face pomenirea...? (mai mult)
1)Din ce era facuta arca lui Noe? 2)Timp de aproape 19 luni nu a dat peste nici un iceberg sa se ingaureasca, sau Noe avea detector? 3) De ce nu s-a gaurit arca pe muntele ararat?
"Sarpele era cel mai siret dintre vietuitoarele pamantului"Ce cauta sarpele in Rai?
Voi ce parere aveti despre preoti, eu nu cred in ei si in biserici si mama ma cam forteaza sa merg la un preot cu nu stiu ce "puteri magice " sa- mi lumineze viitorul si sa vorbesc cu el. Mie nu-...? (mai mult)
Exista o explicatie pentru faptul ca atunci cand ma uit la ceas mereu vad ore de genul 11 11 sau 12 21? Inteleg ca ar fi putut fi o coincidenta dar in ultimele 2 saptamani mi se intampla mereu asta cu ...? (mai mult)
Ce logica are cand un ateu fost crestin spune "initial am fost religios, dar cand am pus mana pe o carte stiintifica am devenit ateu"? Ce legatura logica este intre stiinta si ateism? Am auzit atei care...? (mai mult)
Salut, m- am imbatat intr- o seara mai demult si din cauza alcoolului, nivelului foarte mare de prostie din capul meu in perioada aceea si din gluma, am facut ritualul de initiere de pe bucuria lui ...? (mai mult)
sunt evreu, am fost la scoala si nu sunt acceptata de nimeni, m-am dus acasa si am plans foarte mult. De ce evreii nu sunt acceptati de ceilalti?
Asta e o dovada ca exista Dumnezeu? "Mintea omului are o capacitate finita de stocare a informatiei si de aceea nu poate stii niciodata tot." Asa e, o minte limitata ca a omului nu poate cuprinde...? (mai mult)
Daca Dumnezeu voia ca toti sa credem in El facea El cumva sa ne dovedeasca existenta Sa, nu credeti? De ce nu va multumiti sa credeti si atatati ateii impotriva voastra? In plus Isus a spus doar sa predicati...? (mai mult)
Intr- o epoca a informatizarii si a accentuarii necredintei oamenii au multe informatii in fata insa de multe ori aceste informatii nu sunt cele mai importante pentru ei precum stiri politice, economice...? (mai mult)
Dovezile empirice ca Dumnezeu exista sunt atat de multe si atat de mari si de mici ca de multe ori si majoritatea nu pot fi vazute. Restul care se vad e clar ca isi datoreaza existenta unei inteligente...? (mai mult)
Ce inseamna cuvantul dovezi pentru voi crestinii? Dovada empirica sau argumente? (Dovezi pentru a crede in Dumnezeu sunt nenumărate, ca unii nu vor sa le accepte e problema lor) Si eu ma întreb...? (mai mult)
De ce sa creada atei, agnostici in Dumnezeul creștin? Ce ofera el in plus fata de hinduism, budism? De ce sa avem credinta oarba in ceva ce empiric nu este dovedit?
Conform legendelor creștine Maria s- a născut într- o familie sarcedotă și a fost educată în templu. Conform tradiției evreiesti, dacă o familie de preoți avea o fiică trebuia să o însoare...? (mai mult)
Intrebare universala din dorinta de a sti pararea altora : Crestini, ce argumente puternice aveti pentru existenta lui Dumnezeu? Atei, ce argumente aveti impotriva existentei lui Dumnezeu? Agnostici,...? (mai mult)
Cum se face că preoții evrei și-au amintit că Iisus își prevestise moarte, dar adepții lui au uitat asta?
E=h×f. Pot exista frecvente sub nivelul constantei Planck. Cea mai mica energie detectabila e la f=10^(- 6)Hz adica E=6. 6x10^(- 34)[Jxs]x10^(- 6)[1/s]=6.6x10^(- 40)[J]. Lumina vizibila e la f=10^15Hz....? (mai mult)
D.p.d.v religios, de ce e pacat sa te saruti cu un barbat insurat? Dati si exemple cu versete din Biblie care vreti si stiti.
Au scris apostolii sau niste anonim Evanghelia? https://ro.wikipedia.org/wiki/Evanghelia_dup%C4%83_Matei Această evanghelie nu susține că ar fi fost scrisă de martori direcți la evenimentele ...? (mai mult)
Buna, am dat test la religie si era un exercitu' cu "cine face parte din lumea nevazuta" eu am scris ca Ingerii si sufletele mortilor, si aia de religie a zis ca e vai de capul meu, este adevarat sau...? (mai mult)
Demonii instiga pe oameni la razboi?
Potopul a distrus viata de pe pamant, nu? Au supravietuit doar Noe cu familia si animalele de pe arca nu? Atunci cum va explicati ca acel porumbel a gasit o ramura de masin? Si de unde a avut Noe...? (mai mult)
Crestinismul a fost introdus cu forta si sabia in Europa.Sarmanii greci, romani, nordici, si alte popoare europene.Nu?
Daca ne tragem din Adam si Eva cum au aparut negrii? chinezii? etc
Cine a creat microbii si virusii?
Necredinţa cel rău, dea-lungul miilor de ani, a strecurat principii şi idei în mintea umană. Astăzi tot răul vine de la necredinţă?
Am inteles de la Steregoi ca numai Duhul Sfant mai este cu voi pe Pamant. Atunci cu Cristos in inima cum ramane? Il aveti acolo sau nu?
Stiti ca in cartile alea de la biserica sunt scrise multe versuri...ei bine undeva..cred ca deasupra lor sunt scrise niste semne..am incercat sa le caut pe net si am vazut ca te ajuta sa canti asa ca as...? (mai mult)
Cand vor inceta cre(s)tinii asta sa mai promoveze Biblia? E o carte plina de razboi,rautate, imoralitate. Doar 10% din ea e sa zic "iubitoare". -/-
Din cate am inteles numai Duhul Sfant mai este cu noi(pe Pamant) pana la ridicarea Bisericii. As vrea sa stiu: care este rolul sau rolurile acestui Mangaietor? Cine cunoaste subiectul si vrea sa- mi ...? (mai mult)
Care imi dovedeste ca Iisus e zeul evreu? Macar cu versete din biblie.Cel putin =))
Păreri? https://www.youtube.com/watch?v=2G9tVlJN53I
Satana este duşman al omului şi este viclean pentru că prezintă lucrurile ca şi cum ar fi bune, dar intenţia sa este de a- l distruge, eventual cu motivaţii umaniste? Satana este un seducător,...? (mai mult)
Se merita sa-ti dedici viata unui Dumnezeu care te trateaza cu indiferenta? Ma refer la Isus in cazul crestinilor.
Pentru serviciile si produsele lor oamenii practica diferite preturi pe care le schimba mereu insa Dumnezeu practica mereu acelasi pret fara sa schimbe pretul. Pretul este ascultarea de El iar principiile...? (mai mult)
Teistii sunt sceptici in ceea ce priveste teoria evolutiei, big bang dar cand vine vorba de ceea cred ei, pretind ca este adevarul absolut dar nu pot dovedi empiric, de ce ne cereti sa fim deschisi ...? (mai mult)
Daca Dumnezeu nu e zeu, atunci ce? Asa zic unii ca nu e zeu si ca zeii sunt inventati de oameni.Deci.Acel Dumnezeu nu poate creea intunericul, frigul, ploaia, norii, fulgeul, gravitatia, apropo...? (mai mult)
Ce inseamna pacat stramosesc? Si cum se elibereaza oamenii de acest pacat?
Puteti sa-mi alcatuiti o definitie a virtutii crestine?
1. Ce inseamna societate primitiva si societate de tip dominant, care e diferenta dintre cele doua? 2. Exista tari cu astfel de societati?
Este sau nu pacat sa fii gay? ( lasati deoparte Sodora si Gomora)
Ce inseamna a stapani o femeie? Este sclava ta? Iar femeii i- a zis: "Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii; atrasă vei fi către bărbatul...? (mai mult)
Cum este împărțit clerul bisericesc?(ordin mare...mic?!?)
Puteti sa-mi explicați ce este mai exact Sfanta Evanghelie ..si ce se afla in ea...de cine este scrisă..cum este cuprinsul ei..practic spuneti-mi tot despre ea.
Pentru toti ateii (sunt invitati si cei de diferite confesiuni religioase) Daca nu exista Dumnezeu, daca oamenii nu au suflete si nu exista o viata de apoi, atunci care mai e scopul moralitatii, evolutiei...? (mai mult)
Ce parere aveti de faptul ca toate evangheliile au fost publicate anonim de catre crestini din a 2 a sau a 3 a generatie? Asta sustin toti cercetatorii. Si inca un lucru interesant la evanghelia dupa Ioan...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!