Daca ar avea loc acum Apocalipsa si am muri cu totii cam cati oameni ar fi mantuiti si din ce confesiuni?
Aveți între cunoscuții voștri oameni a căror viață a luat o întorsătură pozitivă în urma studierii Bibliei? Sau invers: oameni care în urma studierii Bibliei au ajuns să facă lucruri urâte. ...? (mai mult)
Copiii mici mor pentru ca primii oameni Adam si Eva au ales sa cunoasca si raul. De ce mor copiii mici? Ce vina au ei?
Se spune ca atunci cand va veni sfarsitul popoarelor si amestecul dintre ele va avea loc, lumea asa cum o stim noi se va sfarsi, cand traditiile, obiceiuriile, limbiile, cultura, valorile se vor ...? (mai mult)
Stie cineva programul parintelui Costel Olariu de la biserica Sf Vineri Pascani? Cand sta de vorba cu enoriasii? Multumesc
De ce unii mint in asa hal? De unde stie acest user ce fac toti ateii cand sunt la greu? https://www.tpu.ro/religie/de- ce- orice- ateu- declarat- striga- din- tot- sufletul- doamne- ajuta- ma- atunci-...? (mai mult)
Tot citesc de ceva vreme ca cica crestini nu au pacate ca sunt scosi din lege? nu este o blasfemie sa afirmi ca cineva e fara de pacate?
De ce orice ateu declarat striga din tot sufletul "Doamne, ajuta-ma!" atunci cand viata ii este cu adevarat pusa in pericol?
Cum ŕespectati voi prima porunca cand spuneti Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Duhul Sfant?
Intrebare pentru sectancti -da ortodoxi, catolici au voie sa stea la categoria religie? sau doar voi? sa stim si noi
Cum era şi cum este viaţa de credinţă văzută şi in zilele noastre?
Puteti sa imi spuneti niste intamplari paranormale reale avute de voi?
Fara cuvinte: Papa Francis a decis sa anulează Biblia și propune să creeze o nouă carte. Ce parere aveti?
Doar pentru atei In lipsa cunoașteri teoriei evoluției, big bang ati mai fi atei?
Întrebare conversațională: Care pilda sau istorioară creștină v- a plăcut cel mai mult? Mie îmi place istorioara cu un episcop care păcătuise și trebuia sa fie oprit de la...? (mai mult)
Am tot auzit vorba asta, "du-te dracului" cu ce afectează ea? Doar așa din curiozitate
Multi intreaba care religie e corecta insa daca ne gandim bine nu are cum sa existe asa ceva. Dumnezeu nu a avut niciodata un grup de oameni cu adevarat organizat iar daca a fost a fost pentru foarte scurt...? (mai mult)
Credeti ca Iisus a avut sotie?
Ca sa fii cu adevarat bogat, ai nevoie de o "fabrica " pentru a produce ABSOLUT orice si oricat de mult. "Fabrica" esti tu! aceasta fabrica se poate dezvolta pe 3 directii : - dezvoltare fizica, intelectuala...? (mai mult)
Cum stii ca ai primit botezul cu Duh Sfant?
Ce amuzant. Nu ma asteptam la crestini sa umble cu crucea pe strazi.Ce parere aveti? https://www.youtube.com/watch?v=GG31xmijbAo
Care a fost prima companie? Scuze religie.
Ce caută ateii la categoria asta? Ce rost are sa dezvolți teorii despre evoluție când știi ca niciodată nu vei putea explica stiintific, prin acea "întâmplare", ceea ce se numește "apariția...? (mai mult)
Ce se va intampla cu cei 5 miliarde de persoane care nu cred in Iisus sau nu il recunosc ca Mesia sau nu au auzit de doctrina crestina? 1. Toti vor fi judecati dupa fapte? In acest caz credinta nu mai...? (mai mult)
Ce inseamna crestini aceste versete pentru cei care nu au credinta in Iisus? Ioan 3:16 "Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Său Fiu născut, pentru ca oricine crede...? (mai mult)
Asta face religia oricare ar fi ea, nu e asa? https://greatnews.ro/femeia- crestina- condamnata- la- moarte- pentru- ca- a- baut- apa- din- aceeasi- cana- cu- musulmanii- scapa- de-...? (mai mult)
E pacat sa joci la Pariurile sportive?
Avem teama de cum ne va fi dat sa murim oamenii nu se tem atat de moarte, cat de chinurile ei? Moartea cea de obste de unde s- a intins la toti oamenii, ca si a fiecarui om in parte, pricinuita de ...? (mai mult)
Nu credeți că, categoria asta a fost acaparată de sectanți habotnici și fanatici care nu fac altceva decât un prozelitism de doi lei care stresează permanent pe toată lumea (inclusiv pe cei...? (mai mult)
Cand citesti istoria religiilor comparata, istorie antica, mitologie, filosofie, istoria artei ajungi, desigur, la concluzia logica ca omul l- a creat pe Dumnezeu. Trecand prin preistorie cand...? (mai mult)
Pe langa problemele vietii comune tuturor oamenilor ateii se tem mai mult sau mai putin ca nu cumva Dumnezeu chiar sa existe si daca ar exista le- ar da peste cap toate planurile si toata ideologia lor....? (mai mult)
Satana este un demon rebel, dușmanul lui Dumnezeu și al omenirii satana va atrage 5.5. miliarde de oameni conduşi de el sa ardă in iadul veşnic? Satan „cel rău"a adus răutatea?
Daca ceva nu e vesnic e ca si cum nu exista. Un necredincios nu are cum sa fie vesnic sau nu are cum sa existe pentru ca el tine sus si tare ca nimic nu e vesnic. Limita matematica a unei perioade finite...? (mai mult)
Dumnezeu e atat de mare si atat de mic incat nu poate fi vazut. Daca omul l- ar vedea pe Dumnezeu atunci ar trebui sa fie ca Dumnezeu adica atat de mic incat nu poate fi vazut si atat de mare peste limitele...? (mai mult)
Ce s-a intamplat de pasti?
De ce unii utilizatori ai categoriei asteia refuza sa dezbata si dupa ce iti dau un raspuns fara cap si fara coada te ignora, astfel incat sa nu le mai poti raspunde si nici trimite mesaje in privat? ...? (mai mult)
Daca Dumnezeu a creat prima data cerurile si pamantul, si asa mai departe. Cine a creat frigul sau intunericul? Dar oricum soarele e mai batran decat Terra, la fel si unele planete din sistemul nostru...? (mai mult)
Conform creștinismului 5 miliarde de persoane vor arde vesnic in iad indiferent daca au fost buni sau nu, tu daca ai fi un creator cum ai judeca creatia ta? "Oricine crede în Fiul are viață veșnică,...? (mai mult)
Anual, mii, zeci de mii de oameni au experiente NDE. Printre ei se numara pana si ateii extrem de convinsi. Toti, inclusiv acesti atei, au spus ca ce au trait e prea fantastic si unic, si ca nici un ...? (mai mult)
Eu am ajuns la concluzia ca daca viata e trecatoare si oricum mori, cel mai bine e sa crezi si sa fii bun asa cum si altii vor sa fie cu tine caci ai doar de castigat atat in viata asta si plus de asta...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=0abs9ePvjEc Acest videoclip prezinta dovezi logice care sa motiveze credinta in existenta lui Dumnezeu. Dupa vizionarea intregului videoclip, care sunt observatiile...? (mai mult)
Primul care a amestecat adevarul cu minciuna a fost Satan. Dumnezeu i- a respectat alegerea. Satan a continuat in acelasi fel cu epopeea lui Ghilgames si iarasi Dumnezeu i- a respectat alegerea. Totusi...? (mai mult)
Cum iti faci un sens in viata cand nu ai unul?( si sufar de depresie, anxietate, ocd ) Cum sa imi gasesc rostul in viata? Cam sufar si am suferit in viata asta, nu sunt deloc multumit de ea.Problemele...? (mai mult)
Unii zic ca biblia e dovada ca exista Dumnezeu, dar mai exista si carti din alte religii mai vechi, cum ar fi epopeea lui ghilgames etc. Care e pana la urma zeul adevarat? Eu zic ca originarul are...? (mai mult)
Daca un hot inpoieaza lucrurile furate dumnezeu il va ierta?
Pe ce criteriu se baza Stephen Hawking cand zicea ca Dumnezeu nu exista? Admit ca a fost un om extraordinar, care si- a depasit cu mult timpul, dar aceasta afirmatie, din cauza caruia a primit foarte ...? (mai mult)
Fara credinta nu putem fi placuti lui Dumnezeu. Evrei 11:6:"Fără credinţă, dar, nu este cu putinţă să fim plăcuţi lui Dumnezeu, căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că ...? (mai mult)
Scrie undeva in Biblie ca oamenii vor fi judecati dupa credinta? Eu n-am gasit nicaieri. Atunci de ce semeni crestini judecati oamenii pentru necredinta lor cand nici macar Dumnezeu nu o face.
De unde stiti ca zeul vostru e cel adevarat?
De ce sa ai credinta in Dumnezeu ca sa fii iubit de el? De ce nu se arata oamenilor? Eu cred ca nu vrea sa credem in el.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a