Sunt evrei practicanti pe aici? Sa-mi descrie si mie cineva, IN DETALIU, daca stie, un ritual iudaic de inmormantare, va rog! Merci anticipat
Pentru cunoscatori experientele NDE sunt biblice?
Ce înseamnă daca am visat ca mi-a murit nașul (îmi apăreau în cap momente alături de el) dar el e viu în viata reala?
Nicidecum nu se respecta cu consecventa Evrei 10:24, 25:"24. Şi să luăm seama unul altuia, ca să ne îndemnăm la dragoste şi la fapte bune, 25. Fără să părăsim Biserica noastră, precum...? (mai mult)
Daca il cunoasteti personal pe Isus sau pe Dumnezeu ce puteti sa-mi spuneti despre el in afara de ce scrie in evanghelii?
Stiinta este de parere ca rugaciunea, desi nu se stie cum, are efect. Cand ma refer la rugaciune, nu ma refer la o poezie duhovniceasca rostita pana numai poti, si la o rugaciune care este plina de dorinta,...? (mai mult)
Intrebare de ordin logic pentru pseudoscepticistii care sustin ca experientele NDE sunt halucinatii sau vise lucide : - De ce nu se viseaza in acest caz un tigru roz cu dungi albe calarit de un culturist...? (mai mult)
De ce sustineti ca Dumnezeu e bun? Ce asa mari lucruri bune a facut El?
Masturbarea in somn e pacat? Adica serios inteleg ca masturbarea cu voie e, dar totusi chiar Dumnezeu ne- a facut asa. (chestia asta imi starneste intrebarea : "Lui Iisus I S- a intamplat chestia ...? (mai mult)
Daca chiar exista Dumnezeu de ce cei mai multi oameni rai, falsi si incorecti primesc mereu ceea ce doar cei buni ar merita sa primeasca? De ce e totul atat de incorect in viata?
Mi s- a întâmplat o chestie... Discutam cu cineva și aveam unele bănuieli despre acea persoana ca probabil, ar fi nu tocmai la nivelul meu de încercare de a împlini cuvântul lui Dumnezeu. Dacă...? (mai mult)
Azi e sarbatoare? Ieri a fost sf Dumitru, ne putem spala azi?
Tu ca ateu, agnostic, deist, panteist dacă l-ai vedea pe Dumnezeu din biblie, ai crede in el din frica? Te-ai întrebat asta vreodată?
De regula la ce vârstă se boteaza copiii? Ma refer la creștinii ortodocși.
Ce părere aveți despre aceste întâmplări si despre aceste explicații? https://youtu.be/MbGWwqaNgTs
A citit cineva "Codul spart al lui Davinci"? Eu m-am uitat peste carte și mi s-a părut o blasfemie împotriva lui Dumnezeu. Cartea are dovezi clare?
Te deranjează credința altora sau necredinţa?
Daca te sinucizi acea scena se repeta la nesfarsit? Cum de exemplu te-ai aruncat de pe un bloc.
Eu am o intrebare religioasa, acum 2018 ani un personaj iisus venea cu o noua invatatura, pe vremea aia farisei erau impotriva ei, intrebarea e cine sunt farisei de azi? cei care urmeaza invatatura ...? (mai mult)
"Fiindcă* atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică." Luand- o logic daca Dumnezeu iubea atat ...? (mai mult)
Propaganda este o încercare deliberată și sistematică de a crea percepția și manipularea, pentru cine căutam la această categorie?
De ce ma contrazice toata lumea cand zic ca dumnezeu e un batranel care creste pe un nor? Uite m- am documentat Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să...? (mai mult)
De ce ateii ce părere aveți despre suflet în relatie cu fizica cuantică?
De ce oamenii de stiinta care studiaza fizica cuantica cred de cele mai multe ori in Dumnezeu? Pana si parintii fizicii cuantice credeau in Dumnezeu, avand ca argument ramura pe care o studiaza.
De ce ateii falsifica dovezi ca Iisus nu exista, sau nu era unicat sau altele?
Majoritatea cred că 666 este cifra diavolului, eu cred că 333 este.Voi ce părere aveți?
Mi-a zis dirigul ca unii oameni merg la manastire acolo iti da masa, apartament etc si ca pentru astea te pune la munca si te si plateste. Mai mult detalii daca stiti va rog.
Buna, acum o problema diferita de celelalte. Eu sunt la biserica crestina dar o prietena de la biserica ortodoxa m- a invitat la ei sa invat a canta la pian sau chitara...1 nu stiu la ce sa cant...2 nu...? (mai mult)
La inceput universul era mult mai restrans si n- ar fi exclus ca Dumnezeu sa- l fi facut in 6 zile sau chiar 4 zile a cate 24 de ore fiecare. In ultimele doua zile Dumnezeu a facut pasarile pestii animalele...? (mai mult)
De multe ori omul se complica inutil fara sa rezolve mare lucru. Nu vi se pare ca omul de stiinta se complica destul de mult cu prea multa stiinta avand salarii mari nemeritate fara sa considere esentialul...? (mai mult)
Cum pot face meditatii? Sau la ce se refera? Ma pot vindeca la nivelul subconstientului? Fuuunda. :)
"Caci ce legatura este intre neprihanire si faradelege? Sau cum poate sta impreuna lumina cu intunericul? Ce intelegere poate fi intre Hristos si Belial? Sau ce legatura are cel credincios cu cel necredincios?"...? (mai mult)
Cum credeti ca ar reactiona Iisus daca ar vedea comportamentul crestinilor din ziua de azi?
Da chiar ateul nu are ce cauta la categoria Religie? De ce? acum 34 minute | Nilsson a răspuns: Ca sa iti raspund la intrebare, daca nu s- ar perinda ateii pe aici nu ar fi intrebari care li se...? (mai mult)
De ateii numesc crestinii dogmatici, limitati? Un crestin isi poate justifica oricand credinta pe baza multor argumente rationale, deci de ce dogmatic? Si crestinii cauta raspunsuri, si le gasesc, acele...? (mai mult)
Niciodată nu a gândit că va fi aşa de greu. Spera la o răsturnare de situaţie, la ceva care să- i mai dea puţină speranţă. Totul se năruia, visele copilăriei, adolescenţei, ...? (mai mult)
Aveti uneori ganduri negre? Uneori când vin de la scoala stau in camera mea intunecata si cu castile in urechi si ma gândesc ca sunt atatia oameni care spun ca au o relatie buna cu Dumnezeu, ca au noroc...? (mai mult)
De ce toate întrebările de la categoria asta sună așa? De ce ateii [ce vreți voi]?
Pe ce se bazeaza credintele si sperantele voastre?
Cateva insusiri pe care NU trebuie sa le aiba un crestin, extrase din Noul Testament : "mânia, iuţimea, răutatea, defăimarea, cuvântul de ruşine din gura voastră, viclenia, sa nu fie bârfitori,...? (mai mult)
Dacă Adam și Eva au avut doar doi băieți si Noe a luat doar animale cu el și restul oamenilor au murit, cum s-a mai înmulțit omul mai departe?
Unde e dovada stiintifica ca exista Dumnezeu? Asta e singura intrebare a unui ateu fata de un teist, vad ca se tot ocoleste raspunsul, se face circ, jigniri, atac la persoana, intrebari fara rost,...? (mai mult)
Cum credeti ca ar reactiona un ateu cand si- ar da seama ca Dumnezeu exista? Ar tresalta de bucurie ori s- ar umple de spaima stiind ca a fost impotriva Lui pana acum? Tinand cond de ultima varianta,...? (mai mult)
Dar de ce isi bat joc asa zis crestinii de Iisus? De ce asa zis crestinii se prefac ca cred cand ei de fapt doar ei joaca teatru? Si fariseii credeau in Dumnezeu Ei spun ca cica vad filme cu Iisus ...? (mai mult)
Filmul The Matrix 1 Ce adevar gasiti in acest film referitor la realitatea noastra? Eu unul am gasit: https://www.youtube.com/watch?v=UvA86nfN63Y Matrix=societatea noastra, acest sistem este dusmanul...? (mai mult)
Eu nu inteleg cum exista oameni care zic ca invatatura domnului Isus a fost ceva rau, Sau ce care zic "nici nu a existat" Conteaza daca a existat sau nu? Ceea ce nu inteleg toti e ca religia care ...? (mai mult)
Intrebare pentru atei : Cand veti muri,daca veti ajunge in viata de apoi, v-ati bucura? Ati detesta asta?
Https://anon6695.blogspot.com/2018/10/nasterea- diavolului- o- istorie.html?m=1 Găsită, păreri dragii mei creștini, atei, deiști, panteiști, hinduși și musulmani? Într- un cuvânt: religioși...? (mai mult)
Cum se face ca in experientele NDE, musulmanii il vad pe IIsus? Am citit multe cazuri d-astea in carti si documentare pe Youtube.
Am o curiozitate fata de crestini, păreri contrar credintei voastre inseamna propaganda ateista? Atunci de ce mai puneti intrebari pentru atei daca nu vreti sa existe propaganda ateista?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a