Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Este pacat narghileaua / mininarghileaua fara tutun si nicotina? Este pacat daca NU ESTE O DEPENDENTA?
Vreau sa ma împrietenesc cu diavolii! Sunt prietenoși,au ochii roșii, sunt negri, mananca oameni? Ce credeți?
Este așa de mare păcat daca imi fac un tatuaj religios? Adica cu sfinti,cruci, etc...
Buna ziua, astăzi este Sf. Nectarie și mi-a spus cineva că nu se muncește, este adevărat? Sau pot face treabă liniștit?
Vreau sa studiez si spiritualitatea.E greu? E frumos? Cum e domeniul?
Ce se afla în iad?
Este păcat sa vapezi FĂRĂ nicotină? De exemplu vapy de astea noi / narghilea ( as vrea raspunsul sigur unui om care este informat, ofer fundă )
Ce plan are Dumnezeu cu mine?
E bine doar sa ma rog acasă în camera mea și sa nu prea merg la biserica? Nu ma prea simt în largul meu acolo ca e multa lume.
55% din romani cred in iad și rai.Asta se arata intr- un sondaj.Cat de credincioși va considerați? Pentru cei care au mers în Muntengru, Grecia, Serbia, Polonia, Macedonia de Nord, Slovacia, considerați...? (mai mult)
Diavolul e malefic?
Îi chinuie diavolii pe oameni în iad și psihic nu doar fizic?
E și vina mea dacă cineva a mințit sau ține un secret din cauza mea? (cum ar fi chestia cu un admirator secret care își ține identitatea un secret)
Întrebare ciudată! Verișoara mea ( fata surorii lu' tata ) are un iubit iar acel iubit al ei are o soră care mă atrage și care cred că o să o cam tăvălesc cu prima ocazie. Întrebarea este : ...? (mai mult)
1. Ce semne ați primit de la Dumnezeu? 2. Astăzi mă plimbam și a trecut o mașină pe lângă mine care scria "Nu renunța, Dumnezeu te iubește!" Credeți că e o simplă coincidență sau trebuie...? (mai mult)
Care este diferenta dintre evrei, crestini si pocaiti? Doar toate cele 3 religii il au pe zeu suprem pe dumnezeu? Care e diferenta de face ca aceste 3 religii sa fie asa diferite?
Poate sa îmi spună cineva de ce visez cutremure des? Deci iar am visat ca venise un cutremur, la început începuse încet sa se cutremure apoi începuse tare, eu eram pe strada și cădeau fire/cabluri...? (mai mult)
Credeți în îngeri și demoni? Credeți că demonii pun stăpânire pe trupul, gândirea unui om?
Ce credeți că se întâmplă cu sufletele celor care se sinucid? Eu cred că nu ajung "la poartă", la Dumnezeu și se reîncarnează într- un nou- născut care o să aibă o viață mai nasoală ...? (mai mult)
Am văzut recent că a apărut aici un utilizator, un savant auto- declarat, care are foarte multe întrebări legate de teologie și filosofie, întrebări în special adresate ateilor. Curios om, ...? (mai mult)
Poti ajunge in rai daca nu ai citit biblia, dar crezi in dumnezeu si il iubesti?
A vazut cineva iadul? A avut experiențe în moarte clinica?
Daca un preot se pensioneaza, mai poate spovedi? Mai poate ramane parinte duhovnic chiar daca nu mai slujeste?
Cum se poarte Lucifer cu dracii lui?
Ce fac diavolii când nu ispitesc oameni și nu scriu păcatele pe hartie pentru Judecata de Apoi?
Cum sa- i aduc cuiva argumente ca adevarata religie nu consta in datini, traditii, ci credinta in Dumnezeu. Am un amic care ma cheama la biserica la el, sa vorbesc cu preotul, el zice ca m- ar ...? (mai mult)
Eu dacă as fi Medical Mediu.m (sa zicem asa)ca si autorul meu preferat Antony Wiliam Medical Mediu celebru in U.S.A, nu as lua bani pe consultatie și nu as lua deloc bani de la oameni în schimbul ...? (mai mult)
Care sunt planurile diavolului cu omenirea?
De ce nu sapa nicio țară pana în iad dacă este în centrul pământului?
Salut. Am o intrebare pentru atei. Exista 1 sau 2 motive clare pentru care aproape ati sti ca Dumnezeu nu există?
Credeți că Platon s- a mântuit? Există o tradiție în ortodoxie, notată și de Sfântul Anastasiu Sinaitul, conform căreia, când Hristos S- a pogorât în iad, Platon ar fi fost chiar primul...? (mai mult)
Desi nu sunt o persoana religioasa, ce parere aveti despre citatul Matei 16:24- 26 NTR "Căci oricine vrea să- și salveze viața o va pierde" Mi se pare cel mai fain citat din biblie si in general...? (mai mult)
Și dacă vine războiul?(WW3) Are toate șansele. Ce o sa facem? Cum o sa ne descurcam? Măcar scăpăm toți de suferinta.
Cineva interesat sa facem un grup despre cei pasionați de horror / creepy sau paranormal?
De ce trebuie sa existe moartea? Existenta mortii îți ia din bucuria vieții mai.ales celor predispuși la griji și anxietate.E trist ca exista moartea și nimeni nu știe sigur dacă chiar mai este...? (mai mult)
Care sunt torturile în iad?
Salut, am citit mai demult în biblie ceva versete legate de halloween, dar nu le mai gasesc nicicum. Oare are cineva idee unde le pot gasi? Spunea ceva legat de decoratiunile în casa, sa nu fie legate...? (mai mult)
Cum arata dracii?
Lucifer își iubește dracii?
Https://www.bible.com/ro/bible/126/MAT.7.15.NTR Știe cineva dacă versetul acesta este și în Biblia Ortodoxă sau e doar în cea Catolică? Și dacă să zicem asta s- ar aplica în orice religie...? (mai mult)
Pot purta rasă dacă sunt mirean? Nici nu vreau să ies din casă cu ea, să nu creadă oamenii că sunt preot, nevrednic fiind, doar să stau cu ea prin curte și prin casă și când mă rog, îmi ...? (mai mult)
Salut, întrebare pentru cei care cred în botezul duhului sfânt, când ați fost botezat ce ați simțit în voi
Ce mănâncă dracii?
Ce s-ar intampla daca Lucifer și diavolii sai ar stăpâni lumea? Ne vor chinui în continuare? Ne vor sfâșia? Vor umbla monștri și balauri pe pamant? Sa îmi răspundă ortodocșii
A citit cinevea cartea Despre Numele Divine de Dionisie Pseudo Areopagitul?
Întrebare pentru credincioși.Va lăsați rudele sa sarbatoareasca Halloween-ul?
Intrebare pentru cei care cred in Dumnezeu! In Dumnezeul Bibliei! Indiferent de religie / religii si alte tampenii... Cat de puternica e Credinta voastra? Cu ce ati putea- o compara? Cu Samanta care...? (mai mult)
Cum trec de la ortodoxie la catolicism?
Bună ziua! Caut urgent o formație creștină sa cânte la o nunta creștină, acordeon, orga etc,
Cei ce se lauda cu avuțiile lor în fața unuia sărman, în inferioritate, vor fi smeriți/pedepsiți de către Dumnezeu la un moment dat pentru trufia lor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
Dhhyyyy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!