Ce dovada exista ca Darwin a spus ca crede in Dumnezeu sau ca evolutia e gresita, vreau sa vad si eu dovada, asa duceti omul la credinta prin minciuni. https://ro.wikipedia.org/wiki/Charles_Darwin ...? (mai mult)
Fizica cuantica este cea mai buna ramura stiintifica cand vine vorba de descrierea modului prin care Dumnezeu lucreaza. Fizica cuantica dovedeste existenta lumii imateriale, ca atare nu este exclus ca...? (mai mult)
Moise nu era atat de prost incat sa nu- si dea seama ca scrie o contradictie in cartea Geneza capitolul 1 unde scrie ca in prima zi Dumnezeu a facut lumina si abia in a 4- a zi a facut Soarele. Asta mai...? (mai mult)
Istoria Interzisa a Omenirii - celor mai importante surse:Biblia, Ramayana, Mahabharata, Cartea Egipteana a Moriţilor aparţinând unor scrieri ezoterice. Manuscrisele de la Marea Moartă făceau ...? (mai mult)
De ce devin până și creștinii atei?
Cu cunonstintele actuale,un ateu ar trebui sa devina cel putin agnostic, dar nu o face. De ce?
De ce ateii judeca asa mult Biblia? In mod normal, ea a fost scrisa de oameni inspirati divin, nu de Dumnezeu insusi. Scriitori au adaugat in versete si emotiile lor cat si diferite ideologii ale timpului...? (mai mult)
De ce ateii spun cu nonsalanta si atata siguranta ca argumentele stiintifice in favorea divinitatii sunt false sau le contesta fara sa aiba o baza solida, un temei bun sau o ratiune suficienta? Sunt...? (mai mult)
Daca tu, spui ca ai devenit ateu dupa ce ai citit Biblia, cat de valida ar fi afirmatia? Daca tu nu crezi in Dumnezeu, inseamna ca nu ar trebui sa recunosti nici "puterea" Biblie (totusi are). ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre asta? Conform anumitor surse, vechii mesopotamieni, mai corect sumerieni, îl considerau pe Enki o ființă non- umană, nu un zeu în înțelesul pe care îl are termenul ...? (mai mult)
De ce crestinii nu pun intrebari despre religie?
Credeti ca Apocalipsa biblica chiar va avea loc? Sau va fi vreodata vreo Apocalipsa? Sau totul e un mit?
Evoluţia e "FALSĂ" o teorie neconfirmată? Chiar Darwin inainte de moarte a recunoscut că a greşit. Sunt şi dovezi?
Sa presupunem ca Dumnezeu exista si ca a crea viata in mod direct, nu prin evolutie. Plecand de la aceasta premisa poate cineva sa imi explice de ce teoria evolutiei este criticata de religiosi? Teoria...? (mai mult)
Ce sperante ai de la Dumnezeu?
Continutul cartilor lui Hrisostom Filipescu(ieromonah si psiholog) sunt o dovada vie ca mai exista preoti sau calugari adevarati care sunt numai iubire si propovaduiesc numai iubirea.Va invit sa cititi...? (mai mult)
Ce parere aveti de teoria( super adevarata in opinia mea) Intelligent Design sau Designul Inteligent? E mai veridica ca teoria evolutiei care nici nu se stie daca e adevarata sau nu la ora asta, nu mai...? (mai mult)
Un creștin poate să fie agnostic?
Argument pentru inexistenta vietii materiale extraterestre: Dumnezeu este iubitor si stiind ca prin libertate de alegere exista pericolul sa apara conflicte a ales sa nu creeze mai multe lumi decat pe ...? (mai mult)
E un argument bun sa spui ca deoarece universul este asa pustiu, nu exista Dumnezeu? (inferno) Ideea e ca Dumnezeul in care eu si altii credem (credem putin spus, suntem siguri) este infinit (infinit ...? (mai mult)
Un trib izolat care nu crede in zei sunt vânători si culegători, nu au nici o religie, credinta, nu sunt atei? De ce da? De ce nu?
De ce il iubesc credinciosii atat de mult pe Isus? Doar el va trimite o multime de oameni in iad, Domnul ostirilor lui Israel doar ii omora pe cei care nu erau pe placul lui nu ii mai si pedepsea cumplit...? (mai mult)
De ce vor crestinii sa fie atat de neprihaniti incat isi chinuie sufletul sa se infraneze? Ce au ei asa de pret si cred ca Dumnezeu le va lua daca nu respecta toate rahaturile pe care li le spun preotii...? (mai mult)
E bine sa te gandesti la moarte?
De ce pentru atei e mai logica inexistenta lui Dumnezeu decat existenta lui? De ce dau cu piciorul sau se fac ca nu vad diferite argumente care variaza de la rationale, filozofice pana la stiintifice? ...? (mai mult)
Exista cazuri in care dorinta de a muri nu este considerata pacat?
Ați avut vreodată întâmplări paranormale? Ați invocat vreodată vreun spirit? Dacă da, cum? Vreau răspunsuri doar de la cei care au făcut ce am spus mai sus. Fără răspunsuri "ești...? (mai mult)
Credeti in darul clarviziunii sau acela de a avea previziuni? Cum se face ca multe lucruri a prezis corect Nostradamus dar dar si altii Si inca ceva:Ati vrea sa aveti previziuni? De ce da, de ce nu?
Ce parere aveti despre propuneri din partea colegilor de lucru,de clasa,hai la biserica si te sacaie non stop cu chestia asta, de ce continua sa te sâcâie chiar daca spui ca esti ortodox, catolic?
Totusi ca nu inteleg nimic! De ce mor mai multi tineri decat batrani? Aia nici nu apuca 20 de ani, unii! De ce? Nu e corect. Pentru ce sa te mai nasti si la urma mori?
Sa participi la un gangbang e pacat? Ce opinie aveti despre asta?
Exista destin sau nu?
Ce faci cand nici moartea nu te vrea?
De ce le pasa unor atat de mult de ceea ce cred altii despre anumite subiecte gen Dumnezeu, sex, moarte si ii judeca in functie de asta?
Cat timp se tine doliu?
Femeile au crediinta mai mult ca un barbat in sensul ca e crediinta orba de care zic toti, la modul, pune o femeie sa explice ce si cum vede ea creatorul si de ce gandeste in modul in care o face sa ...? (mai mult)
Credeți că este o idee bună să fac o petitie prin care să cer scoaterea teoriei evoluției din manualele scolare? Este o teorie învechită și care duce în rătăcire mii de adolescenți. S- a demonstrat...? (mai mult)
De ce nu mai crede multa lume in Dumnezeu?
Daca Isus nu v-ar fi promis viata vesnica il mai faceati Dumnezeul vostru? De ce l-ati ales pe Isus? Pentru crestini doar.
De ce, conform credinţei adventiştilor reformişti, carnea nu ar trebui să facă parte sub nici o formă din alimentaţia creştinilor?
Ce este Ateismul Militant şi care este scopul?
Ce inseamna, pana la urma, viata de apoi?
Aproape In fiecare Noapte aud batai din interiorul noptierii. Foarte Serios vorbesc am mutat o si cautat In ea dar, nu am gasit nimic... aveti idee ce ar putea fi? Vorbesc foarte Serios, incep...? (mai mult)
Https://m.mediafax.ro/stirile- zilei/rusia- va- utiliza- arme- atomice- doar- in- anumite- conditii- afirmatia- de- ultima- ora- a- lui- vladimir- putin- 17562224 "Agresorii trebuie să ştie că riposta...? (mai mult)
Care este rostul bibliei?
V-ar plăcea să fiți numai tineri veșnic? Tinerețe fără bătrânețe! Dar nemuritori? Ce simplu ar fi pentru noi! De ar exista o viata linistita, frumoasa fara moarte. Era perfect pentru toti!
"Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine." Cine a spus asta? Dumnezeu Tatal, dumnezeu fiul Isus sau dumnezeu Duhul Sfant? Sau Sfanta treime a cazut de acord si au spus toti...? (mai mult)
Isus a spus "„Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său, pe mama sa, pe nevastă- sa, pe copiii săi, pe fraţii săi, pe surorile sale, ba chiar însăşi viaţa sa, nu poate fi...? (mai mult)
Biblia vorbeste despre pamantul static, cu o suprafata plata (nu, pamantul nu e plat ca un disc cum cred majoritatea in pamantul "plat") cu un firmament deasupra domului ce ne separa de ape si ceruri,...? (mai mult)
Cum credeti voi ca a aparut planeta noastra, universul? Dau funda pentru cel mai interesant raspuns!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?